Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6376745 Napisano: 06.07.2017 17:57:25 w WC - rozmowy o wszystkim
znajcie moje dobre emotka
przeniosłam Waszą dyskusję.. karniaków chwilowo nie będzie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6376591 Napisano: 06.07.2017 12:38:38 w Informują

ziolko

#6376588 Napisano: 06.07.2017 12:32:45 w moje dzisiejsze wygrane :)
Mlekovita poszalała i dała mi zestaw z lunchboxem  emotka emotka  
Moja pierwsza wygrana od marca...  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6376258 Napisano: 05.07.2017 15:05:31 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

warcik napisał(a):

Dzisiaj do południa telefon z jakiegoś biura maklerskiego, czy czegoś podobnego, facet podał moje imię i nazwisko, a ten nr mam od 3 miesięcy i wygrałam tylko Colgate ze Streamline i jakieś maszynki do golenia z jakiejś mniej znanej firmy. Non stop handlują danymi-przeraża mnie to.

tu chyba byl gdzies wątek ostrzegający przed tymi maszynkami, to jaka firma nimi handluje, ale szczegolow nie znam...cos mi sie tylko obilo o oczy....przekop forum i sprawdz...wkurza mnie sprzedaz danych osobowych firmom krzakom

firma Curlux emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6375957 Napisano: 04.07.2017 21:42:25 w Czas na zmiany...
pionas napisał(a):

ziolko napisał(a):

pionas polskich znaków nie można? 

nie

to szkoda emotka  chciałam się "spolszczyć" a tu klops Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6375952 Napisano: 04.07.2017 21:32:54 w Czas na zmiany...
pionas polskich znaków nie można?  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6375755 Napisano: 04.07.2017 14:15:43 w Czas na zmiany...
pionas napisał(a):

Właśnie została dodana nowa opcja - możliwość jednorazowej zmiany swojego loginu.Formularz dostępny pod adresem:
https://www.e-kon...profile/change_login
lub "Mój profil" -> "Edytuj profil" -> przy loginie widoczny napis "Zmień login".

Proszę o przemyślane korzystanie emotka

mam nadzieję, że ktoś nie może użyć nicka już zajętego? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6375337 Napisano: 03.07.2017 15:47:21 w Czas na zmiany...
Pionas, dałoby się coś zrobić, żeby lista użytkowników była sortowana również po dacie rejestracji i po dacie ostatniego logowania? jak na razie jest tylko sortowanie alfabetyczne  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6374969 Napisano: 02.07.2017 18:24:08 w Dyskusje o wynikach konkursu
bruce napisał(a):

ziolko napisał(a):

nie widziałam konkretnych zasad ani informacji o tym, co dokładnie wchodzi w skład nagrody, dla ilu osób jest pobyt, w jakim czasie itp. Facet wesoło sobie zorganizował konkurs nie myśląc o tym, jakie formalności musi dopełnić, nie poinformował o wartości nagród, a jeszcze w dodatku nagrodził "najładniejszą" kartkę. Czyli nie spełniającą jego własnych zasad...  emotka

Nie mam pojęcia, o jaki konkurs chodzi, ale brzmi to co najmniej groteskowo... emotka
Edi- znalazłam już w bazie - dziwne, organizator najpierw pisze o losowaniu 1 lipca, a potem, w innym poście poniżej: "pod koniec czerwca". emotka

nie no.. wczoraj był filmik zamieszczony, chociaż nie zwróciłam uwagi na godzinę.. ale faktem jest, że facet poszedł po bandzie i żeby ukrócić komentarze, że niesprawiedliwie itp to po prostu filmik usunął emotka

Ktoś go zapisał??  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6374961 Napisano: 02.07.2017 17:41:56 w Dyskusje o wynikach konkursu
edzia21 napisał(a):

Wyniki zniknęły ze strony. Swoją drogą, facet ma jaja...demonstrować łamanie prawa na filmiku. Zapewne nie jest świadomy konsekwencji. Tak to jest, kiedy laicy biorą się za organizowanie konkursów, a na nawet (co najgorsze) loterii. Udziału nie brałam, ale gdybym brała, chętnie sprawdziłabym tu i tam, czy Pan miał zezwolenia na organizację loterii  emotka

Heheh... też jestem ciekawa emotka  z tego co kiedyś słyszałam, to nawet po kilku latach odpowiednie urzędy kontaktowały się z osobami, które brały udział w loteriach bez zezwolenia.. nawet jeśli nie wygrały.
A tu? nie widziałam konkretnych zasad ani informacji o tym, co dokładnie wchodzi w skład nagrody, dla ilu osób jest pobyt, w jakim czasie itp. 
Facet wesoło sobie zorganizował konkurs nie myśląc o tym, jakie formalności musi dopełnić, nie poinformował o wartości nagród, a jeszcze w dodatku nagrodził "najładniejszą" kartkę. Czyli nie spełniającą jego własnych zasad... emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6374892 Napisano: 02.07.2017 11:24:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
mia napisał(a):

ziolko napisał(a):

już jakiś "genialny" pan skopiował Twoją wypowiedź i umieścił w komentarzu pod losowaniem "Marek Fra · 0:00 Za komentarz https://www.e-konkursy.info/.../dyskusje.../strona/1030/..."

Setki razy sobie pysk strzępiłam o blokadzie tego wątku i podobnych dla osób postronnych. Guzik z tego.No i teraz widać efekty.
W sumie mi to lata, dla forum jednak chyba wątpliwa reklama. emotka

wiesz.. nie wiadomo, czy ten pan nie jest tu zarejestrowanym użytkownikiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6374887 Napisano: 02.07.2017 11:10:31 w Dyskusje o wynikach konkursu
mia napisał(a):

lizzie napisał(a):

Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Wakacje nad morzem"https://www.faceb.../?type=3&theater
Jak zwykle nagrodzona najładniejsza, a miało być losowanie emotka

Coraz lepiej. emotka
Nawet nie wiedziałam o istnieniu tego konkursu, ale po dopisku lizzie z ciekawości spojrzałam na wyniki...
Kiedyś dawno temu forum obśmiewało gremialnie pomysł forumowiczki, która na loterię promocyjną wysłała... barwny plakat. Organizator wybrnął z humorem, arcydzieło upublicznił, podziękował za wkład pracy i oczywiście odrzucił z puli. emotka No i brawo.
Wydawałoby się, że skoro pomysł spalił na panewce, długo już nikomu (przynajmniej z tego forum) podobny do czaszki nie przyjdzie.
Otóż nie, logika czasem myli. emotka Tym razem w dodatku pomysł się opłacił - organizator dał podwójnie ciała, bo nie tylko nie odrzucił arcydzieła z loterii, ale jeszcze z baranim zachwytem nagrodził... tak jakby wylosował.
Zresztą, można samemu obejrzeć to na filmiku. Czekam teraz na zachwyt w MDW. emotka
Naprawdę odechciewa się pomału konkursów/loterii. Zwłaszcza, że różnica coraz bardziej się zaciera, jak widać. emotka

już jakiś "genialny" pan skopiował Twoją wypowiedź i umieścił w komentarzu pod losowaniem "Marek Fra · 0:00 Za komentarz https://www.e-konkursy.info/.../dyskusje.../strona/1030/..." Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6374818 Napisano: 01.07.2017 21:41:12 w Pomocy!!!!
netka2000 cb656 - dzięki za pomoc.. na razie działa. zobaczymy, jak będzie dalej  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6374797 Napisano: 01.07.2017 20:19:51 w Pomocy!!!!
Szukam pomocy w kwestii WiFi

Mam internet w domu z firmy  Multimedia. Laptop czy tablet działają na internecie mobilnym, tak samo telefon. 
Dziś rano pojawił się komunikat w telefonie:
"Atak na sieć WiFi xxxx (nazwa).
Trwa przechwytywanie ruchu przez hakerów.
Transakcje bankowe, rozmowy oraz odtwarzanie wideo nie są bezpieczne".

Dodam, że na telefonie mam Mcaffe Security, a na lapku Eseta.
Nigdzie nic się nie pojawia, tylko na telefonie. Od rana nie mogę połączyć się z internetem w telefonie emotka

Czy ktoś miał podobnie?? ewentualnie ktoś wie, jak się tego pozbyć? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6374289 Napisano: 30.06.2017 11:52:02 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

Szukam informacji, do czego to służy i jak się tym bawić? emotka To podobno jakiś straszny hicior? emotka

wrzuć w google spinner fidget, przejdź na filmy to się dowiesz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6373738 Napisano: 29.06.2017 10:20:38 w Kaufland konkursy
Monika11 napisał(a):

ziolko napisał(a):

parole21 napisał(a):

ziolko napisał(a):

nie no... ktoś ewidentnie wpierniczył się w mojego kauflanda i mi zabiera bony  emotka  ZNOWU NIC!! 

najlepiej zmienić Kaufland emotka  Ja, robiąc zakupy na budżet robię autem hoho kilometrów emotka  To tu, to tam i zawsze coś tam wpadnie, raz mniej, raz więcej emotka

a ja nie mam czasu, żeby latać nie wiadomo gdzie  emotka

oj tam , oj tam -miotła jest to i latanie powinno być emotka )))

he he he emotka  miotła się połamała i jest w naprawie emotka

parole21 napisał(a):

ziolko napisał(a):

a ja nie mam czasu, żeby latać nie wiadomo gdzie  emotka

Ja też go nie mam emotka  Na szczęście żona i dzieci uwielbiają takie przejażdżki więc wszyscy są zadowoleni emotka

ha... mój mąż jeszcze bardziej nie ma czasu, niż ja emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6373730 Napisano: 29.06.2017 10:08:36 w Kaufland konkursy
parole21 napisał(a):

ziolko napisał(a):

nie no... ktoś ewidentnie wpierniczył się w mojego kauflanda i mi zabiera bony  emotka  ZNOWU NIC!! 

najlepiej zmienić Kaufland emotka  Ja, robiąc zakupy na budżet robię autem hoho kilometrów emotka  To tu, to tam i zawsze coś tam wpadnie, raz mniej, raz więcej emotka

a ja nie mam czasu, żeby latać nie wiadomo gdzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6373561 Napisano: 28.06.2017 20:28:11 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

ziolko napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Pomocy ! Jak uratować telefon wyłowiony z rzeki ? Coś mi się kiedyś obiło o uszy żeby potraktować go ryżem... Czy są też inne sposoby ?  emotka

nie mów, że znowu coś utopiłaś?  emotka Tak.. rozbierz go, wyjmij baterię, kartę i taki rozłożony włóż do ryżu białego. Ryż musi otaczać telefon z kazdej strony.Musisz go zostawić na co najmniej kilkanaście godzin.

Ile czasu ten telefon był w wodzie? 

Tym razem Tati utopił...  emotka  Wypadł mu z kieszeni i wpadł do rzeczki/strumyka... Wyłowił go po paru minutach...  emotka

możesz spróbować z ryżem, ale cudów nie oczekuj emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6373558 Napisano: 28.06.2017 20:23:27 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Pomocy ! Jak uratować telefon wyłowiony z rzeki ? Coś mi się kiedyś obiło o uszy żeby potraktować go ryżem... Czy są też inne sposoby ?  emotka

nie mów, że znowu coś utopiłaś? emotka
Tak.. rozbierz go, wyjmij baterię, kartę i taki rozłożony włóż do ryżu białego. Ryż musi otaczać telefon z kazdej strony.
Musisz go zostawić na co najmniej kilkanaście godzin.

Ile czasu ten telefon był w wodzie?  Wyświetl w wątku >>
1 petunija1 0

ziolko

#6373514 Napisano: 28.06.2017 19:12:42 w Kaufland konkursy
nie no... ktoś ewidentnie wpierniczył się w mojego kauflanda i mi zabiera bony emotka  
ZNOWU NIC!!  Wyświetl w wątku >>
2 brucee, frodo 0