Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6394048 Napisano: 23.08.2017 23:13:40 w SZUKAM....
loteryjny napisał(a):

czy jakas dobra dusza napisze mi na pw co nowego było dodawane w zapowiedziach ostatnio w ciagu ok 2 dni? 

a nie lepiej dodać 3 konkursy i samemu sprawdzić?? emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6393758 Napisano: 23.08.2017 13:39:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
renatak0 napisał(a):

ziolko napisał(a):

renatak0 napisał(a):

Mi tez nie uznali paragonu,chociaż dla mnie był słabo ale czytelny na skanie 

zwiększyłaś kontrast w programie graficznym?

Nic nie zwiększyłam,normalny skan,nie mam siły sie z nimi wykłócać,od Pani usłyszałam ze "inni konkursowicze"potrafia zabezpieczać paragony" wiec ja tez powinnam 

ja zawsze zwiększam, wtedy wszystko widać Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6393751 Napisano: 23.08.2017 13:31:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
renatak0 napisał(a):

Mi tez nie uznali paragonu,chociaż dla mnie był słabo ale czytelny na skanie 

zwiększyłaś kontrast w programie graficznym? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6393750 Napisano: 23.08.2017 13:30:57 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

Itadziuuu napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Obudzilam sie o 4 z bolem zeba madrosci ;(( rany nie dam go wyrwac mam tak mala szczeke,ze kazdy dentysta mowi,ze ze mna masakra nawet przy zakladaniu plomby echh

Uuu ja wczoraj biegałem z zębem. Ale jak czytam opis Twój to moje sprawy to Pikuś. Powodzenia

Dzieki,poki co ketonal pomogl.

idź do dentystki, żebyś nie miała większych problemów!! wiem, że mała szczęka (też mam i też wczoraj byłam z lewą górną "7", miałam więcej strachu, niż to było warte), ale jak zaniedbasz to po 1 - wątroba Ci siądzie od leków przeciwbólowych, 2 - jeśli masz jakiś ropień to może być większe zakażenie, 3 - też mam usuniętą LG 8 i jakoś żyję emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6393058 Napisano: 22.08.2017 00:28:39 w Pomocy!!!!
 karasu - albo podajesz info o konkursie, albo dostaniesz "nagrodę" w postaci punktów karnych. Bo na forum można pisać  TYLKO o konkursach, które są w bazie. 
Jeśli nie znasz zasad to zapoznaj się z nimi. Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6392550 Napisano: 21.08.2017 13:07:12 w Pomocy!!!!
karasu napisał(a):

Ma pytanie jeśli w konkursie do wygrania jest np 20 ładowarek i 5 telefonów a jest w nim tylko moje zgłoszenie to którą nagrodę prędzej wygram tą droższą czy może tą tańszą

o jakim konkursie mowa?  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6391151 Napisano: 18.08.2017 00:24:39 w PLAGIATY
czy możecie już zakończyć te wycieczki osobiste??? emotka emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6391130 Napisano: 17.08.2017 22:37:06 w Wkurza mnie...
dzasmina napisał(a):

wkurza mnie, że zawsze coś się musi spier**mój ukochany, wygłaskany, niemal niezawodny opel pomimo zakazu w postaci ręcznego puścił się z górki i tak *ujowo zaparkował, że nawet mój zdolny mąż nie wyklepie mu maski. tak, cieszę się, że nikomu nic itd, ale ku*wa cały przód poszedł. ręce opadają, a łzy same płyną emotka

uuu... a nie miałaś zostawionego na biegu plus ręczny, tylko  na samym ręcznym?  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6391129 Napisano: 17.08.2017 22:35:49 w PLAGIATY
W kwestii praw do zdjęć... jak myślicie kto ma prawa do zdjęcia w tym przypadku?? emotka   emotka   

http://www.zobacz...ater-u-selfie-malpy/ Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6391021 Napisano: 17.08.2017 19:14:20 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

ziolko napisał(a):

A u nas? ledwo ktoś założy "firmę budowlaną", uzbiera kilka przypadkowych osób spod sklepu itp i już wielki "przedsiębiorca" od siedmiu boleści  emotka

I to są pijaczyny!, spóźniają się, (...)

oj tak!! na jednej naszej budowie są tacy "glancusie", co przychodzą o 10, a idą o 14... jak mieli rozebrać kawałek ściany, zrobić okno w innym miejscu, wywalić zapadnięty strop itp, to ooooo..... ale jak to zrobić?? a inwestor ich wziął, bo byli jedyni, co mogli wejść w tym terminie. A jak coś się stanie, to kto odpowiada? oczywiście kierownik!!  Wyświetl w wątku >>
2 brucee, nkba 0

ziolko

#6391016 Napisano: 17.08.2017 19:04:54 w PLAGIATY
bez wdawania się w szczegóły, bo nie mam czasu czytać - przesadziliście z tymi mega piramidami cytatów  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
2 @gnieszk@, mia 0

ziolko

#6391012 Napisano: 17.08.2017 19:01:12 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie to, że Polak Polaka potrafi tak wystawić, że szok i wstyd emotka

Znajomy kilka lat pracował za granicą, wrócił do Polski, żeby tu spróbować, bo dom i rodzina. I co? jedna praca, można powiedzieć w korpo, nie wytrzymał psychicznie tego całego olewania, zwalania winy na innych (w tym na niego).
Spróbował w drugim miejscu - bez wdawania się w szczegóły, podziękował w końcu.
Trzecia - klienci bez porozumienia między sobą ciągle coś zmieniali. Rano przychodził facet i mówił jedno, po południu żona i mówiła drugie. A on miał to na bieżąco zmieniać. Oczywiście o dodatkowej zapłacie za zmiany nie było mowy.
Teraz pracuje na budowie jako zastępca kierownika i co? dostał tylko wypłatę za marzec... a od kwietnia do teraz NIC. Szef mówi, że kasy nie ma na wypłaty i na sprzęt, a sam kupił prawie nowe Audi R8 i synowi BMW. 
Na budowie mają tylko JEDNĄ wkrętarkę!! a szef przychodzi i z pyskiem, dlaczego jeszcze coś nie zrobione... plus do tego wieczne zmiany w projekcie...
Jak tak dalej pójdzie to wraca za granicę, bo tam ludzie jakoś potrafią docenić jego robotę, uczciwość i sumienność. Byli szefowie ciągle dzwonią i pytają, kiedy wraca...

A u nas? ledwo ktoś założy "firmę budowlaną", uzbiera kilka przypadkowych osób spod sklepu itp i już wielki "przedsiębiorca" od siedmiu boleści emotka Wyświetl w wątku >>
3 brucee, nkba, lager 0

ziolko

#6390191 Napisano: 16.08.2017 10:29:33 w Moja pierwsza wygrana!
patysiaczek napisał(a):

Dwa żywe króliki na loterii strażackiej w dniu świętego Floriana. Myślałam, że matka mnie udusi bo musiała jednego nieść w objęciach do domu emotka ...a mi się tak wtedy marzyło wygrać kozę...i wypasać ją samodzielnie...Kochałam loterie strażackie!

ooo... dzięki za przypomnienie emotka  jednak czajnik nie był moją pierwszą wygraną.. pierwsza była.. kura emotka  na jakimś festynie w podstawówce. Nie pamiętam co się z nią stało, kojarzy mi się, że wymieniłam się z kimś na coś, ale nie wiem co  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6390184 Napisano: 16.08.2017 10:19:36 w Moja pierwsza wygrana!
Z tego co pamiętam, to pierwszą wygraną był czajnik Philips, za wydrukowany przepis w gazecie kulinarnej.. to było bodajże w... 1998 roku (plus minus 1 rok).
Czajnik przez kilka lat był nieużywany, śmiałam się, że to na ślubny posag emotka   ostatecznie był użyty wcześniej, jak zepsuł się czajnik w domu.. co dziwne służy do dziś emotka   Wyświetl w wątku >>
2 nelunia, ZetZ 0

ziolko

#6390013 Napisano: 15.08.2017 18:44:18 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że miałam 2 paragony na kaufland i zapomniałam zagrać emotka emotka   dziś mi się przypomniało... echh... emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6389833 Napisano: 14.08.2017 23:55:31 w MC - Agencja inna niż wszystkie
bruce napisał(a):

ziolko napisał(a):

no to piszcie na profilu tesco, tesco magazyn. Niech w końcu zareagują!! 

Ile ja się kiedyś napisałam do Tesco skarg na tę agencję, która zmieniała dosłownie wszystko: daty trwania konkursów, powiadamiania laureatów i składania reklamacji, zasady, nagrody, produkty promocyjne, treści zgłoszeń oraz - nawet - nazwy konkursów. Tesco zawsze mi tak samo odpowiadało: "to nie my, więc: umywamy ręce". emotka

znam to... też pisałam dużo w tej sprawie, ale to kilka lat temu. Oczywiście tesco nie widziało problemów z tą agencją emotka  ciekawe dlaczego? tylko kwestia ceny, a może ktoś miał jakieś korzyści z powodu wyboru tej właśnie agencji?? nie wiem... ale dziwne jest, że tyle osób zgłaszało nieprawidłowości a tesco nadal wybiera MC Wyświetl w wątku >>
2 brucee, darog 0

ziolko

#6389559 Napisano: 14.08.2017 12:31:40 w MC - Agencja inna niż wszystkie
darog napisał(a):

termitek99 napisał(a):

U mnie też dotarło wino zamiast bidonu.... emotka

U nas były 2 różne smsy " nagroda dodatkowa", oraz "bidon", 2 różne smsy do odesłania z innym prefixem..
dotarło 2x wino...w tym jedno rozlane

na zapytanie dlaczego były wysłane 2 różne smsy a przyszły 2 takie same nagrody MC odpisało:" wygrał pan wino, do drugiej osoby to samo: wygrał pan wino...i koniec tematu!

Poza tym, to miało być inne wino wg regulaminu za 42 zł,, a dali te w przedziale 24(promo)-32 zł  max.. nie odpisali w tym temacie nic..

no to piszcie na profilu tesco, tesco magazyn. Niech w końcu zareagują!!  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6389226 Napisano: 13.08.2017 12:45:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
saba44 napisał(a):

czy w loterii perwoll podajecie pesel? emotka

głupia nie jestem emotka  co innego podać pesel przy bardzo cennej nagrodzie, jak już się wygra, a co innego w zgłoszeniu.
Organizator buduje sobie pięęęękną bazę danych, a im bardziej "wrażliwe" dane, jak pesel, tym więcej kosztują  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6388514 Napisano: 10.08.2017 18:42:00 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
pewno dostali opier od Paclana emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 adrian 0

ziolko

#6387382 Napisano: 08.08.2017 11:13:55 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
Karolina87 napisał(a):

Tak, teraz po fakcie już oczywiście otrzymałam od organizatora numer przesyłki i link do systemu UPS. Tak jak wspomniałam, z historii wynika że była jedna próba doręczenia, zostawione awizo (nieprawda), a potem już paczka czekała w punkcie, o czym nie mogłam nawet wiedzieć... Nawet jeśli złożę reklamację do UPS, to nie chce mi się wierzyć, że coś tam zdziałam. Zastanawiam się bardziej jak wpłynąć na organizatora...

UPS ma zapis, że próbują dostarczyć 3 razy
Więc nie wiem dlaczego po jednokrotnej próbie paczka czekała w punkcie, w dodatku powinnaś dostać info
https://www.ups.c...s-for-receiving.page Wyświetl w wątku >>
0 0