Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6355132 Napisano: 11.05.2017 14:08:00 w PRZEPROSINY
cb656 napisał(a):

emotka
Przepraszam wszystkich sąsiadów (których mam nadzieję nie ma teraz w domu) za to, że mam fazę na głośne słuchanie muzyki emotka

a czy ci sąsiedzi są na forum?? emotka  bo jeśli ich nie ma to na pietruszkę im Twoje forumowe  przeprosiny?? emotka  o których nawet nie będą wiedzieć??? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6355113 Napisano: 11.05.2017 13:33:37 w WC - rozmowy o wszystkim
tak tu weszłam na chwilę.... żeby powiedzieć,  że u mnie emotka  świeci (co prawda praca przy remontowanym hotelu wre i przez okno wszystko słychać, ale co tam emotka  ).. więc po tylu dniach wietrznych, chłodnych, ba!! nawet śnieżnych, aż chce się śpiewać... sialalallalaa     emotka    emotka    emotka     emotka    emotka    emotka     Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6355007 Napisano: 11.05.2017 10:06:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andzi18 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Niebieska_Laguna nie denerrrrwuj mnie z tymi kartonami  emotka  bo co to widzę, to dziwię się, że tyle osób nabiera się tą pseudo kreatywność  i kiepskie zdjęcia emotka

Mogę dostać jakiś przykład? Zaciekawiliście mnie tymi kartonami emotka

coś w tym stylu https://scontent....8d4f&oe=59BD08BD

https://scontent....caa4&oe=59B44C0E

to tylko 2 przykłady znalezione na szybko na forum emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6354997 Napisano: 11.05.2017 09:58:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isabella napisał(a):

Chciałam jeszcze zapytać jak jest z tymi konkursami na Facebooku? Brałam już udział w tylu a w żadnym nawet słownik pochwaly nie dostałam. Ponadto startuje tyle osób a jedną wybierają.

spokojnie emotka  w końcu coś się uda emotka  ale najlepiej brać udział w takich konkursach, które są zadaniowe, typu napisać coś, zrobić zdjęcie itp. 
Na pewno nie polecam konkursów na lajki, czy na polubienia, gdzie tych polubień są setki, czy tysiące. Najlepiej szukać konkursów lokalnych, wtedy jest mniejsza konkurencja emotka  
Co do nagród, to moje najcenniejsze nagrody z fb to bon do spa i pobyt weekendowy w ośrodku tenisowym. Wygrane kilka lat temu, ale zawsze emotka  właśnie za opisy.
I NIE polecam konkursów z zadaniem "dlaczego to ty masz wygrać". Wtedy wylewa się wiadro zgłoszeń na litość itp emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6354993 Napisano: 11.05.2017 09:53:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna nie denerrrrwuj mnie z tymi kartonami emotka  bo co to widzę, to dziwię się, że tyle osób nabiera się tą pseudo kreatywność  i kiepskie zdjęciaemotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6354937 Napisano: 11.05.2017 00:12:51 w Albedo Marketing
ewunia napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Chyba trzeba Albedo podsunąć pomysł, by nie publikowali list Zwycięzców i będzie spokój. Smolar też nie publikuje chyba większości wyników i inne zresztą też.

"czego oko nie widzi, tego sercu nie żal" emotka

jasne... i jeszcze większe pole do "popisów" czy innych rzeczy emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6354933 Napisano: 11.05.2017 00:05:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

ziolko napisał(a):

Czy Wy też macie tak kiepsko opisane paragony na produkty Kamis z Intermarche? u mnie nie ma info, że to kamis  emotka emotka

Tak w ITM to standard emotka

no to skąd będzie wiadomo, że to akurat Kamis, a nie coś innego? jak to sprawdzić? dodam, że nie poszłam po pieczątkę, bo nie miałam weny, czasu i cierpliwościemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6354926 Napisano: 10.05.2017 23:59:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Wy też macie tak kiepsko opisane paragony na produkty Kamis z Intermarche? u mnie nie ma info, że to kamis emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6354920 Napisano: 10.05.2017 23:39:10 w Albedo Marketing
ewikewikk napisał(a):

O tym samym pomyślałam! Przez wiek jesteśmy mniej czujne i skore do słownych bijatyk emotka

hehe... nie myśl, ze cały czas tak będzie emotka  bo odciski niby mam zahartowane, ale jednak dość wrażliwe na deptanie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

ziolko

#6354914 Napisano: 10.05.2017 23:26:59 w Albedo Marketing
ewikewikk napisał(a):

Z mieszanymi odczuciami od paru dni w pewnych sprawach też się z Tobą ziolko zgadzam emotka Co to się z nami porobiło? emotka

obawiam się, że nadciąga S..K..S emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6354909 Napisano: 10.05.2017 23:20:46 w Albedo Marketing
ewikewikk - zapisz w kalendarzu, że zgadzam się z Tobą w całości emotka   Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6354890 Napisano: 10.05.2017 22:36:53 w Albedo Marketing
loczeq wiesz co... nie chce mi się powtarzać tego, co pisałam wczoraj.. tam podałam wszystkie powody, dla których ostatnie wyniki konkursów organizowanych przez AM są dla mnie podejrzane... jak nie pamiętasz - przeczytaj sobie jeszcze raz.
Ja nie zamierzam pisać ponownie tego samego, bo mam co innego na głowie, a poza tym jestem zmęczona.
Howgh!  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6354883 Napisano: 10.05.2017 22:18:04 w Albedo Marketing
loczeq nie pamiętam od kogo kupiłam ten paragon, bo to było kilka lat temu (jeszcze przed moim "awansem" na moderatora emotka  ) ale skutecznie zraziłam się do kupowania paragonów od osób, z którymi nie mam większego kontaktu... zwyczajnie mam nauczkę...
To nie była kwestia dziesiątek złotych, tylko kilku czy kilkunastu.. ale na szczęście stratą był bon na 100 zł, a nie nic cenniejszego. Chociaż dla osoby bez pracy (jak wtedy było) 100 zł to spora suma była Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6354877 Napisano: 10.05.2017 22:08:34 w Albedo Marketing
loczeq napisał(a):

ziolko napisał(a):

loczeq nic takiego nie sugerowałam... nawet nie miałam na myśli.
Nigdy nie drukowałam paragonów i nie zamierzam tego robić

Nie o Tobie pisze ale były już takie teorie, że hurtownicy "drukują" paragony. Ręki sobie za nikogo nie dam odciąć ale to by była totalna głupota jeśli koszt paragonu to "groszowe" sprawy.

Nikogo za rękę nie złapałam.. faktem jest to, że raz kupiłam na forum paragon podrobiony w programie graficznym... straciłam nagrodę przez to emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6354875 Napisano: 10.05.2017 22:02:50 w Albedo Marketing
loczeq nic takiego nie sugerowałam... nawet nie miałam na myśli.
Nigdy nie drukowałam paragonów i nie zamierzam tego robić Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6354858 Napisano: 10.05.2017 21:45:46 w Dyskusje o wynikach konkursu
mariolakal napisał(a):

Jak to możliwe, że na stronie desperadosa są już wyniki z dnia dzisiejszego skoro do północy pozostało jeszcze sporo czasu ?  emotka

podam za serialem "Zmiennicy" - antycypowali emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6354856 Napisano: 10.05.2017 21:44:31 w Albedo Marketing
loczeq napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Ale obowiązkiem organizatora powinno być rozdysponowanie wszystkich nagród, niech dają krótki termin na wysłanie i dostarczenie paragonów a nie 14 dni, a jeszcze lepiej od razu skan na @ do 2 dni a na dostarczenie pocztą do 7 dni. Inna firma tak potrafi. A tak to na paragon mogą czekać w nieskończoność i z automatu rezerwa też ulega sporym opóźnieniom. No i informowanie smsem a nie rozkładane na kilka dni informowanie telefoniczne.Sami sobie utrudniają życie źle sformułowanymi regulaminami.

Informowanie mailem/sms jak najbardziej na tak. Ile to razy nie można odebrać telefonu. A poza tym czas. Wykonać 100, 200 czy 500 telefonów to jednak się troszkę schodzi. Co do czasu na odesłanie to jednak weź pod uwagę, że czas loterii łącznie z powiadomieniem rezerwy to jednak długi okres i nie można wymagać od ludzi, że np. pojadą na wekend z paragonami. Tutaj 7 dni to takie optimum.

przecież agencja nie musi informować w piątek, żeby zatruwać wyjazdy weekendowe. Zawsze może poinformować w normalnym dniu tygodnia, np. w środę i do piątku ma się czas na odesłanie maila ze skanem. Pon - do środy do końca dnia. 
Im krótszy czas na odesłanie paragonu (min. 2 dni), tym mniejsze szanse na przekręty emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6354706 Napisano: 10.05.2017 16:20:22 w Albedo Marketing
grandprix napisał(a):

Też uważam, że należą nam się wyjaśnienia, co z nierozdysponowanymi nagrodami. Mówicie, że konkursowicze oszukują. Równie dobrze organizator mógł sam wysłać 1000 nieważnych zgłoszeń, które zostały wylosowane i przepadły na rzecz organizatora. Brzmi nierealnie? To niech udzielą prawdziwych informacji, skończą się spekulacje. A takie tłumaczenie, że agencje przestaną organizować konkursy, jeśli będzie się im zakłócać spokój niewygodnymi pytaniami, są śmieszne. Po co grającym konkursy, na których z założenia można tylko stracić. Czas, energię, pieniądze.

może nie chodzi o grających, tylko o wzrost sprzedaży??  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6354435 Napisano: 10.05.2017 02:14:24 w Albedo Marketing
o ja pierdziu  emotka  
Ja się wygadałam tutaj, bo i chwilowo poszło ciśnienie emotka  ale ogólnie jestem spokojna i kulturalnie załatwiam urzędowe, czy oficjalne sprawy emotka  jak nie mam dowodów w ręce, to ich nie używam w tych sprawach. Proste.
(W dawnych czasach, jeszcze podstawówki, coś komuś powiedziałam, co usłyszałam od innej osoby. Okazało się, że ta inna osoba mnie okłamała, a ja poniosłam konsekwencje mojego długiego, nieostrożnego języka... więc teraz mam nauczkę na całe życie i jak nie mam twardych dowodów w ręce, to nie zasłaniam się nimi. Bo mogą przynieść więcej szkody, niż pożytku).

Co innego tu się żołądkować, jak się czegoś nie rozumie..  w końcu jedziemy na tym samym wózku, a co innego z pyskiem lecieć do urzędnika, czy innej oficjalnej osoby. I to jeszcze z wyolbrzymionymi roszczeniami. 

Ciśnienie spadło - idę spać emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6354433 Napisano: 10.05.2017 02:07:36 w Albedo Marketing
loczeq serio tak jest???  emotka emotka  
Noo fakt, zdarzyło mi się upominać o nagrodę, ale dopiero jakiś miesiąc czy więcej od obiecanej wysyłki emotka  ale na palcach jednej ręki mogę to policzyć i zawsze spokojnie to załatwiałam, bez żadnego straszenia. 

Ciekawe, czy ci żądający byliby tacy sami na żywo, jak przez telefon...  Wyświetl w wątku >>
0 0