Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
"Ogłoszenie wyników rywalizacji w ramach Konkursu (nagroda główna), następuje poprzez opublikowanie imienia
i nazwiska Zwycięzców na Stronie Konkursowej w terminie do 14 dni od zakończenia Konkursu (tj. od 19 marca 2017 r.)."
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A na serio nie miałam za bardzo czasu, poza tym muszę poszukać paragonu, który zgłaszałam Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
U mnie apetyt rósł w miarę jedzenia i jak na razie nie mogę przeskoczyć 1 dania, żeby dobrać się do porządnego dania głównego
A jak widzę, jakie gnioty kartonowe wygrywają, to tym bardziej nic mi się nie chce
Ktoś też tak ma?? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A NIE DYSKUSJA, PO CZYM KAMUFLAŻ "A W TEMACIE..."
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
W kwietniu NIC nie wygrałam
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Zaś szałwia musi mieć mocne stężenie - sugeruję 2 torebki na 1 szklankę naparu. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
W tym czasie BMW odjechało a podjechała ta lala
cb656 - zadzwoniłam
Dodam, że to był mój drugi telefon do SM w ciągu tygodnia i zastanawiam się, czy już nie rozpoznają mnie po głosie
Wcześniej dzwoniłam w sprawie kilkunastu aut parkujących na ulicy i utrudniających przejazd. Nie wiem, czy ktoś przyjechał, czy nie, bo w tym czasie pojechałam do pracy Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 4 razy.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jeśli w sklepie stacjonarnym to zostaje reklamacja, czyli sprzedawca ma 14 dni na ustosunkowanie się do reklamacji. Jeśli nie zrobi tego w tym czasie, to reklamacja będzie uznana za zasadną, czyli możesz domagać się nowego koca lub zwrotu gotówki. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ja dałam swojemu chrześniakowi sztućce dla dzieci firmy Gerlach (te z pieskami) oraz piramidę.
Młody zachwycony, szczególnie piramidą, bo uwielbia budować i zaraz ją przewracać
Sztućce mogą być z indywidualnym grawerem lub bez
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Szkoda, że nie jestem jakimś tajniakiem, bo z wieeeelką przyjemnością bym zobaczyła, jak ta jej "ważna" mina rzednie
Pomarzyć można... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dziś byłam świadkiem jak jedna pani pod centrum handlowym (kilkanaście sklepów, w tym PiP, Rossmann i inne), parking z 3 stron otoczony sklepami - zaparkowała na miejscu dla niepełnosprawnego. Jak jej zwróciłam uwagę, że zaparkowała na takim miejscu, to ona na to "wiem". Ja zdumiona, mówię, że jak nie ma uprawnień, to może zapłacić za to karę. A ona na to, że ma kartę
I skomentowała jeszcze, że przecież na czole nie ma napisanego, że jest inwalidką, a karta jest męża. I tu jest problem. Czy ona, jako osoba pełnosprawna, jeżdżąca sama, bez męża, może posługiwać się jego kartą i parkować na miejscach wydzielonych dla niepełnosprawnych?? Z tego co wiem, to karta jest wydawana na osobę a nie na samochód.
Dodam, że lala ok 60, na około 12 cm szpilce, bez okularów, poruszająca się normalnie.
Zresztą... z tego co widziałam, to na 3 miejsca specjalne każde było zastawione "zwykłym" samochodem bez uprawnień
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Przecież już tak było, nie tylko w tej agencji Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A w przypadku nagród, szczególnie o mniejszej wartości, ludzie zwyczajnie odpuszczają, bo czasami nawet koszty znaczków na listy polecone mogą przewyższyć wartość nagrody. Już nie mówiąc o prawniku...
Dlatego dzieje się to, co się dzieje
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Albo to, że ktoś gra prostytutkę, nie znaczy, że nią jest
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Gdyby byli uczciwi i rzetelnie podchodzili do swoich obowiązków, to nie trzeba by było tej farsy rodem z "Misia" uskuteczniać Wyświetl w wątku >>