Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10402
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Kto nie dostał lub nie kliknął - to jego dane zostały skasowane.
Pytanie - czy ktoś jednak nie dostał jednak tego maila? a teraz nie może się zalogować na konto?
Dodam, że kuzynka i mąż nie dostali i teraz nie można się zalogować a wszystkie zebrane punkty przepadły.
Ktoś też tak ma??? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Moja mama zawsze tak zapisuje i dzięki temu coś tam ugrała z nimi. Chodziło o niewielką kwotę, ale się udało.
Aaa... i lepiej nie zgadzać się na pierwszą propozycję konsultanta, bo z reguły dają gorszą
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jeżeli podpisywałaś umowę w punkcie obsługi, to przecież pracownik od razu drukuje umowę i Ty powinnaś ją sprawdzić przed podpisaniem, szczególnie co ważniejsze punkty umowy, typu wysokość abonamentu, limit internetu itp.
Co innego jeśli to była umowa przez telefon, ale wtedy też masz obowiązek przeczytać wspomniane punkty przy kurierze i w razie niezgodności nie przyjmować jej.
Trzeba nauczyć się czytać i sprawdzać wszystko, szczególnie jeśli chodzi o naszą kasę. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jak w jakimś sklepie kasjerki wołają kobiety w ciąży na przód kolejki to nie protestuję. Też kiedyś prosiłam o zwolnienie miejsca w autobusie, bo mimo, że nie byłam w ciąży, to w pewnym momencie zrobiło mi się tak słabo podczas upałów, że myślałam, że zemdleję. Fakt faktem, jak usiadłam to po jakimś czasie mi ulżyło, ale bez tego bym padła...
Jakiś facet dziwnie na mnie popatrzył, ale widać źle wyglądałam, bo wstał
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Szkoda człowieka... tego, jak się cieszył i jak zaraz idiota pozbawił go życia...
I szkoda jego żony i dzieci... tego, jak to teraz przeżywają. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Szkoda tylko, że jednak wędkarstwo nie jest moją pasją..
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Echh.. że też nie mam tak lekkiego pióra, jak niektórzy na forum... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Baza konkursów powstaje dzięki forumowiczom.
Niektóre tematy są zamknięte dla "nowych", bo bywało, że ludzie specjalnie się rejestrowali, żeby np. kupować coś na nowe konto, bo na wcześniejszym byli np. "spaleni".
Jak to "słynna grupa dla wybrańców"?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Skoro jesteś nowa, to najpierw zapoznaj się z zasadami działania forum, gdzie i co można pisać.
Bo za to, że od razu na "dzień dobry" zaczęłaś spamować linkiem do głosów w tematach do tego NIE przeznaczonych - grozi BAN.
Na razie dostaniesz ostrzeżenie. Ale jak to się powtórzy to ban Cię nie ominie.
Achhaa.. edytowałam Twój wpis, żeby nie było linka w niewłaściwym temacie oraz żebyś widziała moją odpowiedź.
Reszta wpisów zostanie skasowana, jeśli zawierają link.
TYLKO TUTAJ można zbierać głosy Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Słodycze słodyczami, ale ketchupy i korniszony też są przesłodzone!!!
Dziś byłam w Lidlu i natknęłam się na produkty firmy Balviten, czyli bez glutenu. Z ciekawości zerknęłam na skład. Muffinki na pierwszym miejscu mają cukier. W 100 g produktu - 33 g cukru.
MASAKRA.
Nawet jak robię jakieś ciasta, a teraz rzadko piekę, to zawsze mocno ograniczam ilość cukru. Kto normalny daje do biszkoptu z 4 jajek 1,5 szklanki cukru????
Robię torty dla rodziny i zawsze im smakują, bo nie są tak przesłodzone, jak te kupne i są ciekawsze smakowo
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
https://www.faceb.../10214999597958113 Wyświetl w wątku >>
ziolko