Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ale.. jak tu jest napisane, że na maila, to na maila
Chociaż 14-dniowy okres na odpowiedź jest taki, jak napisałam.
W regulaminie nie ma mowy o wcześniejszym zakończeniu konkursu albo o tym, że mogą nie rozstrzygać jakiegoś etapu.
Mam nadzieję, że napisałaś reklamację z żądaniem wyłonienia laureatów zaległych etapów?
Ostatnia tura ma być rozwiązana do 15.10 Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 4 razy.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Regulamin to regulamin. Jeśli jest taki zapis w reg, to ok, a jesli nie - to powinni przeprowadzić wszystkie rundy. Tak samo dotyczy to przedłużenia konkursu bez takiego zapisu w reg.
Jeśli brałes udział to pisz reklamację. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Mam już ponad 30 numerów zapisanych, z jakich dzwonią - na jednym telefonie.
Na moje pytanie, skąd mają mój numer, to zawsze słyszę, że "został wylosowany w ich systemie".
Moja odpowiedź, że gdybym w lotto wygrywała za każdym razem "czwórkę" z taką częstotliwością, z jaką mnie "losują" to byłabym bogata. Zero reakcji
Zainstalowałam sobie aplikację "Odebrać telefon?" - taka zielona ośmiornica - i teraz jak mam włączoną, to z reguły odrzuca takie połączenia, które mają negatywną opinię. Nie muszę mieć nawet zapisanego numeru, żeby odrzucało. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ubijali mleko 0,5% na trwałą piankę (jaaaaaasne). Wlewali wodę do uzdatniacza, a później pokazywali na jakimś wskaźniku nikłe zanieczyszczenie.
Moje wnioski - to nie było chude mleko, tylko co najmniej śmietanka 18%. Opakowanie nie było fabrycznie zamknięte, tylko widziałam, że kartonik był już otwarty.
Woda? hahahaha... wlewali wodę DESTYLOWANĄ!!! do pojemnika, a później wmawiali ludziom, że potrzebują sprzęt za ponad 3 tys, żeby pić czystą wodę.
"Super okazja" na dzień kobiet, czyli 200 zł zniżki na jakiś sprzęt. Czyli 1300 zamiast 1500. A w necie to samo ich badziewie za 450 zł (wtedy).
Byłam, popatrzyłam.. nic nie kupiłam. Ale za to widziałam te ich techniki manipulacji.
Kiedyś byłam na pokazie jakiejś pościeli wełnianej. Razem z mamą, ja miałam ok 20-23 lat.
Fakt, powiększone zdjęcia roztoczy w makro robią wrażenie
Ale na szczęście mama była na tyle roztropna, że nic nie wzięła.
Innym razem byłam na pokazie Herbalife. Wniosek - tylko oni mają jedyne cudowne garnki do gotowania jedynie słusznych, idealnych potraw!! plus suplementy na wszelki wypadek.
Szkoda jedynie czasu na te spotkania.
W ciągu ok 15 lat byłam na 3 spotkaniach i dziękuję bardzo. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jak nie będą mieli dokumentów potrzebnych do wzięcia kredytu albo kasy, to nie będzie ich tak kusiło, żeby brać kredyt Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Poza tym możesz skontaktować się z rzecznikiem praw konsumentów, żeby pomógł Ci napisać pismo.
Trzeba będzie odesłać (odwieźć) wszystkie towary razem z pismem o odstąpieniu od umowy (ale szczegóły niech napisze rzecznik).
Mam nadzieję, że jeszcze nic nie używali? a jeśli używali, to postaraj się tak to wyczyścić, żeby wyglądało na nowe.
Sugestia - kupuj rodzicom tygodnik "100 rad. Tam jest masa artykułów na temat różnego oszukiwania ludzi w wieku 50 i więcej. Warto poczytać i uczulić ich na takie różne sztuczki.
Dodam, że w niedzielę bylismy u teściów i między innymi była poruszana kwestia oszustów i ich sposobów. Chodziło o babcię męża, że ma 87 lat, sama mieszka i jest podatna na "okazje". Mój mąż uważał, że mało kto daje się nabierać, ale ja mu przytoczyłam wiele przykładów na osoby, które wiele straciły.
Cały czas to jest aktualne i trzeba uczulać rodziców, dziadków i inne osoby, żeby były czujne.
Jak masz czas i możliwości to pokaż rodzicom w internecie nagrania z takich pokazów i powiedz, jakimi zasadami się kierują.
Wpłacili już coś? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 4 razy.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Moim zdaniem plagiat, ale oczywiście "towarzystwo wzajemnej adoracji" broni plagiatora.... nie na darmo ma tylu znajomych
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Co chciałes tym osiągnąć? powkurzać ludzi, którym nie udaje się nic wygrać?
Czy, że "tak mało" wygrałeś? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Moim zdaniem oczekiwane odpowiedzi na zadane pytania:
1) Czym dla Ciebie jest szczęście?
Pracować dla pana
2) Czy jesteś szczęśliwa?
Nie... bo nie pracuję dla pana
3) Czyje szczęście liczy się dla mnie najbardziej?
Pańskie!!
4) Co bym zrobiła, gdybym miała 1000 000$ na koncie (ehe, na pewno bym siedziała na tej rozmowie... )?
Gdyby firma miała kłopoty to z radością bym je dała, nawet nie pożyczyła, ale w formie darowizny. W końcu po co mi tyle pieniędzy??
5) Kogo bym uszczęśliwiła?
Pana!!
6) Co jest moim priorytetem?
Pańskie szczęście, praca dla pana i zwiększanie sprzedaży, żeby wyrobić 500% normy
Oczywiście najniższa krajowa jest mile widziana, a jeśli by pan uważał, że to za dużo, to może być za darmo
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane