Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6424416 Napisano: 04.11.2017 23:32:07 w WC - rozmowy o wszystkim
kaurka - witamy na forum emotka  proszę, zapoznaj się z tym, gdzie co można pisać.. opisy są nad polem do dodawania komentarzy

mariolakal - przeniosłam tu, żeby nie było w mdw Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6424397 Napisano: 04.11.2017 21:04:43 w Winiary
Nowy temat "Winiary" skasowany - proszę pisać tutaj  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6423888 Napisano: 03.11.2017 12:42:57 w SZUKAM....
Kto jest dobry z angielskiego i mi przetłumaczy przepis? emotka  
https://pl.pinter.../837739968157870102/ Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6423867 Napisano: 03.11.2017 12:12:36 w SZUKAM....
nataszka napisał(a):

działa Wam poczta na wp.pl

działa Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6423856 Napisano: 03.11.2017 12:00:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac - zwyczajnie zadzwoniłam i uprzejmie zapytałam o to emotka  facet powiedział, że są w trakcie powiadamiania i wg regulaminu mają czas do 6 listopada... nie wiem, ile osób już powiadomili. 

Ale nie dzwońcie do nich, bo co innego jeden telefon, a co innego ciągłe nękanie w tej samej sprawie  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6423852 Napisano: 03.11.2017 11:57:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miła26 napisał(a):

violka88 napisał(a):

mam pytanie czy już powiadamiali o wygranych TV z loterii Media Expert??? emotka chyba już powinni zaczynać bo tam aż 100 TV było

nie powiadamiali

są w trakcie dzwonienia Wyświetl w wątku >>
2 xpac, violka88 0

ziolko

#6423838 Napisano: 03.11.2017 11:31:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

mam pytanie czy już powiadamiali o wygranych TV z loterii Media Expert??? emotka chyba już powinni zaczynać bo tam aż 100 TV było

"Losowanie Laureatów odbędzie się w dniu 20 października 2017. po godz. 9:00 w siedzibie TERG S.A. przy ul. Za Dworcem 1D w Złotowie w trybie losowania ręcznego, zgodnie z pkt 4.4.-4.6. Regulaminu. "
" Laureaci zostaną poinformowany o zasadach odbioru Nagrody w ciągu 10 dni roboczych od dnia przeprowadzenia losowania."
Czyli wychodzi na to, że 6.11 to będzie 10 dzień roboczy (licząc od dnia następnego po losowaniu)

edit... są w trakcie informowania, termin podałam prawidłowy (bo "wg regulaminu mamy czas do 6 listopada") Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6422158 Napisano: 30.10.2017 00:44:12 w WC - rozmowy o wszystkim
czemuszka napisał(a):

A ja tak z nowym tematem emotka Próbując dziś trochę ogarnąć bałagan w konkursach, pomyślałam o tym, żeby w końcu stworzyć jakąś sensowną bazę konkursów, do własnego użytku, z istotnymi dla siebie informacjami. Macie coś takiego? Jakiś plik, zeszyt, aplikację na telefonie? Bo ja już w niejednym konkursie po paręnaście razy szukałam regulaminu, żeby sprawdzić terminy, o niejednym zapomniałam, albo nie potrafiłam przyporządkować paragonu do wygranej... Ciekawa jestem, jak to u Was wygląda, tj. jakie macie sposoby na ujarzmienie konkursowych informacji  emotka

Mam stworzony folder do regulaminów emotka  zapisuję tam wszystkie regulaminy konkursów, które mnie interesują i w których biorę udział. Piszę nazwę konkursu i do kiedy.  Wyświetl w wątku >>
1 czemuszka 0

ziolko

#6422157 Napisano: 30.10.2017 00:33:14 w Naciągacze - nękające połączenia
mariolakal oj poczekasz... i się nie doczekasz emotka  tylko nie bądź taka głupia, że on Ci wyśle "potwierdzenie" przelewu, a Ty zaraz w podskokach polecisz na pocztę i wyślesz mu sprzęt. Bo nie będziesz miała ani sprzętu ani pieniędzy. Chyba, że faktycznie jakimś cudem dostaniesz kasę, to co innego. Ale jak nie będzie kasy na koncie to nic nie wysyłaj!! 
Zaś potwierdzenie będzie odpowiednio spreparowane w programie graficznym.

Nie ufaj ludziom, a tym bardziej cudzoziemcom, bo dosyć się naczytałam na temat sposobów oszukiwania na Allegro i OLX.  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6421981 Napisano: 29.10.2017 13:28:47 w WC - rozmowy o wszystkim
Masza86 - skuteczny, też mam i polecam Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6421961 Napisano: 29.10.2017 11:36:15 w WC - rozmowy o wszystkim
Masza86 napisał(a):

Mam pytanie do pań  emotka macie jakieś sprawdzone sposoby na rozbicie butów- konkretnie szpilek ?? Chodzi mi o takie sprawdzone i skuteczne rady a nie "porady" z netu emotka

w sklepach obuwniczych są specjalne płyny i spreje do rozciągania butów.. rozciągniesz but pod warunkiem, że jest ze skóry naturalnej.. z innych materiałów może być ciężko.
Ewentualnie możesz dać buty do szewca, żeby je rozciągnął na kopycie  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6421959 Napisano: 29.10.2017 11:22:24 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

ziolko napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

Wkurza mnie,że w życiu mam więcej problemów, niż punkt karny na forum  emotka

ja też  emotka Echh... chciałabym wrócić do czasów wczesnej podstawówki, wtedy dopiero było bezproblemowe życie...  emotka

nie, nie, nie. to nie było tak, że kiedyś było bezproblemowo. to teraz się tak wydaje, że było. 
wkurza mnie, że mało kto to widzi.

na pewno było mniej problemów, niż teraz, w dorosłym życiu... nie wiem, jak Ty miałaś, ale ja z chęcią bym się przeniosła w czasie, nawet żeby napisać klasówkę emotka   Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6421874 Napisano: 28.10.2017 23:20:54 w Dziś cieszę się z.....
A ja dziś cieszę się z tego, że znowu mi wyszedł dobry chleb emotka  taki jaki lubię.
I nawet ta żenująca sytuacja na forum tego nie zmieni emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6421857 Napisano: 28.10.2017 22:13:50 w Wkurza mnie...
andziulka21 napisał(a):

Wkurza mnie,że w życiu mam więcej problemów, niż punkt karny na forum  emotka

ja też emotka
Echh... chciałabym wrócić do czasów wczesnej podstawówki, wtedy dopiero było bezproblemowe życie... emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6421851 Napisano: 28.10.2017 22:04:34 w Dziś cieszę się z.....
giulietta napisał(a):

ziolko napisał(a):

giulietta - sorry, że się czepiam (pewno zrobisz screena, ale zaryzykuję) - po co piszesz to samo w 2 miejscach? jedno nie wystarczy? 

bo celowo usuwacie wszystkie moje cenne i kompetentne wiadomości, tak jak poprzednie zostały bezcelowo przeniesione do WC, po usunięciu kluczowych dla innych, bezprawnych wypowiedzi innych użytkowników... śledziłam cały tydzień, zero punktów karnych za słowa użytkowników gdzie powinien być ban... odpowiedzi bezprawnie usunięte przed innymi użytkownikami, z którymi nie mogli się nawet zapoznać i ocenić sytuację obiektywnie, zapewne doczytałaś, że tamten niedotyczący mnie wątek widziałam pierwszy raz w tamtym tygodniu... tak samo ktoś może też go nie widzieć... co do czepiania i jednakowego traktowania, dotyczy zwłaszcza punktu karnego za ostatni wpis każdy widzi jak jest nawet po ostatnim tygodniu...   

Ja tam nie zamierzam niczego usuwać, chociaż przyznaję, że wyjątkowo ciężko mi się to czytało (w sensie długości i w ogóle). 
Co do przeniesienia info o loterii EuroJackpot do WC to uznałam, że skoro w tym wpisie jest tyle dodatkowych wiadomości i biorąc pod uwagę, że będzie dyskusja innych osób, to wolałam przenieść info do tematu, gdzie można dyskutować.
Nie raz i nie dwa w ten sposób przenosiłam wpisy różnych osób i do tej pory jakoś nikt się nie skarżył. Ale cóż.. zawsze musi być ten pierwszy raz emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6421839 Napisano: 28.10.2017 21:47:22 w Dziś cieszę się z.....
 giulietta - sorry, że się czepiam (pewno zrobisz screena, ale zaryzykuję) - po co piszesz to samo w 2 miejscach? jedno nie wystarczy?  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6421272 Napisano: 27.10.2017 12:31:35 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

ziolko napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wkurza mnie program vitay na orlenie. Chcę zamówić apteczkę samochodową za pukty. Na stacji mówią mi że mam zamówić przez stronę www i wtedy wyślą mi na określoną stację chcę zamówić na www piszą że tylko odbiór osobisty na stacji... szaleństwo... emotka

Porusz to na fb, że odsyłają od Iwana do Cygana, a klient poszkodowany 

dzwoniłem do nich bo już mnie trochę wkurzyli tym i powiedzieli że w drodze wyjątku zamówią telefonicznie apteczkę dla mnie do wybranej stacji. Radość nie trwała jednak długo po 30 minut później zadzwonili z informacją że apteczki pomimo iż są w katalogu nagród to nie są od miesięcy dostarczane na stacje bo nie mają ich u producenta już. emotka No to muszę sobie ją kupić emotka

No to powinni jakoś poinformować o tym, albo wykreślić je z katalogu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6421237 Napisano: 27.10.2017 11:42:52 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

wkurza mnie program vitay na orlenie. Chcę zamówić apteczkę samochodową za pukty. Na stacji mówią mi że mam zamówić przez stronę www i wtedy wyślą mi na określoną stację chcę zamówić na www piszą że tylko odbiór osobisty na stacji... szaleństwo... emotka

Porusz to na fb, że odsyłają od Iwana do Cygana, a klient poszkodowany  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6419599 Napisano: 23.10.2017 19:10:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Ile paragonów zgłosiliście na MediaExpert?? 

aż 4 czyli 2x po 2 ( rodzinnie) emotka

ja w sumie 5 paragonów zgłosiłam emotka ale w tej loterii będzie ciężko wygrać tv, zapewne miliony zgłoszeń emotka zobaczymy komu MEGA szczęście dopisze emotka

ja też 5 emotka  w ostatni dzień konkursu... jak zwykle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6419545 Napisano: 23.10.2017 17:15:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ile paragonów zgłosiliście na MediaExpert??  Wyświetl w wątku >>
0 0