Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6471446 Napisano: 09.03.2018 13:14:30 w Wkurza mnie...
o2 i wp to ten sam właściciel emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6471297 Napisano: 08.03.2018 23:01:13 w Wkurza mnie...
tygrysek82bu - dlaczego dałaś łapkę w dół? emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

ziolko

#6471293 Napisano: 08.03.2018 22:51:09 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Halszka napisał(a):

Może warto by było wtedy też takie pisemko do wglądu / podobnej treści puścić do agencji reklamowej obsługującej konkurs?
Jak mają problem z opisem, niech dzwonią do sklepu z paragonu. W końcu oryginał to oryginał, prawda? (chyba?) LOL

Ja kiedyś stwierdziłam, że w razie problemu zadzwonię do agencji i podam telefon pracownikowi sklepu - niech wzajemnie się na siebie wydzierają emotka Ale jeszcze się nie znalazłam w takiej sytuacji, jakoś się udaje - szczególnie, że ze wszystkim latam na czytnik emotka

Joan, ale nie zawsze na paragonie jest to samo, co na czytniku. Np. w carrefourze kupowałam bakomę i na czytniku (mam w aplikacji) było ok, a na paragonie "jogurt naturalny".
Poszłam do BOKu, pokazałam jogurt, wyjaśniłam sprawę, babka gdzieś zadzwoniła, ale bez problemu opisała mi paragon i dała pieczątkę. Tylko w tesco wydziwiają za każdym razem emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6471191 Napisano: 08.03.2018 17:58:31 w Wkurza mnie...
monnikk napisał(a):

ziolko napisał(a):

dziś jedna babka w hipermarkecie nie chciała nic stemplować "bo ona nie ma obowiązku i nic nie musi".
Odeszłam od POKu wkurzona na nią i na organizatora.
Przecież logiczne, że jak coś kupuję to mam opakowanie również  emotka

Też mnie to wkurza. I jeszcze te komentarze w POK-u. "ale se pani wymyśliła", " jeszcze czego", "nie, bo nie", " nie oferujemy takiej usługi" oraz "chyba jest pani śmieszna ja nic nie będę stemplować".

Napisałam na pw na fb do tego sklepu, zapytali jaką pieczątkę miałaby przystawić pracownica i poprosili o zdjęcie paragonu. Ciekawe, czy to coś da.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6471181 Napisano: 08.03.2018 17:46:37 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że jeden organizator (obecnie, a jest ich wielu) w razie niedokładnego opisu produktu na paragonie życzy sobie na  odwrocie pieczątkę sklepu z podpisem, że to jest produkt X, a nie Y. Ja mu piszę, że nie zawsze w sklepach chcą cokolwiek stemplować (może się boją??), więc super by było, gdyby można było do paragonu dołączyć wieczko, kod kreskowy albo opakowanie. Ale NIE!!! MUSI być pieczątka! a dziś jedna babka w hipermarkecie nie chciała nic stemplować "bo ona nie ma obowiązku i nic nie musi".
Odeszłam od POKu wkurzona na nią i na organizatora.
Przecież logiczne, że jak coś kupuję to mam opakowanie również emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6471009 Napisano: 08.03.2018 11:17:54 w WC - rozmowy o wszystkim
defed napisał(a):

glena napisał(a):

defed napisał(a):

Czy jest gdzieś do kupienia (offline) babka Panettone? Czy tylko w okresie świątecznym?  emotka

http://consonni.pl/nasze-sklepy W Consonni można kupić tylko nie wiem czy masz gdzieś ich sklep

Dziękuję, też na nich trafiłam i juz miałam zamawiać z dowozem, choć wyszło by trochę drogo, babka za prawie 50zł + kurier...
A tu bach, trafiłam w Kaufie ostatnie pudełko za 23zł  emotka

Te babki są teraz np. w Tesco w promocji emotka   Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

ziolko

#6470289 Napisano: 06.03.2018 13:23:20 w SZUKAM....
iszhara napisał(a):

kalka napisał(a):

Czy ktoś jest może zorientowany, gdzie obecnie jest promocja cenowa zwykłego masła? (Może Biedronka, Lidl, Tesco, Leclerc...?)

W Polo Markecie 3,99 za kostkę przy zakupie dwóch kostek (Masło Łowickie). emotka

W carrefourze to samo, po 3,99 zł, ale nie pamiętam mleczarni Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

ziolko

#6469743 Napisano: 05.03.2018 10:26:17 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurza mnie, że ostatnio dla niektórych "kupię w atrakcyjnej cenie" oznacza "kupię za 1/10 ceny"  emotka

Zgadzam się emotka  konkursowicz powinien zrozumieć konkursowicza i nie zdzierać z niego skóry, ale przecież "kupię za 10%", ale jak coś sprzedać to za jak największą sumę emotka emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6469458 Napisano: 03.03.2018 21:29:35 w Wkurza mnie...
Już lepiej nie mówcie, bo psychicznie zatrzymałam się na 27 latach, a mam już kilkanaście więcej   emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6468116 Napisano: 28.02.2018 11:26:27 w Pomocy!!!!
mama2006 napisał(a):

pablo75 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

dostałam @ z załącznikiem z adresu info-domor@ aft.wa.........w tytule widzę Faktura VAT:a w treści :Witam, przesyłam zaległą fakturę. Proszę o uregulowanie należności w ciągu 14 dni od daty doręczenia faktury.

Boję się otworzyć tego @, nie mam pojęcia o jaką fakturę może chodzić, na nic nie czekam.
Co za diabeł? może ktoś coś miał podobnego

Też kiedyś coś takiego dostałem i od razu skasowałem bez otwierania.

no właśnie zastanawiam się co z tym fantem zrobić

Sprawdź w poczcie przez wyszukiwarkę, czy faktycznie coś zamawiałaś z tego adresu. Jeśli nie to skasuj, bo to może być wirus albo coś gorszego! Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6467384 Napisano: 26.02.2018 12:48:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Niech konkursy wypchają się sianem, skoro nie udaje mi się nic wygrać emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6466761 Napisano: 23.02.2018 13:32:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kiedy coś wygram??? kupiłam piankę, spłodziłam 2 zgłoszenia i co?? oczywiście NIC. Dobrze, że tą piankę używam, bo byłoby mi szkoda kasy...  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6465654 Napisano: 20.02.2018 18:49:47 w Wkurza mnie...
shineoff ale taki schemat ma być, jest nawet opis nad polem do komentowania "Pamiętaj, że tutaj piszemy konkretnie, kto informuje, z jakiego konkursu (mile widziany link do konkursu w naszej bazie), z jakiego dnia i w jakiej formie (sms, telefon, e-mail)."
Tylko mało kto go przestrzega, tak samo jak nie zawsze przestrzegają tego, żeby w mdw nie zadawać pytań. Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6465283 Napisano: 19.02.2018 23:23:10 w Pomocy!!!!
pablo75 napisał(a):

ziolko napisał(a):

pablo75 napisał(a):

Co mam zrobić jak w loterii kaufland 50 lat wpisalem zamiast numeru systemowego wymaganego numer paragonu u góry? emotka

Wysłałam ponownie, ale poprawny numer. Napisałam do Smolara z prośbą o usunięcie pomylonego numeru. Usunęli bez problemu.

Dzięki ale wysłałaś maila z poczty którą podałaś w zgłoszeniu?

Oczywiście! logiczne. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6465274 Napisano: 19.02.2018 22:39:05 w Pomocy!!!!
pablo75 napisał(a):

Co mam zrobić jak w loterii kaufland 50 lat wpisalem zamiast numeru systemowego wymaganego numer paragonu u góry? emotka

Wysłałam ponownie, ale poprawny numer. Napisałam do Smolara z prośbą o usunięcie pomylonego numeru. Usunęli bez problemu. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6465190 Napisano: 19.02.2018 17:37:30 w Punkty karne
zielona123 +1 punkt za pytania w "dziś dotarła". A jest napisane... "Aby uniknąć punktów karnych i zbędnych dyskusji prosimy pisać tylko informacje związane z nagrodą. Tj. z jakiego jest konkursu, czy z konkretnego etapu/dnia, w jaki sposób została doręczona (np. listonosz, kurier z jakiej firmy, paczkomaty)." Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6465025 Napisano: 19.02.2018 11:21:24 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

czy ktoś wie gdzie w Krakowie stacjonarnie kupię takie cudo jak śliwki suszone wędzone?

Nie wiem, czy jeszcze są, ale jakiś czas temu były nawet w tesco i carrefourze, w dziale z bakaliami ( nie mieszkam w Krakowie, ale w moim były, więc akcja ogólnopolska).
Ogólnie na targowiskach, tam gdzie warzywa i owoce też bywały.
Aleee... to produkt przede wszystkim sezonowy, pojawia się przed Bożym Narodzeniem i do końca stycznia bywa. A tak jest problem. Wyświetl w wątku >>
1 ace 0

ziolko

#6464724 Napisano: 17.02.2018 15:06:07 w PLAGIATY
deseczka napisał(a):

Szukałam w google informacji o plagiatach i przekierowało mnie na tą stronę. Nie dało się tu napisać odpowiedzi bez rejestracji. Raczej nie DODAM tej strony DO ULUBIONYCH.

Cóż... szkoda, że od razu na dzień dobry wyskakujesz z takim tekstem.
Nawet nie zapoznałaś się ze stroną a już tak "nie dodasz".
Wiele stron wymaga rejestracji, żeby coś napisać, ale po co zapoznawać się z zasadami, skoro można strzelić focha i sobie iść? Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6462442 Napisano: 12.02.2018 12:38:44 w Wkurza mnie...
mietowa ciekawe, ile osób wyśle...  
Chyba, że wyślesz im kopię, ale zamażesz wszystkie inne dane, w tym zdjęcie. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6462429 Napisano: 12.02.2018 12:32:45 w Wkurza mnie...
mietowa napisał(a):

...że stracę stówę z konkursu, bo nie mam zamiaru przesyłać kopii dowodu osobistego. No, chyba, że zgodzą się na moją propozycję, czytaj: oświadczenie o pełnoletności w formie pisemnej. W co w sumie wątpię. 

co to za konkurs??? Nie mają prawa żądać kopii dowodu, jeśli nagroda nie przekracza wartości 760 zł!!  Wyświetl w wątku >>
0 0