Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6548965 Napisano: 19.11.2018 23:23:24 w MC - Agencja inna niż wszystkie
mia - teraz to mogą zasłaniać się Rodo Srodo. emotka emotka
Uważam, że ewidentnie ktoś musi mieć z tego korzyści, bo nie uwierzę, że tyle zgłoszeń nieuczciwości tej firmy, tyle osób pisało i apelowało, nagrody nie docierają, wyniki się opóźniają, a tesco nadal wybiera akurat MC.
Albo korzyści (obopólne), albo rodzina. Innego wyjścia nie widzę.

Pamiętacie aferę z M. (inna agencja) i autami z Lidla? 
Tu węszę podobną intrygę. 

Zaś na uwagę, że nazwiska się powtarzają, to słyszałam, że widać te osoby miały więcej szczęścia... dlatego od lat tam nie gram.

A Wy jak myślicie?  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6548497 Napisano: 18.11.2018 17:44:01 w SZUKAM....
marta_1234 napisał(a):

Szukam rozwiązania problemu... 3 lata temu wygrałam szczoteczkę do oczyszczania twarzy philipsa w ich konkursie na stronie  innowacja-pielegnacja.pl . Niestety wczoraj chyba wydała ostatnie tchnienie i nie działa mimo całonocnego ładowania (nawet nie miga lampka baterii). Podczas porządków przed remontem wyrzuciłam pudełko po niej, a wraz z nim protokół odbioru nagrody (cóż za bardzo się  pospieszyłam emotka ). 2-letnia gwarancja już dawno się skończyła i czy moge bez tego protokołu udać się do serwisu? Czy warto bawic się w ogóle w jej naprawę?

Nie wiem, jak u Ciebie jest z serwisami, ale u mnie jest serwis AGD, gdzie płaci się kilkanaście złotych za sprawdzenie sprzętu.
Wtedy wiadomo, co mu dolega i czy opłaca się naprawa.
Jeśli nie to jest się do tyłu kilkanaście złotych, a jak tak to dopłaca się różnicę do właściwej naprawy i już emotka
Polecam sprawdzić, czy u Ciebie też jest taki serwis, najlepiej poszukaj w necie i podzwoń jutro.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6547806 Napisano: 15.11.2018 21:28:14 w Wkurza mnie...
isiulka jesteś pewna, że to od nich? sprawdź lepiej adres nadawcy Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6547802 Napisano: 15.11.2018 21:22:27 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

vazzz napisał(a):

(...) Allegro wie lepiej jaki kolor jest najlepszy na tło abyś osiągnął lepszą sprzedaż. I aukcję usuwają w trosce o mnie niemalże emotka

Tylko patrzeć, jak zaczną pobierać dodatkową opłatę za swoją troskliwość emotka wszak to sztab ludzi, ile środków trzeba na to przeznaczyć...

A co? mało jeszcze opłat pobierają??? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6546081 Napisano: 10.11.2018 23:56:00 w Wkurza mnie...
astronautka napisał(a):

Pilos 30% z lidla i nigdy nie było z nią problemów 

A ja zawsze Łowicką 36% kupuję, nie mam z nią żadnych problemów.
Może Twoja była za mało schłodzona? Lekko skwaśniała? albo ją zwyczajnie przebiłaś. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6546077 Napisano: 10.11.2018 23:14:25 w Wkurza mnie...
astronautka napisał(a):

Śmietana która nie chciała się ubić. Pierwszy raz miałam taką sytuację, dodałam z konieczności śmietan fix i mam za słodkie ciasto....wrrrr a mówiłam mężowi kup gotowe bo nie mam czasu dziś na wypieki to się uparł że chce takie. Dalej nie wiem czemu nie chciała się ubić....ehhh

Z jakiej firmy miałaś? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6545786 Napisano: 09.11.2018 21:34:42 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

bruce napisał(a):

ziolko napisał(a):

Wkurza mnie, że co fajny konkurs to bramki  emotka emotka emotka
Bramki w konkursach promo, gdzie trzeba wydać więcej, niż 2 zł, to jakaś paranoja.
Nie cierrrpię tego typu konkursów, są jak konkursy na lajki  emotka

Dla ścisłości - konkursy promocyjne bramek NIE mają. Jeśli konkurs staje się grą losową to prawnie Organizator zapłaci karę, bo powinien zarejestrować "akcje promocyjną jako  hazardową". 

Tak? a w nestle w kauflandzie to co to niby jest? zakupy za min 20 zł, a są bramki.
Czyli co? to już nie loteria, tylko ustawiane bramki czasowe. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6545475 Napisano: 09.11.2018 00:31:37 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

kolorowekredki napisał(a):

Mój mąż, który wróciwszy z emigracji nie przywiózł mi moich książek po niemiecku, które sobie kupiłam. (...)

jezusie, jak mnie wkurza, że ludzie w związkach - miast ze sobą rozmawiać i jak ludzie rozwiązywać konflikty - żalą się w internetach na to, za jakiego cenzuraa to one nie wyszły, przy okazji oczywiście nie dając drugiej stronie żadej szansy na obronę. tak więc w sumie prawda jest w jednym zdaniu: "Czuję się jak dziecko, któremu ojciec nie przywiózł ulubionych zabawek". tyle, że dzieci nie wychodzą za mąż.
-------------------------------------------------------------------------------
a poza tym wkurza mnie swędząca powieka. i narastające osłabienie.

Fakt... wkurzający jest brak rozmowy między ludźmi i wzajemnego zrozumienia.
Nie tylko w tym przypadku i nie dotyczy tylko tych osób.

Często związki rozpadają się, bo ludzie nie rozmawiają ze sobą. Bez zrozumienia. Wymieniają się tylko zdaniami.
Jak jest trudno rozmawiać, to można napisać szczery list i wyjaśnić, co w danej sytuacji boli. Nie trzeba wysyłać, można dać do ręki. Bo może druga osoba (niestety z reguły mężczyzna emotka  ) nie rozumie, o co (jej) znowu chodzi??? A ona myśli, że facet umie czytać w jej myślach.
Albo nie można spokojnie wyjaśnić o co chodzi, bo głos się łamie... wtedy list jest najlepszym rozwiązaniem.
Zresztą.. podczas pisania może najść refleksja, że o co tyle krzyku i nerwów? przecież to bzdura! emotka  tylko trzeba umieć przyznać się do błędu...
Jestem płci żeńskiej i raz napisałam taki list emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6545474 Napisano: 09.11.2018 00:16:53 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że co fajny konkurs to bramki emotka emotka emotka
Bramki w konkursach promo, gdzie trzeba wydać więcej, niż 2 zł, to jakaś paranoja.
Nie cierrrpię tego typu konkursów, są jak konkursy na lajki emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6545250 Napisano: 08.11.2018 10:39:10 w WC - rozmowy o wszystkim
Claudia77 napisał(a):

a ja mam pytanie, czy może ktoś z Was miał do czynienia z tym dziadostwem jakim jest helicobakter pylori, masakra, antybiotyki, dieta, czystek,  a jak bolało tak boli, może ktoś ma jakiś sprawdzony sposób, bo się wykończę

Ja mam, ale leczenie dopiero będzie po wynikach wycinków z gastroskopii. 
Z tego co wiem, to jesli antybiotyki nie zadziałają w pierwszej serii, to powinna być druga seria.
Do tego jakiś inhibitor pompy protonowej (czyli lek zmniejszający wydzielanie soku żołądkowego).
Po leczeniu możesz skontrolować, czy masz dalej to licho (testy z kału, krwi, podobno oddechowe). Czyli po jakiś 2-3 miesiącach - info z netu. Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6544287 Napisano: 05.11.2018 14:04:36 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon na loterię Kasi emotka  
Albo 2 emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6543949 Napisano: 03.11.2018 17:20:49 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna - rozumiem, że to przyjaciółka (była), ale czasami ludzie tak się zmieniają na niekorzyść, że nie warto marnować na nich czasu, energii i nierzadko pieniędzy... 
Też mam kilka takich osób, co wcześniej były super itp.  a z upływem czasu pokazały swoje prawdziwe oblicza... Pozostał żal i ostrożność do aktualnych znajomości.  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6543588 Napisano: 01.11.2018 22:48:02 w SZUKAM....
alan84 napisał(a):

dzasmina napisał(a):

czy ktoś podeśle mi nowinki z zapowiedzi? emotka

i mi... prosze

A nie lepiej dodać konkursy i bez łaski mieć dostęp wszędzie??  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6542371 Napisano: 27.10.2018 10:41:11 w Kupię...
mamija napisał(a):

szukam smartfona , takiego ze sredniej lub srednio wyzszej polki - bede wdzieczny za propozycje na priv emotka

Wystarczy, że wpiszesz się w jednym temacie, czyli tym (kupię). Nie  musisz powielać tego samego ogłoszenia jeszcze w "szukam" Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6542065 Napisano: 26.10.2018 10:09:04 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

zaproszenia na FB od zagranicznych jegomości emotka

Od "naszych" tak samo... a jak się pytam uprzejmie na pw, skąd się znamy to cisza. Jak z forum to proszę o podanie nicka - też cisza.
Jeśli kogoś nie kojarzę a ten ktoś nie odpisuje, to nie dodaję tej osoby do znajomych. Proste emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

ziolko

#6542010 Napisano: 25.10.2018 21:41:01 w SZUKAM....
basku napisał(a):

Dziękuję

A może ktoś napisać gdzie kupuje się taki starter NJU?  Tylko się nie śmiejcie. W życiu nie miałam telefonu na kartę. Mam na abonament a teraz wyjątkowo potrzebuje drugi numer

Nawet w kiosku możesz kupić emotka  ostatnio widziałam w sieci Kolporter, startery do wyboru, do koloru. Tylko szukaj ciekawego numeru emotka   Wyświetl w wątku >>
1 basku 0

ziolko

#6540469 Napisano: 20.10.2018 17:36:32 w Wkurza mnie...
dwaburekoty - jej przełożony jest mężczyzną? emotka  jeśli tak to wiadomo, czym się kierował.
Albo wiadomo czym, albo znajomościami. Innej opcji nie widzę.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6536967 Napisano: 11.10.2018 09:24:00 w Punkty karne
anula18 +1 punkt za komentowanie w temacie "dziś dotarła" - 5 wpisów to jeszcze nie 10 i nie 50 emotka  więc co to za problem? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6532463 Napisano: 27.09.2018 13:19:25 w Wkurza mnie...
@gnieszk@ napisał(a):

cb656 napisał(a):

Co racja, to racja emotka
Tylko jak wytłumaczyć tę "nierówność"? emotka No przecież ziolko WIDZI. Nie ma to-tamto. emotka  

Tu akurat wytłumaczenie jest prozaiczne. Do tej drukarki wkładana jest taka ogromna rola (podobnie jak do kasy fiskalnej tylko w wersji XL i z różowymi "znaczkami" lotto). Kupon ucinany jest automatycznie po wydruku. Pewnie nie zawsze maszyna robi to idealnie równo, wystarczy, że rolka jest np. lekko przesunięta.

Możliwe emotka  echh... ale faktem jest, że jak były kupony oddzielnie wydawane to nieraz trzeba się było upominać, bo normalnie ludzie obsługujący kolekturę odkładali sobie nieraz kilkaset dziennie  emotka Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

ziolko

#6532427 Napisano: 27.09.2018 11:45:51 w Wkurza mnie...
jokan - no właśnie nie wiem. 
Aż pójdę się "puścić" u mnie w sklepie i ciekawe co dostanę emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0