Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6451025 Napisano: 10.01.2018 12:22:02 w Wkurza mnie...
dwaburekoty napisał(a):

cb656 napisał(a):

http://www.eska.p...czne_przepisy/146842
Urlopy 2018
O tym, kiedy pojedziemy na wakacje, zadecyduje nasz szef. W marcu zostaną zakończone prace nad dwoma projektami nowego kodeksu pracy. Prócz tego nie będzie można w czasie urlopu podejmować żadnych prac zarobkowych. To czas jedynie na wypoczynek. Przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć kiedy i jaka wygrana wycieczka wpadnie...

Ale to chyba dotyczy tych niewykorzystanych dni... Znam przypadek, że jeden pracownik nie brał urlopu przez 4 lata - ani jednego dnia. Gdy urodziło mu się dziecko, wykorzystał wszystko co możliwe plus tacierzyńskie. Nie było go długo za długo, a że był kluczowym pracownikiem, to wszystko stało przez ładne parę miesięcy. Od tamtej chwili w firmie były sugestie, żeby 26 przepisowych dni wykorzystywać w ciągu bieżącego roku. Więc podejrzewam, że ta zmiana przepisów ma zwalczać takie patologie. Zresztą wyobraź sobie, planowanie urlopu 15 osobom z danej komórki organizacyjnej. Toż to masakra.

Współpracujemy z jedną firmą, w której w jednym terminie urlop mają WSZYSCY. Zakład stoi zamknięty przez 2 tygodnie i później wszyscy grzecznie wracają do pracy emotka  i nie ma problemu kto i kiedy. 
Jedynie kilku pracowników ochrony pracuje na zmiany (widać mają wolne w innym terminie) Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6450900 Napisano: 09.01.2018 23:10:02 w WC - rozmowy o wszystkim
farfalla86 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

farfalla86 napisał(a):

Przysięgam - jak mnie jeszcze raz w jakimś konkursie zapytają o postanowienie noworoczne to oszaleję!
Już by się mogło na babcię i dziadka zmienić, bo Nowy Rok mi już uszami wychodzi!  emotka

Poczekaj, za chwilę będą Ci uszami wychodzić serduszka i życzenia walentynkowe emotka

Póki co pragnę jakiejkolwiek zmiany, bo w tym momencie sama już nie wiem, jakie mam postanowienie i czy jakiekolwiek. emotka

Ale każdy organizator, co podaje takie zadanie konkursowe myśli, że jest "TAAAAAKI ORYGINALNY" i nikt więcej nie wpadł na tak genialny pomysł, jak postanowienia noworoczne emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6450516 Napisano: 09.01.2018 10:22:21 w Kupię...
monisss napisał(a):

oczyszczacz powietrza najlepiej Xiaomi albo coś do 1200zł nie więcej emotka

taniej bony do Lidla, Auchan czy Empiku

Do dziś jest promocja na te oczyszczacze w c4... dodatkowo dostaje się 150 zł w e-bonie na następne zakupy. Oczyszczacz bodajże za 799 z ekuponem z aplikacji Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6449860 Napisano: 07.01.2018 21:37:30 w Wkurza mnie...
ondine napisał(a):

ziolko napisał(a):

ondine napisał(a):

Niezmiennie - żebracy z OLX.

Możesz to rozwinąć? "uwielbiam" czytać o sposobach na wyłudzanie towarów emotka   emotka  
W końcu zawsze coś nowego można się dowiedzieć... i wiedzieć, jak postępować w razie podobnych "pism" 

Zwykle szybko ucinam takie żebranie, tym razem było podobnie. Kobieta chciała, żebym jej sprzedała przedmiot za 6 razy niższą cenę + żebym ja zapłaciła za przesyłkę. Im dalej w las tym więcej drzew, więc najpierw była polecona, później polecona priorytetowa, w następnym etapie chyba byłby kurier 24 z dostawą w sobotę emotka a już w ogóle idealnie by było, gdybym w ogóle dopłaciła jej do zakupu. emotka  

No popatrz... to jednak coś nowego się dowiedziałam emotka  bezczelność i pazerność niektórych osób nie ma granic  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6449697 Napisano: 06.01.2018 21:47:37 w SZUKAM....
cudaczek121 daj znać, czy się udało emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6449692 Napisano: 06.01.2018 21:39:43 w SZUKAM....
cudaczek121 z tego co wiem, to możesz zdalnie wylogować się z innych urządzeń.
Wchodzisz na fb, ustawienia, bezpieczeństwo i logowanie, Lokalizacja zalogowania ---- wylogowujesz się ze wszystkich sesji, oprócz aktywnej

Nie musisz nic kasować emotka   Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6449634 Napisano: 06.01.2018 17:32:02 w Wkurza mnie...
ondine napisał(a):

Niezmiennie - żebracy z OLX.

Możesz to rozwinąć? "uwielbiam" czytać o sposobach na wyłudzanie towarów emotka  emotka  
W końcu zawsze coś nowego można się dowiedzieć... i wiedzieć, jak postępować w razie podobnych "pism"  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6448261 Napisano: 03.01.2018 13:16:46 w WC - rozmowy o wszystkim
Pościel to co innego - nie jest przymierzana, ale ubrania trzeba prać.. niby nowe, a nie wiadomo, kto wcześniej je przymierzał emotka  kiedyś przymierzałam jakieś ubrania w sklepie a później miałam grzybicę skóry emotka  
Czasami kupuję coś w jednym sklepie, co właściciel pali papierosy. Ja nie. Więc w sklepie tego nie czuję, ale jak przyniosę ubrania do domu to tak walą dymem, że szok. Wiadomo - do pralki.  Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

ziolko

#6447710 Napisano: 02.01.2018 11:21:54 w Paragony na trwające konkursy
stamp2 napisał(a):

Wanted emotka paragon Listerine Tesco i Listerine Hebe

może najpierw napiszesz, co to za konkurs? bo w bazie go nie widzę Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6447708 Napisano: 02.01.2018 11:20:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

harnas napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Karlsbad uznaje kopie paragonu lub kopie systemowa paragonu? Siostra kupila mi milke w polo i wyrzucila paragony. Pytam w razie gdybym wygrala tam 

musisz im odesłać oryginał

No to zajeb....mnie załatwiła. Liczyc na siostre fajnie. Zostaly mi tylko te co mam na @ od niej 

dlaczego??? wyrzuciła je??  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6447329 Napisano: 31.12.2017 13:48:00 w Życzenia na święta i nie tylko
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!! emotka  emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6447062 Napisano: 30.12.2017 00:31:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

rozinio napisał(a):

BELVITA - w regulaminie nowej Belvity jest informacja, że wypowiedź do 200 znaków niby, ale wciąż mam wątpliwość czy laurka nie przejdzie. Co sądzicie? Bo jak zaczną wygrywać kartonowe konstrukcje z beznadziejnym tekstem to szkoda czasu

Napisz do agencji ADVALUE, zapytaj, poinformuj o nieuczciwych zagrywkach "konkursowych specjalistów"...zamiast tracić energię na pisanie tego typu postów emotka  co by było, gdyby babcia miała wąsy  emotka

Zgadzam się...lepiej w trakcie konkursu, PRZED ogłoszeniem wyników uprzedzić organizatora, niż żeby później były nagrodzone zgłoszenia nieregulaminowe Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6446990 Napisano: 29.12.2017 21:04:19 w Wkurza mnie...
cudaczek121 ciesz się, że tylko receptę zgubiłaś. Kto normalnie chodzi z otwartą torebką?? przecież to zaproszenie dla złodzieja!!!  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6446605 Napisano: 28.12.2017 22:37:55 w SZUKAM....
alan84 napisał(a):

chcialbym wrocic ale nie moge do poprzedniego nicka z setkami komentarzy itd.  

no to napisz do pionasa emotka  może się uda   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6446595 Napisano: 28.12.2017 22:19:23 w SZUKAM....
alan84 napisał(a):

szukam osobki ktora ma wene tworcza i pomoze z haselkiem. PW

(Moj wczesniejszy nick:kurlandzki) 

Dlaczego zmieniłeś konto? możesz ten nick dodać w stopkę emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6445656 Napisano: 24.12.2017 13:42:01 w Życzenia na święta i nie tylko
Zdrowych, radosnych, spokojnych, pełnych miłości Świąt Bożego Narodzenia!! 
Dla Was i Waszych rodzin  emotka  emotka  emotka    Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6445641 Napisano: 24.12.2017 11:45:24 w Wkurza mnie...
stamp2 napisał(a):

Zdolna bestio zluzuj majty emotka jutro Wigilia a Ty zamiast prezenty to karniaki rozdajesz,masz dryg do tego.Nie lepiej zająć publikowaniem konkursów w zastępstwie Pionasa?

myślisz, że w czasie przedświątecznym ludzie będą grzecznie pisali tam, gdzie trzeba?? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6445156 Napisano: 21.12.2017 23:08:55 w Visa Konkursy
norweska20 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Czy mogę zgłaszać potwierdzenia z początku grudnia? czy to etapami idzie? 

Pamiętaj, że warunkiem wzięcia udziału w konkursie
jest dokonanie płatności kartą Visa przed zgłoszeniem lub w dniu zgłoszenia.
Jeśli jeszcze nie zapłaciłeś kartą Visa, zrób to jeszcze dziś!

spooko... mam te płatności, ale z początku grudnia Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6445106 Napisano: 21.12.2017 20:20:19 w Visa Konkursy
Claudia77 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Czy mogę zgłaszać potwierdzenia z początku grudnia? czy to etapami idzie? 

etapów nie ma, byle transakcja nie była późniejsza niż zgłoszenie

aa to spoko... trochę tego mam emotka   Wyświetl w wątku >>
1 Claudia77 0

ziolko

#6445104 Napisano: 21.12.2017 20:18:28 w Visa Konkursy
Czy mogę zgłaszać potwierdzenia z początku grudnia? czy to etapami idzie?  Wyświetl w wątku >>
0 0