Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6520312 Napisano: 20.08.2018 11:52:16 w SZUKAM....
zaczytana-pola napisał(a):

ziolko napisał(a):

Szukam informacji, czy ktoś już używał wygrane lazy bagi? Dobre są? powietrze nie schodzi?
Dajcie znać emotka  

Mamy na razie jeden od Avanti. Powietrze nie schodzi z niego, a nadmuchany jest już od ponad miesiąca. 

Avanti czyli co? z winiar? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6520262 Napisano: 20.08.2018 10:30:49 w SZUKAM....
Szukam informacji, czy ktoś już używał wygrane lazy bagi? Dobre są? powietrze nie schodzi?
Dajcie znać emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6520260 Napisano: 20.08.2018 10:28:51 w WC - rozmowy o wszystkim
agakaz2 masakra emotka  a może to meszka? 
Ja zawsze mam jakieś reakcje alergiczne po ugryzieniu tego g..a emotka emotka
Pomagało mi okładanie miejsca ugryzienia wodą z octem. Zmniejszało opuchliznę i ból. Chociaż nie wiem, jak to jest w przypadku uszkodzonej skóry...  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6520148 Napisano: 19.08.2018 17:26:14 w SZUKAM....
mampytanie napisał(a):

ziolko napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Szukam kociaka za darmo, najlepiej z dłuższa sierścią lub o ciekawym umaszczeniu. Nie szukam rasowego/płatnego. Może ktoś coś emotka

Popatrz po lokalnych grupach na fb. Masa ludzi ma do oddania kociaki

Dzięki, posprawdzam. Olx dzień w dzień przeglądam, zazwyczaj siersciuchy są po 300-400 km ode mnie:-(

No popatrz... to u mnie jest całkiem sporo ogłoszeń ze zwierzakami. Typ grupy - pchli targ, jarmark - plus najbliższe miasto
W jakim regionie mieszkasz? jaka część kraju? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6520049 Napisano: 18.08.2018 21:37:33 w SZUKAM....
mampytanie napisał(a):

Szukam kociaka za darmo, najlepiej z dłuższa sierścią lub o ciekawym umaszczeniu. Nie szukam rasowego/płatnego. Może ktoś coś emotka

Popatrz po lokalnych grupach na fb. Masa ludzi ma do oddania kociaki Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6519426 Napisano: 16.08.2018 11:25:38 w WC - rozmowy o wszystkim
marzencia2007 napisał(a):

Hej ho! emotka
Zapraszam Was do mojej (przed chwilą utworzonej) grupy. 
CASHBACK + możliwość rozwoju emotka
https://www.faceb...5680016845890/about/
 :)

Nie wiadomo, co to za grupa, zero informacji. I reklama na forum???  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6519267 Napisano: 15.08.2018 12:48:19 w Kupię...
mamimamu napisał(a):

Kupię dzbanek filtrujący - propozycje (model wraz z ceną) proszę w pw emotka

Jak nie znajdziesz na forum, to czasami są super ceny w Carrefourze, np. dzbanek Dafi plus 2-3 wkłady za 20 zł emotka   Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6518882 Napisano: 13.08.2018 23:58:57 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Oszustwo na courlux.com... Niby testowanie kremu za darmo, a to tak naprawdę zgoda na otrzymywanie tego kremu co trzy miesiące za 59 zł... Najgorsze, że coś takiego instagram promuje. Jak dla mnie takie praktyki powinny być zakazane. Pewnie wielu ludzi się nabierze.  

Jest już temat o nich https://www.e-kon...obieraczek/strona/10 Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6518635 Napisano: 13.08.2018 11:40:39 w Punkty karne
egleegle  - zarejestrowałeś się tylko po to, żeby reklamować usługi kurierskie?
Ostrzeżenie - 1 punkt. Jak się powtórzy - będzie banemotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6518249 Napisano: 10.08.2018 22:25:40 w Wkurza mnie...
siewcazamieszania napisał(a):

Praca, pani od bhp i boss, którzy nie widzą problemu w tym, że na stanowisku pracy panuje temperatura 36 stopni Celsjusza, w pomieszczeniu bez okna , klimatyzacji i wentylacji...

A moze sami by posiedzieli w tym pomieszczeniu przez cały dzień? Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6516160 Napisano: 03.08.2018 23:36:01 w SZUKAM....
aendrius1 napisał(a):

Szukam Raybanów męskich.Model z ceną prosze na PW

takie ogłoszenia TYLKO w temacie "kupię" Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6513323 Napisano: 26.07.2018 13:05:40 w Dziś cieszę się z.....
buziolek napisał(a):

Dzisiaj cieszę się ze o 13 mam egazmin na prawo jazdy. Od 12 lat planowałam sie zapisać. W tym roku się w końcu zdecydowałam. Trzymajcie kciuki emotka

Daj znać, jak poszło emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6513223 Napisano: 26.07.2018 10:11:03 w SZUKAM....
pionas napisał(a):

Szukam sklepu gdzie kupię dobre piwo w małej puszce np. 330ml...
Byłem w Kauflandzie, Tesco, Auchan i Lidlu i nigdzie nie ma.
Pytałem w alkoholach świata i też nie mają emotka

Carrefour Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6512922 Napisano: 25.07.2018 13:17:04 w SZUKAM....
emotka  NIE RÓBCIE PIRAMID Z CYTATÓW!!! emotka   Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

ziolko

#6511043 Napisano: 19.07.2018 08:58:37 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Mam normalnie abonament tylko zamiast dekodera jest wlozona karta do telewizora.  Taki zamiennik dekodera

No to w umowie powinnaś mieć informację, co MM mogą, a czego nie.
Chociaż kilka lat temu usunęli National Geographic tłumacząc, że ilość programów się zgadza. W to miejsce dali jakiś kanał dla dzieci..

Jak coś to pisz do nich na fb, a jak to nie pomoże to do rzecznika praw konsumentów. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6510990 Napisano: 18.07.2018 22:58:41 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

A co mi dekoder ma tu pomóc? Mamy kartę multi pakiet czy jakoś tak to się nazywa.

hmm... ja mam normalnie na abonament, więc nie wiem, jak to jest z kartą.
Ale wiem, że MM przechodzą na nadawanie cyfrowe, więc w analogu niewiele jest programów. 
Moze z tego powodu masz tyle kanałów wyłączonych?
Jest jakaś umowa do karty? jeśli jest to sprawdź zapisy, czy MM mogą kasować programy. 
Jeśli umowy nie ma, to już gorzej..  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6510973 Napisano: 18.07.2018 22:12:43 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Wkur... Mnie multimedia. Oszukują na każdym kroku co miesiąc wyższe faktury po złożeniu reklamacji korekta i jest ok. I tak co miesiąc trzeba do nich wyzwania to raz, a dwa mieliśmy mieć dostęp do wszystkich kanałów już połowa zakodowana i mają to w du.... Nic z tym nie robią. Kur... Więcej z nimi nie podpisuje umowy. Na infolinii przy podpisywaniu umowy obiecują złote góry a później pocaluj się w...... 

To nie masz dekodera? my mamy z nagrywarką.. widać, że używka, bo jak go dostaliśmy to były jakieś filmy nagrane, poza tym tylko 256 GB, ale dobre i to.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6509387 Napisano: 14.07.2018 14:23:27 w SZUKAM....
cooper napisał(a):

Witam Wszystkich.
KUPIĘ po cenie do ustalenia wygrywające kapsle z serii piwa Królewskiego "Ustrzel Hattricka z Królem!". (...)

I w tym celu musiałeś zakładać nowe konto i pisać? w dodatku w niewłaściwym temacie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6509354 Napisano: 14.07.2018 11:25:11 w Wkurza mnie...
pakowa napisał(a):

Wkurza mnie, że Mając dobre zamiary, chcąc  oddać wygrany numer osobie, której się nie poszczęściło  z własnym paragonem, a  w zamian na konto trafił  punkt karny  ( tak nie mam swojego paragonu - bo został odesłany na konkurs ogolnopolski!, o rezerwie moja głowa nie pomyślała)?

Cóż.. handel paragonami na forum PO zakończonym konkursie na forum jest ZAKAZANY Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6509094 Napisano: 13.07.2018 13:32:26 w Wkurza mnie...
slonecznik1309 napisał(a):

FBsylwia14 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Moje Brico, ściemniają, nie dzwonia. Moje miasto jest jednak zacofane...

U mnie jak już zadzwonili po kilku dniach spóźnienia, to nie poinformowali o rodzaju nagrody, bo ma to być niespodzianka i kazali dalej czekać do prawie końca miesiąca. Po cichu dowiedziałam się, że wygrałam dzbanek emotka

Ja wczoraj pojechałam do Brico odebrać telefon Motorolę emotka Gdy odbierałam to jedna z kasjerek krzyczy do drugiej: a było już losowanie? Tak, szef losował. A mnie nie wylosował? Nic nie wygrałam? Wieczorem widziałam jak inna kasjerka z tego sklepu wrzuciła na fb link do olx ze sprzedażą telefonu emotka emotka emotka

A jak to się ma do regulaminu??? 
"Konkurs przeznaczony jest dla pełnoletnich osób fizycznych zamieszkałych na terenie Polski, dokonujących zakupu w Sklepach („Uczestnicy”). W Konkursie nie mogą brać udziału pracownicy: Organizatora, MGI
Polska Sp. z o.o. ul. Św. Mikołaja 5, 62-080 Swadzim Tarnowo i Sklepów oraz członkowie ich najbliższej
rodziny. Przez członków najbliższej rodziny rozumie się: małżonków, dzieci, rodziców, rodzeństwo,
przysposobionych oraz przysposabiających. Pracownikiem w rozumieniu niniejszego Regulaminu jest
zarówno osoba zatrudniona na podstawie umowy o pracę jak i osoba współpracująca na podstawie umowy
cywilnoprawnej (w szczególności na podstawie umowy o dzieło, umowy zlecenia)."

Ja bym zrobiła dym na fb brico i napisała reklamację do organizatora emotka Wyświetl w wątku >>
2 joan, venix 0