Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6570701 Napisano: 12.02.2019 14:53:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Będziecie podawać Pesel przy tych bonach do perfumerii? chodzi o Kinder Bueno.
Nagroda za 300 zł... 
ps. ja jeszcze nie grałam Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6570133 Napisano: 09.02.2019 12:35:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

kreatia napisał(a):

widziałam kiedyś jak "konkurencja" zakładała trylion kont i głosowała nimi na swojego przeciwnika tylko po to, by agencja zdyskwalifikowała go z konkursu za głosowanie z jednego IP. Także już chyba nic mnie nie zaskoczy emotka  

Tak kojarzę, że nawet ktoś z forum pisał że zbierał głosy a nagle bum dostał dużą ilość nowych od konkurencji właśnie i nagroda przepadła, nie wiem czemu te konkursy na głosy jeszcze organizują emotka

Może dlatego, że sami nie chcą być posądzani o stronniczość, albo są zbyt leniwi, żeby wybierać laureatów... później tylko spojrzą, ile kto ma głosów i voilà! mamy zwycięScę emotka  bo zdarza się, że i tak jest pisane emotka   Wyświetl w wątku >>
2 kreatia, mysia 0

ziolko

#6569519 Napisano: 06.02.2019 22:34:59 w WC - rozmowy o wszystkim
sks900 napisał(a):

Może trzeba zlikwidować telefony stacjonarne emerytom?

By chronić oszczędności, pojechała taksówką z Krakowa do Łodzi. Tam wrzuciła 18 tys. zł... do kosza

https://www.rmf24...-do-lodz,nId,2820516

Czytam i nie wierzę!!! wiem, że nie powinno się życzyć komuś czegoś złego, ale kurna.. mam nadzieję, że ci pierdzieleni złodzieje kiedyś doczekają się, że ktoś ich potraktuje tak samo, jak oni okradają innych!!! 
Zakichane nieroby, najłatwiej iść po cudze pieniądze, nierzadko zarobione ciężką, długoletnią pracą albo jakimś wypadkiem czy innymi problemami zdrowotnymi (jak renciści).
Sami by się wzięli za uczciwą robotę, a nie wyciągają ręce po cudze!!!

emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6568425 Napisano: 03.02.2019 10:24:30 w WC - rozmowy o wszystkim

ziolko

#6568145 Napisano: 01.02.2019 20:40:13 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

ziolko napisał(a):

edzia21 nie wiem, jak jest na innych forach.. bo jakoś nie starcza mi czasu na udzielanie się w wielu miejscach...
Aaa... czyli skoro jesteś adminem gdzie indziej, to czytasz wiadomości użytkowników?? emotka  

Nie czytam, bo jest na to paragraf. A poza tym "g" mnie obchodzi czyjas korespondencja. Pisalam jedynie o uprawnieniach i mozliwosciach. Przeraza mnie tak niska swiadomosc (dotyczaca bezpieczenstwa w sieci) wiekszosci uzytkownikow for internetowych.

A poza tym drogie ziolko - nie odwracaj kota ogonem i nie udawaj nieogarnietej emotka  jestem przekonana, ze wiedzialas o tym wczesniej iz admin (nie myl funkcji admina z moderatorem) widzi WSZYSTKO. Zamiast zamiatac temat pod dywan i udawac ze nic sie nie dzieje, powinnas zadbac o zwiekszenie swiadomosci znajomych z forum emotka  od razu zaznaczam, ze nie twierdze iz ktos czyta korespondencje. Stwierdzam, ze jedynie MA TAKA MOZLIWOSC. Pozdro.

Szczerze, to nie myślałam o tego typu uprawnieniach. 
Poza tym nawet jakbym miała taką możliwość, to też bym nie czytała czyjejś korespondencji. Chyba, że byłyby zgłoszenia na temat oszustw i innych inwektyw.
Ale na szczęście od inwektyw można się odciąć blokując delikwenta emotka  
A oszustwa można zgłaszać do "zarządu" forum.
Jak mam "zadbać o zwiększenie świadomości znajomych z forum"? pod jakim względem? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6568126 Napisano: 01.02.2019 20:05:52 w Wkurza mnie...
edzia21 nie wiem, jak jest na innych forach.. bo jakoś nie starcza mi czasu na udzielanie się w wielu miejscach...
Aaa... czyli skoro jesteś adminem gdzie indziej, to czytasz wiadomości użytkowników?? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6568108 Napisano: 01.02.2019 19:26:07 w Wkurza mnie...
kreatia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Screeny są zbędne emotka Admin ma bezpośredni wgląd we wszystkie rozmowy prowadzone pomiędzy użytkownikami tego forum na PW emotka  (i chyba moderatorzy również).

w takim razie czy to nie jest naruszanie tajemnicy korespondencji emotka  

Edzia nie siej fermentu! Moderatorzy na pewno NIE mają wglądu do korespondencji!!
I właśnie takie coś mnie wkurza... ktoś coś palnie a później inny poda dalej coś zmieniając... tak rodzi się plotka! Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

ziolko

#6567228 Napisano: 28.01.2019 12:08:06 w Paragony na trwające konkursy
Czy ktoś ma na sprzedaż paragon z Imtermarche - Astra?
https://www.e-kon...tml#.XE7iT1VKjDc   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6566955 Napisano: 27.01.2019 01:01:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

@trampek, napisał(a):

I nas nagrody coraz gorsze, nie gram aż tak długo w konkursach ale pamiętam kiedyś były fajne nagrody nawet konkursy rossman a teraz dają same czapki jakieś beznadzieja chustka z kogo nawet w to nie gram bo gdzie ja w tym będę chodzić. Ale ja nic bo tym nie wiem co robię źle ale mam SMS onodebraniu paczki w paczkomacie chciałam zagrać w loterii wpisuje ten kod mój nr tel i e-mail i pisze że źle? Nie wiem  o źle robię podpowie ktoś?

wpisujesz cały numer z paczkomatów czy ostatnie 4 cyfry ?
zaznaczyłaś zgody wszytskie?

Nie muszą być wszystkie zgody zaznaczone, żeby przeszło.

Imię i numer  telefonu MUSI być takie samo jak na liście przewozowym / etykiecie.
Inaczej nie przejdzie. Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

ziolko

#6566642 Napisano: 25.01.2019 17:05:22 w Wkurza mnie...
cudaczek121 tylko 1/3 dostanie?  emotka czy już wypłaciła??
Bo jak nie wypłaciła to może trzeba kogoś zapytać?  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6566029 Napisano: 23.01.2019 12:25:29 w Kupię...
doode napisał(a):

Kupie paragony:
...
Propozycje na PW

Jak chcesz kupować paragony to TYLKO w odpowiednim temacie https://www.e-kon.../strona/552#p6566026
W dodatku muszą być na konkursy trwające, a nie zakończone. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6565964 Napisano: 23.01.2019 10:34:15 w GFK
azaflora u mnie było 29 marca.
Niemożliwe, żeby wpadło do spamu, bo wszystkich uczulam na to i zawsze przeglądają spam przed usunięciem. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6565724 Napisano: 22.01.2019 13:58:22 w GFK
Do wszystkich zarejestrowanych w GFK. Czy w marcu lub kwietniu dostaliście maile o RODO? że musieliście kliknąć w linka, żeby mieć dalej aktywne konto?
Kto nie dostał lub nie kliknął - to jego dane zostały skasowane.

Pytanie - czy ktoś jednak nie dostał jednak tego maila? a teraz nie może się zalogować na konto?
Dodam, że kuzynka i mąż nie dostali i teraz nie można się zalogować a wszystkie zebrane punkty przepadły. 
Ktoś też tak ma???  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6565144 Napisano: 19.01.2019 23:49:28 w Wkurza mnie...
ivanotta napisał(a):

bc142 napisał(a):

w Plusie mojemu tacie wmówili.ze umowa na 60zl, a że to drugi produkt w ramach smart dom to Polsat mu zweryfikuje fakturę.i zapłaci połowę. Umowę podpisał na 60zl i zgadnij ile płaci 60zl zamiast 30.  oczywiście wszyscy twierdzą.ze źle zrozumiał... Na odstąpienie było za późno....jeszcze rok

w plusie to normalna procedura... ja miałam podobną sytuację, z tym że dałam się nabrać na banialuki konsultanta. Mi powiedzieli że rabat zostanie naliczony na pierwszej fakturze  - czyli po terminie możliwości wypowiedzenia umowy. miałam akurat doładowanie telefonu za 30zł i sami zadzwonili, proponowali że dostanę do tego internet 50% taniej z 60zł na 30zł.. i zostałam z internetem za 60zł. 
Po mailach i wymianie zdań ostatecznie kazali mi spadać albo żalić się gdzieś indziej. Olałam temat ale nadal myśląc o tej sieci mam negatywne skojarzenia

W takim przypadku trzeba zapisywać datę i godzinę rozmowy... oraz w miarę możliwości nazwisko konsultanta. Żeby w razie reklamacji powołać się na konkretne nagranie. A przecież nagrywają wszystko...
Moja mama zawsze tak zapisuje i dzięki temu coś tam ugrała z nimi. Chodziło o niewielką kwotę, ale się udało.

Aaa... i lepiej nie zgadzać się na pierwszą propozycję konsultanta, bo z reguły dają gorszą emotka  lepiej na drugą albo wręcz na trzecią. Wtedy są lepsze warunki Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6565115 Napisano: 19.01.2019 19:41:50 w Wkurza mnie...
@patyk mój mąż zmieniał tak samo umowę, z plusa na play. I to nie może być tak, że chłopak "sobie kliknął". 
Jeżeli podpisywałaś umowę w punkcie obsługi, to przecież pracownik od razu drukuje umowę i Ty powinnaś ją sprawdzić przed podpisaniem, szczególnie co ważniejsze punkty umowy, typu wysokość abonamentu, limit internetu itp. 
Co innego jeśli to była umowa przez telefon, ale wtedy też masz obowiązek przeczytać wspomniane punkty przy kurierze i w razie niezgodności nie przyjmować jej.
Trzeba nauczyć się czytać i sprawdzać wszystko, szczególnie jeśli chodzi o naszą kasę.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6564901 Napisano: 18.01.2019 16:34:35 w Wkurza mnie...
A ja przed świętami chciałam przepuścić jedną babkę w ciąży w sklepie rybnym. Wpadło mi w ucho coś o ciąży, jak rozmawiała przez telefon, wtedy spojrzałam i faktycznie - miała brzuch. A mnie się głupio zrobiło, że nie zorientowałam się wcześniej i jej nie przepuściłam (stałam tyłem do niej). Więc ją przepuszczam.. a ona na to, że nie jest w ciąży, tylko koleżanka, z którą rozmawiała przez tel  emotka  a mnie zrobiło się podwójnie głupio... bo czytałam jakiś czas temu, jak niektóre kobiety są przewrażliwione na tym punkcie, że nie są w ciąży a są za takie uważane. I nie chciałam być postrzegana, jako chamska. Na szczęście babeczka miała poczucie humoru emotka  
Jak w jakimś sklepie kasjerki wołają kobiety w ciąży na przód kolejki to nie protestuję. Też kiedyś prosiłam o zwolnienie miejsca w autobusie, bo mimo, że nie byłam w ciąży, to w pewnym momencie zrobiło mi się tak słabo podczas upałów, że myślałam, że zemdleję. Fakt faktem, jak usiadłam to po jakimś czasie mi ulżyło, ale bez tego bym padła... 
Jakiś facet dziwnie na mnie popatrzył, ale widać źle wyglądałam, bo wstał emotka   Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6563983 Napisano: 15.01.2019 19:50:00 w Wkurza mnie...
Zaraz na forum będzie wojenka polityczna, bo wojny dzieją się na fb... emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6563628 Napisano: 14.01.2019 18:32:55 w Żegnamy zmarłych
sssylwiaaa napisał(a):

Jestem zdruzgotana Człowiek człowiekowi wilkiem, do czego ten świat prowadzi. (*) 

Jakiś czas temu nastąpiła modyfikacja.. "człowiek człowiekowi Polakiem"... 

Szkoda człowieka... tego, jak się cieszył i jak zaraz idiota pozbawił go życia... 
I szkoda jego żony i dzieci... tego, jak to teraz przeżywają.  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6563337 Napisano: 13.01.2019 20:47:29 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Wkurza mnie, że jestem taka kiepska z rymowanych zgłoszeń (wolę pisać prozą), a najczęściej właśnie rymy wygrywają..  emotka

Dla takich konkursowiczów są też konkursy emotka
Odpowiedź powinna zawierać się w maksymalnie kilku zdaniach prozą. Wszystkie zgłoszenia inne niż tekst zamieszczony pod postem konkursowym, typu: zdjęcia, wiersze, linki, itp., zostaną odrzucone.

Super, że dali taki zapis emotka
Szkoda tylko, że jednak wędkarstwo nie jest moją pasją.. emotka   Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

ziolko

#6563219 Napisano: 12.01.2019 23:32:30 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że jestem taka kiepska z rymowanych zgłoszeń (wolę pisać prozą), a najczęściej właśnie rymy wygrywają.. emotka
Echh.. że też nie mam tak lekkiego pióra, jak niektórzy na forum...  Wyświetl w wątku >>