Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6532423 Napisano: 27.09.2018 11:34:30 w Wkurza mnie...
@cb656 - jeden zakład lotto z plusem i super szansą za 6 zł i jeden zakład eurojackpota za 12,50 - razem 18,50zł Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6532421 Napisano: 27.09.2018 11:26:46 w Wkurza mnie...
@cb656 - no cóż.. było parę osób w kolejce obok, ja patrzyłam na produkty przed ladą a lottomat był za jakimiś stojakami na zdrapki czy coś tam, a że gmerał tam to myślałam, że szuka reszty. Nosz kurde... w życiu bym się nie spodziewała, że zakichany kierownik zmiany na stacji robi takie numery! 
A ja nie miałam pojęcia, że jest jakaś loteria, bo od razu schowałam zakłady do portfela. 
Jakbym wiedziała to bym się upomniała  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6532419 Napisano: 27.09.2018 11:22:30 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Wkurzyłam się na nieuczciwego sprzedawcę na stacji benzynowej.
Kupiłam 2 zakłady lotto i co?? nie dostałam kuponów z kodem na konkurs!

To dziwne, bo kupony loterii są nierozerwalnie związane z kuponem lotto i jedynie nadrukowana jest linia cięcia, ale maszyna tego nie tnie.

Ja mam normalne małe kupony. Chociaż po dokładniejszym przyjrzeniu się widzę, że dolna linia nie jest idealnie równa. Jest delikatnie ze skosa.
Czyli menda obcięła mi kupon??!!!  emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6532415 Napisano: 27.09.2018 11:15:31 w Wkurza mnie...
Wkurzyłam się na nieuczciwego sprzedawcę na stacji benzynowej.
Kupiłam 2 zakłady lotto i co?? nie dostałam kuponów z kodem na konkurs!

Niestety nie zrobię mu awantury bo tankowaliśmy gdzieś po drodze emotka emotka
A niby oni sami i ich rodzina nie może brać udziału w tej loterii!!  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6531562 Napisano: 25.09.2018 10:23:13 w SZUKAM....
Wiem, że może za późno, ale ma ktoś może wygrane pesele z 2 ostatnich dni? z niedzieli i poniedziałku dokładnie  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6531063 Napisano: 23.09.2018 19:58:17 w WC - rozmowy o wszystkim
aneczka155-93 napisał(a):

Zostałam poproszona o bycie chrzestną kilkumiesięcznego dziecka. Ile zwyczajowo daje się $ lub jaki prezent/y? Ogólnie uważam, że wszelkie minimum czy maksimum są do bani, ale że temat na czasie to chętnie się dowiem emotka  

Zależy, czy to bliska rodzina, czy nie (może znajomi?), w jakich stosunkach z nimi jesteś, ile chcesz przeznaczyć na prezent/pamiątkę. 
Czy chcesz, zeby to był prezent "tymczasowy", czy faktycznie pamiątka.
Byłam na 2 takich uroczystościach w ostatnich 2 latach i wiem, że ludzie dawali złote łańcuszki z medalikiem plus pudełko pamiątkowe na zdjęcia czy coś innego albo małą złotą sztabkę (jako inwestycję) z odpowiednią dedykacją w karcie.
Sztabki są 1, 2, 5, 10 gramowe, więc sama zobacz, jaką byś chciała dać i ile chcesz na to przeznaczyć.
Dodam, że najlepiej kupować sztabki w Mennicy Polskiej, a nie jakieś sztabki w kantorach z nieznanych Mennic.
Z tej pierwszej ma certyfikat oryginalności. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6530862 Napisano: 22.09.2018 17:22:17 w SZUKAM....

jokan napisał(a):
(...) przeciez np. w tesco robilam zwroty towarow i oddawali kase, to sobie robili ksero a mi oddawali oryginal 

No popatrz... a jak ja robiłam jakiś zwrot to zawsze kopię dostawałam.. emotka Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

ziolko

#6530266 Napisano: 20.09.2018 14:12:40 w Wkurza mnie...
Ja pierniczę.. przeziębić się podczas takiego ciepłego (gorącego) września to sztuka.. emotka emotka
Kicham, smarkam jak szalona... i do tego gardło boli... ech...  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6528378 Napisano: 14.09.2018 12:50:16 w WC - rozmowy o wszystkim
emotka  
CASTING DO SERIALU "POLICJANCI I POLICJANTKI" w Bielanach Wrocławskich 29 września

Kto ogląda ten serial i chce zagrać w filmie? emotka  emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6523014 Napisano: 28.08.2018 12:15:09 w WC - rozmowy o wszystkim
luko922 - z moich obserwacji wynika, że jak jest konkurs z nagrodą wartą kilkaset zł (czasami więcej), to zgłoszeń bywa nawet po 2-3 tysiące. Pod warunkiem, że jest to na zasadzie polub i udostępnij.
Jak trzeba zrobić coś więcej, zgłoszeń może być mniej, ale niekoniecznie. 
Tylko błagam! niech to nie będzie zadanie "dlaczego to ty masz wygrać?" - wtedy są istne epopeje pełne fałszywych zachwytów itp.
Jak ma być zdjęcie, to żaden kolaż ani inne przeróbki graficzne, zdjęcie nie może być użyte do innego konkursu (żeby ktoś nie podmienił sobie w "paincie" produktu i nie wysłał tego samego zdjęcia na 35 konkurs... )
Kolejna sprawa to konta widma. Laureat MUSI mieć takie same dane jak w profilu. 
Trzeba to zastrzec w regulaminie.  Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

ziolko

#6522113 Napisano: 24.08.2018 23:31:40 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

Obiecałem siostrzenicy wygrać słuchawki w chesterze i od 6 zgłoszeń doooopa emotka   emotka emotka mało szans jeszcze emotka  

Nie obiecuj skóry z niedźwiedzia, jeśli niedźwiedź biega na wolności... emotka   Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6521926 Napisano: 24.08.2018 13:13:23 w Wkurza mnie...
Lata temu byłam na kilku pokazach. Raz z mamą, jak miałam 20 kilka lat i nie wiedziałam, na czym to polega. Pokaz pościeli wełnianej, z jakiś super wielbłądów itp. Przyznaję, zdjęcia powiększonych roztoczy zrobiły na mnie wrażenie i miałam pretensje do mamy, że nie chce kupić takiej super kołdry za te "marne" 4 tys... promocja z 7 tys.
Po czasie dowiedziałam się, że mama wykazała dużo rozsądku emotka  

Później był pokaz cudownych specyfików HerbaLife. Oczywiście nic nie kupiłam emotka

Jeszcze później (jakieś 7 lat temu chyba), już świadomie, poszłam z mężem na pokaz Zeptera. Miałam sprawę, bo wygrałam w gazecie ekspres tej firmy i brakowało pędzelka do czyszczenia. Miałam przyjść do firmy po pędzelek, a załapałam się na pokaz z okazji Dnia Kobiet emotka
I z tej wielkiej okazji były wieeeelkie promocje.
Między innymi super-hiper blender, co mieli kawę, mięso itp. Fakt, że w tym pojemniczku mieściło się pół szklanki kawy i tyle samo mięsa emotka  ale za to miał 10 tys obrotów na minutę! szok po prostu! (proszę czytać z dużą dozą ironii emotka )
Później jakieś mieszadełko typu jak to coś na baterię do spieniania mleka do kawy, ale u nich oczywiście lepsze. Potrafiło zrobić trwałą piankę z mleka 0%!! 
Otworzyli nawet kartonik przy nas (faktem jest to, że nie kliknęło jak powinno, więc obstawiam, że zamiast mleka 0% była tam co najmniej śmietanka 18%).
Później pokaz super uzdatniacza do wody (wielkość jak stacja dysków od komputera stacjonarnego). Miał usuwać wszelkie szkodliwe związki z wody. Facet poprosił kogoś z widzów o podanie wody, jaką ma przy sobie, żeby ją zbadać. Wcześniej zbadał wodę kranową i wyszło ponad 400 jakiś jednostek, że tyle zanieczyszczeń.
Moja przegotowana woda z butelki miała ok 200, a ta jego zaledwie kilkanaście emotka

I co? poszłam na zaplecze, żeby o coś zapytać, mąż został po pokazie i mówił, że widział, jak jakiś facet przyniósł baniak wody demineralizowanej i wlał do tego "uzdatniacza"... 
To nie dziwię się, że wynik wyszedł tak niski...

Od tej pory unikam wszelkich pokazów, szkoda mi przede wszystkim czasu i nerwów. 
Ale za to ile mam telefonów z zaproszeniami. Tylko nie wiem, dlaczego do Legnicy i Siemianowic Śląskich... Nawet dziś miałam jeden na odbiór prezentu w postaci "samojezdnego odkurzacza" do Legnicy na 30 sierpnia... emotka

Mam zainstalowaną aplikację "ośmiorniczka", czyli Odebrać telefon? 
Jak ktoś da negatywną ocenę, wtedy nawet nie muszę mieć zablokowanego numeru w telefonie, żeby z automatu blokowało połączenie od nich emotka  
Chociaż dziś dzwoniło, bo były raptem 2 negatywne oceny... a im więcej, tym szybciej rozłącza emotka  emotka  niektórzy próbują po kilka razy dziennie, ale mam ich gdzieś.

Podsumowując - po każdym pokazie zostawało co najmniej 30-40% ludzi, którzy coś kupowali...  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6520795 Napisano: 21.08.2018 13:49:41 w Punkty karne
domel +1punkt - temat "mdw" nie jest od dyskusji, czy coś jest możliwe, czy nie.
Wczoraj przeniosłam to pytanie do "dyskusji" a dziś znowu to samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6520791 Napisano: 21.08.2018 13:46:28 w Wkurza mnie...
monisss napisał(a):

szukam już tyle pracy.. w tym momencie to telefon z zaproszeniem na rozmowę to święto.. ;( kurczę a ja naprawdę jestem dobrym pracownikiem, lojalnym, oddanym i pracowitym, do tego szybkim i pomysłowym emotka oczywiście mam swoje wady i nienawidzę! niejasnych reguł i niesprawiedliwości... niech mi ktoś napisze,że w końcu się uda... i to taką na przynajmniej kolejne kilka lat emotka  

Uda się emotka
A nie myślałaś o własnej działalności??
Wiem, że nie każdy czuje się na siłach, żeby być na swoim, ale przemyśl to, popytaj ludzi (może znajomych, którzy mają własną DG?) jak się za to zabrać i kto wie? emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

ziolko

#6520717 Napisano: 21.08.2018 10:51:19 w Wkurza mnie...
viviean napisał(a):

wczorajsze "zawracanie gitary" przez cały dzień mailami z pytaniami o szczegóły moich ofert z ubraniami letnimi na pewnym bezpłatnym portalu. I na koniec prośba o zdjęcie bez biustonosza bluzki "mgiełki"...I oburzenie rzekomej kobiety, że przecież nie wymaga fotki z twarzą tylko ubrania 

emotka  jakiś zbok pewnie emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6520372 Napisano: 20.08.2018 14:00:08 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Mam za duże problemy osobiste i zdrowotne, żeby siedzieć na bieżąco w konkursach, stąd moje pytanie... Sugeruję, żebyś to TY wyluzował i nie czepiał się każdego słowa na forum, bo nie wiesz, jakie kto ma problemy.

Ojejciu... emotka no szok. Obiecuję, że od teraz bedę przeprowadzał prywatne śledztwo dotyczące kazdego uzytkownika, by sie upewnic, ze nie ma on prywatnych problemow, które przeszkodzą mu w prawidłowym odbiorze żartów.

Nie  musi być od razu śledztwo... wystarczy odrobina empatii i nie pisanie wszystkiego, co komu ślina na klawiaturę przyniesie. 
Nie każdy ma czas siedzieć na forum całą dobę, a bywa, że napisze się jakieś pytanie i coś trzeba zrobić (choćby iść do łazienki czy przypilnować obiad) i dlatego nie ma natychmiastowej reakcji na odpowiedź.
Co po "prawidłowego odbioru żartów" to każdy ma różny poziom poczucia humoru... i co dla jednego jest śmieszne, nie musi być takie dla drugiej osoby.
Nie miałeś nigdy gorszego dnia?? poczucie humoru nie było na zerowym poziomie???
To pytanie retoryczne i nie musisz na nie odpowiadać.
Wracam do obowiązków, więc logiczne, że na forum mnie nie będzie.
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6520368 Napisano: 20.08.2018 13:54:59 w SZUKAM....
monisss napisał(a):

androm napisał(a):

ziolko napisał(a):

Szukam informacji, czy ktoś już używał wygrane lazy bagi? Dobre są? powietrze nie schodzi?
Dajcie znać emotka  

Nie wiem o które ci chodzi, bo teraz można mieć z różnych źróeł. Z Cheetosa wyglądają porządnie, ale ciężko to nadmuchać w mieszkaniu.W ogóle to nie jest tak łatwe jak na filmach:) Jak wiatru nie ma to siedzenia nie będzie.

no co wy . my mamy z cheetosa. maz wychodzi na ogrodek i wyglada conajmniej glupio bo macha tym jakby lapal pieniadze spadajace z 4tego pietra. rach ciach ciach i bez wiatru lazy bag jest nadmuchany emotka on robi mi za wiatrołap emotka (choć serio czasem wiatru praktycznie nie ma)

No ok.. a jak ma się wytrzymałość tego materiału np na kamyczkach? typu plaża?
Czytałam na allegro opinie (inne materace), że bywa różnie. Jedne są super i trzymają formę i powietrze, inne same pękają, a jeszcze z innych powoli uchodzi powietrze.
Sama ze 2 lata temu widziałam na plaży faceta, jak z tym walczył emotka  cały czas mu powietrze schodziło emotka  
Wtedy kosztowało takie "cudo" ok 200 zł, teraz ceny są bardziej przystępne. Ale i tak się waham...  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6520360 Napisano: 20.08.2018 13:49:22 w SZUKAM....
androm napisał(a):

ziolko napisał(a):

Szukam informacji, czy ktoś już używał wygrane lazy bagi? Dobre są? powietrze nie schodzi?
Dajcie znać emotka  

Nie wiem o które ci chodzi, bo teraz można mieć z różnych źróeł. Z Cheetosa wyglądają porządnie, ale ciężko to nadmuchać w mieszkaniu.W ogóle to nie jest tak łatwe jak na filmach:) Jak wiatru nie ma to siedzenia nie będzie.

Dziękuję za informacje. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6520359 Napisano: 20.08.2018 13:48:24 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

ziolko napisał(a):

cb656 naprawdę nie wiem o co Ci chodzi... nie pomyślałeś, że coś robię, albo szukam informacji o tych materacach??? 
Niekoniecznie publicznie?? Ale przecież warto dosrać, prawda???  emotka emotka

Nie pierwszy to raz, że ktoś czegoś nie wie. Skojarzenie organizatora z konkursem, którego nie organizował zdarza się każdemu. Mam ten występek także na swoim sumieniu emotka I co? Jest zakaz pośmiania sie z pomyłki? Bo co, bo to uwłacza? Że szargam świętość Administratora? No weź wyluzuj... emotka

Nie pomyślałeś, że sobie spokojnie po cichu sprawdzałam parametry? szukałam opinii?
Ale po co? może od razu powinnam w pokłonach Ci dziękować za linki??? 
Mam za duże problemy osobiste i zdrowotne, żeby siedzieć na bieżąco w konkursach, stąd moje pytanie, może dla stałego bywalca na forum naiwne (czyli dla Ciebie), ale może więcej empatii by Ci się przydało???
I czy ja coś pisałam o "szarganiu świętości Administratora"?? w ogóle kiedykolwiek pisałam o czymś takim???

Sugeruję, żebyś to TY wyluzował i nie czepiał się każdego słowa na forum, bo nie wiesz, jakie kto ma problemy.
Na tym kończę.
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6520355 Napisano: 20.08.2018 13:39:50 w SZUKAM....
cb656 naprawdę nie wiem o co Ci chodzi... nie pomyślałeś, że coś robię, albo szukam informacji o tych materacach??? 
Niekoniecznie publicznie??
Ale przecież warto dosrać, prawda??? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0