Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6354431 Napisano: 10.05.2017 02:02:02 w Albedo Marketing
Nie zamierzam pisać napastliwej reklamacji i napyszczyć, że co to nie ja, że żądam itp.
Zamierzam napisać uprzejme zapytanie (o ile mi chęć nie minie na jakiekolwiek pisanieemotka  ), dlaczego ostatnimi czasy jest tyle niewydanych nagród w konkursach Albedo-Wedel.
Nie będę nic przedstawiać, na co nie mam osobistych dowodów, więc kwestię zaginionych listów, czy innych rzeczy poruszanych na forum zwyczajnie przemilczę, bo inaczej musiałabym załączać screeny do forum. A tego nie chcę robić. 

Dodam, że w swoim życiu napisałam chyba 2  reklamacje w dziedzinie konkursów. Obie po głębokim namyśle, czy aby na pewno pisać...  z odpowiednimi fragmentami z regulaminu prosząc o wyjaśnienie. Efekty pierwszej reklamacji - organizator nie przyznał się do błędu uważając, że to, ze w reg, jest zapis, że można wysyłać zgłoszenia do 160 znaków, a on nagrodził takie powyżej 300 jest w porządku emotka  "bo może".

W drugiej - ku mojemu zdumieniu - organizator przyznał się do błędu przysyłając mi nagrodę, o której pisałam, plus jeszcze dodatkową rzecz emotka  to było 2,5 roku temu emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6354427 Napisano: 10.05.2017 01:36:31 w Albedo Marketing
edzia21 napisał(a):

Żale i pretensje najlepiej mieć do swoich konkursowych "kolegów po fachu", że grają nieuczciwie i kręcą. 
Co do zagubienia - nie wypowiadam się, ale za to winę ponosi wyłącznie AM...przez te remonty, przeprowadzki i zmiany poczty mają niezły bałagan.

Jeśli masz wątpliwości, jak najbardziej możesz pisać reklamację o swoich spostrzeżeniach. Daj znać później, czy byli zaskoczeni Twoim odkryciem emotka  Tymczasem życzę spokojnej nocy

z chęcią będę mieć te "żale i pretensje", tylko nie wiem, kogo personalnie męczyć emotka
Tylko szkoda, że osoby przypadkowe (czyli zwykli klienci) i konkursowicze "detaliczni" na tym najbardziej cierpią... 

Napisałam się dużo, ale stwierdziłam, że za bardzo się wywnętrzam emotka , więc skasowałam swoją wypowiedź  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6354422 Napisano: 10.05.2017 01:26:19 w Albedo Marketing
Czyli organizatorem (a zarazem sponsorem) jest Wedel, tak? a AM tylko wykonuje działania techniczne, typu zebranie zgłoszeń, wyłonienie zwycięzców (czy to też Wedel?), poinformowanie ich, rozliczenie z nadesłanych paragonów, wydanie nagród... tak??
Wobec  tego do kogo mieć "żale i pretensje", że tyle nagród nie zostaje wydanych?? dlaczego ludzie wysyłają paragony, po czym dowiadują się, że list został dostarczony, odebrany, ale i tak nagrody nie dostają, bo "listu fizycznie" w agencji nie ma?

Jak dla mnie to wszystko dziwnie wygląda emotka  

Jeszcze dodam, że jakoś nie wierzę w to, że tyle listów ginie, tylu ludzi nie wie o wygranej. Gdyby to było kilkanaście osób to jeszcze ujdzie, bo różne przypadki się zdarzają... ale nie uwierzę, że na 200 nagród (bonów do c4) tylko 19 osób spełniło wszystkie warunki, żeby je dostać Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

ziolko

#6354418 Napisano: 10.05.2017 01:19:06 w Albedo Marketing
edzia21 napisał(a):

ziolko napisał(a):

loczeq nawet \"mniej\" wartościowe nagrody w dużej ilości dają niezłą sumę.. czyli np. 181 bonów do c4, kilka bonów do hotelu czy voucheró do itaki... to  już niezła suma. I co?? wpadła w ręce organizatora, bo \"listy wyparowały\" itp

A skąd wiesz że \"wpadły w ręce organizatora\" - mniemam, że pijesz do Albedo? Piszesz takie bzdury, że mam wrażenie iż nie masz zielonego pojęcia o funkcjonowaniu agencji reklamowych. Jeśli myślisz że kasa z niezakupionych i niewydanych nagród zostaje u wykonawcy promocji, to grubo się mylisz.

opieram się na regulaminie (czytając dosłownie):
"4.11 W przypadku, gdy zgłoszenie, które zostanie wylosowane dla Nagrody II Stopnia lub Nagrody III Stopnia nie spełnia wszystkich warunków określonych w Regulaminie lub Laureat nie spełni wszystkich warunków wydania mu Nagrody II Stopnia lub Nagrody III Stopnia określonych w Regulaminie, to Nagroda II Stopnia lub Nagroda III Stopnia pozostaje własnością Organizatora. "

"4.17 Nieprzesłanie wszystkich elementów Dokumentów w sposób i terminie określonym w Regulaminie powoduje utratę prawa do nagrody. Nieprzyznana nagroda pozostanie własnością Organizatora. "

edzia skoro jesteś tak dobrze poinformowana to wyjaśnij mi, typowej blondynce, sposób działania agencji reklamowej i kwestię nagród, które pozostają własnością organizatora (czyli to, co podkreśliłam). Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6354414 Napisano: 10.05.2017 01:08:42 w Albedo Marketing
loczeq nawet "mniej" wartościowe nagrody w dużej ilości dają niezłą sumę.. czyli np. 181 bonów do c4, kilka bonów do hotelu czy voucheró do itaki... to  już niezła suma. I co?? wpadła w ręce organizatora, bo "listy wyparowały" itp Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6354410 Napisano: 10.05.2017 00:27:49 w Albedo Marketing
matys napisał(a):

Wracając do Albedo, czy jeżeli chodzi loterię o Wedel Carrefour (tą z ubogą listą  zwycięzców - http://www.slodkiprezentodserca.pl/) to czy powietrze już zeszło? Czy jednak ktoś jeszcze coś działa, aby uzyskać odpowiedź od organizatora albo sponsora dlaczego na liście nagród jest tyle pustego miejsca?

jestem w trakcie pisania reklamacji, na szczęście jeszcze parę dni na to jest, więc mam nadzieję, że się wyrobię. 
Listy pójdą te same tu i tu - plus ewentualny dodatkowy dopisek do Wedla. 
Jestem ciekawa, jak będą się tłumaczyć emotka  

Aleeee... będzie lepiej, jak więcej osób napisze reklamację, bo "w kupie siła". Ja sama nic nie zdziałam, bo będzie opinia "ooo, nie wygrała, więc teraz zazdrości" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6354408 Napisano: 10.05.2017 00:07:23 w Wkurza mnie...
jofe8484 napisał(a):

loterie i mój pech do nich.. Po słynnym Aleksandrowie Łódzkim teraz czas na pana Grzegorza z Przemyśla i jego towarzyszy. Widzę że Pan Grzegorz opanował każde losowanie z loterii Velvet emotka

faktycznie  emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6353985 Napisano: 09.05.2017 13:10:55 w SZUKAM....
kalka napisał(a):

ziolko napisał(a):

kalka napisał(a):

Szukam kciuków? Chciałam dodać  łapkę w górę, a tu... suprajs emotka  
Ziołko! Co zrobiłaś z łapkami ?!  emotka

dlaczego od razu ja???  emotka

Oj tam, od razu tak serio wszystko odbierasz,  emotka  
 bo chciałam Cię właśnie zaczepić emotka   (Przecież "do Cię" mrugnęłam oczkiem emotka )

a ja chyba byłam za mocno zaczepiona, bo oczy zaczęły mi latać w kółko emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

ziolko

#6353937 Napisano: 09.05.2017 11:20:30 w SZUKAM....
kalka napisał(a):

Szukam kciuków? Chciałam dodać  łapkę w górę, a tu... suprajs emotka  
Ziołko! Co zrobiłaś z łapkami ?!  emotka

dlaczego od razu ja??? emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6353706 Napisano: 08.05.2017 16:58:54 w Informują
lux000 napisał(a):

Auchan dzwoni

proszę o podanie informacji, z jakiego konkursu. z jakiego numeru itp. Zresztą opis jest nad polem do komentowania
"Pamiętaj, że tutaj piszemy konkretnie, kto informuje, z jakiego konkursu (mile widziany link do konkursu w naszej bazie), z jakiego dnia i w jakiej formie (sms, telefon, e-mail)." Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6353170 Napisano: 06.05.2017 13:44:07 w Lay's
cb656 napisał(a):

ziolko napisał(a):

emotka
BĘDĘ WDZIĘCZNA, JEŚLI NIE BĘDZIECIE ROBIĆ MEGA PIRAMID Z CYTATÓW!!

Myślę, że wdzięczność to tylko jeden z odcieni bogatego wachlarza ciepłych uczuć, jakie z tego powodu zaleją forum... emotka emotka
Przy okazji dziękuję za reakcję na zgłoszenie emotka

to nie reakcja na Twoje zgłoszenie, tylko sama tępię piramidy emotka Wyświetl w wątku >>
1 petunija1 0

ziolko

#6353150 Napisano: 06.05.2017 12:16:35 w Lay's
emotka
BĘDĘ WDZIĘCZNA, JEŚLI NIE BĘDZIECIE ROBIĆ MEGA PIRAMID Z CYTATÓW!!
JEŚLI DYSKUSJA O JEDNEJ RZECZY TOCZY SIĘ NA JEDNEJ STRONIE TO NIE TRZEBA ZA KAŻDYM RAZEM CYTOWAĆ, ŻEBY DODAĆ KILKA SŁÓW!!

DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ 
emotka Wyświetl w wątku >>
2 niunia-k, mia 0

ziolko

#6353115 Napisano: 06.05.2017 09:21:43 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
isabella napisał(a):

Mnie osobiście trochę przeszkadza, że strona jako tako działa, ale co kawałek są problemy z aplikacją. Do tegk podobnie jak mówią poprzednicy. Mógłaby być rubryka coś typu MOJE KONKURSY. Przykładowo spodoba mi się konkurs, to mogłaby być gdzieś w roku np gwiazdę za albo napis biorę udział lub coś innego np zwykły v i automatycznie mam go przerzuci

jesteś nową osobą na forum, więc pewno jeszcze nie zapoznałaś się ze wszystkimi opcjami i zasadami emotka  
Przy konkursach jest czerwona kropka, którą należy kliknąć, wtedy rozwija się lista z różnymi wyborami konkursów Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6353109 Napisano: 06.05.2017 09:06:11 w Albedo Marketing
znowu tylko część nagród na liście.. 3 z 4 aut i 17 i 32 kart ma właścicieli, a reszta???? znowu tyle listów zaginionych???? 
Czyli znowu 1 auto i 15 kart dla nich?? emotka  
A co z laureatami rezerwowymi? do każdej nagrody po 2 miało być!
Wg regulaminu tylko dla auta rezerwa, a dla kart nie emotka
"W przypadku, gdy zgłoszenie, które zostanie wylosowane dla Nagrody II Stopnia nie spełnia wszystkich warunków określonych w Regulaminie lub Laureat nie spełni wszystkich warunków wydania mu Nagrody II Stopnia określonych w Regulaminie, to Nagroda II Stopnia pozostaje własnością Organizatora  " Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6352302 Napisano: 03.05.2017 22:42:51 w Wkurza mnie...
jokan rozumiem... no to przy okazji, bo specjalnie jechać to się nie opłaca Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6352297 Napisano: 03.05.2017 22:14:07 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

wkurza mnie sklep X ze swoimi starociami, wczoraj kupiłam mąkę żytnią eko, i dzisiaj patrzę a tam data ważności początek grudnia 2016 - czy można ją oddać do sklepu z powrotem ? (paragon mam)

jasne, że można.. najlepiej od razu jutro Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6351906 Napisano: 01.05.2017 14:45:24 w PLAGIATY
poprostuanette napisał(a):

ziolko napisał(a):

aneta2208 - kolejny idiota, który twierdzi, że jak zdjęcie jest w necie, to jest "ogólnodostępne" i można podawać je jako swoje i czerpać z niego korzyści  emotka emotka  
Jakby tak moje zdjęcie ktoś wziął i podawał za swoje to by mnie coś trafiło  emotka

moje kiedys wzieli.

i co zrobiłaś? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6351905 Napisano: 01.05.2017 14:44:00 w PLAGIATY

ziolko

#6351826 Napisano: 30.04.2017 23:10:40 w PLAGIATY
aneta2208 - kolejny idiota, który twierdzi, że jak zdjęcie jest w necie, to jest "ogólnodostępne" i można podawać je jako swoje i czerpać z niego korzyści emotka emotka  
Jakby tak moje zdjęcie ktoś wziął i podawał za swoje to by mnie coś trafiło emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

ziolko

#6351824 Napisano: 30.04.2017 23:07:45 w PLAGIATY
giulietta napisał(a):

... a kto poniesie prawne konsekwencje takiej "zabawy"..... nie zrobił tego tortu w ps tylko perfidnie przerobił z konsekwencjami.... brawa dla osób, które odkryły taką "dziecinną zabawę"  emotka

ewidentnie focha strzelił i teraz się wybiela, żeby nie ponosić konsekwencji emotka
Akurat on i tacy jak on potrafią zrobić wszystko, żeby wygrać... czyli to co "lubię"... ale dużo by pisać, a nie mam weny ani nastroju, żeby pisać o cwaniakach na fb emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0