Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6474303 Napisano: 18.03.2018 21:15:32 w WC - rozmowy o wszystkim
marcinek1985 napisał(a):

mogę się dowiedzieć kto usunął moje posty z wątku "nasze strony" ?

Kiedy się wpisywałeś?  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6473583 Napisano: 16.03.2018 00:25:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slonko365 napisał(a):

asper01 napisał(a):

Bierze może ktoś udział w konkursie ELECTROLUXA?

Do dziś zgłoszenia, a STRONAod wczoraj nie działa;/ Dziś niby działa, ale i tak słać nie można;/

No nic nie działa... tak to jest zostawiać na ostatnią chwilę  emotka  A tanie to te worki nie były...

Złóżcie reklamację, że nie można było wysłać zgłoszenia Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6473554 Napisano: 15.03.2018 22:23:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czytam i oczom nie wierzę  emotka   emotka  Jeśli faktycznie tak robili i większość nagród zgarnęli znajomi królika albo ludzie z agencji, to mam nadzieję, że odpowiednie urzędy dobiorą im się do d.upy!!!!  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6473371 Napisano: 15.03.2018 14:37:16 w WC - rozmowy o wszystkim
andziulka21 napisał(a):

Szukam dla mamy jakiegoś sprawdzonego specyfiku na ożywienie i porost włosów.. Ktoś coś? emotka  

Jeszcze nie próbowałam, ale to podobno jest dobre https://nobleheal...;utm_campaign=fbpost

Ewentualnie jakieś tabletki z biotyną i wcierki. Polecam kosmetyki Jantar Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6473368 Napisano: 15.03.2018 14:34:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
 atka79 brawo!!! mam nadzieję, że dzięki Twojej interwencji coś się zmieni, bo widzę, że ta firma coś w kulki leci, jak kiedyś MC emotka  albo jeszcze inna na M. Też były nagrody dla swoich itp. ale takich przekrętów to jeszcze (chyba) nie było emotka emotka

Achhaa... i możesz napisać, że upominek możesz przyjąć, ale tym upominkiem nie zamkną Ci ust. Bo czasami tak jest, że dadzą jakiś gadżet, ale masz się zamknąć i nie psuć im krwi i opinii... Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6473162 Napisano: 14.03.2018 23:36:01 w SZUKAM....
kristof23 napisał(a):

Szukam zakupu na Coca - Colę w Lidlu. Pw.

anik01 napisał(a):

Szukam parownicy z konkursu  Biedronki

jaru40 napisał(a):

Też szukam parownicy z Biedronki . Niestety nie wygrałam.

Proszę pisać w odpowiednich tematach, czyli "P.aragony na trwające konkursy" - a nie słowo zakup.. skoro to jest to samo.  Oraz temat "Kupię"  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6472824 Napisano: 14.03.2018 10:35:48 w Żegnamy zmarłych
cb656 napisał(a):

Henryk Gołębiewski emotka

Jak na razie tylko JEDEN portal o tym pisze, więc wątpię w prawdziwość informacji.
Gdyby tak było faktycznie, to byłoby co najmniej kilkanaście wpisów w różnych miejscach  Wyświetl w wątku >>
[*] 2 nkba, jokan

ziolko

#6472423 Napisano: 12.03.2018 23:28:59 w WC - rozmowy o wszystkim
dolly napisał(a):

ziolko napisał(a):

dolly - ja mam patelnię ceramiczną z firmy Neoflam.
Popatrz też na patelnie Ambition, są tańsze. 

Ta Twoja teflonowa ma symbol spirali na dnie?

nie ma żadnych oznaczeń, ale pamiętam, że na pudełku miała i w opisie na stronie, jest, że się nadaje.

Dawno ją kupowałaś? Jeśli nie to składaj reklamację, że patelnia na indukcję nie nadaje się na ten typ kuchenki.
Sprawdzałaś na jednym polu? czy na innych też? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6472420 Napisano: 12.03.2018 23:21:59 w WC - rozmowy o wszystkim
dolly - ja mam patelnię ceramiczną z firmy Neoflam.
Popatrz też na patelnie Ambition, są tańsze. 

Ta Twoja teflonowa ma symbol spirali na dnie? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6472410 Napisano: 12.03.2018 23:00:33 w WC - rozmowy o wszystkim
dolly napisał(a):

Poleci ktoś jakąś fajna patelnię na indukcję?

Ogólnie polecam Tefala jak i ceramiczne. Zależy, jaką chcesz powłokę. Mam oba rodzaje, teflon po jakimś czasie się rysuje, ceramika jest dobra, bo nie rysuje się tak szybko. Ale tak jak wszystko, nie możesz kupować pierwszej lepszej za kilka złotych, bo później dołożysz kupując lepszą.
Jak znajdę pudełko od mojej ceramicznej to napiszę. Wyświetl w wątku >>
1 dolly 0

ziolko

#6472304 Napisano: 12.03.2018 17:56:57 w SZUKAM....

ziolko

#6472128 Napisano: 12.03.2018 11:49:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nie dość, że nie wygrywam nic, to jeszcze są tak kiepsko opisane paragony, że nie wiadomo, czy to produkt konkursowy, czy nie emotka
Kurcze, kiedy coś wygram emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6471903 Napisano: 11.03.2018 12:02:26 w Wkurza mnie...
awi - fakt, poprawka.. we wrześniu a nie sierpniu Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6471828 Napisano: 10.03.2018 23:48:55 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

ziolko - za dobrze ludziom jest emotka Jak mawiali ci, co przeżyli wojnę: "Obyś nie musiał chleba po śmietnikach szukać." emotka
My kupiliśmy dziś aż jedną cebulę (do zupy), a chleba tyle, co na każdy weekend emotka

joan, a później w śmietniku na murku widać, ile tego chleba leży emotka  gdyby jeszcze zamrozili na świeżo, to ok, po rozmrożeniu jest jak świeży. Ale nie... taki mrożony to już stary chleb! 
Wkurza mnie marnowanie jedzeniaemotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6471822 Napisano: 10.03.2018 23:33:28 w Wkurza mnie...
Wiecie co mnie rozwala??? np. takie coś, jak na obrazku emotka
Lub "Dzisiaj w piekarni w której zazwyczaj kupuję pieczywo, pani sprzedawczyni mówiła mi, że niektórzy kupujący brali po siedem, a nawet dziewięć bochenków chleba. Jakby na wojnę się szykowali"
W kwietniu, lipcu i sierpniu są po 3 niedziele zamknięte, to dopiero będzie tragedia! a w kwietniu tylko ostatnia niedziela będzie handlowa, bo 1 kwietnia to Wielkanoc emotka

Wyświetl w wątku >>
0 1 stamp2

ziolko

#6471743 Napisano: 10.03.2018 15:38:51 w Wkurza mnie...
cb656 - skończyłam dyskusję z TOBĄ. 
Inni niech piszą co chcą, KAŻDY ma prawo do WŁASNEGO zdania.

koper zgadzam się z Tobą. Handel handlem, ale lekarze, strażacy, policjanci, pracownicy stacji paliw itp. też by chcieli mieć wolną niedzielę. 
Też jestem za zmianą prawa pracy, a nie wszystko na pokaz, żeby zdobyć głosy przy następnych wyborach. 

Bo uważam, że właśnie po to te wolne niedziele są wprowadzane, żeby ludzie w ramach "wdzięczności" zagłosowali. W NIEDZIELĘ.  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6471736 Napisano: 10.03.2018 15:28:50 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

ziolko napisał(a):

z jednej strony potrafię sobie wyobrazić niechęć niektórych do pracy w weekendy czy w niedziele, ale z drugiej strony, jeśli ktoś pracuje za minimalną płacę, jest jedynym żywicielem rodziny, to chce sobie dorobić np. w niedziele.

Fajnie, jestem za tym. Niech w niedzielę pracują ci, którzy chcą. Ja nie chcę i rozumiem tych, którzy zaczęli się domagać wolnego w ten dzień. Dla mnie jest to naprawdę oczywista oczywistość.

Cb ja już skończyłam dyskusję na ten temat, bo się czepiasz KAŻDEGO słowa. 
A niby powinieneś zrozumieć tą sytuację...  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6471733 Napisano: 10.03.2018 15:21:24 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Postaw się w położeniu kogoś takiego, cwaniaczku, która pracujesz od poniedziałku do piątku pewnie. Syty głodnego nie zrozumie.

Pracuję w różnych godzinach, nierzadko do 20-21 jak potrzeba. A bywało, że z biura wychodziliśmy o 22, czyli po 14 godzinach pracy. W soboty również czasami pracujemy. Bo klienci jak kończą pracę to dopiero wtedy przychodzą, czasami o 19, a bywa, że w sobotę albo niedzielę też są spotkania.
Więc jeśli nie znasz moich warunków pracy, to nie wyzywaj mnie od cwaniaczków!

Z jednej strony potrafię sobie wyobrazić niechęć niektórych do pracy w weekendy czy w niedziele, ale z drugiej strony, jeśli ktoś pracuje za minimalną płacę, jest jedynym żywicielem rodziny, to chce sobie dorobić np. w niedziele. Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

ziolko

#6471722 Napisano: 10.03.2018 14:13:01 w Wkurza mnie...
W kwestii wolnych niedziel - mam mieszane uczucia. 
Z jednej strony ludziom przyda się wolne, bo niektórzy chcieliby spędzić czas z rodziną albo chociaż iść do kościoła i odpocząć.
Z drugiej... wiele osób przez to straci pracę albo będzie miało o wiele mniej kasy. Rozmawiałam z jedną znajomą i ona powiedziała, ze jej znajoma studentka straciła przez to pracę, bo pracowała w weekendy i pracodawca stwierdził, że tyle osób nie potrzebuje. 

Moim zdaniem powinny być 2 niedziele wolne, niezależnie od rządzących. To byłoby optymalne rozwiązanie, a nie wprowadzanie na siłę wszystkich niedziel wolnych. Bo jedni skorzystają, ale nie wszyscy będą zadowoleni (i nie chodzi tylko o kupujących).
W ubiegłą niedzielę byłam w sklepie, tak z ciekawości, żeby zobaczyć, ile jest ludzi. I powiem tyle - ogrom.  Wyświetl w wątku >>
0 1 niunio

ziolko

#6471447 Napisano: 09.03.2018 13:16:18 w Wkurza mnie...
awi napisał(a):

Jako klient chcę mieć potwierdzenie zakupu produktu a jeżeli na paragonie są "znaczki" z których nic nie wynika dla mnie to nie jest żadne potwierdzenie. Jeżeli nie chcą przybić stempla (nie w ramach żadnych usług) to proszę o wydanie mi takiego paragonu, który czarno na białym potwierdza zakup. Na ogół pracownicy wykazują zrozumienie... dopóki nie wspomnę o konkursie emotka

Jak na razie uzyskałam tyle "Przekazaliśmy informację do kierownictwa sklepu, wrócimy do Ciebie z informacja, kiedy otrzymamy odpowiedź."
He he he emotka  kierownikiem (sorry... menagerem) jest jakiś facet, widziałam wczoraj na zdjęciu. Już to słyszę... "jakaś nawiedzona przyszła, bo w jakimś konkursiku chce wziąć udział i truje nam d.u.p.ę" Wyświetl w wątku >>
0 0