Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6354914 Napisano: 10.05.2017 23:26:59 w Albedo Marketing
ewikewikk napisał(a):

Z mieszanymi odczuciami od paru dni w pewnych sprawach też się z Tobą ziolko zgadzam emotka Co to się z nami porobiło? emotka

obawiam się, że nadciąga S..K..S emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6354909 Napisano: 10.05.2017 23:20:46 w Albedo Marketing
ewikewikk - zapisz w kalendarzu, że zgadzam się z Tobą w całości emotka   Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6354890 Napisano: 10.05.2017 22:36:53 w Albedo Marketing
loczeq wiesz co... nie chce mi się powtarzać tego, co pisałam wczoraj.. tam podałam wszystkie powody, dla których ostatnie wyniki konkursów organizowanych przez AM są dla mnie podejrzane... jak nie pamiętasz - przeczytaj sobie jeszcze raz.
Ja nie zamierzam pisać ponownie tego samego, bo mam co innego na głowie, a poza tym jestem zmęczona.
Howgh!  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6354883 Napisano: 10.05.2017 22:18:04 w Albedo Marketing
loczeq nie pamiętam od kogo kupiłam ten paragon, bo to było kilka lat temu (jeszcze przed moim "awansem" na moderatora emotka  ) ale skutecznie zraziłam się do kupowania paragonów od osób, z którymi nie mam większego kontaktu... zwyczajnie mam nauczkę...
To nie była kwestia dziesiątek złotych, tylko kilku czy kilkunastu.. ale na szczęście stratą był bon na 100 zł, a nie nic cenniejszego. Chociaż dla osoby bez pracy (jak wtedy było) 100 zł to spora suma była Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6354877 Napisano: 10.05.2017 22:08:34 w Albedo Marketing
loczeq napisał(a):

ziolko napisał(a):

loczeq nic takiego nie sugerowałam... nawet nie miałam na myśli.
Nigdy nie drukowałam paragonów i nie zamierzam tego robić

Nie o Tobie pisze ale były już takie teorie, że hurtownicy "drukują" paragony. Ręki sobie za nikogo nie dam odciąć ale to by była totalna głupota jeśli koszt paragonu to "groszowe" sprawy.

Nikogo za rękę nie złapałam.. faktem jest to, że raz kupiłam na forum paragon podrobiony w programie graficznym... straciłam nagrodę przez to emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6354875 Napisano: 10.05.2017 22:02:50 w Albedo Marketing
loczeq nic takiego nie sugerowałam... nawet nie miałam na myśli.
Nigdy nie drukowałam paragonów i nie zamierzam tego robić Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6354858 Napisano: 10.05.2017 21:45:46 w Dyskusje o wynikach konkursu
mariolakal napisał(a):

Jak to możliwe, że na stronie desperadosa są już wyniki z dnia dzisiejszego skoro do północy pozostało jeszcze sporo czasu ?  emotka

podam za serialem "Zmiennicy" - antycypowali emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6354856 Napisano: 10.05.2017 21:44:31 w Albedo Marketing
loczeq napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Ale obowiązkiem organizatora powinno być rozdysponowanie wszystkich nagród, niech dają krótki termin na wysłanie i dostarczenie paragonów a nie 14 dni, a jeszcze lepiej od razu skan na @ do 2 dni a na dostarczenie pocztą do 7 dni. Inna firma tak potrafi. A tak to na paragon mogą czekać w nieskończoność i z automatu rezerwa też ulega sporym opóźnieniom. No i informowanie smsem a nie rozkładane na kilka dni informowanie telefoniczne.Sami sobie utrudniają życie źle sformułowanymi regulaminami.

Informowanie mailem/sms jak najbardziej na tak. Ile to razy nie można odebrać telefonu. A poza tym czas. Wykonać 100, 200 czy 500 telefonów to jednak się troszkę schodzi. Co do czasu na odesłanie to jednak weź pod uwagę, że czas loterii łącznie z powiadomieniem rezerwy to jednak długi okres i nie można wymagać od ludzi, że np. pojadą na wekend z paragonami. Tutaj 7 dni to takie optimum.

przecież agencja nie musi informować w piątek, żeby zatruwać wyjazdy weekendowe. Zawsze może poinformować w normalnym dniu tygodnia, np. w środę i do piątku ma się czas na odesłanie maila ze skanem. Pon - do środy do końca dnia. 
Im krótszy czas na odesłanie paragonu (min. 2 dni), tym mniejsze szanse na przekręty emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6354706 Napisano: 10.05.2017 16:20:22 w Albedo Marketing
grandprix napisał(a):

Też uważam, że należą nam się wyjaśnienia, co z nierozdysponowanymi nagrodami. Mówicie, że konkursowicze oszukują. Równie dobrze organizator mógł sam wysłać 1000 nieważnych zgłoszeń, które zostały wylosowane i przepadły na rzecz organizatora. Brzmi nierealnie? To niech udzielą prawdziwych informacji, skończą się spekulacje. A takie tłumaczenie, że agencje przestaną organizować konkursy, jeśli będzie się im zakłócać spokój niewygodnymi pytaniami, są śmieszne. Po co grającym konkursy, na których z założenia można tylko stracić. Czas, energię, pieniądze.

może nie chodzi o grających, tylko o wzrost sprzedaży??  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6354435 Napisano: 10.05.2017 02:14:24 w Albedo Marketing
o ja pierdziu  emotka  
Ja się wygadałam tutaj, bo i chwilowo poszło ciśnienie emotka  ale ogólnie jestem spokojna i kulturalnie załatwiam urzędowe, czy oficjalne sprawy emotka  jak nie mam dowodów w ręce, to ich nie używam w tych sprawach. Proste.
(W dawnych czasach, jeszcze podstawówki, coś komuś powiedziałam, co usłyszałam od innej osoby. Okazało się, że ta inna osoba mnie okłamała, a ja poniosłam konsekwencje mojego długiego, nieostrożnego języka... więc teraz mam nauczkę na całe życie i jak nie mam twardych dowodów w ręce, to nie zasłaniam się nimi. Bo mogą przynieść więcej szkody, niż pożytku).

Co innego tu się żołądkować, jak się czegoś nie rozumie..  w końcu jedziemy na tym samym wózku, a co innego z pyskiem lecieć do urzędnika, czy innej oficjalnej osoby. I to jeszcze z wyolbrzymionymi roszczeniami. 

Ciśnienie spadło - idę spać emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6354433 Napisano: 10.05.2017 02:07:36 w Albedo Marketing
loczeq serio tak jest???  emotka emotka  
Noo fakt, zdarzyło mi się upominać o nagrodę, ale dopiero jakiś miesiąc czy więcej od obiecanej wysyłki emotka  ale na palcach jednej ręki mogę to policzyć i zawsze spokojnie to załatwiałam, bez żadnego straszenia. 

Ciekawe, czy ci żądający byliby tacy sami na żywo, jak przez telefon...  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6354431 Napisano: 10.05.2017 02:02:02 w Albedo Marketing
Nie zamierzam pisać napastliwej reklamacji i napyszczyć, że co to nie ja, że żądam itp.
Zamierzam napisać uprzejme zapytanie (o ile mi chęć nie minie na jakiekolwiek pisanieemotka  ), dlaczego ostatnimi czasy jest tyle niewydanych nagród w konkursach Albedo-Wedel.
Nie będę nic przedstawiać, na co nie mam osobistych dowodów, więc kwestię zaginionych listów, czy innych rzeczy poruszanych na forum zwyczajnie przemilczę, bo inaczej musiałabym załączać screeny do forum. A tego nie chcę robić. 

Dodam, że w swoim życiu napisałam chyba 2  reklamacje w dziedzinie konkursów. Obie po głębokim namyśle, czy aby na pewno pisać...  z odpowiednimi fragmentami z regulaminu prosząc o wyjaśnienie. Efekty pierwszej reklamacji - organizator nie przyznał się do błędu uważając, że to, ze w reg, jest zapis, że można wysyłać zgłoszenia do 160 znaków, a on nagrodził takie powyżej 300 jest w porządku emotka  "bo może".

W drugiej - ku mojemu zdumieniu - organizator przyznał się do błędu przysyłając mi nagrodę, o której pisałam, plus jeszcze dodatkową rzecz emotka  to było 2,5 roku temu emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6354427 Napisano: 10.05.2017 01:36:31 w Albedo Marketing
edzia21 napisał(a):

Żale i pretensje najlepiej mieć do swoich konkursowych "kolegów po fachu", że grają nieuczciwie i kręcą. 
Co do zagubienia - nie wypowiadam się, ale za to winę ponosi wyłącznie AM...przez te remonty, przeprowadzki i zmiany poczty mają niezły bałagan.

Jeśli masz wątpliwości, jak najbardziej możesz pisać reklamację o swoich spostrzeżeniach. Daj znać później, czy byli zaskoczeni Twoim odkryciem emotka  Tymczasem życzę spokojnej nocy

z chęcią będę mieć te "żale i pretensje", tylko nie wiem, kogo personalnie męczyć emotka
Tylko szkoda, że osoby przypadkowe (czyli zwykli klienci) i konkursowicze "detaliczni" na tym najbardziej cierpią... 

Napisałam się dużo, ale stwierdziłam, że za bardzo się wywnętrzam emotka , więc skasowałam swoją wypowiedź  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6354422 Napisano: 10.05.2017 01:26:19 w Albedo Marketing
Czyli organizatorem (a zarazem sponsorem) jest Wedel, tak? a AM tylko wykonuje działania techniczne, typu zebranie zgłoszeń, wyłonienie zwycięzców (czy to też Wedel?), poinformowanie ich, rozliczenie z nadesłanych paragonów, wydanie nagród... tak??
Wobec  tego do kogo mieć "żale i pretensje", że tyle nagród nie zostaje wydanych?? dlaczego ludzie wysyłają paragony, po czym dowiadują się, że list został dostarczony, odebrany, ale i tak nagrody nie dostają, bo "listu fizycznie" w agencji nie ma?

Jak dla mnie to wszystko dziwnie wygląda emotka  

Jeszcze dodam, że jakoś nie wierzę w to, że tyle listów ginie, tylu ludzi nie wie o wygranej. Gdyby to było kilkanaście osób to jeszcze ujdzie, bo różne przypadki się zdarzają... ale nie uwierzę, że na 200 nagród (bonów do c4) tylko 19 osób spełniło wszystkie warunki, żeby je dostać Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

ziolko

#6354418 Napisano: 10.05.2017 01:19:06 w Albedo Marketing
edzia21 napisał(a):

ziolko napisał(a):

loczeq nawet \"mniej\" wartościowe nagrody w dużej ilości dają niezłą sumę.. czyli np. 181 bonów do c4, kilka bonów do hotelu czy voucheró do itaki... to  już niezła suma. I co?? wpadła w ręce organizatora, bo \"listy wyparowały\" itp

A skąd wiesz że \"wpadły w ręce organizatora\" - mniemam, że pijesz do Albedo? Piszesz takie bzdury, że mam wrażenie iż nie masz zielonego pojęcia o funkcjonowaniu agencji reklamowych. Jeśli myślisz że kasa z niezakupionych i niewydanych nagród zostaje u wykonawcy promocji, to grubo się mylisz.

opieram się na regulaminie (czytając dosłownie):
"4.11 W przypadku, gdy zgłoszenie, które zostanie wylosowane dla Nagrody II Stopnia lub Nagrody III Stopnia nie spełnia wszystkich warunków określonych w Regulaminie lub Laureat nie spełni wszystkich warunków wydania mu Nagrody II Stopnia lub Nagrody III Stopnia określonych w Regulaminie, to Nagroda II Stopnia lub Nagroda III Stopnia pozostaje własnością Organizatora. "

"4.17 Nieprzesłanie wszystkich elementów Dokumentów w sposób i terminie określonym w Regulaminie powoduje utratę prawa do nagrody. Nieprzyznana nagroda pozostanie własnością Organizatora. "

edzia skoro jesteś tak dobrze poinformowana to wyjaśnij mi, typowej blondynce, sposób działania agencji reklamowej i kwestię nagród, które pozostają własnością organizatora (czyli to, co podkreśliłam). Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6354414 Napisano: 10.05.2017 01:08:42 w Albedo Marketing
loczeq nawet "mniej" wartościowe nagrody w dużej ilości dają niezłą sumę.. czyli np. 181 bonów do c4, kilka bonów do hotelu czy voucheró do itaki... to  już niezła suma. I co?? wpadła w ręce organizatora, bo "listy wyparowały" itp Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6354410 Napisano: 10.05.2017 00:27:49 w Albedo Marketing
matys napisał(a):

Wracając do Albedo, czy jeżeli chodzi loterię o Wedel Carrefour (tą z ubogą listą  zwycięzców - http://www.slodkiprezentodserca.pl/) to czy powietrze już zeszło? Czy jednak ktoś jeszcze coś działa, aby uzyskać odpowiedź od organizatora albo sponsora dlaczego na liście nagród jest tyle pustego miejsca?

jestem w trakcie pisania reklamacji, na szczęście jeszcze parę dni na to jest, więc mam nadzieję, że się wyrobię. 
Listy pójdą te same tu i tu - plus ewentualny dodatkowy dopisek do Wedla. 
Jestem ciekawa, jak będą się tłumaczyć emotka  

Aleeee... będzie lepiej, jak więcej osób napisze reklamację, bo "w kupie siła". Ja sama nic nie zdziałam, bo będzie opinia "ooo, nie wygrała, więc teraz zazdrości" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6354408 Napisano: 10.05.2017 00:07:23 w Wkurza mnie...
jofe8484 napisał(a):

loterie i mój pech do nich.. Po słynnym Aleksandrowie Łódzkim teraz czas na pana Grzegorza z Przemyśla i jego towarzyszy. Widzę że Pan Grzegorz opanował każde losowanie z loterii Velvet emotka

faktycznie  emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6353985 Napisano: 09.05.2017 13:10:55 w SZUKAM....
kalka napisał(a):

ziolko napisał(a):

kalka napisał(a):

Szukam kciuków? Chciałam dodać  łapkę w górę, a tu... suprajs emotka  
Ziołko! Co zrobiłaś z łapkami ?!  emotka

dlaczego od razu ja???  emotka

Oj tam, od razu tak serio wszystko odbierasz,  emotka  
 bo chciałam Cię właśnie zaczepić emotka   (Przecież "do Cię" mrugnęłam oczkiem emotka )

a ja chyba byłam za mocno zaczepiona, bo oczy zaczęły mi latać w kółko emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

ziolko

#6353937 Napisano: 09.05.2017 11:20:30 w SZUKAM....
kalka napisał(a):

Szukam kciuków? Chciałam dodać  łapkę w górę, a tu... suprajs emotka  
Ziołko! Co zrobiłaś z łapkami ?!  emotka

dlaczego od razu ja??? emotka Wyświetl w wątku >>