Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6445078 Napisano: 21.12.2017 18:54:02 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Karta z maślanki do Ikei - DPD - ostatni etap Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6444468 Napisano: 20.12.2017 14:23:49 w SZUKAM....
ace no to ja (a dokładnie moja teściowa) ostatnio miała inne "przeboje" z kurierem DHL. 
Zamówiłam jej 2 rzeczy na olx, miało być za pobraniem, bo ona koniecznie chciała osobiście zapłacić emotka  No dobra, kobieta się upiera to niech jej będzie.
Towar wysłany, monitorowałam paczkę i wyszło, że doręczono. 
Dzwonię do teściowej a ta do mnie z pretensjami. Że jak to? miało być za pobraniem a ja zapłaciłam za to. Ja wielkie oczy, o co jej chodzi, przecież było jak chciała.
Kurier był, wręczył paczkę szwagrowi i sruuu... nie chciał żadnej kasy. 
Oczywiście zaprzeczyłam, żebym miała coś z tym wspólnego. Teściowa nie chciała wierzyć, bo myślała, że w ten subtelny sposób załatwiłam sprawę prezentu emotka  ale w końcu uwierzyła.
Po tygodniu napisałam do babki z pytaniem, czy dostała pieniądze i kolejne zaskoczenie - dostała  emotka
Czyli podsumowując - teściowa ma towar za darmo, ja nie płaciłam a kurier pewno obawiał się, że teściowa zaprzeczy, że nie płaciła - wyłożył kasę ze swojej kieszeni (albo nie opłacało mu się wracać specjalnie po 90 zł). 
Jaja jak berety emotka  szkoda, że nie wiedzą, jak ten kurier się nazywa, bo by mu oddali kasę, a tak? nie wiadomo kogo szukać. 

Co do Twojego przypadku - dziwię się, że kurier w tak gorącym okresie przedświątecznym pracuje tylko do 16. Rozumiem przygotowania do świąt itp, ale co robi z tymi paczkami, których nie doręczy? zwraca do magazynu? Wyrzuca?

Może poproś nadawcę o podanie numeru przesyłki, żebyś mogła zadzwonić do centrali?  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6444384 Napisano: 20.12.2017 12:15:04 w SZUKAM....
ace napisał(a):

czy kurierzy DPD mają jakieś określone godziny pracy? (chodzi o kurierów w dużym mieście)

To zależy. U mnie do bloku kurier przyjeżdżał ok 14-15. Do pracy - pomiędzy 11 a 13. Ale 2 tygodnie temu kurier przyjechał do biura ok 17, w dodatku na drugi dzień od wydania paczki do doręczenia. Kwestia większej ilości przesyłek przed świętami  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6443720 Napisano: 18.12.2017 23:30:06 w SZUKAM....
megi3323 napisał(a):

lodówki dla kolezanki

pisz w odpowiednim temacie... czyli w "kupię" Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6443715 Napisano: 18.12.2017 23:17:44 w Wkurza mnie...
delvitto napisał(a):

inpost mnie wkurzył. zamówioną z allegro paczkę przekierował do innego punktu odbioru, nawet bliżej mnie, w pewnym biurze od ubezpieczeń. Ale co z tego, skoro biuro w soboty i niedziele nie pracuje emotka  A zegar i tak odmierzał czas do odbioru paczki:( Ale po co odmierzał, miałam tam się włamać czy jak? Dziś dosłownie pół godziny przed końcem udało mi się odebrać, ale mam ochotę im coś naskrobać, bo rozumiem, że sezon na paczki, i w ogóle, ale skoro w paczkomatach mam całkowitą dowolność odbioru dostosowaną do mego czasu ( bo właśnie po to wybieram paczkomat), to miejsce zastępcze powinno posiadać zbliżone parametry, a nie pracować do 17, a w weekendy wcale emotka

Znam ten ból... w ub. roku też przekierowali mi paczkę do jakiegoś sklepiku, nieczynnego w  weekendy. Ten tydzień to będzie masakra, jesli chodzi o pocztę, kurierów i inpost Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6443546 Napisano: 18.12.2017 17:17:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Echh.... fajnie macie z tymi zakupami. 
Pamiętam, jak wygrałam w Lidlu, zrobiłam wtedy zakupy za 2100 emotka  
Ale to w 5 minut emotka  i 7 lat temu emotka   (już 7 emotka ) Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6443053 Napisano: 16.12.2017 20:26:21 w Wkurza mnie...
radosna napisał(a):

ziolko napisał(a):

Wkurza mnie, że wczoraj rano byłam u lekarki, weszłam zdrowa a wyszłam chora. Po południu ból gardła, gorączka i ogólnie złe samopoczucie. Podejrzewam, że dziewczyna, koło której siedziałam, mnie zaraziła. Ropa leciała jej z migdałów (dowiedziałam się po fakcie) i kto wie, czy jakiś wirus na mnie nie przelazł  emotka emotka

Rozebrało mnie ... jestem ubrana po czubek nosa i zimno mi emotka A cb656 nie przynosi nam ziółek, nie częstuje czosnkiem emotka
i nie robi baniek. To jak my biedne dotrwamy do Świąt? Jak posprzątamy, udekorujemy mieszkanie, pogotujemy, kiedy tak źle się czujemy???

Witaj w klubie chorych przed świętami emotka  
Plus taki, że mam nadzieję, że do Świąt będę zdrowa, ale kto wie..  Wyświetl w wątku >>
1 radosna 0

ziolko

#6443050 Napisano: 16.12.2017 20:24:37 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

ziolko napisał(a):

Wkurza mnie, że wczoraj rano byłam u lekarki, weszłam zdrowa a wyszłam chora. Po południu ból gardła, gorączka i ogólnie złe samopoczucie. Podejrzewam, że dziewczyna, koło której siedziałam, mnie zaraziła. Ropa leciała jej z migdałów (dowiedziałam się po fakcie) i kto wie, czy jakiś wirus na mnie nie przelazł  emotka emotka

ojej, to wspolczyje, ja w piateek wyszlam z pracy tez nie tegez, wieczorem 37,4, ale jakos rozeszlo sie po kosciach

kuruj sie, aby na Swieta nie lezec w lozku!

Leczę się... dziś siedziałam w domu i kto wie, czy jutro też nie będę musiała emotka  miałam na dziś takie ambitne plany i co? nie wiem, czy połowę zrobiłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6443045 Napisano: 16.12.2017 20:10:20 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że wczoraj rano byłam u lekarki, weszłam zdrowa a wyszłam chora. Po południu ból gardła, gorączka i ogólnie złe samopoczucie. Podejrzewam, że dziewczyna, koło której siedziałam, mnie zaraziła. Ropa leciała jej z migdałów (dowiedziałam się po fakcie) i kto wie, czy jakiś wirus na mnie nie przelazł emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6442953 Napisano: 16.12.2017 12:09:36 w Punkty karne
kamilkakicia +2 punkty, za szukanie paragonu w nieodpowiednim temacie i w dodatku na zakończony konkurs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6441008 Napisano: 12.12.2017 18:46:52 w SZUKAM....
Czy to możliwe, że własnie nadali bony do Ikei z Maślanki mrągowskiej? dostałam maila z DHL, że przesyłka ma być jutro. 
Idzie z Koszalina  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6440846 Napisano: 12.12.2017 13:24:21 w Mam problem...
Niech sobie przyszyje to oderwanie i nie zawraca głowy emotka  poza tym to jest zwyczajne wyłudzanie i zastraszanie.
Skoro w sklepie są lepsze, to dlaczego nie kupił "lepszych", tylko poskąpił i kupił "gorsze"?? Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6440559 Napisano: 11.12.2017 22:23:19 w Wkurza mnie...
Kurde.. znowu facebook coś pozmieniał i zamiast tradycyjnego widoku komentarzy jest widok jak na messengerze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6439698 Napisano: 10.12.2017 11:23:46 w Dziś cieszę się z.....
abka napisał(a):

Na chodniku znalazłam telefon LG, okazało się, że zgubił go jakiś dzieciak. Oddałam go w ręce mamy chłopca, a w podziękowaniu dostałam pudełko Ferrero Rocher. emotka Jak powiedział mój mąż, karma wraca. emotka

Dzięki Tobie ktoś uwierzył w uczciwość ludzką emotka   Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6439450 Napisano: 09.12.2017 01:33:46 w Wkurza mnie...
Rozumiem, że okres przedświąteczny, więc ludzie kupują w necie na maksa i kurierzy nie wyrabiają... ale moja paczka pocztowa utknęła w Komornikach i od wczoraj (tzn. nawet od 7.12) nie ruszyła się stamtąd na centymetr emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6439190 Napisano: 08.12.2017 15:41:01 w SZUKAM....
Niebieska_Laguna Jeszcze dokładnie to wszystko obejrzyj, czy wszystko ok... Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6439079 Napisano: 08.12.2017 12:50:56 w Wkurza mnie...
mugolinka napisał(a):

ziolko napisał(a):

mugolinka napisał(a):

Wkurza mnie Allegro. Gdzie mój bon ja się pytam  emotka

tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą  emotka emotka

30.11 pisali ,,za kilka dni" 
dziś napisali ,,wkrótce" 
te dwa stwierdzenia powinny mieć opatentowany zakaz użycia  emotka

cóż... w geodezji mapy dostaje się "niezwłocznie", czyli - co najmniej - po miesiącu emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6438947 Napisano: 08.12.2017 09:50:28 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

Wysłałam do radia zet sms-a konkursowego. Wiem, że zgodziłam się tym na wysyłanie przez nich do mnie spamu. Ale 11 sms-ów w ciągu dwóch dni to trochę przegięcie emotka  

W regulaminie Zetki jest info, jak usunąć numer z bazy wysyłkowej Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6438946 Napisano: 08.12.2017 09:49:23 w Wkurza mnie...
mugolinka napisał(a):

Wkurza mnie Allegro. Gdzie mój bon ja się pytam  emotka

tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

ziolko