Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6348693 Napisano: 21.04.2017 12:02:50 w Albedo Marketing
apoccalipsa napisał(a):

może jest tam osoba która kradnie paragony i dołącza do nich oświadczenia na rodzinkę ?

hmm... ale przecież to jest do udowodnienia. Wystarczy zrobić zdjęcie paragonu, oświadczenia, później dowód nadania listu poleconego. Teraz najtrudniejsza część zadania - ktoś bezstronny musiałby to zweryfikować, najlepiej jakaś zewnętrzna komisja, czy ktoś inny. Albo ktoś od sponsora.
Bo nie wierzę, że sami siebie by wydali (gdyby faktycznie tak było)  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6348531 Napisano: 21.04.2017 00:02:22 w Albedo Marketing
gosia16 napisał(a):

ziolko napisał(a):

kerocna napisał(a):

ziolko napisał(a):

jak myślicie, czy jak będziemy pisać do sponsorów to możemy podawać linka do tego tematu??  emotka  żeby wiedzieli, że Albedo przegina w wielu firmach emotka  

Myślę, że lepiej usunąć ten pomysł, podejrzewam, że to żart ale lepiej co poniektórym takich pomysłów nie podsuwać..

też tak myślę, ale zapytałam emotka  
Trzeba zebrać mocne dowody na to wszystko 

Ale, że niby chodzi o to, że ze mną coś nie tak? Kupiłam produkt,miałam paragon,wygrałam nerkę,podobno mój list nie dotarł(chociaż widnieje jako dostarczony),musiałam ponieść dodatkowe koszty ,żeby napisać reklamację,bo nie mogłam mailowo wysłać potwierdzenia i muszę się czegoś wstydzić ,bać?  Nie drukuję paragonów ,zawsze dysponuję ich odpowiednią ilością i uważam,że powinnam być tak samo traktowana jak przeciętny Kowalski, który weźmie udział w konkursie ,a nie udziela się na tym forum,bo to ostatecznie nie jest jakimś wstydem.

a czy ja pisałam o Tobie?? emotka  po prostu napisałam, że trzeba mieć mocne dowody. 
Jak zacznie pisać więcej osób, które miały problemy z nagrodami, to może sponsorzy zobaczą, że Albedo nie jest takie super, jakby się wydawało.

A wiadomo, że jak konkursowicze za coś się wezmą, to mogą wygrać emotka  pamiętacie auta w Lidlu? emotka  jak tv się zainteresowała?? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6348528 Napisano: 20.04.2017 23:57:52 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

ziolko mogły kupować dla kogoś, albo robić zapasy na prezenty emotka Ja tak robię jak promocja w rossmanie, kupuję kosmetyki, które mogę przeznaczyć na prezent emotka A może sprzedają o 5 zł drożej na allegro... Powodów może być wiele.

też tak myślałam, ale na sobie by sprawdzały odcienie??  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6348496 Napisano: 20.04.2017 21:46:42 w Wkurza mnie...
koniczynka123 napisał(a):

ziolko napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

-49% na kosmetyki do makijażu.

albo -55% z aplikacją emotka  

A ja dziś zastanawiałam się dlaczego 1/3 rossmana zajmują młode dziewczyny i to własnie przy kosmetykach do makijażu emotka

nawet mi nie mów... chciałam tusz dla siebie, a że używam brązowego, to nie biorę pierwszego lepszego, tylko muszę szukać. Akurat przy moich tuszach rozstawiły się 4 przyjaciółeczki i pytlowały o wszystkim i o niczym... raz trochę się przesunęły, ale zaraz wróciły w to samo miejsce, jakby nie było więcej miejsca w sklepie, tylko akurat przy tej szafie emotka
Ogólnie średnia wieku, w czasie kiedy tam byłam, to jakieś 17-19 emotka  i ku mojemu zdumieniu kupowały takie kosmetyki, których ja, jako 2 razy od nich starsza nie używam (cena, przeznaczenie - po co takim młodziakom coś liftingującego??? emotka  )  Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0

ziolko

#6348419 Napisano: 20.04.2017 18:05:25 w Albedo Marketing
kerocna napisał(a):

ziolko napisał(a):

jak myślicie, czy jak będziemy pisać do sponsorów to możemy podawać linka do tego tematu??  emotka  żeby wiedzieli, że Albedo przegina w wielu firmach emotka  

Myślę, że lepiej usunąć ten pomysł, podejrzewam, że to żart ale lepiej co poniektórym takich pomysłów nie podsuwać..

też tak myślę, ale zapytałam emotka  
Trzeba zebrać mocne dowody na to wszystko  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6348393 Napisano: 20.04.2017 16:59:04 w Albedo Marketing
jak myślicie, czy jak będziemy pisać do sponsorów to możemy podawać linka do tego tematu?? emotka  żeby wiedzieli, że Albedo przegina w wielu firmach emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6348241 Napisano: 20.04.2017 13:31:20 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

-49% na kosmetyki do makijażu.

albo -55% z aplikacją emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6348211 Napisano: 20.04.2017 13:01:45 w Albedo Marketing
cb656 - ja Cię proszę... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6348208 Napisano: 20.04.2017 12:59:20 w Albedo Marketing
zamierzam napisać reklamację do konkursu wedla w c4. Brałam tam udział, więc mogę emotka  
Ale nie napiszę do Abedo, tylko do Wedla. Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6348206 Napisano: 20.04.2017 12:57:37 w Albedo Marketing
kalka stąd wniosek, że nagrody zostawili dla siebie, a konkurs był zorganizowany pod publikę emotka  moim zdaniem koleżanka powinna napisać do sponsora, żeby wyjaśnił sytuację, bo zwykły, szary człowiek jak widać odbija się od albedowskich drzwi.
Bo co to za problem podać te dane laureatów, skoro w innych konkursach podają???
Poza tym zawsze można uwrażliwić sponsora na nieczyste zagrywki agencji podając inne przykłady. Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6348196 Napisano: 20.04.2017 12:50:21 w Albedo Marketing
mrmax napisał(a):

Kolejne przykłady "wała" albedo:
- Loteria Wedla Gama/DC/Groszek/Eurosklep - spójrzcie na wyniki http://wiosennaloteria.pl/ - powtarzają się osoby i miejscowości, mimo że w regulaminie jasno napisane, że jedna osoba ma prawo do jednej nagrody danego stopnia. 
Nawet jeśli to nadużycia ze strony grających, to powinni to weryfikować, a sami nawet nie trzymają się regulaminu. 

- Loteria Wedla w Carrefour - wygrał ktoś z was cokolwiek? Wyniki: http://www.slodkiprezentodserca.pl/ - rozdane 19 z 200 bonów do Carrefoura (tak wynika z listy laureatów). Tak samo, nie wszystkie vouchery do SPA rozdane. Reszta została w agencji? Sporo tego ...

gdyby nie rozdali 19 z 200, to ok, ktoś coś nakręcił, nie odesłał paragonu itp. Ale że tylko tyle poszło do ludzi??? a 181 zostało u nich??? to już PRZEGIĘCIE I PODEJRZANA SPRAWA Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6348195 Napisano: 20.04.2017 12:48:23 w Albedo Marketing
1Mamcia napisał(a):

Ja pisałam reklamacje i skargę na nich do fundatora nagród. Fundator przeprosił i wyslal mi niespodziankę a albedo dało mi bana. 
Dla mnie najgorsza agencja z tych dużych. 
Przede wszystkim powinniśmy pisać do sponsorów typu Winiary czy Wedel ze zapis o przechodzeniu nagród na rzecz organizatora to skandal...

skąd wiesz, że dostałaś bana??  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6348184 Napisano: 20.04.2017 12:40:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ludzie....PESEL na foremki?? nawet daty urodzenia nie powinni żądać!!! wystarczyłby im sam wiek, np. 25 lat.  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6348180 Napisano: 20.04.2017 12:36:46 w Albedo Marketing
tak sobie myślę, że skoro giną paragony przytwierdzone do oświadczenia albo okazuje się, że jest nie taki numer, jaki powinien być, to może trzeba je przyklejać, przytwierdzać zszywaczem, po czym robić zdjęcie paragonu położonego obok telefonu z wyświetlonym smsem, w którym widać zgłoszony nr paragonu?? i wysyłać tylko jeden sms z danego numeru, żeby nie było problemu, że paragon się nie zgadza emotka  
W razie zaginięcia albo wątpliwości będziecie mieli dowód, że był wysłany dobry paragon z właściwym numerem

Może trzeba ich zgłosić do UOKiKu? skoro mają takie problemy, to niech zajmie się nimi ktoś nadrzędny z zewnątrz... albo co najmniej pisać do sponsorów, że agencja zawłaszcza sobie nagrody i nie potrafi dobrze rozwiązać konkursu Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6348170 Napisano: 20.04.2017 12:28:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mrmax napisał(a):

może ktoś będzie na tyle miły i założy nowy wątek na forum o nazwie "Albedo Marketing" (ja nie mam wymaganej liczby postów) - skoro ma taki dział smolar, to myślę że warto poświęcić wątek dla tej agencji, która ostatnio zaczyna słynąć z rozmaitych wałków, tym bardziej, że widzę, że piszecie coraz więcej swoich doświadczeń z ich przekrętami. Zróbmy porządek z tą agencją  emotka

mówisz i masz emotka  Albedo Wyświetl w wątku >>
1 mrmax 0

ziolko

#6348168 Napisano: 20.04.2017 12:27:25 w Albedo Marketing
W związku z tym, że jest coraz więcej "niespodzianek" w konkursach organizowanych przez tą agencję, zakładam nowy temat, żebyście mogli tu wpisywać wszystkie "kwiatki", typu zaginiony paragon, a był przyklejony do oświadczenia, zaginiony list, a widnieje jako dostarczony itp.

Przykład stąd https://www.e-kon...rona/4117#p6348167  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6347736 Napisano: 19.04.2017 11:45:23 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 - po prostu wyjaśniłam to, co miałam na myśli, jak się czepiałeś mojego "itp" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6347732 Napisano: 19.04.2017 11:38:40 w WC - rozmowy o wszystkim
tak?? ciekawe, czy byś wytrzymał tyle godzin będąc przyklejonym do auta... bez jedzenia, picia, spania, mycia, załatwiania się, z odrętwiałymi ustami i zdrętwiałym tyłkiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6347727 Napisano: 19.04.2017 11:34:41 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

ziolko napisał(a):

a ja jestem ciekawa, co oni jedzą w tym czasie, jak się załatwiają, śpią itp...

Oj, niezłe z Ciebie ziółko! emotka Już ja wiem, co tam się skrywa za owym "śpią i temu podobne" emotka emotka

nie doszukuj się dwuznacznych treści tam, gdzie ich nie ma emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6347722 Napisano: 19.04.2017 11:25:28 w WC - rozmowy o wszystkim
a ja jestem ciekawa, co oni jedzą w tym czasie, jak się załatwiają, śpią itp... emotka  czy czas na jedzenie, czy pójście do WC odlicza im się jakoś?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0