Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6349201 Napisano: 23.04.2017 13:11:47 w WC - rozmowy o wszystkim
delfinka101 - ja też czasami jestem wredna emotka  emotka  i wczoraj zadzwoniłam po straż, jak stało BMW (młody facet) i Picassa (facet w średnim wieku poszedł po piwko). Ale niestety po ponad 20 minutach od telefonu zrezygnowałam z czekania i patrzenia na reakcję cwaniaków, ale pojechałam, szczególnie, że nacięłam się na tą podstarzałą lalę emotka  a Straży ni dudu... emotka
W tym czasie BMW odjechało a podjechała ta lala 

cb656 - zadzwoniłam emotka  tylko nie napisałam od razu, bo byłam ciekawa Waszej reakcji emotka   emotka
Dodam, że to był mój drugi telefon do SM w ciągu tygodnia i zastanawiam się, czy już nie rozpoznają mnie po głosie emotka  bo podobno mam charakterystyczny emotka  
Wcześniej dzwoniłam w sprawie kilkunastu aut parkujących na ulicy i utrudniających przejazd. Nie wiem, czy ktoś przyjechał, czy nie, bo w tym czasie pojechałam do pracy  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6349114 Napisano: 22.04.2017 22:16:29 w WC - rozmowy o wszystkim
andziulka21 może tzw. pudełko wspomnień? emotka na allegro są, fajne pudełka, grawerowane z życzeniami, czy co tam chcesz, fajna sprawa na późniejsze zdjęcia, ząbki, loczki itp emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6349106 Napisano: 22.04.2017 21:42:26 w SZUKAM....
maryja70 napisał(a):

szukam pomocy kupiłam koc elektryczny Camry 7407 nie działa programator działa koc się nie grzeje  emotka

kupiłaś w necie? jeśli tak to masz 14 dni na zwrot lub wymianę. Musisz najpierw napisać do sprzedającego. O ile to sklep, a nie sprzedawca indywidualny.
Jeśli w sklepie stacjonarnym to zostaje reklamacja, czyli sprzedawca ma 14 dni na ustosunkowanie się do reklamacji. Jeśli nie zrobi tego w tym czasie, to reklamacja będzie uznana za zasadną, czyli możesz domagać się nowego koca lub zwrotu gotówki. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6349103 Napisano: 22.04.2017 21:36:57 w WC - rozmowy o wszystkim
andziulka21 napisał(a):

Szukam ciekawego pomysłu na prezent na roczek siostrzenicy, podpowiecie coś? emotka

Zależy ile chcesz na to przeznaczyć emotka  
Ja dałam swojemu chrześniakowi sztućce dla dzieci firmy Gerlach (te z pieskami) oraz piramidę.
Młody zachwycony, szczególnie piramidą, bo uwielbia budować i zaraz ją przewracać emotka  
Sztućce mogą być z indywidualnym grawerem lub bez emotka   Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6349101 Napisano: 22.04.2017 21:33:11 w WC - rozmowy o wszystkim
cudaczek121 żebyś Ty widziała jej minę mówiącą "mogę to staję, co mi zrobisz??" 
Szkoda, że nie jestem jakimś tajniakiem, bo z wieeeelką przyjemnością bym zobaczyła, jak ta jej "ważna" mina rzednie emotka emotka
Pomarzyć można...  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6349087 Napisano: 22.04.2017 20:06:44 w WC - rozmowy o wszystkim
Mam pytanie natury prawnej, ale też moralnej...
Dziś byłam świadkiem jak jedna pani pod centrum handlowym (kilkanaście sklepów, w tym PiP, Rossmann i inne), parking z 3 stron otoczony sklepami - zaparkowała na miejscu dla niepełnosprawnego. Jak jej zwróciłam uwagę, że zaparkowała na takim miejscu, to ona na to "wiem". Ja zdumiona, mówię, że jak nie ma uprawnień, to może zapłacić za to karę. A ona na to, że ma kartę  emotka
I skomentowała jeszcze, że przecież na czole nie ma napisanego, że jest inwalidką, a karta jest męża. I tu jest problem. Czy ona, jako osoba pełnosprawna, jeżdżąca sama, bez męża, może posługiwać się jego kartą i parkować na miejscach wydzielonych dla niepełnosprawnych?? Z tego co wiem, to karta jest wydawana na osobę a nie na samochód.
Dodam, że lala ok 60, na około 12 cm szpilce, bez okularów, poruszająca się normalnie. 

Zresztą... z tego co widziałam, to na 3 miejsca specjalne każde było zastawione "zwykłym" samochodem bez uprawnień emotka emotka  A Straż miejska ma to gdzieś.. a tak by wzbogacili kasę miejską... wystarczyłoby tylko postać godzinę na parkingu emotka Wyświetl w wątku >>
1 mama2006 0

ziolko

#6348711 Napisano: 21.04.2017 12:17:12 w Albedo Marketing
kajeczka napisał(a):

Zakupy konkursowe za ileś zł, potem po wygranej polecony odesłać, a jeśli reklamacja to wyłącznie poleconym za potwierdzeniem odbioru - wymogów mnóstwo, ale gdy my wymagamy od nich jakotakiej organizacji pracy (porządek w papierach się kłania) i zwyczajnej uczciwości - tu bywa różnie.... 

przecież to wiadomo... oni mogą, co im się podoba. A my mamy przestrzegać regulaminu, których ich NIE obowiązuje emotka
Przecież już tak było, nie tylko w tej agencji  Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

ziolko

#6348708 Napisano: 21.04.2017 12:14:55 w Albedo Marketing
Claudia77 ale w tym przypadku sprawa była poważniejsza, że tak powiem.
A w przypadku nagród, szczególnie o mniejszej wartości, ludzie zwyczajnie odpuszczają, bo czasami nawet koszty znaczków na listy polecone mogą przewyższyć wartość nagrody. Już nie mówiąc o prawniku... 
Dlatego dzieje się to, co się dzieje emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

ziolko

#6348704 Napisano: 21.04.2017 12:12:49 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Jezuuu, ta Ostałowska to taka drętwa i beznadziejna aktorka jest. Nie wiem, kto i po co ją tyle lat trzyma w tym serialu emotka

No ale to subiektywna i obraźliwa opinia jest. W dodatku bluźnisz, wzywając emotka nadaremno emotka

jak ma taką grać to gra emotka  
Albo to, że ktoś gra prostytutkę, nie znaczy, że nią jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6348702 Napisano: 21.04.2017 12:10:59 w Albedo Marketing
apoccalipsa - jak będziesz im wysyłać oświadczenie, to napisz, że przepraszasz bardzo, ale ośmielasz się wysłać paragon i masz nadzieję, że jednak nagroda (nie wiadomo jaka) do Ciebie dotrze emotka   Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6348699 Napisano: 21.04.2017 12:09:02 w Albedo Marketing
Claudia77 napisał(a):

ziolko napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

może jest tam osoba która kradnie paragony i dołącza do nich oświadczenia na rodzinkę ?

hmm... ale przecież to jest do udowodnienia. Wystarczy zrobić zdjęcie paragonu, oświadczenia, później dowód nadania listu poleconego. Teraz najtrudniejsza część zadania - ktoś bezstronny musiałby to zweryfikować, najlepiej jakaś zewnętrzna komisja, czy ktoś inny. Albo ktoś od sponsora.
Bo nie wierzę, że sami siebie by wydali (gdyby faktycznie tak było) 

ale szczerze mówiąc, że to urasta do rangi absurdu - wszystko kopiować, kserować, fotografować, spisywać i jeszcze udowadniać im, że się miało rację, jak w sądach, ty udowodnij, że jesteś niewinny...

no cóż... jak oni kombinują, żeby nie dać nagrody, to my musimy pokazać, że jednak MY mamy rację, a nie oni emotka
Gdyby byli uczciwi i rzetelnie podchodzili do swoich obowiązków, to nie trzeba by było tej farsy rodem z "Misia" uskuteczniać  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6348693 Napisano: 21.04.2017 12:02:50 w Albedo Marketing
apoccalipsa napisał(a):

może jest tam osoba która kradnie paragony i dołącza do nich oświadczenia na rodzinkę ?

hmm... ale przecież to jest do udowodnienia. Wystarczy zrobić zdjęcie paragonu, oświadczenia, później dowód nadania listu poleconego. Teraz najtrudniejsza część zadania - ktoś bezstronny musiałby to zweryfikować, najlepiej jakaś zewnętrzna komisja, czy ktoś inny. Albo ktoś od sponsora.
Bo nie wierzę, że sami siebie by wydali (gdyby faktycznie tak było)  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6348531 Napisano: 21.04.2017 00:02:22 w Albedo Marketing
gosia16 napisał(a):

ziolko napisał(a):

kerocna napisał(a):

ziolko napisał(a):

jak myślicie, czy jak będziemy pisać do sponsorów to możemy podawać linka do tego tematu??  emotka  żeby wiedzieli, że Albedo przegina w wielu firmach emotka  

Myślę, że lepiej usunąć ten pomysł, podejrzewam, że to żart ale lepiej co poniektórym takich pomysłów nie podsuwać..

też tak myślę, ale zapytałam emotka  
Trzeba zebrać mocne dowody na to wszystko 

Ale, że niby chodzi o to, że ze mną coś nie tak? Kupiłam produkt,miałam paragon,wygrałam nerkę,podobno mój list nie dotarł(chociaż widnieje jako dostarczony),musiałam ponieść dodatkowe koszty ,żeby napisać reklamację,bo nie mogłam mailowo wysłać potwierdzenia i muszę się czegoś wstydzić ,bać?  Nie drukuję paragonów ,zawsze dysponuję ich odpowiednią ilością i uważam,że powinnam być tak samo traktowana jak przeciętny Kowalski, który weźmie udział w konkursie ,a nie udziela się na tym forum,bo to ostatecznie nie jest jakimś wstydem.

a czy ja pisałam o Tobie?? emotka  po prostu napisałam, że trzeba mieć mocne dowody. 
Jak zacznie pisać więcej osób, które miały problemy z nagrodami, to może sponsorzy zobaczą, że Albedo nie jest takie super, jakby się wydawało.

A wiadomo, że jak konkursowicze za coś się wezmą, to mogą wygrać emotka  pamiętacie auta w Lidlu? emotka  jak tv się zainteresowała?? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6348528 Napisano: 20.04.2017 23:57:52 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

ziolko mogły kupować dla kogoś, albo robić zapasy na prezenty emotka Ja tak robię jak promocja w rossmanie, kupuję kosmetyki, które mogę przeznaczyć na prezent emotka A może sprzedają o 5 zł drożej na allegro... Powodów może być wiele.

też tak myślałam, ale na sobie by sprawdzały odcienie??  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6348496 Napisano: 20.04.2017 21:46:42 w Wkurza mnie...
koniczynka123 napisał(a):

ziolko napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

-49% na kosmetyki do makijażu.

albo -55% z aplikacją emotka  

A ja dziś zastanawiałam się dlaczego 1/3 rossmana zajmują młode dziewczyny i to własnie przy kosmetykach do makijażu emotka

nawet mi nie mów... chciałam tusz dla siebie, a że używam brązowego, to nie biorę pierwszego lepszego, tylko muszę szukać. Akurat przy moich tuszach rozstawiły się 4 przyjaciółeczki i pytlowały o wszystkim i o niczym... raz trochę się przesunęły, ale zaraz wróciły w to samo miejsce, jakby nie było więcej miejsca w sklepie, tylko akurat przy tej szafie emotka
Ogólnie średnia wieku, w czasie kiedy tam byłam, to jakieś 17-19 emotka  i ku mojemu zdumieniu kupowały takie kosmetyki, których ja, jako 2 razy od nich starsza nie używam (cena, przeznaczenie - po co takim młodziakom coś liftingującego??? emotka  )  Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0

ziolko

#6348419 Napisano: 20.04.2017 18:05:25 w Albedo Marketing
kerocna napisał(a):

ziolko napisał(a):

jak myślicie, czy jak będziemy pisać do sponsorów to możemy podawać linka do tego tematu??  emotka  żeby wiedzieli, że Albedo przegina w wielu firmach emotka  

Myślę, że lepiej usunąć ten pomysł, podejrzewam, że to żart ale lepiej co poniektórym takich pomysłów nie podsuwać..

też tak myślę, ale zapytałam emotka  
Trzeba zebrać mocne dowody na to wszystko  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6348393 Napisano: 20.04.2017 16:59:04 w Albedo Marketing
jak myślicie, czy jak będziemy pisać do sponsorów to możemy podawać linka do tego tematu?? emotka  żeby wiedzieli, że Albedo przegina w wielu firmach emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6348241 Napisano: 20.04.2017 13:31:20 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

-49% na kosmetyki do makijażu.

albo -55% z aplikacją emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6348211 Napisano: 20.04.2017 13:01:45 w Albedo Marketing
cb656 - ja Cię proszę... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6348208 Napisano: 20.04.2017 12:59:20 w Albedo Marketing
zamierzam napisać reklamację do konkursu wedla w c4. Brałam tam udział, więc mogę emotka  
Ale nie napiszę do Abedo, tylko do Wedla. Wyświetl w wątku >>