Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6343716 Napisano: 07.04.2017 18:46:52 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
PAMIĘTAJCIE, ŻE TU NIE MA PYTAŃ I DYSKUSJI!! Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6343471 Napisano: 07.04.2017 11:30:31 w WC - rozmowy o wszystkim
dolly napisał(a):

Hm, myślisz, ze to tak oczywiste: emotka Tylko jak ja tak przyczepic? 

Mam... może labrekin!!

może ten lambrekin ma tunel i pręt od karnisza jest w środku? dzięki temu materiał jest prosty.
Są też karnisze linkowe - widziałam w LM  Wyświetl w wątku >>
1 dolly 0

ziolko

#6343460 Napisano: 07.04.2017 11:20:58 w WC - rozmowy o wszystkim
dolly napisał(a):

Czy ktoś ma pojęcie jak się nazywa ta hmmm mini zasłona nad oknem?
Gdzie tego szukać, albo na czym to wisi emotka

Lambrekin emotka Wyświetl w wątku >>
1 dolly 0

ziolko

#6342620 Napisano: 05.04.2017 16:04:18 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Nie, ja miałam na myśli w ogólności wszystkie osoby, które lubią komuś dos.ać i się tym chełpią-takie właśnie osoby także są użytkownikami naszego forum.

chodzi Ci o pomysł ze skarpetkami w rurze wydechowej?? emotka  
Swoją drogą sama mam czasami ochotę coś zrobić, jak ktoś mnie zastawi, a ma masę miejsca wokół. Ale na skarpetki nie wpadłam emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6342610 Napisano: 05.04.2017 15:38:22 w SZUKAM....
maryam napisał(a):

Kto podpowie jak korzysta się z rabatów w ccc? Trzeba kod jakiś pobrać, czy przy zakupie automatycznie odlicza? (mam kartę od wczoraj)  emotka

dostałaś smsa o wielkanocnej promocji? emotka
Nic nie musisz pobierać, przy zakupach dajesz kartę i automatycznie masz naliczoną zniżkę emotka wiele razy tak robiłam    Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6342427 Napisano: 05.04.2017 11:01:23 w Punkty karne
zezowaty_kot +1 punkt za "gruby" komentarz. Czy naprawdę komuś tego życzysz, jak nie jest życzliwy? aż się boję konsekwencji karniaka... emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6341948 Napisano: 04.04.2017 13:55:13 w Pomoc potrzebującym!
Zbiórka na operację serca dla 4 miesięcznej dziewczynki 
https://web.faceb...zko-856347504532906/

Dodam, że to nie moje dziecko emotka  nie jest też ze mną spokrewnione emotka  
Znalazłam apel w necie Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6341746 Napisano: 04.04.2017 00:03:14 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że nie domknęłam zamrażarki i na hurrra musiałam dziś rozmrażać lodówkę, tak pełno było lodu emotka emotka
Po prostu o niczym tak nie marzyłam, jak od 20 do 23 zajmować się lodówką emotka

I jeszcze spam "6 kolorów, uatrakcyjnij swojego Facebooka" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6341615 Napisano: 03.04.2017 18:55:08 w Kupię...
balicus napisał(a):

Kupię bony do decathlon o wartości ~1500zł. balicus1@gmail.com

i po to trzeba było zakładać nowe konto??? 
Sorry, ale jesteś "świeżynka", bez żadnych poleceń od osób, które już załatwiały jakieś interesy z Tobą... 
A tu jeszcze za taką kwotę?? 
Mało wiarygodne  Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

ziolko

#6341165 Napisano: 02.04.2017 09:44:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
cb656 napisał(a):

mamamichasia napisał(a):

Z konkursu Darmowy suplement diety Calcium od Gal wysyłają całe opakowanie Calcium, ale data ważności jest do końca marca 2017... Przyszło i musiałam wyrzucić, bo nie zaryzykuję łykania po terminie. A dane osobowe już u nich.

Słusznie zrobiłaś emotka
W kodzie określającym datę przydatności do spożycia jest również godzina i minuta. Jakby było godzinę przed końcem terminu waznosci, to ja bym jeszcze zaryzykował, ale jak już pięć minut po, to nie. emotka

taaa.... bo w kodzie jest ukryta bomba zegarowa i jak tylko minie np. godzina 00:00 31.03.2017 to od razu z korka, czy z dna opakowania zaczyna się ulatniać gaz zanieczyszczający lek (lub artykuły spożywcze) i dany produkt nie nadaje się już do spożycia... też bym nie ryzykowała, bo nie wiadomo co to może być emotka emotka emotka

A na serio... co to za problem?? naprawdę uważacie, że od razu dana rzecz traci swoje walory użytkowe, bo jest np. 1 kwietnia, a napisane jest, że do końca marca użyć?? 
Ja tam używam witaminy i art. spożywcze nawet kilka miesięcy po orientacyjnej dacie do spożycia emotka  np. witaminy, makarony, mąkę, kaszę,  konserwy itp. Oprócz witamin, są tzw. produkty trwałe.
Jeśli były przechowywane w odpowiednich warunkach, tzn. nie za ciepło, nie za mokro, ocena organoleptyczna jest właściwa to po co mam wyrzucać kasę do kosza? 
Przecież produkt może się popsuć nawet przed końcem czasu podanego na opakowaniu, np. produkty mleczne, mięsne, konserwy (jeśli były przechowywane w za wysokiej temperaturze), mąki i inne produkty sypkie, jeśli wdały się mole. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6341054 Napisano: 01.04.2017 16:52:54 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

No i tkwiłbym w tym przekonaniu dalej, ale schyliłem się, by wyrzucić kubek po jogurcie i wtedy dopiero spadła mi z głowy przyklejona, wciśnięta paczka chusteczek... emotka
Ja wiem, że dziś Prima Aprilis, ale tego nie planowałem emotka No tak wyszło emotka

https://www.youtu.../watch?v=pt3g8HPwDSc  emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6341039 Napisano: 01.04.2017 15:04:47 w SZUKAM....
rogalino napisał(a):

Ciekawych konkursów fotograficznych, jestem na wakacjach to z chęcią bym porobił ciekaw fotki emotka

no to rób ciekawe niezależnie od konkursów emotka  później będziesz miał zapas zdjęć emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6341026 Napisano: 01.04.2017 14:25:04 w Wkurza mnie...
fryzjer zrobił mi prima aprilis na włosach emotka emotka

U mnie na osiedlu od ponad 2 miesięcy jest nowy zakład fryzjerski, więc pomyślałam, że skoro tak blisko, to super emotka  jeszcze na fb wstawiał zdjęcia fryzur, jakie robili, to się "napaliłam", że też pójdę.
Dziś poszłam, spontanicznie (po wcześniejszym telefonie).
Mam krótkie włosy, więc u mojej standardowej fryzjerki mycie, strzyżenie i modelowanie to 15-20 minut emotka  u niego godzinę.  (nawet jak do ślubu byłam czesana, to było pół godziny emotka  )
Poszłam i... chłopak umył mi włosy, później podpiął  (!!!) do strzyżenia, zupełnie jakbym miała nie wiadomo jak bujną fryzurę... później zaczął strzyc... na siedząco... 
Strzyże i strzyże... w pewnym momencie zapytałam, czy faktycznie strzyże, bo nic nie słyszę. Ten mi na to, że ma tak ostre nożyczki, że nie słychać. No ok. Jednak coś ubywało emotka  
Później zanim zabrał się za włosy na czubku głowy, włosy już mi wyschły. Spryskał je wodą. Zaczął coś degażować, ale nie za dużo. Powiedział, że lepiej na sucho będzie ostrzyc, bo będzie lepiej widać, jak się układają. No dobra. Wysuszył i coś tam postrzygł jeszcze dla zasady.
Ostatecznie niewiele ubyło, natarł olejkiem arganowym plus jakiś nabłyszczacz i to wszystko. Spytałam, czy mi jakoś wymodeluje na czubku, bo dziwnie mi się układają. Wymodelował, owszem... ale po modelowaniu wyglądałam gorzej, niż przed emotka
Miałam jeszcze iść do sklepu, ale jak się zobaczyłam, to stwierdziłam, że nigdzie nie idę, on niech mi już nic nie robi, popędziłam do domu i czekałam na męża, żeby powiedział, jak mu się podobam emotka  
Mąż wrócił, obejrzał i powiedział, żebym już więcej nie szła do tego fryzjera emotka emotka

A ja zmoczyłam włosy, nałożyłam piankę, wymodelowałam sobie i wyglądam jak człowiek... dobrze, że chłopak nie ściął mi za dużo włosów, to nie ma takiej tragedii.
No cóż... miał szansę, ale ją spartolił. A ja zostaję wierna mojej fryzjerce emotka   Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6339420 Napisano: 28.03.2017 23:18:23 w Wkurza mnie...

ziolko

#6339276 Napisano: 28.03.2017 19:03:26 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

ziolko napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzył mnie dziś... buldog francuski mojej siostry płci żeńskiej, którą to suczką opiekuję się podczas nieobecności rodziny.Godzina 4.30 - słyszę uporczywe szczekanie pieska, w końcu budzę się, bo jestem sama w domu myślę,że może to jakiś złodziej się dobija albo się coś pali.Na szczęście okazało się,że sunia chciała koniecznie akurat o tej porze wyjść na dwór mimo że wieczorem była na spacerze emotka Niezłą sobie wymyśliła porę, dobrze,że nie mieszkam w bloku, to mogłam uchylić drzwi na ogród i ją wypuścić emotka

sorry, że się czepiam emotka  ogólnie współczuję przymusowego wstawania, ale rozwaliło mnie, że masz siostrę płci żeńskiej  emotka emotka emotka

chodziło mi o to,że buldog jest płci żeńskiej, a nie siostra emotka

wiem, ale z tekstu wynika coś innego emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6339097 Napisano: 28.03.2017 13:11:12 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzył mnie dziś... buldog francuski mojej siostry płci żeńskiej, którą to suczką opiekuję się podczas nieobecności rodziny.Godzina 4.30 - słyszę uporczywe szczekanie pieska, w końcu budzę się, bo jestem sama w domu myślę,że może to jakiś złodziej się dobija albo się coś pali.Na szczęście okazało się,że sunia chciała koniecznie akurat o tej porze wyjść na dwór mimo że wieczorem była na spacerze emotka Niezłą sobie wymyśliła porę, dobrze,że nie mieszkam w bloku, to mogłam uchylić drzwi na ogród i ją wypuścić emotka

sorry, że się czepiam emotka  ogólnie współczuję przymusowego wstawania, ale rozwaliło mnie, że masz siostrę płci żeńskiej emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6339088 Napisano: 28.03.2017 12:51:52 w Wkurza mnie...
joasiunia napisał(a):

Też się dołączam do nieśpiących. Mój 5-miesięczniak w dzień je co 3 godziny, a w nocy - nie wiem, jak to się dzieje - co półtorej... emotka   

może dlatego, że w nocy bardziej rośnie i potrzebuje więcej "nawozu" emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

ziolko

#6338345 Napisano: 26.03.2017 14:25:11 w Kaufland konkursy
xjustx w gazetce jest, na pierwszej stronie emotka   kosztuje 13,99 z aplikacją  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6338336 Napisano: 26.03.2017 14:07:55 w Kaufland konkursy
xjustx napisał(a):

ziolko napisał(a):

ewa2333 napisał(a):

co teraz jest w aplikacji kaufland? na konkurs?

miód

hej!
da ktoś radę wrzucić screena tego oleju?

teraz jest MIÓD!! emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6338155 Napisano: 25.03.2017 18:52:05 w Zjazd e-konkursowiczów
cb656 napisał(a):

ziolko napisał(a):

cb656 napisał(a):

bc14 napisał(a):

ja juz Wam zazdroszcze baterii naladowanych checia zdobywania nagrod;) nastepny zjazd za pol roku?

Następny zlot ziółek proponuję w ŁODZI emotka

dlaczego akurat "ziółek"?? emotka  i dlaczego w Łodzi? emotka  

Bo każdy konkursowicz to "niezłe ziółko"? emotka
I każdy zlot kojarzy się z miotłami? emotka
A Ty jesteś najbardziej czarowna z wszystkich ziółek, jakie znam? emotka

ha ha ha emotka  
Słodzisz tak mocno, że idę się napić wody z cytryną emotka

Zobaczymy, jak będzie z tą Łodzią, zawsze miałabym bliżej, niż na Śląsk, czy do Krakowa emotka  
Jakieś 120 km emotka  
dolly - jesli przemyt to nie ja!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0