Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6351818 Napisano: 30.04.2017 22:54:55 w PLAGIATY
poprostuanette napisał(a):

edzia21 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

Jak myslicie. to podchozi pod plagiat?

https://web.faceb...p;type=3&theater

https://www.googl...U67gdTZ9uM&itg=1

To niestety nie jest JEDYNIE plagiat...to dokładnie to samo zdjęcie (przerobione w ps) emotka

wiem ze to samo ... najepsze jest to że ta osoba dyskutoeała na fan page ich że luddzie wstawiają plagiaty emotka

Ludzie wstawiaja nie swoje zdjęcia dla olejku 125 ml. serio emotka

wlodziu już wyjaśnił "W. uczciwie informuje ,że mój tort zrobiłem w photoshopie bo niestety piec tortów nie potrafię . Proszę nie brać mojego zgłoszenia pod uwagę .....dla mnie to tylko zabawa" Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

ziolko

#6351132 Napisano: 27.04.2017 23:03:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
Z regulaminu
"Ogłoszenie wyników rywalizacji w ramach Konkursu (nagroda główna), następuje poprzez opublikowanie imienia
i nazwiska Zwycięzców na Stronie Konkursowej w terminie do 14 dni od zakończenia Konkursu (tj. od 19 marca 2017 r.)."
Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

ziolko

#6351117 Napisano: 27.04.2017 22:26:07 w Albedo Marketing
edzia3 napisał(a):

ziolko napisał(a):

zamierzam napisać reklamację do konkursu wedla w c4. Brałam tam udział, więc mogę emotka  
Ale nie napiszę do Abedo, tylko do Wedla.

I co pisałaś reklamację? Była  odpowiedź?

jeszcze nie emotka  marazm dopadł mnie i w sprawie reklamacji emotka emotka  
A na serio nie miałam za bardzo czasu, poza tym muszę poszukać paragonu, który zgłaszałam  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6350950 Napisano: 27.04.2017 15:36:18 w Wkurza mnie...
dwaburekoty napisał(a):

A mnie nie wkurza, ale jest mi przykro, że usłyszałam dzisiaj dwie opinie na temat moich konkursów:
1) "Nam nic tak nie spada z nieba jak Tobie. My na wszystko sami musimy zapracować." - a odpowiedzi konkursowe to chyba aniołki mi piszą emotka
2) "Że też Ci się opłaca siedzieć pół dnia nad konkursami za 10pln".
Rzadko biorę udział w promocyjnych, a staram się wybierać konkursy, w których do wygrania są rzeczy, na które, w obliczu zbliżającego się wesela sponsorowanego przez nas samych i remontu, po prostu żal mi było wydać jakiekolwiek pieniądze. I wiem, że to nie jest pół dnia, a kilkanaście minut, ale mimo wszystko obydwie opinie wpędziły mnie w podły nastrój. 

też to znam emotka  moi rodzice nie widzą sensu w konkursach, w których biorę udział ("ty i te twoje konkursiki..."), po wielu latach grania wygrałam nagrodę za ponad 3 tys. A mój brat pierwszy raz wziął udział w konkursie i od razu wygrał ekspres za 3 tys. 
U mnie apetyt rósł w miarę jedzenia i jak na razie nie mogę przeskoczyć 1 dania, żeby dobrać się do porządnego dania głównego emotka  Zresztą... od kilku miesięcy dopadł mnie jakiś marazm konkursowy i to mnie wkurza. Że widzę coraz mniej sensu grania w konkursach, bo co z tego, że kupię produkt, i/lub coś napiszę, wyślę smsa, skoro i tak nie wygrywam??
A jak widzę, jakie gnioty kartonowe wygrywają, to tym bardziej nic mi się nie chce emotka

Ktoś też tak ma??  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6350659 Napisano: 27.04.2017 09:24:42 w Albedo Marketing
radosna napisał(a):

darog napisał(a):

Konkurs Hebe? Schauma natural..
Jakiś czas temu był i nagrody - wyjazdy w góry chyba do Szwajcarii.

Czy to Albedo Marketing organizowało?
Vyło kilka wyjazdów, jest gdzies lista zwycięzców? Wygrał ktoś??

Jeśli tak trudno wyszarpać łancuszek z YES za 180 zł..

A..i w kwestii tych pisanych reklamacji..Moze za ich złośliwość/czy bałaganiarstwo obciążać za te przesyłki pocztowe? ICH wina- niech ponoszą koszty..

Bo jeszcze to się stanie taktyką-praktyką..

Odpowiedź od nich na mój e-mail w sprawie opublikowania listy zwycięzców konkursu
Schauma - zimowe szaleństwo!
Dzień dobry,niestety zgodnie z regulaminem, nie możemy opublikować listy zwycięzców i takich danych
nie mogę Pani udostępnić. Jesteśmy zobowiązani chronić dane osobowe laureatów zgodnie
z ustawą o ochronie danych osobowych. 
Ewelina PiaskowskaAccount Executive

z moich obserwacji wynika, że zawsze, ilekroć organizator zasłania się ochroną danych osobowych, to ma coś na sumieniu. Dotyczy różnych agencji  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6350121 Napisano: 25.04.2017 23:19:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
PRZYPOMINAM, ŻE OD DYSKUSJI SĄ INNE TEMATY!!
A NIE DYSKUSJA, PO CZYM KAMUFLAŻ "A W TEMACIE..." 

emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6349793 Napisano: 25.04.2017 11:41:55 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
od ubiegłego roku zaczęła się zła passa i trwa do dziś... ubiegły rok był kiepski, jak żaden inny... a teraz widzę powtórkę z rozrywki emotka emotka   
W kwietniu NIC nie wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6349391 Napisano: 24.04.2017 10:27:11 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

Zna ktoś sposob na pozbycie się ropy z dziąseł? Płukanie szałwią od 4 dni nic nie daje, do tego sachol i meridol i też nic emotka  ropa dalej siedzi i boli emotka  dentystki (2) kazały płukać. Macie jakieś inne pomysły? 

Co prawda stosowałam to na coś innego, ale może pomoże - letnia woda z łyżką wody utlenionej. Płukać co najmniej kilkanaście sekund i wypluwać. Stosowałam razem z sodą oczyszczoną, bo miałam grzybicę na podniebieniu po antybiotykach.
Zaś szałwia musi mieć mocne stężenie - sugeruję 2 torebki  na 1 szklankę naparu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6349319 Napisano: 24.04.2017 00:00:34 w Wkurza mnie...
ech... posiałam gdzieś paragon ze zdrapką z loterii Leroy Merlin... i cóż.. znajdzie się jutro emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6349201 Napisano: 23.04.2017 13:11:47 w WC - rozmowy o wszystkim
delfinka101 - ja też czasami jestem wredna emotka  emotka  i wczoraj zadzwoniłam po straż, jak stało BMW (młody facet) i Picassa (facet w średnim wieku poszedł po piwko). Ale niestety po ponad 20 minutach od telefonu zrezygnowałam z czekania i patrzenia na reakcję cwaniaków, ale pojechałam, szczególnie, że nacięłam się na tą podstarzałą lalę emotka  a Straży ni dudu... emotka
W tym czasie BMW odjechało a podjechała ta lala 

cb656 - zadzwoniłam emotka  tylko nie napisałam od razu, bo byłam ciekawa Waszej reakcji emotka   emotka
Dodam, że to był mój drugi telefon do SM w ciągu tygodnia i zastanawiam się, czy już nie rozpoznają mnie po głosie emotka  bo podobno mam charakterystyczny emotka  
Wcześniej dzwoniłam w sprawie kilkunastu aut parkujących na ulicy i utrudniających przejazd. Nie wiem, czy ktoś przyjechał, czy nie, bo w tym czasie pojechałam do pracy  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6349114 Napisano: 22.04.2017 22:16:29 w WC - rozmowy o wszystkim
andziulka21 może tzw. pudełko wspomnień? emotka na allegro są, fajne pudełka, grawerowane z życzeniami, czy co tam chcesz, fajna sprawa na późniejsze zdjęcia, ząbki, loczki itp emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6349106 Napisano: 22.04.2017 21:42:26 w SZUKAM....
maryja70 napisał(a):

szukam pomocy kupiłam koc elektryczny Camry 7407 nie działa programator działa koc się nie grzeje  emotka

kupiłaś w necie? jeśli tak to masz 14 dni na zwrot lub wymianę. Musisz najpierw napisać do sprzedającego. O ile to sklep, a nie sprzedawca indywidualny.
Jeśli w sklepie stacjonarnym to zostaje reklamacja, czyli sprzedawca ma 14 dni na ustosunkowanie się do reklamacji. Jeśli nie zrobi tego w tym czasie, to reklamacja będzie uznana za zasadną, czyli możesz domagać się nowego koca lub zwrotu gotówki. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6349103 Napisano: 22.04.2017 21:36:57 w WC - rozmowy o wszystkim
andziulka21 napisał(a):

Szukam ciekawego pomysłu na prezent na roczek siostrzenicy, podpowiecie coś? emotka

Zależy ile chcesz na to przeznaczyć emotka  
Ja dałam swojemu chrześniakowi sztućce dla dzieci firmy Gerlach (te z pieskami) oraz piramidę.
Młody zachwycony, szczególnie piramidą, bo uwielbia budować i zaraz ją przewracać emotka  
Sztućce mogą być z indywidualnym grawerem lub bez emotka   Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6349101 Napisano: 22.04.2017 21:33:11 w WC - rozmowy o wszystkim
cudaczek121 żebyś Ty widziała jej minę mówiącą "mogę to staję, co mi zrobisz??" 
Szkoda, że nie jestem jakimś tajniakiem, bo z wieeeelką przyjemnością bym zobaczyła, jak ta jej "ważna" mina rzednie emotka emotka
Pomarzyć można...  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6349087 Napisano: 22.04.2017 20:06:44 w WC - rozmowy o wszystkim
Mam pytanie natury prawnej, ale też moralnej...
Dziś byłam świadkiem jak jedna pani pod centrum handlowym (kilkanaście sklepów, w tym PiP, Rossmann i inne), parking z 3 stron otoczony sklepami - zaparkowała na miejscu dla niepełnosprawnego. Jak jej zwróciłam uwagę, że zaparkowała na takim miejscu, to ona na to "wiem". Ja zdumiona, mówię, że jak nie ma uprawnień, to może zapłacić za to karę. A ona na to, że ma kartę  emotka
I skomentowała jeszcze, że przecież na czole nie ma napisanego, że jest inwalidką, a karta jest męża. I tu jest problem. Czy ona, jako osoba pełnosprawna, jeżdżąca sama, bez męża, może posługiwać się jego kartą i parkować na miejscach wydzielonych dla niepełnosprawnych?? Z tego co wiem, to karta jest wydawana na osobę a nie na samochód.
Dodam, że lala ok 60, na około 12 cm szpilce, bez okularów, poruszająca się normalnie. 

Zresztą... z tego co widziałam, to na 3 miejsca specjalne każde było zastawione "zwykłym" samochodem bez uprawnień emotka emotka  A Straż miejska ma to gdzieś.. a tak by wzbogacili kasę miejską... wystarczyłoby tylko postać godzinę na parkingu emotka Wyświetl w wątku >>
1 mama2006 0

ziolko

#6348711 Napisano: 21.04.2017 12:17:12 w Albedo Marketing
kajeczka napisał(a):

Zakupy konkursowe za ileś zł, potem po wygranej polecony odesłać, a jeśli reklamacja to wyłącznie poleconym za potwierdzeniem odbioru - wymogów mnóstwo, ale gdy my wymagamy od nich jakotakiej organizacji pracy (porządek w papierach się kłania) i zwyczajnej uczciwości - tu bywa różnie.... 

przecież to wiadomo... oni mogą, co im się podoba. A my mamy przestrzegać regulaminu, których ich NIE obowiązuje emotka
Przecież już tak było, nie tylko w tej agencji  Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

ziolko

#6348708 Napisano: 21.04.2017 12:14:55 w Albedo Marketing
Claudia77 ale w tym przypadku sprawa była poważniejsza, że tak powiem.
A w przypadku nagród, szczególnie o mniejszej wartości, ludzie zwyczajnie odpuszczają, bo czasami nawet koszty znaczków na listy polecone mogą przewyższyć wartość nagrody. Już nie mówiąc o prawniku... 
Dlatego dzieje się to, co się dzieje emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

ziolko

#6348704 Napisano: 21.04.2017 12:12:49 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Jezuuu, ta Ostałowska to taka drętwa i beznadziejna aktorka jest. Nie wiem, kto i po co ją tyle lat trzyma w tym serialu emotka

No ale to subiektywna i obraźliwa opinia jest. W dodatku bluźnisz, wzywając emotka nadaremno emotka

jak ma taką grać to gra emotka  
Albo to, że ktoś gra prostytutkę, nie znaczy, że nią jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6348702 Napisano: 21.04.2017 12:10:59 w Albedo Marketing
apoccalipsa - jak będziesz im wysyłać oświadczenie, to napisz, że przepraszasz bardzo, ale ośmielasz się wysłać paragon i masz nadzieję, że jednak nagroda (nie wiadomo jaka) do Ciebie dotrze emotka   Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6348699 Napisano: 21.04.2017 12:09:02 w Albedo Marketing
Claudia77 napisał(a):

ziolko napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

może jest tam osoba która kradnie paragony i dołącza do nich oświadczenia na rodzinkę ?

hmm... ale przecież to jest do udowodnienia. Wystarczy zrobić zdjęcie paragonu, oświadczenia, później dowód nadania listu poleconego. Teraz najtrudniejsza część zadania - ktoś bezstronny musiałby to zweryfikować, najlepiej jakaś zewnętrzna komisja, czy ktoś inny. Albo ktoś od sponsora.
Bo nie wierzę, że sami siebie by wydali (gdyby faktycznie tak było) 

ale szczerze mówiąc, że to urasta do rangi absurdu - wszystko kopiować, kserować, fotografować, spisywać i jeszcze udowadniać im, że się miało rację, jak w sądach, ty udowodnij, że jesteś niewinny...

no cóż... jak oni kombinują, żeby nie dać nagrody, to my musimy pokazać, że jednak MY mamy rację, a nie oni emotka
Gdyby byli uczciwi i rzetelnie podchodzili do swoich obowiązków, to nie trzeba by było tej farsy rodem z "Misia" uskuteczniać  Wyświetl w wątku >>