Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6521926 Napisano: 24.08.2018 13:13:23 w Wkurza mnie...
Lata temu byłam na kilku pokazach. Raz z mamą, jak miałam 20 kilka lat i nie wiedziałam, na czym to polega. Pokaz pościeli wełnianej, z jakiś super wielbłądów itp. Przyznaję, zdjęcia powiększonych roztoczy zrobiły na mnie wrażenie i miałam pretensje do mamy, że nie chce kupić takiej super kołdry za te "marne" 4 tys... promocja z 7 tys.
Po czasie dowiedziałam się, że mama wykazała dużo rozsądku emotka  

Później był pokaz cudownych specyfików HerbaLife. Oczywiście nic nie kupiłam emotka

Jeszcze później (jakieś 7 lat temu chyba), już świadomie, poszłam z mężem na pokaz Zeptera. Miałam sprawę, bo wygrałam w gazecie ekspres tej firmy i brakowało pędzelka do czyszczenia. Miałam przyjść do firmy po pędzelek, a załapałam się na pokaz z okazji Dnia Kobiet emotka
I z tej wielkiej okazji były wieeeelkie promocje.
Między innymi super-hiper blender, co mieli kawę, mięso itp. Fakt, że w tym pojemniczku mieściło się pół szklanki kawy i tyle samo mięsa emotka  ale za to miał 10 tys obrotów na minutę! szok po prostu! (proszę czytać z dużą dozą ironii emotka )
Później jakieś mieszadełko typu jak to coś na baterię do spieniania mleka do kawy, ale u nich oczywiście lepsze. Potrafiło zrobić trwałą piankę z mleka 0%!! 
Otworzyli nawet kartonik przy nas (faktem jest to, że nie kliknęło jak powinno, więc obstawiam, że zamiast mleka 0% była tam co najmniej śmietanka 18%).
Później pokaz super uzdatniacza do wody (wielkość jak stacja dysków od komputera stacjonarnego). Miał usuwać wszelkie szkodliwe związki z wody. Facet poprosił kogoś z widzów o podanie wody, jaką ma przy sobie, żeby ją zbadać. Wcześniej zbadał wodę kranową i wyszło ponad 400 jakiś jednostek, że tyle zanieczyszczeń.
Moja przegotowana woda z butelki miała ok 200, a ta jego zaledwie kilkanaście emotka

I co? poszłam na zaplecze, żeby o coś zapytać, mąż został po pokazie i mówił, że widział, jak jakiś facet przyniósł baniak wody demineralizowanej i wlał do tego "uzdatniacza"... 
To nie dziwię się, że wynik wyszedł tak niski...

Od tej pory unikam wszelkich pokazów, szkoda mi przede wszystkim czasu i nerwów. 
Ale za to ile mam telefonów z zaproszeniami. Tylko nie wiem, dlaczego do Legnicy i Siemianowic Śląskich... Nawet dziś miałam jeden na odbiór prezentu w postaci "samojezdnego odkurzacza" do Legnicy na 30 sierpnia... emotka

Mam zainstalowaną aplikację "ośmiorniczka", czyli Odebrać telefon? 
Jak ktoś da negatywną ocenę, wtedy nawet nie muszę mieć zablokowanego numeru w telefonie, żeby z automatu blokowało połączenie od nich emotka  
Chociaż dziś dzwoniło, bo były raptem 2 negatywne oceny... a im więcej, tym szybciej rozłącza emotka  emotka  niektórzy próbują po kilka razy dziennie, ale mam ich gdzieś.

Podsumowując - po każdym pokazie zostawało co najmniej 30-40% ludzi, którzy coś kupowali...  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6520795 Napisano: 21.08.2018 13:49:41 w Punkty karne
domel +1punkt - temat "mdw" nie jest od dyskusji, czy coś jest możliwe, czy nie.
Wczoraj przeniosłam to pytanie do "dyskusji" a dziś znowu to samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6520791 Napisano: 21.08.2018 13:46:28 w Wkurza mnie...
monisss napisał(a):

szukam już tyle pracy.. w tym momencie to telefon z zaproszeniem na rozmowę to święto.. ;( kurczę a ja naprawdę jestem dobrym pracownikiem, lojalnym, oddanym i pracowitym, do tego szybkim i pomysłowym emotka oczywiście mam swoje wady i nienawidzę! niejasnych reguł i niesprawiedliwości... niech mi ktoś napisze,że w końcu się uda... i to taką na przynajmniej kolejne kilka lat emotka  

Uda się emotka
A nie myślałaś o własnej działalności??
Wiem, że nie każdy czuje się na siłach, żeby być na swoim, ale przemyśl to, popytaj ludzi (może znajomych, którzy mają własną DG?) jak się za to zabrać i kto wie? emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

ziolko

#6520717 Napisano: 21.08.2018 10:51:19 w Wkurza mnie...
viviean napisał(a):

wczorajsze "zawracanie gitary" przez cały dzień mailami z pytaniami o szczegóły moich ofert z ubraniami letnimi na pewnym bezpłatnym portalu. I na koniec prośba o zdjęcie bez biustonosza bluzki "mgiełki"...I oburzenie rzekomej kobiety, że przecież nie wymaga fotki z twarzą tylko ubrania 

emotka  jakiś zbok pewnie emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6520372 Napisano: 20.08.2018 14:00:08 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Mam za duże problemy osobiste i zdrowotne, żeby siedzieć na bieżąco w konkursach, stąd moje pytanie... Sugeruję, żebyś to TY wyluzował i nie czepiał się każdego słowa na forum, bo nie wiesz, jakie kto ma problemy.

Ojejciu... emotka no szok. Obiecuję, że od teraz bedę przeprowadzał prywatne śledztwo dotyczące kazdego uzytkownika, by sie upewnic, ze nie ma on prywatnych problemow, które przeszkodzą mu w prawidłowym odbiorze żartów.

Nie  musi być od razu śledztwo... wystarczy odrobina empatii i nie pisanie wszystkiego, co komu ślina na klawiaturę przyniesie. 
Nie każdy ma czas siedzieć na forum całą dobę, a bywa, że napisze się jakieś pytanie i coś trzeba zrobić (choćby iść do łazienki czy przypilnować obiad) i dlatego nie ma natychmiastowej reakcji na odpowiedź.
Co po "prawidłowego odbioru żartów" to każdy ma różny poziom poczucia humoru... i co dla jednego jest śmieszne, nie musi być takie dla drugiej osoby.
Nie miałeś nigdy gorszego dnia?? poczucie humoru nie było na zerowym poziomie???
To pytanie retoryczne i nie musisz na nie odpowiadać.
Wracam do obowiązków, więc logiczne, że na forum mnie nie będzie.
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6520368 Napisano: 20.08.2018 13:54:59 w SZUKAM....
monisss napisał(a):

androm napisał(a):

ziolko napisał(a):

Szukam informacji, czy ktoś już używał wygrane lazy bagi? Dobre są? powietrze nie schodzi?
Dajcie znać emotka  

Nie wiem o które ci chodzi, bo teraz można mieć z różnych źróeł. Z Cheetosa wyglądają porządnie, ale ciężko to nadmuchać w mieszkaniu.W ogóle to nie jest tak łatwe jak na filmach:) Jak wiatru nie ma to siedzenia nie będzie.

no co wy . my mamy z cheetosa. maz wychodzi na ogrodek i wyglada conajmniej glupio bo macha tym jakby lapal pieniadze spadajace z 4tego pietra. rach ciach ciach i bez wiatru lazy bag jest nadmuchany emotka on robi mi za wiatrołap emotka (choć serio czasem wiatru praktycznie nie ma)

No ok.. a jak ma się wytrzymałość tego materiału np na kamyczkach? typu plaża?
Czytałam na allegro opinie (inne materace), że bywa różnie. Jedne są super i trzymają formę i powietrze, inne same pękają, a jeszcze z innych powoli uchodzi powietrze.
Sama ze 2 lata temu widziałam na plaży faceta, jak z tym walczył emotka  cały czas mu powietrze schodziło emotka  
Wtedy kosztowało takie "cudo" ok 200 zł, teraz ceny są bardziej przystępne. Ale i tak się waham...  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6520360 Napisano: 20.08.2018 13:49:22 w SZUKAM....
androm napisał(a):

ziolko napisał(a):

Szukam informacji, czy ktoś już używał wygrane lazy bagi? Dobre są? powietrze nie schodzi?
Dajcie znać emotka  

Nie wiem o które ci chodzi, bo teraz można mieć z różnych źróeł. Z Cheetosa wyglądają porządnie, ale ciężko to nadmuchać w mieszkaniu.W ogóle to nie jest tak łatwe jak na filmach:) Jak wiatru nie ma to siedzenia nie będzie.

Dziękuję za informacje. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6520359 Napisano: 20.08.2018 13:48:24 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

ziolko napisał(a):

cb656 naprawdę nie wiem o co Ci chodzi... nie pomyślałeś, że coś robię, albo szukam informacji o tych materacach??? 
Niekoniecznie publicznie?? Ale przecież warto dosrać, prawda???  emotka emotka

Nie pierwszy to raz, że ktoś czegoś nie wie. Skojarzenie organizatora z konkursem, którego nie organizował zdarza się każdemu. Mam ten występek także na swoim sumieniu emotka I co? Jest zakaz pośmiania sie z pomyłki? Bo co, bo to uwłacza? Że szargam świętość Administratora? No weź wyluzuj... emotka

Nie pomyślałeś, że sobie spokojnie po cichu sprawdzałam parametry? szukałam opinii?
Ale po co? może od razu powinnam w pokłonach Ci dziękować za linki??? 
Mam za duże problemy osobiste i zdrowotne, żeby siedzieć na bieżąco w konkursach, stąd moje pytanie, może dla stałego bywalca na forum naiwne (czyli dla Ciebie), ale może więcej empatii by Ci się przydało???
I czy ja coś pisałam o "szarganiu świętości Administratora"?? w ogóle kiedykolwiek pisałam o czymś takim???

Sugeruję, żebyś to TY wyluzował i nie czepiał się każdego słowa na forum, bo nie wiesz, jakie kto ma problemy.
Na tym kończę.
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6520355 Napisano: 20.08.2018 13:39:50 w SZUKAM....
cb656 naprawdę nie wiem o co Ci chodzi... nie pomyślałeś, że coś robię, albo szukam informacji o tych materacach??? 
Niekoniecznie publicznie??
Ale przecież warto dosrać, prawda??? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6520312 Napisano: 20.08.2018 11:52:16 w SZUKAM....
zaczytana-pola napisał(a):

ziolko napisał(a):

Dajcie znać emotka  

Mamy na razie jeden od Avanti. Powietrze nie schodzi z niego, a nadmuchany jest już od ponad miesiąca. 

Avanti czyli co? z winiar? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6520262 Napisano: 20.08.2018 10:30:49 w SZUKAM....
Dajcie znać emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6520260 Napisano: 20.08.2018 10:28:51 w WC - rozmowy o wszystkim
agakaz2 masakra emotka  a może to meszka? 
Ja zawsze mam jakieś reakcje alergiczne po ugryzieniu tego g..a emotka emotka
Pomagało mi okładanie miejsca ugryzienia wodą z octem. Zmniejszało opuchliznę i ból. Chociaż nie wiem, jak to jest w przypadku uszkodzonej skóry...  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6520148 Napisano: 19.08.2018 17:26:14 w SZUKAM....
mampytanie napisał(a):

ziolko napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Szukam kociaka za darmo, najlepiej z dłuższa sierścią lub o ciekawym umaszczeniu. Nie szukam rasowego/płatnego. Może ktoś coś emotka

Popatrz po lokalnych grupach na fb. Masa ludzi ma do oddania kociaki

Dzięki, posprawdzam. Olx dzień w dzień przeglądam, zazwyczaj siersciuchy są po 300-400 km ode mnie:-(

No popatrz... to u mnie jest całkiem sporo ogłoszeń ze zwierzakami. Typ grupy - pchli targ, jarmark - plus najbliższe miasto
W jakim regionie mieszkasz? jaka część kraju? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6520049 Napisano: 18.08.2018 21:37:33 w SZUKAM....
mampytanie napisał(a):

Szukam kociaka za darmo, najlepiej z dłuższa sierścią lub o ciekawym umaszczeniu. Nie szukam rasowego/płatnego. Może ktoś coś emotka

Popatrz po lokalnych grupach na fb. Masa ludzi ma do oddania kociaki Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6519426 Napisano: 16.08.2018 11:25:38 w WC - rozmowy o wszystkim
marzencia2007 napisał(a):

Hej ho! emotka
Zapraszam Was do mojej (przed chwilą utworzonej) grupy. 
CASHBACK + możliwość rozwoju emotka
https://www.faceb...5680016845890/about/
 :)

Nie wiadomo, co to za grupa, zero informacji. I reklama na forum???  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6519267 Napisano: 15.08.2018 12:48:19 w Kupię...
mamimamu napisał(a):

Kupię dzbanek filtrujący - propozycje (model wraz z ceną) proszę w pw emotka

Jak nie znajdziesz na forum, to czasami są super ceny w Carrefourze, np. dzbanek Dafi plus 2-3 wkłady za 20 zł emotka   Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6518882 Napisano: 13.08.2018 23:58:57 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Oszustwo na courlux.com... Niby testowanie kremu za darmo, a to tak naprawdę zgoda na otrzymywanie tego kremu co trzy miesiące za 59 zł... Najgorsze, że coś takiego instagram promuje. Jak dla mnie takie praktyki powinny być zakazane. Pewnie wielu ludzi się nabierze.  

Jest już temat o nich https://www.e-kon...obieraczek/strona/10 Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6518635 Napisano: 13.08.2018 11:40:39 w Punkty karne
egleegle  - zarejestrowałeś się tylko po to, żeby reklamować usługi kurierskie?
Ostrzeżenie - 1 punkt. Jak się powtórzy - będzie banemotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6518249 Napisano: 10.08.2018 22:25:40 w Wkurza mnie...
siewcazamieszania napisał(a):

Praca, pani od bhp i boss, którzy nie widzą problemu w tym, że na stanowisku pracy panuje temperatura 36 stopni Celsjusza, w pomieszczeniu bez okna , klimatyzacji i wentylacji...

A moze sami by posiedzieli w tym pomieszczeniu przez cały dzień? Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6516160 Napisano: 03.08.2018 23:36:01 w SZUKAM....
aendrius1 napisał(a):

Szukam Raybanów męskich.Model z ceną prosze na PW

takie ogłoszenia TYLKO w temacie "kupię" Wyświetl w wątku >>
0 0