Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6411178 Napisano: 04.10.2017 10:03:08 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

Czy w loterii prince polo potrzebny jest też paragon czy tylko kod z opakowania? Nie mam możliwości zajrzeć teraz do regulaminu...

tylko opakowanie po wafelku Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6411095 Napisano: 03.10.2017 23:15:19 w Pomocy!!!!
Domino123 - proszę bardzo emotka  też kiedyś coś ugrałam na reklamacji, nawet 2 razy emotka Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

ziolko

#6410582 Napisano: 03.10.2017 02:31:33 w Pomocy!!!!
Domino123 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Domino123 napisał(a):

Czy na konkursie z neo24 na facebooku (kończył się wczoraj) organizator miał prawo nie robić ot tak dwóch ostatnich rund nie informując o tej decyzji swoich klientów?https://www.e-kon...py.html#.WdI_Ot_njv0 ten konkurs

NieRegulamin to regulamin. Jeśli jest taki zapis w reg, to ok, a jesli nie - to powinni przeprowadzić wszystkie rundy. Tak samo dotyczy to przedłużenia konkursu bez takiego zapisu w reg. Jeśli brałes udział to pisz reklamację. 

Dziękuję jak zwykle za pomoc. Reklamację napisałam, pytanie co dalej jeżeli nie odniosą się do mojego maila? emotka  

Reklamację z reguły wysyła się listem poleconym, wtedy mają 14 dni na odpowiedź (chyba, że jest inny zapis w reg). Jeśli w ciągu 14 dni nie odpiszą to znaczy, że Twoje roszczenia uznają za zasadne. Zależy, co napisałaś..
Ale.. jak tu jest napisane, że na maila, to na maila emotka  
Chociaż 14-dniowy okres na odpowiedź jest taki, jak napisałam.
W regulaminie nie ma mowy o wcześniejszym zakończeniu konkursu albo o tym, że mogą nie rozstrzygać jakiegoś etapu. 
Mam nadzieję, że napisałaś reklamację z żądaniem wyłonienia laureatów zaległych etapów?
Ostatnia tura ma być rozwiązana do 15.10 Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6410452 Napisano: 02.10.2017 17:45:23 w Pomocy!!!!
Domino123 napisał(a):

Czy na konkursie z neo24 na facebooku (kończył się wczoraj) organizator miał prawo nie robić ot tak dwóch ostatnich rund nie informując o tej decyzji swoich klientów?https://www.e-kon...py.html#.WdI_Ot_njv0 ten konkurs

Nie
Regulamin to regulamin. Jeśli jest taki zapis w reg, to ok, a jesli nie - to powinni przeprowadzić wszystkie rundy. Tak samo dotyczy to przedłużenia konkursu bez takiego zapisu w reg. 
Jeśli brałes udział to pisz reklamację.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6410227 Napisano: 02.10.2017 12:01:42 w Wkurza mnie...
kumulacja napisał(a):

A do mnie zadzwoniła dzisiaj kobieta i zaprosiła na prezentację, na której będąbezpłatnie rozdawać odkurzacze. I że niby ja zostałam wylosowana do takiego
odkurzacza. Nawet nie chciało mi się z panienką dyskutować.

Do mnie ciągle wydzwaniają i zapraszają na spotkania do Legnicy, Siemianowic Śląskich i jeszcze gdzieś. 
Mam już ponad 30 numerów zapisanych, z jakich dzwonią - na jednym telefonie.
Na moje pytanie, skąd mają mój numer, to zawsze słyszę, że "został wylosowany w ich systemie".
Moja odpowiedź, że gdybym w lotto wygrywała za każdym razem "czwórkę" z taką częstotliwością, z jaką mnie  "losują" to byłabym bogata. Zero reakcji emotka

Zainstalowałam sobie aplikację "Odebrać telefon?" - taka zielona ośmiornica - i teraz jak mam włączoną, to z reguły odrzuca takie połączenia, które mają negatywną opinię. Nie muszę mieć nawet zapisanego numeru, żeby odrzucało.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6410214 Napisano: 02.10.2017 11:48:13 w Wkurza mnie...
Kiedyś byłam na takim spotkaniu produktów Zepter. 
Ubijali mleko 0,5% na trwałą piankę (jaaaaaasne). Wlewali wodę do uzdatniacza, a później pokazywali na jakimś wskaźniku nikłe zanieczyszczenie.
Moje wnioski - to nie było chude mleko, tylko co najmniej śmietanka 18%. Opakowanie nie było fabrycznie zamknięte, tylko widziałam, że kartonik był już otwarty.
Woda? hahahaha... wlewali wodę DESTYLOWANĄ!!! do pojemnika, a później wmawiali ludziom, że potrzebują sprzęt za ponad 3 tys, żeby pić czystą wodę.

"Super okazja" na dzień kobiet, czyli 200 zł zniżki na jakiś sprzęt. Czyli 1300 zamiast 1500. A w necie to samo ich badziewie za 450 zł (wtedy).
Byłam, popatrzyłam.. nic nie kupiłam. Ale za to widziałam te ich techniki manipulacji.

Kiedyś byłam na pokazie jakiejś pościeli wełnianej. Razem z mamą, ja miałam ok 20-23 lat.
Fakt, powiększone zdjęcia roztoczy w makro robią wrażenie emotka  
Ale na szczęście mama była na tyle roztropna, że nic nie wzięła. 

Innym razem byłam na pokazie Herbalife. Wniosek - tylko oni mają jedyne cudowne garnki do gotowania jedynie słusznych, idealnych potraw!! plus suplementy na wszelki wypadek. emotka

Szkoda jedynie czasu na te spotkania.
W ciągu ok 15 lat byłam na 3 spotkaniach i dziękuję bardzo.  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6410189 Napisano: 02.10.2017 11:17:33 w Wkurza mnie...
asia670joan -  jeśli już rodzice chcą iść na takie pokazy, bo zwyczajnie je lubią/nudzą się w domu/chcą z kimś pogadać, to niech NIE BIORĄ DOKUMENTÓW!! jak dowód osobisty, ostatni odcinek emerytury. Tak samo, żeby nie mieli przy sobie żadnych większych sum pieniędzy, jedynie kilka, kilkanaście złotych na wszelki wypadek.

Jak nie będą mieli dokumentów potrzebnych do wzięcia kredytu albo kasy, to nie będzie ich tak kusiło, żeby brać kredyt  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6410018 Napisano: 02.10.2017 01:28:26 w Wkurza mnie...
asia670 - umowa zawarta poza siedzibą firmy, więc rodzice mają 14 dni na odstąpienie od umowy.
Poza tym możesz skontaktować się z rzecznikiem praw konsumentów, żeby pomógł Ci napisać pismo.
Trzeba będzie odesłać (odwieźć) wszystkie towary razem z pismem o odstąpieniu od umowy (ale szczegóły niech napisze rzecznik).
Mam nadzieję, że jeszcze nic nie używali? a jeśli używali, to postaraj się tak to wyczyścić, żeby wyglądało na nowe.

Sugestia - kupuj rodzicom tygodnik "100 rad. Tam jest masa artykułów na temat różnego oszukiwania ludzi w wieku 50 i więcej. Warto poczytać i uczulić ich na takie różne sztuczki.

Dodam, że w niedzielę bylismy u teściów i między innymi była poruszana kwestia oszustów i ich sposobów. Chodziło o babcię męża, że ma 87 lat, sama mieszka i jest podatna na "okazje". Mój mąż uważał, że mało kto daje się nabierać, ale ja mu przytoczyłam wiele przykładów na osoby, które wiele straciły. 
Cały czas to jest aktualne i trzeba uczulać rodziców, dziadków i inne osoby, żeby były czujne.

Jak masz czas i możliwości to pokaż rodzicom w internecie nagrania z takich pokazów i powiedz, jakimi zasadami się kierują.

Wpłacili już coś? Wyświetl w wątku >>
2 29renata, joan 0

ziolko

#6409804 Napisano: 01.10.2017 00:16:06 w Paragony na trwające konkursy
darog napisał(a):

zagapiłem się o 20 min, mam paragony Velvet Tesco

to już za późno, więc się nie ogłaszaj Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6409523 Napisano: 29.09.2017 23:34:33 w PLAGIATY
FBpawel10 napisał(a):

https://web.faceb...p;type=3&theater co myślicie o tym? Ogólnodostępne znaczy można brać do konkursu? Kto ma racje?

Moim zdaniem plagiat, ale oczywiście "towarzystwo wzajemnej adoracji" broni plagiatora.... nie na darmo ma tylu znajomych emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

ziolko

#6408686 Napisano: 28.09.2017 08:55:17 w Dyskusje o wynikach konkursu
bruce napisał(a):

ziolko napisał(a):

bruce napisał(a):

https://www.e-kon...ml#.WcyVqIVOIdUSzok! emotka emotka

Wygrałaś? czy komuś gratulujesz? emotka  

Nawet bym nie śmiała pomyśleć o tym pierwszym, choć naiwnie brałam udział emotka , ale zdjęcia są po prostu powalające! emotka  Gratuluję, jak najbardziej, gratuluję, lecz i zazdroszczę pasji oraz talentu - padam, po prostu: padam! emotka emotka

Fakt... wiele zdjęć jest genialnych emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6408680 Napisano: 28.09.2017 08:45:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
bruce napisał(a):

https://www.e-kon...ml#.WcyVqIVOIdUSzok! emotka emotka

Wygrałaś? czy komuś gratulujesz? emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6408485 Napisano: 27.09.2017 17:14:47 w Wkurza mnie...
Jedna nasza klientka miała w akcie notarialnym zmienione imię... Miała na imię Magdalena a w akcie Madalena. Mąż zwrócił na to uwagę mówiąc, że ma nietypowe imię, a ta dopiero wtedy zorientowała się, że jest błąd  emotka  Miała jeszcze kilka innych byków, ale nie pamiętam już szczegółów.  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6407127 Napisano: 24.09.2017 20:46:49 w Pomocy!!!!
aendrius1 napisał(a):

535999929Czy ktoś kojarzy numer?

https://ktodzwoni...numer/535999929.html Wyświetl w wątku >>
1 aendrius1 0

ziolko

#6406823 Napisano: 23.09.2017 13:12:44 w Wkurza mnie...
kumulacja napisał(a):

Jedna z forumowiczek miała w stopce informację, kto odpowiada za dany numer z reklamami.Wystarczyło napisać do nich prośbę, by wykreślili nasz numer z listy.
Ale nie pamiętam już, kto miał taką stopkę z adresami???

ja  emotka   ale napisz, że DOTYCZY tylko wróżek, reklam, a NIE DOTYCZY konkursów, w których brałaś udział, bo inaczej smsy z info o wygranej nie będą przychodziły.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6405939 Napisano: 21.09.2017 10:19:27 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Fedex, karta do decathlonu z nestle porusza.. wygrana z początku lipca emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6405724 Napisano: 20.09.2017 17:53:18 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

Że mnie to wogóle nie emotka cieszy

Co chciałes tym osiągnąć? powkurzać ludzi, którym nie udaje się nic wygrać?
Czy, że "tak mało" wygrałeś? Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6405692 Napisano: 20.09.2017 16:55:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kameleon1982 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Jeśli do końca września nie wygram nic porządnego, to robię sobie dłuuuugie wolne od konkursów  emotka emotka

ja też się pod tym podpisuję - dałam sobie czas do końca miesiąca, ale już teraz część loterii sobie odpuściłam

ja ostatnio wygrałam na początku lipca bon z nestle do decathlona.. i co? dalej cisza  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6405687 Napisano: 20.09.2017 16:49:54 w WC - rozmowy o wszystkim
 dwaburekoty facet pewno wziął te pytania z jakiś testów rekrutacyjnych do korpo emotka   albo z pytań konkursowych emotka

Moim zdaniem oczekiwane odpowiedzi na zadane pytania:
1) Czym dla Ciebie jest szczęście? 
Pracować dla pana
2) Czy jesteś szczęśliwa?
Nie... bo nie pracuję dla pana
3) Czyje szczęście liczy się dla mnie najbardziej?
Pańskie!!
4) Co bym zrobiła, gdybym miała 1000 000$ na koncie (ehe, na pewno bym siedziała na tej rozmowie... )?
Gdyby firma miała kłopoty to z radością bym je dała, nawet nie pożyczyła, ale w formie darowizny. W końcu po co mi tyle pieniędzy??
5) Kogo bym uszczęśliwiła?
Pana!! 
6) Co jest moim priorytetem?
Pańskie szczęście, praca dla pana i zwiększanie sprzedaży, żeby wyrobić 500% normy emotka
Oczywiście najniższa krajowa jest mile widziana, a jeśli by pan uważał, że to za dużo, to może być za darmo 
Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6405683 Napisano: 20.09.2017 16:45:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jeśli do końca września nie wygram nic porządnego, to robię sobie dłuuuugie wolne od konkursów emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0