Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6386435 Napisano: 04.08.2017 20:00:39 w Intermarche
jak myślicie, czy Smolar uzna "napój piwny" za Somersby? bo tylko to mam tak na paragonie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6385952 Napisano: 03.08.2017 16:16:05 w Wkurza mnie...
Pitach napisał(a):

astronautka napisał(a):

przy ostatniej kampanii ze streetcom napisałam im trochę niewygodnej prawdy i od tego czasu żadnej ankiety....już prawie rok czasu....

Mam dokładnie tak samo emotka

co takiego napisałyście??  emotka  i przy jakiej kampanii?  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6385290 Napisano: 02.08.2017 09:28:25 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

konkursy bez nr paragonu i limitu znakow

i bez jasno sprecyzowanego zadania... na zasadzie, że może być wszystko.. wierszydło, prace ręczne, świecące, zdjęcia itp Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

ziolko

#6384475 Napisano: 31.07.2017 11:51:04 w WC - rozmowy o wszystkim
bridget napisał(a):

http://next.gazet...lnych.html#BoxBizImg -- hmm ciekawe...

no cóż... jak brakuje na 500+ to kasy szuka się WSZĘDZIE Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

ziolko

#6384370 Napisano: 31.07.2017 01:02:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dorothy napisał(a):

mam pytanie odnośnie Milko, czy mając paragon z 2 etapu mogę wziąć w etapie dzisiejszym czy paragon musi pochodzić z danego etapu?

możesz brać udział w takim etapie, w którym chcesz... ale nie można przeskoczyć nagle z 3 np. na 6.
Zapytałam o to i otrzymałam taką odpowiedź:
"Dzień Dobry
zgodnie z regulaminem konkursu, wymogiem jest, aby zakup produktu 
promocyjnego poprzedzał termin zgłoszenia. Uczestnik sam decyduje w 
której rundzie chce dokonać zgłoszenia z tym zastrzeżeniem, ze nie może 
to być runda zakończona lub jeszcze nie aktywna. To znaczy, że 
przykładowo, jeśli uczestnik chce wziąć udział w rundzie 7 musi poczekać 
aż będzie ona aktywna, czyli wszystkie wszystkie wcześniejsze się zakończą.

Z poważaniem
Zespół Konkursu"
Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6383732 Napisano: 28.07.2017 12:26:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
e tam... znowu nic... pewno powrót kiepskich czasów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6383731 Napisano: 28.07.2017 12:25:31 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
cb656 napisał(a):

ir napisał(a):

Reaktywacja niekompetencji Media Contact? Kto jest od dawna na forum, ten wie.Mail konkursowy przepełniony, ogólny nie działa, dodzwonić się nie można. Nie można więc wysłać skanu paragonu z wina Cono Sur. emotka

Mnie to zdumiewa, że ktokolwiek jeszcze bierze udział w tych pseudo-konkursach organizowanych przez ten felerny po(d)miot szatana emotka

ja już NIE biorę, od dawna  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6383196 Napisano: 26.07.2017 22:42:25 w Dziś cieszę się z.....
Może dla niektórych to nie jest powód do radości.. ale cieszę się (mam satysfakcję), że przepowiadana przeze mnie w maju pogoda na lipiec sprawdza się emotka   znowu emotka  wcześniej sprawdziła się na zimę, wiosnę, a teraz lato.. 
Mam nadzieję, że dalej tak będzie emotka   Wyświetl w wątku >>
2 brucee, joan 0

ziolko

#6383158 Napisano: 26.07.2017 21:51:39 w Wkurza mnie...
cc_investigator napisał(a):

Popatrz, a na zajęciach z klimatologii i meteorologii uczyli, że pogodę da się prognozować na 3 dni do przodu, bo dalej to juz wróżenie z fusów emotka

hmm... no cóż emotka  mnie się sprawdza na około 3 miesiące emotka  ewentualnie przesunięcie wynosi +- 3 dni. Ale jak na tak długi czas to i tak niewiele emotka   Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6383135 Napisano: 26.07.2017 20:42:17 w Wkurza mnie...
Claudia77 napisał(a):

bruce napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

mnie już nie wkurza, mnie wręcz już doprowadza do szału ta pogoda emotka emotka emotka emotka

U mnie wczoraj było cały dzień 16-17 stopni i prawie non stop lało. emotka emotka  Przypuszczałam, że po długiej zimie i siarczystych mrozach będzie wyjątkowo upalne lato, a tu: jedna wielka kicha. emotka

u mnie jest właśnie tak dzisiaj...

no cóż... już od dawna mówiłam, że pół lipca będzie deszczowo i chłodno emotka  ale spokojnie... sierpień będzie ciepły. Tak samo wrzesień, a co najmniej jego pierwsza połowa. Za to końcówka września, październik i początek listopada będą chłodne, wietrzne i deszczowe, z okresowymi przejaśnieniami. 

Kto chce - niech sobie zapisze. Ale możecie mi wierzyć, że tak będzie emotka emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6382493 Napisano: 24.07.2017 23:46:36 w Punkty karne
FBsylwia6 +2 punkty za zbieranie głosów w tematach do tego nie przeznaczonych, czyli w "pomocy" i "mdw"  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6382355 Napisano: 24.07.2017 17:54:45 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

Ile warte są moje dane? emotka  wypisać to za 25zl w ciastkach emotka

Po co gram, skoro NIE chce sie sprzedać za ciastka...??? 
Kinder Bueno, Vigor Up ani Energizer takich informacji na bilety NIE CHCIELI.

ostatnio w mlekovicie wygrałam lunchbox emotka  za 50 zł... też chcieli PESEL, to im napisałam, że nagroda nie przekracza 760 zł wartości, to im takie dane niepotrzebne. 
Nastawiłam się, że nagrody nie dostanę a dostałam emotka

Więc jak coś to piszcie coś w tym stylu, bo im się chyba w d.upach poprzewracało, żeby takie dane żądać za nagrodę o wartości 25 zł. Jakby było za 2500 to może jeszcze, ale nie tym razem. emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6381816 Napisano: 22.07.2017 17:43:11 w Wkurza mnie...
agakaz2 napisał(a):

jokan napisał(a):

Wkurza mnie Lidl, brałam jarmuż z przeceny (w b.dobrym stanie) do zuzycia dzisiaj dlatego zdecydowalam sie na tanszy, a baba mi kodu znizkowego nie wbila. Dodatkowo wbila mi reklamowke eko, ktorej wogole nie bralam emotka - niestety dopiero w domu przeanalizowalam paragon.... emotka

oj Lidl dziś coś kombinuje córka kupiła lizak patrzę w domu a tam lizak 3razy nabity  emotka

no to napiszcie na profilu Lidla o tych praktykach
Druga sprawa - trzeba sprawdzać paragon po odejściu od kasy i od razu zgłaszać sprawę, że coś się nie zgadza  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6381438 Napisano: 21.07.2017 10:36:50 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

silvia8 napisał(a):

defed napisał(a):

W C4 masło 200g kosztuje 6,50 zł  emotka Widział ktoś taniej, w Biedronce, w LIDLu, gdziekolwiek?

Wczoraj w Lidlu masło Łaciate 4,99 (kształt osełki)

hhhmmm, slyszalam reklamę o Stokrotce, tam niby po 3,99 zl, sprawdz moze w ulotkach aktualnych

w Aldi było masło z Mlekovity po 4,49 za 200 g. Kupiłam w niedzielę, więc nie wiem, czy jeszcze jest promocja. Wychodziło niecałe 23 zł za kg.
W podobnej cenie za kg była osełka, 82% masła Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6381325 Napisano: 20.07.2017 21:26:58 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

ziolko napisał(a):

wkurza mnie, że z reguły w konkursach na aktywnych fanów są cwaniacy.. np. liczy się ilość polubień, komentarzy itp. No to najpierw coś skomentują, później lubią swoje wpisy, a na koniec jeszcze wstawią emotkę i też ją polubią  emotka emotka  nic wartościowego to nie wnosi, jeśli chodzi o działalność danej firmy, ale "ruch" jest... i za takie nic nie warte "komentarze" ludzie dostają nagrody  emotka emotka  a organizator nic w tym temacie nie robi, bo po co? ważne, że są komentarze.. a że byle jakie, to nieważne 

glupie te konkursy..to fakt, sama kiedy bralam udzial, ale na takim spokojnym profilu...w pol miesiaca wpadla jakas dziewczyna, naklikala, napisala sie i wygrala...napisalam im co sadze o takich konkursach emotka

i co odpowiedzieli?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6381086 Napisano: 20.07.2017 11:25:39 w Wkurza mnie...
w dodatku wkurza mnie, że chyba idzie zmiana pogody, bo tak mnie głowa boli, że aż mnie mdli i ogólnie samopoczucie do kitu... nienawidzę bólu głowy emotka
A jeszcze wieczorem jadę do dentystki...  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6381085 Napisano: 20.07.2017 11:24:36 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że z reguły w konkursach na aktywnych fanów są cwaniacy.. np. liczy się ilość polubień, komentarzy itp. No to najpierw coś skomentują, później lubią swoje wpisy, a na koniec jeszcze wstawią emotkę i też ją polubią emotka emotka  nic wartościowego to nie wnosi, jeśli chodzi o działalność danej firmy, ale "ruch" jest... i za takie nic nie warte "komentarze" ludzie dostają nagrody emotka emotka  a organizator nic w tym temacie nie robi, bo po co? ważne, że są komentarze.. a że byle jakie, to nieważne  Wyświetl w wątku >>
2 nkba, jokan 0

ziolko

#6380916 Napisano: 19.07.2017 17:17:48 w SZUKAM....
anialistopad napisał(a):

ziolko napisał(a):

czy ktoś wie, czy to z jakiegoś konkursu dzwonili? 537599096 

sadolin? 

nie brałam tam udziału.. wrzuciłam numer najpierw w google, ale nie było wyników, co to może być.. więc tu wrzuciłam Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6380777 Napisano: 19.07.2017 13:41:00 w SZUKAM....
czy ktoś wie, czy to z jakiegoś konkursu dzwonili? 537599096  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6380718 Napisano: 19.07.2017 11:15:03 w Wkurza mnie...
też ZAWSZE zostawiam porządek w pokoju, który wynajmuję... nie wyobrażam sobie, żeby chociaż nie wynieść śmieci emotka
Poza tym, skoro kilka lat z rzędu jeździmy w to samo miejsce, to zwyczajnie byłoby mi głupio spojrzeć facetowi w twarz ze świadomością, jaki burdel zostawiłam. 
Pomijając fakt, że więcej by nam nie wynajął pokoju emotka  bo jak ktoś zostawia chlew po swoim pobycie, to już nie ma wstępu do tego domu. Wyświetl w wątku >>