Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10402
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
PRZYPOMINAM, ŻE TO NIE JEST TEMAT DO DYSKUSJI, CZY COŚ ODBIERAĆ, CZY NIE!!
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Może postrasz ich jeszcze rzecznikiem praw konsumenta??
Swoją drogą dziwię się, że jeszcze ktoś bierze udział w tych konkursach, po tak wielu przekrętach z ich strony..
Jestem ciekawa, jakie dają ceny albo co im obiecują lub dają pod stołem, że od lat jest wybierana ciągle ta sama agencja do organizowania konkursów... Dla mnie to podejrzane. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jeszcze chwila i będzie ban...
Wypowiedź była edytowana 4 razy.
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
To ile czasu był na wczasach??? rozumiem, że znajomi nie mogli odebrać przesyłki, ale idiota mógł Cię poinformować, że wyjeżdża na wczasy i prosi o późniejszą wysyłkę.
To nie boli. Ale jak widać myślenie u niektórych to ciężki i bolesny proces... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ile jej pożyczyłaś? i ile znowu chciała wysępić? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-letnie-smaki-w-dino-18.html#.XStXG-szbDc
Oferty na pw proszę
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Kasa! każda kwota mile widziana, ale wiadomo, im większa, tym lepsza
Jakiś wyjazd nad morze też by się przydał
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Kuzyn trafił kilka razy super ofertę na OLX. Zadzwonił już po 2-3 minutach od wystawienia (akurat ogłoszenie mu się pokazało). Gdyby nie to, to byłoby za późno, bo oferta cieszyła się takim powodzeniem i miała tyle telefonów, że babka musiała usunąć ogłoszenie.
Dodam, że ogłoszenie około godziny 17-18... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Mam włączoną aplikację blokującą niechciane rozmowy, ale tak się dobijali, że 2 razy ją zamknęłam i odebrałam telefon.
Za każdym razem dzwonił "Paweł Nowak" i zapraszał mnie na spotkanie na temat "ozonowania powietrza i po odbiór grilla elektrycznego". Do Siemianowic Śląskich, 10 lipca na 11 lub na 14:30.
Szlag ciężki mnie trafia, ciągle do tej miejscowości mnie zapraszają, albo do Legnicy. Pomijając fakt, że nigdy tam nie byłam.
Nic nie daje odmowa i prośba o skasowanie numeru z ich bazy danych. Dzwonił za każdym razem z innego numeru.
Czy oni naprawdę myślą, że osoby pracujące i myślące samodzielnie mają czas w takich godzinach na chodzenie na ich durne pokazy??
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Możesz ją zablokować
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Mendy wlatują mi przez otwarte okna... teraz już za późno, ale na przyszły rok montuję moskitiery!
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A już "szczytem" ogłoszeń jest pisanie - bluzka nowa i cena. Nie ma podanej informacji o rozmiarze, o wymiarach, o materiale bluzki. Trzeba się dopytywać. A i tak nie odpowiedzą, bo im się nie opłaca.
To kto kogo "kolekcjonuje"??
Jak ja daję jakieś ogłoszenie, obojętnie, czy to ubrania, czy inne rzeczy, to staram się dokładnie opisać wszystko, żeby osoba oglądająca, czy kupująca od razu wiedziała co i jak.
Tak samo jak jest ogłoszenie, podane zdjęcie, wymiary.. a cena? na pw. Jak widzę takie coś, to nawet nie chce mi się pytać.
Szanujmy siebie nawzajem!!! Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
I jeszcze wkurza mnie ból w lewym boku pod żebrami. Jak tak dalej pójdzie to wyląduję na wieczorynce...