Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10402
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Chyba jestem przepracowana..
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
I najważniejsze rośliny!!! Warzywa już są bardzo drogie, ziemniaki minimum 1,8 zł za kg, a bywa, że i 3 zł. Już nie mówiąc o reszcie... Jak się idzie na targowisko to za 50 zł niewiele się kupi
Jak będzie tak dalej to znowu warzywa będą droższe i będzie ich mało. Tak samo owoce. Co z tego, że część pestkowych już się zawiązała? jak nie będzie wody to zawiązki będą opadać albo owoce będą małe i suche.
Niech pada!! nawet tydzień! Chociaż odrobinę to poprawi stan ziemi... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
przepełnionych wiarą, nadzieją i miłością.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół
oraz wesołego "Alleluja".
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Na serio... pociesz się, że to "tylko" 2 bluzki, a nie np. dokumenty czy karty do bankomatu, bo ile czasu być straciła na zastrzeganie dowodu, prawa jazdy, karty itp.
A ktoś mógłby w tym czasie wziąć kredyt czy coś innego.
Więc wkurzające jest to wszystko, ale można powiedzieć, że mniejsze zło. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Kiedyś byłam w Lidlu... jak wychodziłam, to zauważyłam, że ktoś zostawił torbę zakupów w wózku.
Popatrzyłam, czy nikt nie idzie po nią (właściciel) i zaniosłam ją do sklepu z informacją, że ktoś zostawił i może się zgłosi.
I do dziś nie wiem, czy dobrze zrobiłam...
Bo ktoś mógł wrócić i zobaczyć, że torby nie ma, pomyślał/a, że ktoś zabrał i nawet nie pytał w sklepie.
Lub druga opcja - ktoś ze sklepu wziął i tyle.
To było w sobotę. Niedziela zamknięte.
W poniedziałek byłam i pytałam, czy ktoś się zgłosił po torbę, to żadna z kasjerek nic nie wiedziała. Mam wrażenie, że pytałam tej, co jej zostawiłam, ale kto to wie...
I teraz mam mieszane uczucia.
Jak w galerii to monitoring powinien być. Mogłaś zgłosić się do ochrony. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Miała "szczęście", że akurat byłam na forum
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
"Dzień dobry,
Zgodnie z punktem 13c Regulaminu Loterii Promocyjnej należy zachować fragment opakowania Produktu Promocyjnego wraz z Kodem, przy czym treść kodu powinna być widoczna oraz tożsama z Kodem, który Uczestnik zgłosił do loterii
Pozdrawiam serdecznie,
Loteria Hochland "To jest pyszne od 25 lat"
e-mail: [email protected]" Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Echh... wkurzające jest takie czekanie na wygraną
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jest opis "Pamiętaj, że tutaj chwalimy się tylko swoimi wygranymi z konkursów z naszej bazy.
Warto dodać informację lub link do konkursu z którego jest nagroda." Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
"Witaj,
Uprzejmie informujemy, iż dopuszczalne jest wpisanie jednej z tych godzin, nie ma znaczenia której.
Pozdrawiamy
Zespół Loterii "
Ogólnie wpisuję godzinę, co jest w pobliżu daty Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jak wiem, że coś zamawiam kurierem i nie będzie mnie w godzinach jego jazdy w domu, to podaję adres do biura.
Co innego, jak ktoś zamawia coś większego albo na palecie, to już inna sprawa. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.