Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6621412 Napisano: 18.07.2019 12:03:38 w Kaufland konkursy
Kaufland jedzie emotka  bony - kurier GLS  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6621410 Napisano: 18.07.2019 12:02:30 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Jadą bony z Kauflanda z budżetu emotka  Kurier GLS  Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

ziolko

#6621408 Napisano: 18.07.2019 12:01:34 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
emotka
PRZYPOMINAM, ŻE TO NIE JEST TEMAT DO DYSKUSJI, CZY COŚ ODBIERAĆ, CZY NIE!!
emotka   Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6621352 Napisano: 18.07.2019 10:40:49 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

Wkurza mnie TESCO MAGAZYN - nagroda z marca wciąż nie dotarła a oni jakąś ciemnotę pociskają emotka  I co z nimi zrobić? Przez maila już nie odpisują, na FB też mnie zlewają...

Cóż.. Media Contact i wszystko jasne..
Może postrasz ich jeszcze rzecznikiem praw konsumenta??

Swoją drogą dziwię się, że jeszcze ktoś bierze udział w tych konkursach, po tak wielu przekrętach z ich strony.. 

Jestem ciekawa, jakie dają ceny albo co im obiecują lub dają pod stołem, że od lat jest wybierana ciągle ta sama agencja do organizowania konkursów... Dla mnie to podejrzane.  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6620760 Napisano: 16.07.2019 13:21:28 w Punkty karne
@ryjek92 +4 punkty za szukanie paragonu na zakończony konkurs w róznych tematach. Jaaasne.. kot się zajął paragonem emotka
Jeszcze chwila i będzie ban... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6620401 Napisano: 15.07.2019 18:12:57 w Wkurza mnie...
filemon02c napisał(a):

Sprzedałam na olx zabawkę za 25 zł z przesyłką i dzisiaj otrzymałam zwrot od poczty polskiej za którą zapłaciłam 13 zł, bo odbiorca nie odebrał paczki. Więc 26 zł poszło na samą pocztę polską..;/Poinformowałam odbiorcę o zwrocie paczki i zrobił mi jazdę, że on w tym czasie był na wczasach, że znajomi przychodzili i że nie było żadnego awizo... i że chce żebym znowu wysłała zabawkę, ale kurierem. No śmiech na sali! Kurier kosztuje 30 zł , a kto mi odda pieniądze za zwrot paczki 13zł ? Bo on nie raczy, bo to wina poczty polskiej..;/ No wariat..;/ Już nie chodzi mi o te sprawy groszowe, ale ten facet mógł mnie chociaż przeprosić, a tu nic.. bo on chce tą zabawkę, bo to wina poczty..
Tragedia z tymi ludźmi...

Ludzie są jednak durni... emotka emotka
To ile czasu był na wczasach??? rozumiem, że znajomi nie mogli odebrać przesyłki, ale idiota mógł Cię poinformować, że wyjeżdża na wczasy i prosi o późniejszą wysyłkę.
To nie boli. Ale jak widać myślenie u niektórych to ciężki i bolesny proces...  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6620325 Napisano: 15.07.2019 15:33:11 w Wkurza mnie...
cudaczek121  590? a dlaczego nie 600? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6620301 Napisano: 15.07.2019 14:48:12 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Pożyczyłam znajomej kasę jakiś czas temu.Jeszcze tamtej należności nie oddała, a już prosi o kolejną pożyczkę.Na mój wyraźny sprzeciw i stwierdzenie,że więcej nie dam,bo jak tak dalej pójdzie, sama znajdę się w niedostatku, stwierdziła: "No to dla mnie wyczaruj" emotka emotka emotka

Może przypomnij jej iż nadal jest Ci winna..powiedz że jak ci odda to będzie to wyczarowane..

Ale ona o tym doskonale wie, że jest mi dłużna, ale jak widać, nic sobie z tego nie robi,wrr. Bezczelność niektórych ludzi mnie zdumiewa,naprawdę.

Jak ona do Ciebie "no to dla mnie wyczaruj" to jej powiedz "no to sobie zarób" 
Ile jej pożyczyłaś? i ile znowu chciała wysępić? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6620297 Napisano: 15.07.2019 14:45:56 w PLAGIATY
kreatia napisał(a):

myślałam kiedyś o takich "przypadkach" - jak nauczyć delikwentów iść "drogą konkursowego prawa? Wydaje mi się, że najlepszym sposobem na nich jest krótkie info na PW: "wiem, że ukradłaś zdjęcie", bez żadnego pojazdu, agresji i wyzwisk.
myślę, że ten wstyd, że tyle ludzi wie o tym czynie,może być najlepszą nauczką  emotka

A jak ktoś zapyta "które zdjęcia?" emotka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

ziolko

#6620080 Napisano: 14.07.2019 18:24:13 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon na konkurs w Dino - dziś się kończy 
https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-letnie-smaki-w-dino-18.html#.XStXG-szbDc

Oferty na pw proszę emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6619169 Napisano: 11.07.2019 12:39:39 w co chcielibyście wygrać?
Jak większość emotka  auto emotka  bo nasze wymaga coraz częstszych i droższych wizyt u mechanika...
Kasa! każda kwota mile widziana, ale wiadomo, im większa, tym lepsza emotka  

Jakiś wyjazd nad morze też by się przydał emotka emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6618346 Napisano: 09.07.2019 13:41:32 w Wkurza mnie...
joasiunia napisał(a):

Kuriera mi zmienili emotka Poprzedni był ogarnięty jak mało kto, sympatyczny, zawsze wiedział gdzie mieszkamy, przyjeżdżał o jednej konkretnej porze, jak nie było nikogo to dzwonił... A jego następcy zostawiają paczki po sąsiadach (od dwóch tygodni jeszcze żaden do nas nie dojechał emotka Jak my mamy numer domu B, tak nasze paczki są regularnie zostawiane pod C lub A), nigdy nie dzwonią, jak nikogo nie ma pod wspomnianym A i C, to - z relacji sąsiadów wiem, że kurier zamiast dzwonić telefonem, to stoi i 5 minut pod domem trąbi (tak jakby tym sposobem mógł sprawić, że ktoś się nagle pod domem zmaterializuje emotka ).

Ja się pytam: gdzie NASZ kurier? emotka

Też mam numer bloku B i wiele listów w skrzynkach jest pod bloki A i pełne numery... nawet sąsiadujące...  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6617940 Napisano: 08.07.2019 14:46:13 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

grappa25 napisał(a):

z cyklu "Podłość ludzka nie ma granic". Wystawiłam na OLX przedmiot mi niepotrzebny za darmo. Ogłoszenie wstawiłam o 12.30 w nocy. Około pierwszej w nocy dzwoni telefon- nr zastrzeżony. Myślałam, że coś się komuś z rodziny lub znajomych stało, odbieram, a tu paniusia mówi, że dzwoni w sprawie ogłoszenia ! Pytam jej dlaczego Pani dzwoni o tej godzinie, a ona na to- przecież i tak pani nie śpi , bo przed chwilą się pojawiło ogłoszenie... Rodzina postawiona na nogi -masakra jakaś !!!

Może pańcia nie chciała przegapić okazji i się bała,że nie będzie pierwsza emotka

Też tak myślę.. 
Kuzyn trafił kilka razy super ofertę na OLX. Zadzwonił już po 2-3 minutach od wystawienia (akurat ogłoszenie mu się pokazało). Gdyby nie to, to byłoby za późno, bo oferta cieszyła się takim powodzeniem i miała tyle telefonów, że babka musiała usunąć ogłoszenie. 
Dodam, że ogłoszenie około godziny  17-18...  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6615855 Napisano: 02.07.2019 16:35:11 w Wkurza mnie...
Telemarketerzy chyba dzisiaj się wściekli.. już SIEDEM telefonów było!! i to na jeden numer.
Mam włączoną aplikację blokującą niechciane rozmowy, ale tak się dobijali, że 2 razy ją zamknęłam i odebrałam telefon. 
Za każdym razem dzwonił "Paweł Nowak" i zapraszał mnie na spotkanie na temat "ozonowania powietrza i po odbiór grilla elektrycznego". Do Siemianowic Śląskich, 10 lipca na 11 lub na 14:30.
Szlag ciężki mnie trafia, ciągle do tej miejscowości mnie zapraszają, albo do Legnicy. Pomijając fakt, że nigdy tam nie byłam. 
Nic nie daje odmowa i prośba o skasowanie numeru z ich bazy danych. Dzwonił za każdym razem z innego numeru.
Czy oni naprawdę myślą, że osoby pracujące i myślące samodzielnie mają czas w takich godzinach na chodzenie na ich durne pokazy??
emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6615680 Napisano: 02.07.2019 10:02:02 w Wkurza mnie...
fbilonaa napisał(a):

Wkurza mnie fakt iż pomimo trzykrotnych zgłoszeń do admina ,że mam problem z  kontem na ,które nie moge się logować, a mam nie dokończone tam swoje sprawy i korespondencje. Musiałam otworzyć nowe konto. To już chyba czwarte. mam wyjątkowego pecha

Wyczyściłaś ciasteczka? logujesz się wpisując właściwy adres i hasło? może zmień przeglądarkę? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6615386 Napisano: 01.07.2019 14:50:42 w Wkurza mnie...
psotka napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Wkurza mnie, że pojawiła się już pierwsza spamowa wiadomość o rejestracje w loterii tymbarka z ref linka... Ludzie.. darujcie sobie

Mnie tez juz jedna osoba zdążyła zaatakować na priv. Gdzieś ja można zgłosić? Jest jakaś czarna lista?

Ja też dostałam emotka
Możesz ją zablokować emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6615383 Napisano: 01.07.2019 14:47:50 w Wkurza mnie...
asantesana jeśli pobliże, to ok 300 - 400 m to tak emotka   Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6615278 Napisano: 01.07.2019 11:46:59 w Wkurza mnie...
A mnie wkurzają mole spożywcze emotka  przegapiłam sprawę, jak było kilka na lepach, to teraz mam nawet larwy na suficie emotka  i latam z odkurzaczem.. zaś taka pogoda sprzyja ich szybszemu rozmnażaniu i wylęganiu emotka
Mendy wlatują mi przez otwarte okna... teraz już za późno, ale na przyszły rok montuję moskitiery! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6612285 Napisano: 22.06.2019 13:12:55 w Wkurza mnie...
inter81 napisał(a):

ziolko napisał(a):

A mnie wkurza, że jakiś czas temu wysłałam zapytanie na OLX w sprawie jednej rzeczy, prosiłam o konkretne wymiary i więcej zdjęć. Sprzedawca do dziś się nie odezwał...

I jeszcze wkurza mnie ból w lewym boku pod żebrami. Jak tak dalej pójdzie to wyląduję na wieczorynce...  emotka

i bardzo dobrze z doświadczenia wiem że ci co zadają pytania (rzadko korzystam z olx raczej allegro) chcą więcej zdjęć wymiary dokładniejsze opisy nigdy nie kupują nie wiem po co im to potrzebne moze kolekcjonują

Serio? kolekcjonują? jeśli zdjęcia są niewyraźnie i podany rozmiar to proszę o szczegóły, czyli lepsze zdjęcia i wymiary. Bo rozmiar rozmiarowi nierówny. Np. L w jednym przypadku ma 90 pod pachami, a w innym 110. To problem zmierzyć i podać wymiary? 
A już "szczytem" ogłoszeń jest pisanie - bluzka nowa i cena. Nie ma podanej informacji o rozmiarze, o wymiarach, o materiale bluzki. Trzeba się dopytywać. A i tak nie odpowiedzą, bo im się nie opłaca. 
To kto kogo "kolekcjonuje"??
Jak ja daję jakieś ogłoszenie, obojętnie, czy to ubrania, czy inne rzeczy, to staram się dokładnie opisać wszystko, żeby osoba oglądająca, czy kupująca od razu wiedziała co i jak.
Tak samo jak jest ogłoszenie, podane zdjęcie, wymiary.. a cena? na pw. Jak widzę takie coś, to nawet nie chce mi się pytać.

Szanujmy siebie nawzajem!!!  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6612123 Napisano: 21.06.2019 17:46:46 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza, że jakiś czas temu wysłałam zapytanie na OLX w sprawie jednej rzeczy, prosiłam o konkretne wymiary i więcej zdjęć. Sprzedawca do dziś się nie odezwał...

I jeszcze wkurza mnie ból w lewym boku pod żebrami. Jak tak dalej pójdzie to wyląduję na wieczorynce... emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0