Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6493299 Napisano: 30.05.2018 08:53:20 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Szok...  emotka Niedawno przebite u sąsiada opony w czterech samochodach (jego i goszczących u niego znajomych) wydawały mi się totalnym skandalem, a tu takie coś... emotka emotka

W czerwcu 2 lata temu byliśmy na weselu, wyszliśmy po 3 w nocy, chcemy jechać a tu auto jakoś dziwnie stoi. I co się okazało? Flak! Mąż, chciał czy nie chciał, w weselnym u braniu zaczął zmieniać koło. Chyba dojazdówkę mieliśmy.. Fajnie jechało się o świcie z prędkością 60 km/h, jak słońce wstawało... ptaki śpiewały... tylko powód tak "romantycznej" jazdy był mało przyjemny emotka
I co się okazało? zostało przecięte!! tak samo jak jeszcze kilka innych!! Nie wiem, czy sprawa była zgłoszona na policję, czy nie. Czasami ludzie wolą zapłacić za wulkanizację czy nowe koła, niż tracić czas na policji... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6492995 Napisano: 28.05.2018 22:38:41 w Punkty karne
FBja-wiktor +1 punkt za pytanie w temacie "dziś dotarła"
A jest napisane... "Aby uniknąć punktów karnych i zbędnych dyskusji prosimy pisać tylko informacje związane z nagrodą. Tj. z jakiego jest konkursu, czy z konkretnego etapu/dnia, w jaki sposób została doręczona (np. listonosz, kurier z jakiej firmy, paczkomaty)." Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6492607 Napisano: 26.05.2018 23:45:07 w Dziś cieszę się z.....
@1mariusz może dlatego, że przy niektórych książkach NIE DA SIĘ nie kwiczeć z radości... emotka  emotka
Kiedyś czytałam historie fanek książek J.Ch. to jedna napisała, że poszła do szpitala rodzić, dzień przed porodem zaczęła czytać bodajże "Lesia", musiała iść do toalety (mimo zakazu wstawania), bo tak się śmiała, że cały oddział to słyszał emotka emotka
Inna podczas porodu pękała ze śmiechu z tych książek emotka
A ja pękałam, jak ten duński policjant mówił po polsku.. masakra emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

ziolko

#6492281 Napisano: 25.05.2018 12:28:02 w Punkty karne
@kamea +3 punkty za ogłoszenie z kupowaniem paragonu na zakończony konkurs. Jeden punkt za jeden wpis
Jakoś nie wierzę, że go zgubiłaś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6491326 Napisano: 22.05.2018 12:58:16 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Zaczyna mnie wkurzać GFK emotka Jak oni to organizują, że trafiają się takie kwiatki?! emotka
1. Dostaję powiadomienie o ankiecie, klikam, zaczynam wypełniać, jestem gdzieś tak w połowie, gdy pojawia się podziękowanie z powodu... LICZBA OSÓB CHĘTNYCH DO WZIĘCIA UDZIAŁU PRZEKROCZYŁA ZAŁOŻONY LIMIT, TWOJE ZDANIE JUŻ NAS NIE INTERESUJE emotka
2. Dostaję powiadomienie o ankiecie, klikam i ZONK emotka TWÓJ PROFIL NIE KWALIFIKUJE CIĘ DO WZIĘCIA UDZIAŁU W TYM BADANIU. To qźwa po co zawracają gitarę wysyłając zaproszenie, skoro znają profil??! emotka wrrrr emotka emotka

Parę razy, jak wypełniałam ankietę i była już co najmniej w połowie albo pod koniec, to miałam takie info, albo komunikat o błędzie.
Kiedyś się wkurzyłam i im wysmarowałam maila, co o tym myślę, że ankieta prawie w całości wypełniona a tu brak punktów.
Przyznali mi punkty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6490967 Napisano: 20.05.2018 22:16:49 w SZUKAM....
ivanotta napisał(a):

Szukam jakiegoś dobrego smartfonika. Mam samsunga A5 i chciałabym sobie teraz wymienić na nowszy, lepszy model. Może ma ktoś, coś fajnego na sprzedanie?

Od sprzedawania/kupowania jest odpowiedni temat Kupię Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6488783 Napisano: 11.05.2018 23:55:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

alan84 napisał(a):

jezeli wyslalas poleconym to ponad 100 zl otrzymasz z poczty:)

Nie dostanę, bo widnieje jako doręczony na stronie śledzenia przesyłki.

Jeśli doręczony to powinnaś ścigać organizatora, że ma burdel u siebie i listy gubi Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

ziolko

#6488775 Napisano: 11.05.2018 23:33:11 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

ziolko napisał(a):

Wkurza mnie ból zęba.. w dodatku promieniuje do ucha i ucho też mnie boli, a wizyta na specjalistyczne leczenie dopiero 21 maja  emotka emotka
Mam nadzieję, że ktoś zrezygnuje z wizyty i wejdę na jego miejsce... trzymajcie kciuki  emotka

Czegoś nie rozumiem, dlaczego tak późno wizyta? U nas z bólem zęba przyjmie od razu każdy dentysta, tylko trzeba powiedzieć,że "z bólem"

Hmm.. to bardziej skomplikowane... w każdym razie nie każdy dentysta ma sprzęt do tego leczenia, co mam mieć. Na szczęście udało mi się przyspieszyć wizytę i mam tydzień wcześniej, czyli 14 maja emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6488476 Napisano: 11.05.2018 10:43:51 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie ból zęba.. w dodatku promieniuje do ucha i ucho też mnie boli, a wizyta na specjalistyczne leczenie dopiero 21 maja  emotka emotka
Mam nadzieję, że ktoś zrezygnuje z wizyty i wejdę na jego miejsce... trzymajcie kciuki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6488358 Napisano: 10.05.2018 18:50:34 w WC - rozmowy o wszystkim
edi999a napisał(a):

A ja tak bardziej przyziemnie... Znacie jakiś sprawdzony sposób na usunięcie plam z lodów na białej koszulce. Lody to na 99% Algida na patyku w polewie chyba truskawkowej (czerwonej na pewno) emotka  . Próbuję odplamiaczem, mydełkiem odplamiającym i nic.  emotka

Spróbuj wodą utlenioną Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6486504 Napisano: 04.05.2018 09:50:01 w Wkurza mnie...
ameryka a oni przypadkiem tak nie mają na paragonie? moim zdaniem to jest cały paragon, czyli nie ma nazwy sklepu z zasady Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6485999 Napisano: 30.04.2018 16:57:39 w Wkurza mnie...
kreatia napisał(a):

emotka Pewnie się pamięta bardziej tych nie fajnych. Na temat klientów olx mogłabym napisać książkę. Propozycje typu "kupię voucher za pół ceny bo za więcej nikt od Pani nie kupi" albo "Pani obniży xxx (absurdalna kwota) bo tyle mam, więcej nie mogę dać" to norma. I często wiadomości roszczeniowe, niekultualne, bez dzień dobry. Mam wrażenie, że nowych rzeczy na olx szukają inni ludzie niż na allegro.  emotka

Jak coś wystawiałam to na początku odpisywałam.. później stwierdziłam, że szkoda mojego czasu  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6485995 Napisano: 30.04.2018 16:38:56 w Wkurza mnie...
xooxooxoo napisał(a):

Ja zazwyczaj trafiam na fajne osoby, które potrafią się poprawnie wysłowić i nawet po otrzymaniu towaru napiszą, że wszystko jest okej i dziękują. Ale czasami trafi się ktoś kto totalnie oleję sprawę albo właśnie napisze tylko jakieś szczątki poprawnej wypowiedzi. Hitem i tak, jak na razie, są dla mnie te osoby, które mają jakiś problem. Na przykład sprzedałam jednej pani kosmetyki, pisała tysiące wiadomości na temat tego, że zależy jej na czasie, że pieniądze już przelała, kiedy jej ją wyśle. Po tygodniu pisze, że GDZIE JEST JEJ PACZKA! Wchodzę na śledzenie przesyłki, widzę adnotację na temat awiza, zmiany adresu doręczenia... Wysyłam numer nadania, piszę Pani jak wygląda sprawa, a ona nagle milczy. 

Bo ludzie są roszczeniowi i wszystko chcą na JUŻ, a najlepiej na wczoraj. 
Poza  tym mało kto potrafi przyznać się do błędu. W Twoim przypadku babka zobaczyła, że paczka wysłana zgodnie z umową, a to jej wina, że nie odebrała. Zamiast przeprosić za pyskówkę woli milczeć. Standard...  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6485601 Napisano: 27.04.2018 21:20:51 w Visa Konkursy
koniczynka123 organizator wpłaca 11,11% kwoty czy wartości nagrody.. to laureaci opłacają 10% Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6485173 Napisano: 26.04.2018 13:39:07 w Wkurza mnie...
No bo jak mam traktować to samo gadanie za każdym razem, jak się widzę z kuzynką, a ona znowu w koło Macieju? normalnie ją lubię, ale jak znowu gada to samo o tym, że spotkał katar Katarzynę, to mam ochotę dać jej pstryczka w nos emotka emotka  rymowanka fajna, ale przez ciągłe powtarzanie zwyczajnie mi obrzydła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6485165 Napisano: 26.04.2018 13:30:45 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

ziolko napisał(a):

cb656 moja kuzynka prawie za każdym razem, jak mnie widzi, to mówi początek tej rymowanki  emotka emotka  jak kiedyś to było śmieszne, to po prawie 30 latach już nie jest  emotka emotka

No ale ja przecież nie jestem Twoją kuzynką. Skąd mnie to wiedzieć? Poza tym - założę się, że pewnie z tysiąc innych osób tego wierszyka nie lubi, a kilka innych tysięcy nie zna. I co, mam sie powiesić z tego powodu? No wrzuć na luz kobieto.

Czy ja mam do Ciebie pretensje??  emotka  to raczej TY wrzuć na luz.. opisałam ANEGDOTKĘ z mojego życia związaną z tą rymowanką, a nie czepiałam się Ciebie   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6485089 Napisano: 26.04.2018 11:29:07 w Wkurza mnie...
cb656 moja kuzynka prawie za każdym razem, jak mnie widzi, to mówi początek tej rymowanki  emotka emotka  jak kiedyś to było śmieszne, to po prawie 30 latach już nie jest emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6484748 Napisano: 25.04.2018 10:43:33 w WC - rozmowy o wszystkim
emotka  
emotka
NOWY REGULAMIN FACEBOOKA, OBOWIĄZUJE OD DZIŚ (25.04) OD GODZINY 11.

https://www.faceb...ndards/introduction/
emotka

W regulaminie czytamy, że nie wolno publikować treści z odniesieniem lub porównaniem do... brudu, bakterii, chorób, odchodów oraz do zwierząt, które są kulturowo postrzegane jako gorsze pod względem intelektualnym lub fizycznym. Nie wolno też szydzić z pojęcia, przypadków lub ofiar przestępstw z nienawiści, nawet jeśli treść nie dotyczy żadnej konkretnej osoby.

Nie można używać między innymi słów: "zdeformowany", "niedorozwinięty", "odrażający", "brzydki", "opóźniony w rozwoju", "kretyn", "niskie IQ", "głupi", "puszczalska", "oszust", "skąpiec", "na krzywy ryj". Zabronione są też określenia wyrażające pogardę, np. "nienawidzę", "nie lubię", "X są najgorsi" ,"ohyda", "paskudztwo", "obrzydlistwo". Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

ziolko

#6484542 Napisano: 24.04.2018 16:23:43 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Kupiłam dziś kawę latte na stacji Circle-K, specjalnie wzięłam w rozmiarze XL i 1/3 kubka stanowiła kawa a 2/3 spienione mleko.... emotka

Ja kilka tygodni temu skusiłam się na - ponoć - litrowe lody znanej, cenionej od lat na rynku firmy. Po otwarciu naprawdę sporego pudełka okazało się, że lody zajmują tylko jego połowę, a do tego w większości była tam jedynie zmrożona woda. To ja się pytam: za co się płaci?! 

Zrób zdjęcie lodów i wrzuć na ich fb (jeśli mają) i zapytaj o to samo emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6484015 Napisano: 23.04.2018 13:38:38 w SZUKAM....
bezaczek7 napisał(a):

Chce, by wyskoczyly mi konkursy promocyjne zaczynajace sie dzis. Nie dodane i nie zaden konkretny, po prostu wszystkie, jakie maja dzisiejszy dzien podany jako pierwszy. Pamietam, ze cos bylo, ale jak to znalezc? W szukaniu zaawansowanym wpisanie daty i zaznaczenie promocyjnych wyszukuje 0.

możesz wybrać sortowanie wg ID   Tytuł   Daty zakończenia   Daty rozpoczęcia   Wyświetl w wątku >>