Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6578358 Napisano: 08.03.2019 10:08:20 w Dziś cieszę się z.....
andii napisał(a):

ziolko napisał(a):

Cieszę się, że w zagajniku niedaleko mojego bloku właśnie "gadały" bażanty emotka

I co tam podsłuchałaś?  emotka

Hmm... jeszcze nie znam ich języka emotka  mimo, że słucham ich od lat emotka   Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6578253 Napisano: 07.03.2019 20:25:30 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że w zagajniku niedaleko mojego bloku właśnie "gadały" bażanty emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6577146 Napisano: 04.03.2019 17:22:38 w Wkurza mnie...
mdepfs napisał(a):

wkurzam się na samą siebie. Jestem na urlopie, wypoczywam...
A chęci do grania w konkursy brak emotka  nie wiem co się dzieje, i tak już od grudnia emotka Robię to wszystko od niechcenia. Coś tam gram ale nie ma efektów; nie ma też frajdy. A wiem ze wypadałoby, bo się przecież to opłaca ;)
Jakby wpadła jakaś nagroda to pewnie bym się ogarnęła, ale jak ma wpaść jak ja nie mam siły tego ogarniać.
Z bezsilności tylko ...  emotka  Co się ze mną stało ? emotka

Wypalenie konkursowe - też to mam emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

ziolko

#6575751 Napisano: 28.02.2019 12:04:29 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie "zamieszanie" z tłustym czwartkiem. A szczególnie pytania na fb - ile już zjedliście? ile macie zamiar zjeść? a jakie? a gdzie?
Strach w ten dzień otwierać fb emotka Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

ziolko

#6575493 Napisano: 27.02.2019 16:48:55 w Wkurza mnie...
emotka fftopic:emotka
MOŻE ŁASKAWIE SKOŃCZYCIE TE KŁÓTNIE CIĄGNĄCE SIĘ PRZEZ KILKA STRON??
NIE WNIKAM, KTO MA RACJĘ, A KTO NIE MA, ALE BĘDĘ WDZIĘCZNA (PEWNO INNI TEZ) ZA NIE MONOPOLIZOWANIE TEGO TEMATU PRZEZ KILKA OSÓB.
emotka emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6575467 Napisano: 27.02.2019 15:30:07 w Wkurza mnie...
sssylwiaaa napisał(a):

Mnie wkurza wszechobecny tłuszcz roślinny palmowy...

Wczoraj mój mąż kupił faworki. To były najgorsze faworki, jakie kiedykolwiek jadłam! Nie wiem, na czym były smażone, ale podniebienie i wnętrze policzków mieliśmy oblepione czymś tłustym, jakby parafiną posmarowane. Masakra!
No ale skoro były tanie, to nie można oczekiwać nie wiadomo czego dobrego... emotka

Za to kiedyś sama kupiłam zachwalane faworki w jednej cukierni, smażone na smalcu. Drogie, jak ho ho... Były zapakowane w plastikowe pudełko jednorazowe.
Pierwsze, co poczułam po otwarciu to mocny zapach smalcu, ale taki intensywny.. bleee..
Rozumiem, że smalec ma swój zapach, ale w tym przypadku był za mocny.
Sama jak kupowałam smalec, jak robiłam piernik, to najpierw wąchałam. I wybrałam taki, co był mało wyczuwalny.
Nie chciałam, żeby świnia zdominowała mi piernik emotka emotka
Poza tym wiem, że zapach smalcu zalezy od wieku świni, płci, tego czym była karmiona itp. Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6572955 Napisano: 19.02.2019 12:07:04 w Wkurza mnie...
Szlagg.... znowu paragon poszedł w.. 
Miałam wedla z intermarche i nie wysłałam zgłoszenia emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6570772 Napisano: 12.02.2019 18:51:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pati12b napisał(a):

ziolko napisał(a):

Będziecie podawać Pesel przy tych bonach do perfumerii? chodzi o Kinder Bueno.
Nagroda za 300 zł... 
ps. ja jeszcze nie grałam

pesel jest wymagany do nagród I stopnia, a bony są nagrodami II stopnia

Fakt.. szybko czytałam i nie zwróciłam uwagi na zwrot "a w przypadku laureatów nagród I stopnia..." Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6570701 Napisano: 12.02.2019 14:53:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Będziecie podawać Pesel przy tych bonach do perfumerii? chodzi o Kinder Bueno.
Nagroda za 300 zł... 
ps. ja jeszcze nie grałam Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6570133 Napisano: 09.02.2019 12:35:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

kreatia napisał(a):

widziałam kiedyś jak "konkurencja" zakładała trylion kont i głosowała nimi na swojego przeciwnika tylko po to, by agencja zdyskwalifikowała go z konkursu za głosowanie z jednego IP. Także już chyba nic mnie nie zaskoczy emotka  

Tak kojarzę, że nawet ktoś z forum pisał że zbierał głosy a nagle bum dostał dużą ilość nowych od konkurencji właśnie i nagroda przepadła, nie wiem czemu te konkursy na głosy jeszcze organizują emotka

Może dlatego, że sami nie chcą być posądzani o stronniczość, albo są zbyt leniwi, żeby wybierać laureatów... później tylko spojrzą, ile kto ma głosów i voilà! mamy zwycięScę emotka  bo zdarza się, że i tak jest pisane emotka   Wyświetl w wątku >>
2 kreatia, mysia 0

ziolko

#6569519 Napisano: 06.02.2019 22:34:59 w WC - rozmowy o wszystkim
sks900 napisał(a):

Może trzeba zlikwidować telefony stacjonarne emerytom?

By chronić oszczędności, pojechała taksówką z Krakowa do Łodzi. Tam wrzuciła 18 tys. zł... do kosza

https://www.rmf24...-do-lodz,nId,2820516

Czytam i nie wierzę!!! wiem, że nie powinno się życzyć komuś czegoś złego, ale kurna.. mam nadzieję, że ci pierdzieleni złodzieje kiedyś doczekają się, że ktoś ich potraktuje tak samo, jak oni okradają innych!!! 
Zakichane nieroby, najłatwiej iść po cudze pieniądze, nierzadko zarobione ciężką, długoletnią pracą albo jakimś wypadkiem czy innymi problemami zdrowotnymi (jak renciści).
Sami by się wzięli za uczciwą robotę, a nie wyciągają ręce po cudze!!!

emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6568425 Napisano: 03.02.2019 10:24:30 w WC - rozmowy o wszystkim

ziolko

#6568145 Napisano: 01.02.2019 20:40:13 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

ziolko napisał(a):

edzia21 nie wiem, jak jest na innych forach.. bo jakoś nie starcza mi czasu na udzielanie się w wielu miejscach...
Aaa... czyli skoro jesteś adminem gdzie indziej, to czytasz wiadomości użytkowników?? emotka  

Nie czytam, bo jest na to paragraf. A poza tym "g" mnie obchodzi czyjas korespondencja. Pisalam jedynie o uprawnieniach i mozliwosciach. Przeraza mnie tak niska swiadomosc (dotyczaca bezpieczenstwa w sieci) wiekszosci uzytkownikow for internetowych.

A poza tym drogie ziolko - nie odwracaj kota ogonem i nie udawaj nieogarnietej emotka  jestem przekonana, ze wiedzialas o tym wczesniej iz admin (nie myl funkcji admina z moderatorem) widzi WSZYSTKO. Zamiast zamiatac temat pod dywan i udawac ze nic sie nie dzieje, powinnas zadbac o zwiekszenie swiadomosci znajomych z forum emotka  od razu zaznaczam, ze nie twierdze iz ktos czyta korespondencje. Stwierdzam, ze jedynie MA TAKA MOZLIWOSC. Pozdro.

Szczerze, to nie myślałam o tego typu uprawnieniach. 
Poza tym nawet jakbym miała taką możliwość, to też bym nie czytała czyjejś korespondencji. Chyba, że byłyby zgłoszenia na temat oszustw i innych inwektyw.
Ale na szczęście od inwektyw można się odciąć blokując delikwenta emotka  
A oszustwa można zgłaszać do "zarządu" forum.
Jak mam "zadbać o zwiększenie świadomości znajomych z forum"? pod jakim względem? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6568126 Napisano: 01.02.2019 20:05:52 w Wkurza mnie...
edzia21 nie wiem, jak jest na innych forach.. bo jakoś nie starcza mi czasu na udzielanie się w wielu miejscach...
Aaa... czyli skoro jesteś adminem gdzie indziej, to czytasz wiadomości użytkowników?? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6568108 Napisano: 01.02.2019 19:26:07 w Wkurza mnie...
kreatia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Screeny są zbędne emotka Admin ma bezpośredni wgląd we wszystkie rozmowy prowadzone pomiędzy użytkownikami tego forum na PW emotka  (i chyba moderatorzy również).

w takim razie czy to nie jest naruszanie tajemnicy korespondencji emotka  

Edzia nie siej fermentu! Moderatorzy na pewno NIE mają wglądu do korespondencji!!
I właśnie takie coś mnie wkurza... ktoś coś palnie a później inny poda dalej coś zmieniając... tak rodzi się plotka! Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

ziolko

#6567228 Napisano: 28.01.2019 12:08:06 w Paragony na trwające konkursy
Czy ktoś ma na sprzedaż paragon z Imtermarche - Astra?
https://www.e-kon...tml#.XE7iT1VKjDc   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6566955 Napisano: 27.01.2019 01:01:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

@trampek, napisał(a):

I nas nagrody coraz gorsze, nie gram aż tak długo w konkursach ale pamiętam kiedyś były fajne nagrody nawet konkursy rossman a teraz dają same czapki jakieś beznadzieja chustka z kogo nawet w to nie gram bo gdzie ja w tym będę chodzić. Ale ja nic bo tym nie wiem co robię źle ale mam SMS onodebraniu paczki w paczkomacie chciałam zagrać w loterii wpisuje ten kod mój nr tel i e-mail i pisze że źle? Nie wiem  o źle robię podpowie ktoś?

wpisujesz cały numer z paczkomatów czy ostatnie 4 cyfry ?
zaznaczyłaś zgody wszytskie?

Nie muszą być wszystkie zgody zaznaczone, żeby przeszło.

Imię i numer  telefonu MUSI być takie samo jak na liście przewozowym / etykiecie.
Inaczej nie przejdzie. Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

ziolko

#6566642 Napisano: 25.01.2019 17:05:22 w Wkurza mnie...
cudaczek121 tylko 1/3 dostanie?  emotka czy już wypłaciła??
Bo jak nie wypłaciła to może trzeba kogoś zapytać?  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6566029 Napisano: 23.01.2019 12:25:29 w Kupię...
doode napisał(a):

Kupie paragony:
...
Propozycje na PW

Jak chcesz kupować paragony to TYLKO w odpowiednim temacie https://www.e-kon.../strona/552#p6566026
W dodatku muszą być na konkursy trwające, a nie zakończone. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6565964 Napisano: 23.01.2019 10:34:15 w GFK
azaflora u mnie było 29 marca.
Niemożliwe, żeby wpadło do spamu, bo wszystkich uczulam na to i zawsze przeglądają spam przed usunięciem. Wyświetl w wątku >>
0 0