Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6460630 Napisano: 07.02.2018 12:03:59 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bon z tego konkursu  "Świąteczne wygrywanie!" Carrefour https://www.e-kon...ur.html#.Wnrc_K7T7Dc
A już miałam nadzieję, że to konsola będzie...
Kurier DPD, zwrotka do podpisania - kurier zabiera Wyświetl w wątku >>
2 andii, viviean 0

ziolko

#6460354 Napisano: 06.02.2018 13:31:06 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Potwierdzam... karta z Kauflanda, pierwszy etap, DPD.
Trzeba wypełnić zwrotny formularz, który zabiera kurier Wyświetl w wątku >>
1 ewa96403 0

ziolko

#6460258 Napisano: 06.02.2018 10:28:18 w Wkurza mnie...
FBgrzegorz9 napisał(a):

Wkurza mńie ze po latach nieobecnosci na forum zachcialo mi sie powrotu, konto zablokowane. Zniknely wszyskie moje rozmowy, teksty do ktorych teraz chcialabym wrocic, moze. Szkoda ze konta nieaktywne sa blokowane. Czuje sie ograbiona z mojej wlasnosci.

No cóż... nie dziw się, bo w pewnym momencie zarejestrowanych na forum było kilkadziesiąt tysięcy ludzi, z czego tylko niewielki procent się udzielał.
Napisz do pionasa,  może uda się coś zrobić (jeśli konto nie zostało faktycznie skasowane, tylko zablokowane) Wyświetl w wątku >>
1 lager 0

ziolko

#6459460 Napisano: 04.02.2018 00:31:43 w Podejrzany fanpage na FB organizujący konkurs
Moim zdaniem ściema. Róbcie jak chcecie.
Wczoraj liczba proszków ograniczona, a dziś nagle podwoili ilość do rozdania emotka
Przesyłka 28 zł (rozumiem, ze nie chcą stracić, ale...)
Na FB ostatni raz odzywali się w listopadzie 2016 i nagle po ponad roku wielkie bum - akcja z rozdawaniem.
Na stronie nie ma żadnego adresu, jest tylko numer tel i mail. 
Po numerze znalazłam, że firma istnieje od 2005 roku, ma działalność jednoosobową i wg PKD prowadzi hurtową sprzedaż elektrycznych art. użytku domowego. Z tego co wiem to proszek nie jest elektryczny emotka   Wyświetl w wątku >>
2 joan, darog 0

ziolko

#6459454 Napisano: 04.02.2018 00:16:55 w Podejrzany fanpage na FB organizujący konkurs
jokan napisał(a):

czy ktos cos wie o tej akcji? rozdaja 9 kg proszku, trzeba im podac dane na priv oraz oplacic przesylke pobraniowa w kwocie 28 zł, sciema czy zbieranie danych, jak myslicie?

https://www.facebook.com/drcoro/

Skąd wiesz o przesyłce pobraniowej i w jakiej wysokości? Moim zdaniem ściema i lepiej w to nie wchodzić. Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

ziolko

#6459302 Napisano: 03.02.2018 10:02:22 w SZUKAM....
halliday napisał(a):

czy w kauflandzie są produkty mutti?

o jaki konkurs chodzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6459133 Napisano: 02.02.2018 18:09:43 w Kaufland konkursy
poprostuanette napisał(a):

ziolko napisał(a):

Czy ktoś wie coś o wynikach z tego konkursu? https://www.e-kon...i6.html#.WnQx567T7Dc

Kiedy oni łaskawie zamierzają wyłonić zwycięzców?
Wg regulaminu max do 28 lutego, ale czy 2 miesiące to nie jest za dużo na wybranie 50 laureatów??

Zawsze u nich tyle sie czeka. I zazwyczaj daja ost dnia miesiąca. Regulamin nie zostal zmieniony wiec id poczatku bylo wiadomo ile trzeba czekac

Nie wiem ile, bo nie wygrałam jeszcze u nich w tego typu konkursach.

joan możliwe.. nie wiem, ile osób tam pracuje. Ale z drugiej strony myślisz, że w tak dużej firmie byłaby tylko jedna osoba od promocji??  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6458880 Napisano: 02.02.2018 10:41:44 w Kaufland konkursy
Czy ktoś wie coś o wynikach z tego konkursu? https://www.e-kon...i6.html#.WnQx567T7Dc

Kiedy oni łaskawie zamierzają wyłonić zwycięzców?
Wg regulaminu max do 28 lutego, ale czy 2 miesiące to nie jest za dużo na wybranie 50 laureatów?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6457708 Napisano: 30.01.2018 13:15:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shineoff napisał(a):

A ich zapewne doprowadza do szału takie gadanie emotka Kurier nie ma obowiązku do Ciebie dzwonić, a co nie dopiero smsy wysyłać. Powinien Ci zostawiać za każdym razem awizo jak Cię nie ma i tyle. Chcesz dostawać wszystkie przesyłki - zamawiaj do firmy w której pracujesz i nie wygłupiaj się nawet z takimi roszczeniami emotka

Słucham?! Roszczeniami?! Chyba nie wiesz o czym mówisz. Zamiast awizo - 3 razy kurier zostawił przesyłkę u sąsiadów (i nie mówię tu o konkursach, tylko o rzeczach, za które zapłaciłam), bez informowania mnie o tym. Zamawianie do firmy? Fajnie, tylko że wiele razy kurier dostarczył mi paczkę po 17, kiedy firma nie pracuje. To ty się nie wygłupiaj, po co mam marnować swój czas i kuriera. Jeśli dzwoni i mówi, że będzie to spoko. Jeśli dzwoni i pyta czy może zostawić w sklepie/u sąsiada - spoko. Ale nie w momencie kiedy nie mam żadnego kontaktu z kurierem, a on radośnie dysponuje moją przesyłką jak mu się podoba. Awizo od kuriera dostałam RAZ w życiu. I raz jeszcze wcisnął mi do skrzynki pocztowej niewielką przesyłkę, z dość kosztowną rzeczą w środku. Tak, że wystawała i każdy mógł ją sobie ukraść. Co z resztą uczyniło dziecko sąsiadki.

Tak z ciekawości - odzyskałaś tą przesyłkę, co dziecko zwinęło? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6456876 Napisano: 27.01.2018 11:39:45 w Pomocy!!!!
inter81 napisał(a):

nie umiem spać którąś noc z rzędu tzn usypiam ale bardzo późno pije za duzo kawy chyba

No to już znasz powód bezsenności, więc odstaw kasę i wszystkie inne energetyki, ściągnij sobie na telefon aplikację z relaksującymi dźwiękami, np. deszczu, weź ciepłą lub gorącą kąpiel, nie korzystaj z laptopa ani komórki w łóżku i powodzenia emotka  
Możesz poczytać jakąś nudną książkę, bo interesująca wciągnie Cię w akcję do rana emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6456078 Napisano: 25.01.2018 01:25:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emotka Hmmm...... a ja NADAL nie mam zwrotek z Circle z coca coli. Czyli co? moje smsy nie brały udziału w losowaniu nagród???? 
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6455376 Napisano: 23.01.2018 00:00:26 w WC - rozmowy o wszystkim
defed napisał(a):

Czy jest gdzieś do kupienia (offline) babka Panettone? Czy tylko w okresie świątecznym?  emotka

Popatrz w sklepach... teraz powinny być przeceny. Carrefour, tesco, lidl... CHYBA jest też w okolicach Wielkanocy, ale głowy nie dam Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

ziolko

#6455091 Napisano: 22.01.2018 10:29:50 w WC - rozmowy o wszystkim
slavek napisał(a):

Czy mi się wydaje, czy Lidl rusza z konkursami? Wydaje mi sie, ze oni nigdy się w to nie bawili, czy się mylę?

Mam nadzieję, że znowu zrobią szalone zakupy, jak kilka lat temu emotka  albo auta emotka   Wyświetl w wątku >>
1 slavek 0

ziolko

#6455034 Napisano: 22.01.2018 01:17:31 w Kupię...
mariolakal napisał(a):

Kupię w dobrej cenie voucher na tygodniowy pobyt dla jednej lub dwóch osób w terminie od 12.02 do 23.02/ najlepiej Wyspy Kanaryjskie /propozycję wraz z ceną poproszę na PW/

Wystarczy raz wpisać się w tym temacie. Temat "szukam" odpada  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6454676 Napisano: 19.01.2018 22:44:55 w Smolar
Ja JEDEN paragon i się udało  emotka emotka  w końcu wygrałam coś u Smolara emotka  
Mam nadzieję, że okres niepowodzeń został odczarowany.. w końcu 7 lat zaraz będzie Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6454167 Napisano: 18.01.2018 23:40:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy dostaliście już zwrotki z Circle z Coca coli z ostatniego etapu? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6453836 Napisano: 18.01.2018 10:35:18 w SZUKAM....
jokan napisał(a):

toka napisał(a):

czy wszyscy dostali przelewy z Develeya gdzie było 10zł do wygrania?

ja kupowalam w ostatnich dniach promocji i przelew juz dawno otrzymalam

Fakt.. ja mam z 30 listopada, nadawca Smolar Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6453741 Napisano: 17.01.2018 22:27:25 w Lotto i inne
Nie powiem co trafiłam na 3 losy bankowe emotka emotka
Owszem... miałam 2x po 500 tys, ale niestety wygrywająca liczba była na jednym kuponie a zdrapana liczba z kwotą na drugim.
Czyli 30 zł poszło się... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6451656 Napisano: 11.01.2018 19:06:20 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pannadiana napisał(a):

Cześć! 

Jestem tutaj nowa. Bardzo chciałabym abyście wytłumaczyli o co kaman emotka
Z góry bardzo Wam dziękuje!

Pozdrawiam emotka ))

Cześć
Zapoznaj się ze stroną, co i gdzie można pisać, poznaj naszą bazę konkursową, a jak nie będziesz czegoś wiedzieć - pytaj emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6451464 Napisano: 11.01.2018 12:54:29 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
bandit napisał(a):

Witam Nie podoba mi się wygasanie dodanych konkursow emotka . Wygasa mi wtedy dostęp do części tematów emotka . Czy nie można zrobić jakiegoś abonamentu ? od 1-10 zł na miesiąc ? Naprawdę jak tylko widzę konkurs to sprawdzam czy jest w bazie, jeśli nie ma dodaję, nie żeruje na innych. Znowu mi wygasło ehh pozdrawiam Krzysiek

Z jednej strony dobry pomysł, ale z drugiej.. jak będzie abonament to kto będzie dodawał konkursy?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0