Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Chociaż kilka lat temu usunęli National Geographic tłumacząc, że ilość programów się zgadza. W to miejsce dali jakiś kanał dla dzieci..
Jak coś to pisz do nich na fb, a jak to nie pomoże to do rzecznika praw konsumentów. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ale wiem, że MM przechodzą na nadawanie cyfrowe, więc w analogu niewiele jest programów.
Moze z tego powodu masz tyle kanałów wyłączonych?
Jest jakaś umowa do karty? jeśli jest to sprawdź zapisy, czy MM mogą kasować programy.
Jeśli umowy nie ma, to już gorzej.. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
"Konkurs przeznaczony jest dla pełnoletnich osób fizycznych zamieszkałych na terenie Polski, dokonujących zakupu w Sklepach („Uczestnicy”). W Konkursie nie mogą brać udziału pracownicy: Organizatora, MGI
Polska Sp. z o.o. ul. Św. Mikołaja 5, 62-080 Swadzim Tarnowo i Sklepów oraz członkowie ich najbliższej
rodziny. Przez członków najbliższej rodziny rozumie się: małżonków, dzieci, rodziców, rodzeństwo,
przysposobionych oraz przysposabiających. Pracownikiem w rozumieniu niniejszego Regulaminu jest
zarówno osoba zatrudniona na podstawie umowy o pracę jak i osoba współpracująca na podstawie umowy
cywilnoprawnej (w szczególności na podstawie umowy o dzieło, umowy zlecenia)."
Ja bym zrobiła dym na fb brico i napisała reklamację do organizatora
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
No to reklamacja do Teleaudio i do organizatora, że wynajmują niepoważną firmę.
Co z RODO? i nie zamówionymi materiałami? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ona próbowała coś kiedyś robić, to ojciec po niej poprawiał. Więc się zniechęciła i nie robi.
W tym przypadku winni są rodzice, bo oni robią "lepiej, szybciej, równo i w ogóle po swojemu".
A później pretensje, że dziecko czegoś nie umie.
Inny przypadek, dziewczyna, wiek ten sam. Zaliczyła wpadkę, było wesele, jest dziecko, mieszka z mężem u jego rodziców.
Jeszcze rok czy dwa przed ślubem matka pakowała jej rzeczy na wyjazd na studia (sama widziałam!), a później wielkie i drastyczne zderzenie z rzeczywistością.
Jeszcze nie jest całkowicie "ogarnięta", ale jednak zmienia się na plus.
W tym przypadku tak samo, jak wcześniej - wyręczanie przez matkę, bo córka "ma się tylko uczyć".
Nauka nauką, ale kurcze... po sobie też każdy powinien umieć posprzątać, nastawić pranie, ugotować coś prostego, żeby z głodu nie umrzeć i brudem nie zarosnąć. Na fast foodach i słodyczach długo się nie ujedzie..
Są osoby, które przejawiają inicjatywę w pracy, a są też takie "ciapy", co trzeba im mówić za każdym razem, co mają zrobić. Nawet jak robią to trzysta dwudziesty piąty raz....
U mojego męża w firmie był taki facet w dość średnim wieku. Miał wyliczać jakieś dane i za każdym razem przychodził do mojego męża pytać o jakieś stawki czy coś podobnego (dodam, że dane stałe od lat). Zamiast sobie to zapisać albo zapamiętać, to za każdym razem łaził i mówił swoim irytującym tonem to samo, co zwykle...
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Totalnie zapomniałam o tym, ze zgłoszenie są dłużej
Na swoje usprawiedliwienie mam to, ze coś mnie wczoraj ugryzło - jakiś owad - i nie miałam głowy do konkursów, a później zwyczajnie zapomniałam
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
PRZYPOMINAM, ŻE W TYM TEMACIE NIE MA PYTAŃ!!!!
CHYBA, ŻE CHCECIE PO PUNKCIE KARNYM NA DOBRY POCZĄTEK DNIA...
PROSZĘ RÓWNIEŻ OD RAZU PISAĆ JAKA JEST FORMA DOSTARCZENIA NAGRODY (JAKI KURIER CZY POCZTA, ŻEBY NIE TRZEBA BYŁO ZADAWAĆ DODATKOWYCH PYTAŃ)
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jak kiedyś tak zapytałam w jakiejś loterii, to najpierw zasłaniali się wymogami.. księgowymi!!
Poza tym mogłaś od razu nie wysyłac im ksera dowodu.
Moim zdaniem nie mają prawa żądać takich danych przy nagrodach o tak małej wartości Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
https://mojmac.pl...biorcow-samoczynnie/ Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ale zamierzam napisać reklamację, ze skoro dają możliwość wysyłania przez formularz na stronie, to ich zakichanym obowiązkiem jest zrobić stronę tak, żeby działała.
Później chciałam napisać przez formularz kontaktowy i wyskoczył mi błąd. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
U mnie cały czas było "Wysyłanie" kilka minut i nie wiem, czy wysłało, czy nie
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ogólnie powinno być 2 lata. W razie wątpliwości możesz skontaktować się z rzecznikiem praw konsumenta.
Szkoda, że nie masz żadnego dokumentu, nawet list przewozowy jest dobry, bo tam jest data przesyłki. Albo mail czy sms informujący o wygranej Wyświetl w wątku >>