Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6383135 Napisano: 26.07.2017 20:42:17 w Wkurza mnie...
Claudia77 napisał(a):

bruce napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

mnie już nie wkurza, mnie wręcz już doprowadza do szału ta pogoda emotka emotka emotka emotka

U mnie wczoraj było cały dzień 16-17 stopni i prawie non stop lało. emotka emotka  Przypuszczałam, że po długiej zimie i siarczystych mrozach będzie wyjątkowo upalne lato, a tu: jedna wielka kicha. emotka

u mnie jest właśnie tak dzisiaj...

no cóż... już od dawna mówiłam, że pół lipca będzie deszczowo i chłodno emotka  ale spokojnie... sierpień będzie ciepły. Tak samo wrzesień, a co najmniej jego pierwsza połowa. Za to końcówka września, październik i początek listopada będą chłodne, wietrzne i deszczowe, z okresowymi przejaśnieniami. 

Kto chce - niech sobie zapisze. Ale możecie mi wierzyć, że tak będzie emotka emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6382493 Napisano: 24.07.2017 23:46:36 w Punkty karne
FBsylwia6 +2 punkty za zbieranie głosów w tematach do tego nie przeznaczonych, czyli w "pomocy" i "mdw"  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6382355 Napisano: 24.07.2017 17:54:45 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

Ile warte są moje dane? emotka  wypisać to za 25zl w ciastkach emotka

Po co gram, skoro NIE chce sie sprzedać za ciastka...??? 
Kinder Bueno, Vigor Up ani Energizer takich informacji na bilety NIE CHCIELI.

ostatnio w mlekovicie wygrałam lunchbox emotka  za 50 zł... też chcieli PESEL, to im napisałam, że nagroda nie przekracza 760 zł wartości, to im takie dane niepotrzebne. 
Nastawiłam się, że nagrody nie dostanę a dostałam emotka

Więc jak coś to piszcie coś w tym stylu, bo im się chyba w d.upach poprzewracało, żeby takie dane żądać za nagrodę o wartości 25 zł. Jakby było za 2500 to może jeszcze, ale nie tym razem. emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6381816 Napisano: 22.07.2017 17:43:11 w Wkurza mnie...
agakaz2 napisał(a):

jokan napisał(a):

Wkurza mnie Lidl, brałam jarmuż z przeceny (w b.dobrym stanie) do zuzycia dzisiaj dlatego zdecydowalam sie na tanszy, a baba mi kodu znizkowego nie wbila. Dodatkowo wbila mi reklamowke eko, ktorej wogole nie bralam emotka - niestety dopiero w domu przeanalizowalam paragon.... emotka

oj Lidl dziś coś kombinuje córka kupiła lizak patrzę w domu a tam lizak 3razy nabity  emotka

no to napiszcie na profilu Lidla o tych praktykach
Druga sprawa - trzeba sprawdzać paragon po odejściu od kasy i od razu zgłaszać sprawę, że coś się nie zgadza  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6381438 Napisano: 21.07.2017 10:36:50 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

silvia8 napisał(a):

defed napisał(a):

W C4 masło 200g kosztuje 6,50 zł  emotka Widział ktoś taniej, w Biedronce, w LIDLu, gdziekolwiek?

Wczoraj w Lidlu masło Łaciate 4,99 (kształt osełki)

hhhmmm, slyszalam reklamę o Stokrotce, tam niby po 3,99 zl, sprawdz moze w ulotkach aktualnych

w Aldi było masło z Mlekovity po 4,49 za 200 g. Kupiłam w niedzielę, więc nie wiem, czy jeszcze jest promocja. Wychodziło niecałe 23 zł za kg.
W podobnej cenie za kg była osełka, 82% masła Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6381325 Napisano: 20.07.2017 21:26:58 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

ziolko napisał(a):

wkurza mnie, że z reguły w konkursach na aktywnych fanów są cwaniacy.. np. liczy się ilość polubień, komentarzy itp. No to najpierw coś skomentują, później lubią swoje wpisy, a na koniec jeszcze wstawią emotkę i też ją polubią  emotka emotka  nic wartościowego to nie wnosi, jeśli chodzi o działalność danej firmy, ale "ruch" jest... i za takie nic nie warte "komentarze" ludzie dostają nagrody  emotka emotka  a organizator nic w tym temacie nie robi, bo po co? ważne, że są komentarze.. a że byle jakie, to nieważne 

glupie te konkursy..to fakt, sama kiedy bralam udzial, ale na takim spokojnym profilu...w pol miesiaca wpadla jakas dziewczyna, naklikala, napisala sie i wygrala...napisalam im co sadze o takich konkursach emotka

i co odpowiedzieli?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6381086 Napisano: 20.07.2017 11:25:39 w Wkurza mnie...
w dodatku wkurza mnie, że chyba idzie zmiana pogody, bo tak mnie głowa boli, że aż mnie mdli i ogólnie samopoczucie do kitu... nienawidzę bólu głowy emotka
A jeszcze wieczorem jadę do dentystki...  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6381085 Napisano: 20.07.2017 11:24:36 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że z reguły w konkursach na aktywnych fanów są cwaniacy.. np. liczy się ilość polubień, komentarzy itp. No to najpierw coś skomentują, później lubią swoje wpisy, a na koniec jeszcze wstawią emotkę i też ją polubią emotka emotka  nic wartościowego to nie wnosi, jeśli chodzi o działalność danej firmy, ale "ruch" jest... i za takie nic nie warte "komentarze" ludzie dostają nagrody emotka emotka  a organizator nic w tym temacie nie robi, bo po co? ważne, że są komentarze.. a że byle jakie, to nieważne  Wyświetl w wątku >>
2 nkba, jokan 0

ziolko

#6380916 Napisano: 19.07.2017 17:17:48 w SZUKAM....
anialistopad napisał(a):

ziolko napisał(a):

czy ktoś wie, czy to z jakiegoś konkursu dzwonili? 537599096 

sadolin? 

nie brałam tam udziału.. wrzuciłam numer najpierw w google, ale nie było wyników, co to może być.. więc tu wrzuciłam Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6380777 Napisano: 19.07.2017 13:41:00 w SZUKAM....
czy ktoś wie, czy to z jakiegoś konkursu dzwonili? 537599096  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6380718 Napisano: 19.07.2017 11:15:03 w Wkurza mnie...
też ZAWSZE zostawiam porządek w pokoju, który wynajmuję... nie wyobrażam sobie, żeby chociaż nie wynieść śmieci emotka
Poza tym, skoro kilka lat z rzędu jeździmy w to samo miejsce, to zwyczajnie byłoby mi głupio spojrzeć facetowi w twarz ze świadomością, jaki burdel zostawiłam. 
Pomijając fakt, że więcej by nam nie wynajął pokoju emotka  bo jak ktoś zostawia chlew po swoim pobycie, to już nie ma wstępu do tego domu. Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6380630 Napisano: 19.07.2017 01:55:00 w Wkurza mnie...
 julia26062011, wiem, że to brutalnie zabrzmi, ale trzeba było jechać po ich pobycie i skontrolować mieszkanie. Wtedy porobić zdjęcia. Najlepiej również przed pobytem, żeby mieć dowód "czarno na białym". 
Teraz jest słowo przeciwko słowu... przecież wiadomo, że jak to córka wujostwa to komu oni mają wierzyć, jak nie swojej córce?? a że to "paniusia wydumana" to może jeszcze nie wiedzą, jaka ona jest faktycznie, albo zwyczajnie jej bronią.

Po roku niewiele możesz zrobić.  Dobrze, że skończyło się na gryzoniu i kołdrach, a nie np. że ktoś zrobił sobie melinę z mieszkania i doszczętnie je zniszczył...

Jak znajoma opowiadała, co dzieje się w pensjonacie jej znajomej nad morzem to głowa mała  emotka emotka
Narzygane do lodówki, z pokoju zrobiona sauna i grzyb na ścianach (przez 2 tygodnie pobytu ściany były tak mokre, że masakra, bo paniusia zatkała kratkę wentylacyjną), a to, że śmieci nie wyniesione i zafajdane wszystko to norma.
Im bardziej ktoś "wystylizowany i och, ach, ech", tym większy syf zostawia po sobie emotka  wiele osób mających lokale do wynajęcia to potwierdza. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6380439 Napisano: 18.07.2017 16:16:54 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas może warto w temacie Zmieniłem(am) login robić odnośniki w linkach do nowych nicków? Ale żeby był podświetlony nowy i stary nick.
Tak jak zrobiłam z nazwą tematu.

Większość ludzi ma problem z zapamiętaniem nowego nicka, a jak zmienia nick osoba, która np. nie jest zbyt polecana w kwestii wymian (czy innych spraw), to po zmianie ktoś może się naciąć. 
A tak jak się kliknie na nowy nick to pokaże wszystkie wpisy danej osoby, zarówno pod starą nazwą jak i nową, plus info w temacie o zmianie.
Nie wiem, czy dobrze wytłumaczyłam o co mi chodzi emotka  
Jak coś to pytaj emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6380074 Napisano: 17.07.2017 17:34:31 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy ktoś z Was starał się o dofinansowanie własnej działalności z Urzędu Pracy?? jeśli tak, to warto przeczytać artykuł, bo możecie nie doczekać się tych pieniędzy 
Miała dostać dotację na własny biznes. Ale PiS zabrał pieniądze, bo potrzebuje na program "Za życiem" Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6379899 Napisano: 17.07.2017 12:06:58 w Dziś cieszę się z.....
dziś zostałam prawdziwą ciocią emotka  mam bratanka emotka   Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6379648 Napisano: 16.07.2017 00:58:06 w Wkurza mnie...
1mariusz napisał(a):

ziolko napisał(a):

wkurza mnie moja giga skleroza... schowałam coś w ubiegłym tygodniu w łatwym miejscu, wiedząc, że będzie mi potrzebne dziś..  a teraz co? chodzę, szukam, zaglądam w różne miejsca i NIC. Jakby diabeł ogonem nakrył..   emotka emotka Za Jak znam życie, to znajdzie się jutro, albo za kilka dni w tak oczywistym miejscu, że szok  emotka

Zacznij szukać czegoś innego-znajdziesz od razu ! emotka

ha! znalazłam emotka  i zrobiłam, co miałam zrobić emotka   Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6379604 Napisano: 15.07.2017 21:31:35 w Wkurza mnie...
wkurza mnie moja giga skleroza... schowałam coś w ubiegłym tygodniu w łatwym miejscu, wiedząc, że będzie mi potrzebne dziś..  a teraz co? chodzę, szukam, zaglądam w różne miejsca i NIC. Jakby diabeł ogonem nakrył..  emotka emotka
Jak znam życie, to znajdzie się jutro, albo za kilka dni w tak oczywistym miejscu, że szok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6379577 Napisano: 15.07.2017 19:03:58 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pioge7 napisał(a):

Nie podoba mi sie Głupia zmiana loginów... teraz ktoś do mnie pisze i nawet nie wiem kto to bo zmienił login i nie mogę bez wcześniejszego upewnieńia sie z kim pisze... wcześniej już się można bylo przyzwyczaić że ten login to Kasia, a ten to Gosia, a teraz... nic nie wiadomo, 
jeśli juz zmieńiac te loginy to w profilu przez pewien czas (lub w stopce) powinny byc jakieś informacje o starym nicku do momentu przyzwyczajenia sie a nie tak wszystko na hop siup i nie wiesz nic....

fakt... ale możesz tu sprawdzić, kto jaki ma nick obecnie i jaki miał wcześniej Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

ziolko

#6378929 Napisano: 13.07.2017 11:45:17 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas - domagam się, żeby wszyscy panowie mieli odpowiedni znaczek przy nicku!!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6378927 Napisano: 13.07.2017 11:41:02 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna możliwe, że był to mol spożywczy emotka  taki mały motylek, czy coś innego?
Wystarczy, że weźmiesz to opakowanie, robala i paragon i pójdziesz do sklepu... powinni oddać Ci kasę Wyświetl w wątku >>
0 0