Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6371281 Napisano: 23.06.2017 21:16:28 w Albedo Marketing
loczeq napisał(a):

ziolko napisał(a):

loczeq napisał(a):

Odpiszą, że to błąd w sztuce piślarskiej i co do zasady nie ma on wpływu na na sedno sprawy tym bardziej, że termin został dochowany. Całkiem możliwe, że list przeleżał "w recepcji" albo po prostu ktoś naprawdę się pomylił przy pisaniu.

Pomylił się przy pisaniu i to 2x? raz, że dostarczono 5 czerwca, a oni pisali odp. 13 czerwca, wysłane 19?Wg regulaminu mieli czas do 5 czerwca na pisanie odpowiedzi. Czyli 11 dni od dostarczenia.A tak wg ich pisma jak dostali 5 czerwca, to jeszcze 8 dni czekali na to, żeby coś napisać.

Podaj link do loterii albo do jej regulaminu

szukanie nie boli emotka  
https://www.e-kon...ur.html#.WU1oReuPLDc

"ZASADY POSTĘPOWANIA REKLAMACYJNEGO
9
6.1 Uczestnicy Loterii mogą zgłaszać reklamacje od dnia 2 marca 2017 r. najpóźniej do dnia 23 maja
2017 r. (decyduje data nadania reklamacji do Organizatora). Reklamacje doręczone
Organizatorowi po dniu 30 maja 2017 r. nie będą rozpatrywane.  

6.3 Zgłoszenie reklamacyjne należy wysłać listem poleconym za potwierdzeniem odbioru pod adres
Organizator, tj. Albedo Marketing sp. z o.o., ul. Góralska 3, 60-623 Poznań z dopiskiem
"Reklamacja – Słodki prezent od serca!" (dopisek nie jest obowiązkowy). Forma pisemna
reklamacji zastrzeżona jest pod rygorem nieważności. Organizator dopuszcza również
możliwość dostarczenia reklamacji osobiście do siedziby Organizatora tj. Albedo Marketing sp.
z o.o., ul. Góralska 3, 60-623 Poznań, w terminie od dnia 2 marca 2017 r. do dnia 30 maja 2017
r., w dni robocze w godzinach od 09.00 do 17.00.
6.4 Rozpatrzenie reklamacji przez Komisję oraz wysłanie powiadomienia o rozstrzygnięciu w formie
listu poleconego na adres wskazany w reklamacji nastąpi do dnia 5 czerwca 2017 r.
Decyzje
Komisji w przedmiocie reklamacji są ostateczne. Organizator może ponadto powiadomić
o decyzji komisji telefonicznie. Koszty powiadomienia za każdym razem ponosi Organizator.  "
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6371240 Napisano: 23.06.2017 19:48:29 w Punkty karne
aguga +2 punkty za szukanie paragonu. Po pierwsze na zakończony konkurs, a po drugie, że w niewłaściwym temacie
Jeszcze jeden punkt i będzie ban emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6371237 Napisano: 23.06.2017 19:44:47 w Albedo Marketing
loczeq napisał(a):

Odpiszą, że to błąd w sztuce piślarskiej i co do zasady nie ma on wpływu na na sedno sprawy tym bardziej, że termin został dochowany. Całkiem możliwe, że list przeleżał "w recepcji" albo po prostu ktoś naprawdę się pomylił przy pisaniu.

Pomylił się przy pisaniu i to 2x? raz, że dostarczono 5 czerwca, a oni pisali odp. 13 czerwca, wysłane 19?
Wg regulaminu mieli czas do 5 czerwca na pisanie odpowiedzi. Czyli 11 dni od dostarczenia.
A tak wg ich pisma jak dostali 5 czerwca, to jeszcze 8 dni czekali na to, żeby coś napisać. Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

ziolko

#6371236 Napisano: 23.06.2017 19:42:23 w Albedo Marketing
visserarthur napisał(a):

ziolko napisał(a):

bethan napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Odpowiedź jest sensowna, bo Organizator może odwoływać się tylko do regulaminu, a nie przypuszczeń, czy podejrzeń innych uczestników, czy swoich...

Właśnie. Bez twardych dowodów w garści na domniemany przekręt nic się nie udowodni.

toteż pisałam delikatnie, zapytanie. Sama już wieki u nich nie wygrałam, więc nie miałam dowodu na przetrzymywanie listów, czy celowe gubienie.Teraz mam "dowód" - co robili z moim listem, że leżał od 24 maja do 4 czerwca? skoro dopiero 5 go dostali? 

Ze strony poczty masz komunikat, że dostarczony 05.06? To całkiem możliwe, bo kiedyś listy, nawet ekonomiczne, wysłane w piątek wieczorem dochodziły na poniedziałek, a teraz, czy ekonom, czy priorytet, to idą ponad tydzień. Podobno brak listonoszy, bo u mnie na każdej poczcie jest info, że przyjmą...

nie.... mam żółtą zwrotkę, że dostarczono 24 maja, plus jakiś gryzmoł jako podpis i pieczątka agencji.
Fakt, więcej kosztowało, ale chciałam miec dowód, kiedy fizycznie zostało odebrane. A to i tak nic nie dało, bo napisali, że wpłynęło 5 czerwca. Czyli licząc od 25 maja (info na stronie poczty jest, że odebrano 24 maja o 14:51, czyli w domyśle wcześniej, bo zawsze mają co najmniej godzinne opóźnienie do stanu faktycznego), mój list leżał bezczynnie i czekał, az ktoś łaskawie się nim zainteresuje - przez 11 dni kalendarzowych.
Poza tym gdybyś przeczytał moje wcześniejsze wpisy, to byś wiedział, że już o tym pisałam emotka   Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

ziolko

#6371116 Napisano: 23.06.2017 15:38:20 w Albedo Marketing
bethan napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Odpowiedź jest sensowna, bo Organizator może odwoływać się tylko do regulaminu, a nie przypuszczeń, czy podejrzeń innych uczestników, czy swoich...

Właśnie. Bez twardych dowodów w garści na domniemany przekręt nic się nie udowodni.

toteż pisałam delikatnie, zapytanie. Sama już wieki u nich nie wygrałam, więc nie miałam dowodu na przetrzymywanie listów, czy celowe gubienie.
Teraz mam "dowód" - co robili z moim listem, że leżał od 24 maja do 4 czerwca? skoro dopiero 5 go dostali?  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6371100 Napisano: 23.06.2017 15:05:01 w Albedo Marketing
giulietta napisał(a):

ziółko (zawsze miałaś nick ziolko? emotka ) myślę, że po wczorajszych dziwnych karniakach i atmosferze jaka teraz jest..... odpowiedź większości co o tym myśli będzie jak tu 1:58-2:24   https://www.youtu.../watch?v=0oDJl_UidZU

noo zawsze emotka  tzn na forum emotka
Jaka odpowiedź? może być na pw emotka   
Poza tym wczoraj to nie ja dawałam karniaki emotka   Wyświetl w wątku >>
1 petunija1 0

ziolko

#6371050 Napisano: 23.06.2017 13:20:11 w Albedo Marketing
Odpowiedź z Albedo na moją reklamację emotka , dokładnie to było zapytanie, a nie "ostra reklamacja"
Jedyne, co pozmieniałam, to usunęłam swoje dane emotka
Co o niej myślicie??? emotka

Jak będziecie cytować moją wypowiedź, to proszę o usuwanie skanów, żeby nie było kilometrów do czytania emotka Wyświetl w wątku >>
2 matys, brucee 0

ziolko

#6370569 Napisano: 22.06.2017 12:44:57 w Albedo Marketing
matys  ale właśnie o to chodzi... z jednej strony jeśli faktycznie jest tym, za kogo się podaje, czyli chce złożyć doniesienia do prokuratury na agencję, to ok. Ale jeśli pracuje w agencji i podając się za wilka w owczej skórze, chce dowiedzieć się, jakie są dowody przeciwko agencji, to może być niewesoło... 
Wcale nie dziwię się, że ludzie są ostrożni i podejrzliwi Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6370565 Napisano: 22.06.2017 12:40:54 w Albedo Marketing
dostałam odpowiedź na reklamację  emotka emotka emotka emotka

Już widzę pierwsze przekłamanie... mój list z reklamacją odebrali 24 maja, dzień po wysłaniu, na co mam dowód w postaci żółtej zwrotki... a w odpowiedzi w reklamacji napisali, że "reklamacja wpłynęła 5 czerwca". 5 czerwca to oni mieli ostateczny termin na wysłanie odpowiedzi emotka
Wg regulaminu ostatni dzień na wysłanie (liczy się data stempla) to 23 maja. Jeśli jakaś reklamacja wpłynie po 30 maja, to nie mają obowiązku jej rozpatrywać. 
Ich odpowiedź ma być do 5 czerwca. 
Datowana jest na 13 czerwca, wysłane 19.06.... 
Już chociażby po samych datach można zauważyć, że mają gdzieś nawet własne ustalenia. Ale niechby moja reklamacja wpłynęła dzień później, niż założyli to pozamiatane emotka  (to są moje przypuszczenia)

Dalej jest masło maślane, itp. z których wynika to, co w regulaminie emotka  emotka  
Szczegółów pisać nie będę, bo jadę na pogrzeb i nie mam czasu. Ale jutro postaram się załączyć skan ich odpowiedzi emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6370471 Napisano: 22.06.2017 09:26:09 w Albedo Marketing
ir napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Albedo Marketing poprzez konkurs SCHAUMA "Zimowe szaleństwo" zasłużyło na brak zaufania.
Brak listy zwycięzców doprowadził właśnie do tego braku na ich podejrzanym agencyjnym szlaku.

Jeszcze większe jaja zrobili w Wedlu - loterii, poczytaj wątek.

w jednym i drugim konkursie Wedla, w Carrefourze i DC Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6370319 Napisano: 21.06.2017 18:20:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalka napisał(a):

A może odpowiedziałoby nam Albedo ?! W końcu przecież czyta to forum emotka  

tak? a skąd wiesz? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6369724 Napisano: 20.06.2017 09:58:29 w Żegnamy zmarłych
sylzab2294 napisał(a):

bruce napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Ja od początku roku straciłam już trzy osoby z mojej najbliższej rodziny... W tym osoby młode emotka

emotka  Oj, Biedna... emotka emotka

Dziękuję :* 
Minęły już dwa miesiące od ostatniego pogrzebu, więc jakoś już mi lżej, ale pogodzić się nie mogę do tej pory... Bo osoby miały 23 lata, 46 i 70...  :(

emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6369710 Napisano: 20.06.2017 09:36:12 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Jeny jak ludzie smierdza w autobusie ,masakra jakas. Nie potrafia sie umyc i perfuma jakas psiknac,no kurde.

smród plus perfumy to mieszanka wybuchowa emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6369699 Napisano: 20.06.2017 09:20:26 w Żegnamy zmarłych
Wczoraj późnym wieczorem zmarł mój dziadek. Niby można było spodziewać się tego, bo chorował od dłuższego czasu, w tym rak skóry, 92 lata... a od kilku miesięcy nie wstawał z łóżka, ale jednak mimo wszystko jest zaskoczenie. Smutek... ale z drugiej strony radość(chociaż to słowo ma za mocny wydźwięk), że już się nie męczy. A męczył się ostatnio bardzo. Dziś miał jechać do hospicjum, a pojechał w innym kierunku... 

emotka emotka emotka
Nie mam już żadnego dziadka, ani babci.. emotka   Wyświetl w wątku >>
[*] 0

ziolko

#6369507 Napisano: 19.06.2017 18:19:44 w Wkurza mnie...
wkurza mnie manipulowanie faktami i rzeczywistością, żeby tylko wygrać emotka emotka

po sprawdzeniu poczty wkurzają mnie też maile typu "chudnij w oczach". A ja chciałabym schudnąć wszędzie, ale niekoniecznie w oczach emotka emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6369311 Napisano: 19.06.2017 12:30:11 w Wkurza mnie...
angie222 napisał(a):

Koszt szkieł okularowych - 900 zł. 
Dzwoniło RMF z tego konkursu Merci, ale akurat ojciec nie mógłby się pojawić na antenie. Trochę smutno, bo przydałaby się kasa właśnie na te zasrane okulary. Wystraszyłam się, że oślepnę do 40, to teraz będę zaciskać pasa. Dobór oprawek był męką i tragedią, trwał kilka godzin - obawiam się, że i tak nie zacznę ich zakładać na stałe. Nie potrafię uwierzyć w to, że taka rama na twarzy dodaje komukolwiek uroku - to w gruncie rzeczy ciężka rzecz. I jeszcze taka droga!

zależy, jakie oprawki brałaś.. ja mam metalowe, z "noskami" silikonowymi. 
Fakt - szkła są drogie, ale za każdą powłokę, za plastikowe (czyli lekkie) szkła, za ich pocienienie, jeśli moc jest duża - dodatkowo się płaci... 
Poza tym jednak dobrze dobrane okulary dodają uroku emotka   Wyświetl w wątku >>
1 1mariusz 0

ziolko

#6369003 Napisano: 18.06.2017 00:41:14 w Albedo Marketing
lukasz6 wysłałam do Carrefoura i Wedla.. zero odzewu, również od nich.. 
Chyba, że robią jakąś kontrolę w agencji i stąd to opóźnienie w odpowiedzi.. nie wiem.. to są tylko moje niepotwierdzone hipotezy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6368950 Napisano: 17.06.2017 18:17:06 w Albedo Marketing
bruce napisał(a):

ziolko napisał(a):

Albedo prawdopodobnie olało moją reklamację sikiem prostym  emotka emotka  do dziś nie ma ani odpowiedzi na reklamację, ani awizo. Odpowiedzi (wg regulaminu) mieli wysyłać do 5 czerwca. Dziś jest 16, a listu ani widu, ani słychu..

Mam dziwne przeczucie, że odpowiedź do Ciebie dotrze, bo... ten sik - miast prostego - był zygzakowaty. emotka
Edit - ale faktycznie widzę teraz po wybraniu tego linka, że z czterech samochodów trzy jeszcze nie mają właściciela, bo... ciągle trwa weryfikacja. emotka  Nie brałam udziału, nie wiem, o jakie zasady konkursu chodzi, ale to dość dziwne... emotka

było 3 właścicieli, ale dziwnym trafem nagle są 3 weryfikacje emotka

co do odpowiedzi mam coraz większe wątpliwości... list został odebrany, na co mam dowód, ale kto wie?? może ZNOWU im zaginął, jak wiele innych Waszych?  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6368801 Napisano: 16.06.2017 22:10:52 w Albedo Marketing
Albedo prawdopodobnie olało moją reklamację sikiem prostym emotka emotka  do dziś nie ma ani odpowiedzi na reklamację, ani awizo. Odpowiedzi (wg regulaminu) mieli wysyłać do 5 czerwca. Dziś jest 16, a listu ani widu, ani słychu..

Czy ktoś jeszcze pisał reklamację? czy tylko ja? i dlatego mają to głęboko w d... tzn. poważaniu?? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6368741 Napisano: 16.06.2017 18:39:28 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że dostałam smsa, myślałam, że w końcu coś wygrałam, a tu tylko info o przecenach emotka
Wkurza mnie, że Albedo olało moją reklamację i nie odpisali na nią... (chyba, że w domu czeka awizo).
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0