Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ewentualnie jakieś tabletki z biotyną i wcierki. Polecam kosmetyki Jantar Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Achhaa... i możesz napisać, że upominek możesz przyjąć, ale tym upominkiem nie zamkną Ci ust. Bo czasami tak jest, że dadzą jakiś gadżet, ale masz się zamknąć i nie psuć im krwi i opinii... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Gdyby tak było faktycznie, to byłoby co najmniej kilkanaście wpisów w różnych miejscach Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Sprawdzałaś na jednym polu? czy na innych też? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Popatrz też na patelnie Ambition, są tańsze.
Ta Twoja teflonowa ma symbol spirali na dnie? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jak znajdę pudełko od mojej ceramicznej to napiszę. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
https://www.e-kon...rza-mnie/strona/4326
https://www.e-kon...juz-bylo/strona/1625 Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Kurcze, kiedy coś wygram
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wkurza mnie marnowanie jedzenia
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Lub "Dzisiaj w piekarni w której zazwyczaj kupuję pieczywo, pani sprzedawczyni mówiła mi, że niektórzy kupujący brali po siedem, a nawet dziewięć bochenków chleba. Jakby na wojnę się szykowali"
W kwietniu, lipcu i sierpniu są po 3 niedziele zamknięte, to dopiero będzie tragedia! a w kwietniu tylko ostatnia niedziela będzie handlowa, bo 1 kwietnia to Wielkanoc
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Inni niech piszą co chcą, KAŻDY ma prawo do WŁASNEGO zdania.
koper zgadzam się z Tobą. Handel handlem, ale lekarze, strażacy, policjanci, pracownicy stacji paliw itp. też by chcieli mieć wolną niedzielę.
Też jestem za zmianą prawa pracy, a nie wszystko na pokaz, żeby zdobyć głosy przy następnych wyborach.
Bo uważam, że właśnie po to te wolne niedziele są wprowadzane, żeby ludzie w ramach "wdzięczności" zagłosowali. W NIEDZIELĘ. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A niby powinieneś zrozumieć tą sytuację... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Więc jeśli nie znasz moich warunków pracy, to nie wyzywaj mnie od cwaniaczków!
Z jednej strony potrafię sobie wyobrazić niechęć niektórych do pracy w weekendy czy w niedziele, ale z drugiej strony, jeśli ktoś pracuje za minimalną płacę, jest jedynym żywicielem rodziny, to chce sobie dorobić np. w niedziele. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Z jednej strony ludziom przyda się wolne, bo niektórzy chcieliby spędzić czas z rodziną albo chociaż iść do kościoła i odpocząć.
Z drugiej... wiele osób przez to straci pracę albo będzie miało o wiele mniej kasy. Rozmawiałam z jedną znajomą i ona powiedziała, ze jej znajoma studentka straciła przez to pracę, bo pracowała w weekendy i pracodawca stwierdził, że tyle osób nie potrzebuje.
Moim zdaniem powinny być 2 niedziele wolne, niezależnie od rządzących. To byłoby optymalne rozwiązanie, a nie wprowadzanie na siłę wszystkich niedziel wolnych. Bo jedni skorzystają, ale nie wszyscy będą zadowoleni (i nie chodzi tylko o kupujących).
W ubiegłą niedzielę byłam w sklepie, tak z ciekawości, żeby zobaczyć, ile jest ludzi. I powiem tyle - ogrom. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
He he he
Wypowiedź była edytowana 1 raz.