Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Po czasie dowiedziałam się, że mama wykazała dużo rozsądku
Później był pokaz cudownych specyfików HerbaLife. Oczywiście nic nie kupiłam
Jeszcze później (jakieś 7 lat temu chyba), już świadomie, poszłam z mężem na pokaz Zeptera. Miałam sprawę, bo wygrałam w gazecie ekspres tej firmy i brakowało pędzelka do czyszczenia. Miałam przyjść do firmy po pędzelek, a załapałam się na pokaz z okazji Dnia Kobiet
I z tej wielkiej okazji były wieeeelkie promocje.
Między innymi super-hiper blender, co mieli kawę, mięso itp. Fakt, że w tym pojemniczku mieściło się pół szklanki kawy i tyle samo mięsa
Później jakieś mieszadełko typu jak to coś na baterię do spieniania mleka do kawy, ale u nich oczywiście lepsze. Potrafiło zrobić trwałą piankę z mleka 0%!!
Otworzyli nawet kartonik przy nas (faktem jest to, że nie kliknęło jak powinno, więc obstawiam, że zamiast mleka 0% była tam co najmniej śmietanka 18%).
Później pokaz super uzdatniacza do wody (wielkość jak stacja dysków od komputera stacjonarnego). Miał usuwać wszelkie szkodliwe związki z wody. Facet poprosił kogoś z widzów o podanie wody, jaką ma przy sobie, żeby ją zbadać. Wcześniej zbadał wodę kranową i wyszło ponad 400 jakiś jednostek, że tyle zanieczyszczeń.
Moja przegotowana woda z butelki miała ok 200, a ta jego zaledwie kilkanaście
I co? poszłam na zaplecze, żeby o coś zapytać, mąż został po pokazie i mówił, że widział, jak jakiś facet przyniósł baniak wody demineralizowanej i wlał do tego "uzdatniacza"...
To nie dziwię się, że wynik wyszedł tak niski...
Od tej pory unikam wszelkich pokazów, szkoda mi przede wszystkim czasu i nerwów.
Ale za to ile mam telefonów z zaproszeniami. Tylko nie wiem, dlaczego do Legnicy i Siemianowic Śląskich... Nawet dziś miałam jeden na odbiór prezentu w postaci "samojezdnego odkurzacza" do Legnicy na 30 sierpnia...
Mam zainstalowaną aplikację "ośmiorniczka", czyli Odebrać telefon?
Jak ktoś da negatywną ocenę, wtedy nawet nie muszę mieć zablokowanego numeru w telefonie, żeby z automatu blokowało połączenie od nich
Chociaż dziś dzwoniło, bo były raptem 2 negatywne oceny... a im więcej, tym szybciej rozłącza
Podsumowując - po każdym pokazie zostawało co najmniej 30-40% ludzi, którzy coś kupowali... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wczoraj przeniosłam to pytanie do "dyskusji" a dziś znowu to samo
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A nie myślałaś o własnej działalności??
Wiem, że nie każdy czuje się na siłach, żeby być na swoim, ale przemyśl to, popytaj ludzi (może znajomych, którzy mają własną DG?) jak się za to zabrać i kto wie?
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nie każdy ma czas siedzieć na forum całą dobę, a bywa, że napisze się jakieś pytanie i coś trzeba zrobić (choćby iść do łazienki czy przypilnować obiad) i dlatego nie ma natychmiastowej reakcji na odpowiedź.
Co po "prawidłowego odbioru żartów" to każdy ma różny poziom poczucia humoru... i co dla jednego jest śmieszne, nie musi być takie dla drugiej osoby.
Nie miałeś nigdy gorszego dnia?? poczucie humoru nie było na zerowym poziomie???
To pytanie retoryczne i nie musisz na nie odpowiadać.
Wracam do obowiązków, więc logiczne, że na forum mnie nie będzie.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Czytałam na allegro opinie (inne materace), że bywa różnie. Jedne są super i trzymają formę i powietrze, inne same pękają, a jeszcze z innych powoli uchodzi powietrze.
Sama ze 2 lata temu widziałam na plaży faceta, jak z tym walczył
Wtedy kosztowało takie "cudo" ok 200 zł, teraz ceny są bardziej przystępne. Ale i tak się waham... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ale po co? może od razu powinnam w pokłonach Ci dziękować za linki???
Mam za duże problemy osobiste i zdrowotne, żeby siedzieć na bieżąco w konkursach, stąd moje pytanie, może dla stałego bywalca na forum naiwne (czyli dla Ciebie), ale może więcej empatii by Ci się przydało???
I czy ja coś pisałam o "szarganiu świętości Administratora"?? w ogóle kiedykolwiek pisałam o czymś takim???
Sugeruję, żebyś to TY wyluzował i nie czepiał się każdego słowa na forum, bo nie wiesz, jakie kto ma problemy.
Na tym kończę.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Niekoniecznie publicznie??
Ale przecież warto dosrać, prawda???
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dajcie znać
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ja zawsze mam jakieś reakcje alergiczne po ugryzieniu tego g..a
Pomagało mi okładanie miejsca ugryzienia wodą z octem. Zmniejszało opuchliznę i ból. Chociaż nie wiem, jak to jest w przypadku uszkodzonej skóry... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
W jakim regionie mieszkasz? jaka część kraju? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane