Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6594727 Napisano: 30.04.2019 17:08:40 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że zlikwidowali mi Delikatesy Centrum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6594726 Napisano: 30.04.2019 17:07:48 w Wkurza mnie...
asantesana - i jak? był kurier po przesyłkę? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6593223 Napisano: 25.04.2019 18:42:33 w Wkurza mnie...
radosna napisał(a):

ziolko napisał(a):

Szlaggggg.... 2 paragony miałam do kauflanda i nie wysłałam zgłoszenia  emotka emotka emotka emotka
Chyba jestem przepracowana..  emotka

Wiosna ... słoneczko ... mini spódnica ...
bujasz w obłokach jak czarownica!  emotka
PS. Ja w tym roku dwa paragony zmarnowałam i jakoś to przeżyłam. 

U mnie to już kolejne paragony w tym roku... emotka  na różne konkursy Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6593188 Napisano: 25.04.2019 16:47:58 w Wkurza mnie...
Szlaggggg.... 2 paragony miałam do kauflanda i nie wysłałam zgłoszenia emotka emotka emotka emotka
Chyba jestem przepracowana.. emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

ziolko

#6592469 Napisano: 23.04.2019 23:05:58 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot - kupuję je świadomie, ale boli mnie, że coraz mniej za tą samą kwotę...  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6592380 Napisano: 23.04.2019 18:29:32 w Wkurza mnie...
andii napisał(a):

azaflora napisał(a):

Jak to się dzieje? Kiedy jest zła pogoda i człowiek czeka na poprawę, to prognozy wciąż się mylą i zawodzą  emotka . Teraz zapowiedź pogorszenia pogody znów się sprawdza i Dyngus będzie naturalnie  mokry i na dodatek chłodny, brrr

A gdzie to takie pogorszenie pogody? u nas piękniutko emotka , w piątek ma byc 27st emotka

Jak dla mnie to wcale nie jest powód do radości... wszędzie mega sucho. Wystarczy, że auto przejedzie polną drogą a już tuman kurzu za nim. 
I najważniejsze rośliny!!! Warzywa już są bardzo drogie, ziemniaki minimum 1,8 zł za kg, a bywa, że i 3 zł. Już nie mówiąc o reszcie... Jak się idzie na targowisko to za 50 zł niewiele się kupi emotka  
Jak będzie tak dalej to znowu warzywa będą droższe i będzie ich mało.  Tak samo owoce. Co z tego, że część pestkowych już się zawiązała? jak nie będzie wody to zawiązki będą opadać albo owoce będą małe i suche.
Niech pada!! nawet tydzień!  Chociaż odrobinę to poprawi stan ziemi...  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6591870 Napisano: 21.04.2019 00:19:43 w Życzenia na święta i nie tylko
Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,
przepełnionych wiarą, nadzieją i miłością.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół
oraz wesołego "Alleluja".
emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6591470 Napisano: 18.04.2019 22:23:39 w Wkurza mnie...
pikawka - zdarza się... możesz życzyć złodziejowi, żeby ktoś mu odpłacił czymś podobnym emotka
Na serio... pociesz się, że to "tylko" 2 bluzki, a nie np. dokumenty czy karty do bankomatu, bo ile czasu być straciła na zastrzeganie dowodu, prawa jazdy, karty itp.
A ktoś mógłby w tym czasie wziąć kredyt czy coś innego. 
Więc wkurzające jest to wszystko, ale można powiedzieć, że mniejsze zło. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6591431 Napisano: 18.04.2019 20:01:58 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

Wkurzaja mnie ludzie i moja naiwność. Byłam dziś na zakupach w galerii. Kupiłam parę rzeczy. I łakomstwo skierowali mnie na rollo. Płacąc oparłam siaty o podłogę. Odebrałam zamówienie złapałam siaty i do windy. Po chwili patrzę, że brakuje jednej reklamówki. Wracam po minucie..nie ma! Nikt nic nie widział. W sklepie też nikt nie odniósł. Paragony w środku. 

Byłam zła na siebie i na ludzi. Kurde jestem naiwna, że liczyłam na zwrot. Uczciwość to nie jest w modzie jednak...mysle sobie no jak tak mozna przecież ja bym oddała..No jednak można. Oby mu ręka uschla 
No nic poszłam kupić te dwie bluzki jeszcze raz. 

Wiesz... "okazja czyni złodzieja"...
Kiedyś byłam w Lidlu... jak wychodziłam, to zauważyłam, że ktoś zostawił torbę zakupów w wózku. 
Popatrzyłam, czy nikt nie idzie po nią (właściciel) i zaniosłam ją do sklepu z informacją, że ktoś zostawił i może się zgłosi.
I do dziś nie wiem, czy dobrze zrobiłam... 
Bo ktoś mógł wrócić i zobaczyć, że torby nie ma, pomyślał/a, że ktoś zabrał i nawet nie pytał w sklepie.
Lub druga opcja - ktoś ze sklepu wziął i tyle.
To było w sobotę. Niedziela zamknięte.
W poniedziałek byłam i pytałam, czy ktoś się zgłosił po torbę, to żadna z kasjerek nic nie wiedziała. Mam wrażenie, że pytałam tej, co jej zostawiłam, ale kto to wie...
I teraz mam mieszane uczucia.

Jak w galerii to monitoring powinien być. Mogłaś zgłosić się do ochrony. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6591422 Napisano: 18.04.2019 18:44:19 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie spamerzy emotka  np. taka, co ją przed chwilą zablokowałam 
Miała "szczęście", że akurat byłam na forum emotka emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6591421 Napisano: 18.04.2019 18:42:36 w Punkty karne
patrycja903 - ban za spamowanie stroną z podejrzanymi "konkursami" Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6591414 Napisano: 18.04.2019 18:29:38 w Wkurza mnie...
helcia85 napisał(a):

Jak mnie wkurzają konkursy, na które trzeba zostawiać opakowania. Cała szuflada zawalona hochlandami i innymi kapslami emotka

Z serów można zostawiać np. samą górę kółka z trójkącików serowych i folię z serów żółtych. Pytałam o to i dostałam taką odpowiedź
"Dzień dobry,
Zgodnie z punktem 13c Regulaminu Loterii Promocyjnej należy zachować fragment opakowania Produktu Promocyjnego wraz z Kodem, przy czym treść kodu powinna być widoczna oraz tożsama z Kodem, który Uczestnik zgłosił do loterii

Pozdrawiam serdecznie,

Loteria Hochland "To jest pyszne od 25 lat"
e-mail: [email protected]" Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6590781 Napisano: 16.04.2019 19:38:51 w Wkurza mnie...
Codziennie sprawdzam pocztę z nadzieją, że będzie jakiś mail informujący o wygranej.. i codziennie przeżywam rozczarowanie..
Echh... wkurzające jest takie czekanie na wygraną emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6590760 Napisano: 16.04.2019 18:45:28 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

A mnie wkurza, że zaczyna się forumowe publiczne upupianie pupy, niczym w Gombrowiczu...  emotka

???? emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6590755 Napisano: 16.04.2019 18:37:21 w Punkty karne
@niunio1994 +2 punkty za pytania w mdw. Możesz pytać na pw, albo w innym temacie
Jest opis "Pamiętaj, że tutaj chwalimy się tylko swoimi wygranymi z konkursów z naszej bazy.
Warto dodać informację lub link do konkursu z którego jest nagroda." Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6590754 Napisano: 16.04.2019 18:32:23 w Wkurza mnie...
atanerka napisał(a):

Zadowolona kupiłam na promocji 5x ser Hochland z kodami... zadowolona loguje się na stronie loterii, aby wklepać kody, a tu klops! Loteria zakończyła się 15.04. I po moim zadowoleniu! emotka

Zdarza się...  Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

ziolko

#6590423 Napisano: 15.04.2019 23:40:56 w Wkurza mnie...
taalvikki co ma katedra do tego, co niektórzy jedli na obiad?? emotka emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6590407 Napisano: 15.04.2019 22:58:32 w Wkurza mnie...
ivanotta jak oglądam relację na TVN24 to nie wiem, czy cokolwiek zostanie do renowacji... emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6590297 Napisano: 15.04.2019 18:33:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
amif napisał(a):

właśnie wpisuję zgłoszenie na loterię Oleju Wielkopolskiego i mam mały problem, którą godzinę wpisać, tą u góry przy dacie, czy tą niżej przy zapłacie (przy dużych zakupach i małej sprawności kasjera mam nawet kilka minut różnicy)...

Pisałam do agencji w tej sprawie - ich odpowiedź
"Witaj,
Uprzejmie informujemy, iż dopuszczalne jest wpisanie jednej z tych godzin, nie ma znaczenia której.
Pozdrawiamy
Zespół Loterii "
Ogólnie wpisuję godzinę, co jest w pobliżu daty Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6589204 Napisano: 11.04.2019 14:17:16 w Wkurza mnie...
@pikantny i @anula18 - macie rację...
Jak wiem, że coś zamawiam kurierem i nie będzie mnie w godzinach jego jazdy w domu, to podaję adres do biura.
Co innego, jak ktoś zamawia coś większego albo na palecie, to już inna sprawa.  Wyświetl w wątku >>
0 0