Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6334860 Napisano: 18.03.2017 12:59:33 w Wkurza mnie...
ondine napisał(a):

norweska20 napisał(a):

Wkurza mnie rodzinne pralko -psusie ...najpierw pralka zepsuła się siostrze -tą udało się uratować(przy stosunkowo nie dużych kosztach naprawy ) ....nie minęły 2 tygodnie padła moja 7letnia  Hotpoint Ariston -tak zachwalana przez pana w MediaMarkt ...dzisiaj wziął ja pan do naprawy i koszty wstępnie oszacował na min.300zł-programator jest zalewany i w ogóle ma jutro dać znać czy  jest on dostępny ...i chyba sobie daruje naprawę - tylko cholernie mi jej szkoda , bo to był prezent od mamy na kupione wówczas mieszkanie emotka

Warto wziąć pod uwagę przy następnych zakupach, że pan z MediaMarkt pewnie miał prowizję za sprzedanie akurat tego konkretnego modelu pralki, stąd takie zachwalania... Dostają konkretnego dnia (albo tygodnia, miesiąca, tego nie wiem) prowizję za sprzedanie konkretnego modelu pralki/zmywarki/kuchenki i zrobią wszystko, żeby tę rzecz akurat sprzedać, więc nie do końca powinno się sugerować opiniami pracowników elektromarketów emotka

zgadzam się... wolę sama poszukać w necie i poczytać opinie użytkowników, zanim kupię jakiś większy sprzęt. Mniejszy zresztą też emotka  A już szczególnie nie za bardzo wierzę w opinie sprzedawców, bo głowy musieliby wielkości stodoły, żeby wszystko spamiętać, poza tym wiadomo - prowizje emotka  

Jak coś to polecam pralki Electrolux. Mam kilka sprzętów tej marki, zresztą moją mamę też namówiłam na pralkę E i (odpukać) oby działała jak najdłużej emotka   Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

ziolko

#6334596 Napisano: 17.03.2017 16:32:27 w Wkurza mnie...
niunia-k napisał(a):

ziolko napisał(a):

Halszka napisał(a):

Wnerwia mnie nieustający SPAM wróżbitów, wróżek i jasnowidzów......... emotka , bo za każdym razem dźwięk SMSa rozbudza nadzieję, że w końcu coś udało się wygrać... emotka

sugeruję sprawdzić numery w necie i poszukać regulaminów serwisów... w reg. powinna być informacja, jak usunąć numer z ich bazy danych

Ja szukałam wczoraj numer 58050 , co chwile smsy , (mobila.pl ) nie wiem skąd mają numer zapewne kupili od kogoś bo ja do czegoś takiego nie wysyłałam  emotka

ps .nie znalazłam jak tego się pozbyć

sugeruję sprawdzić stan konta albo bilingi, bo może kasa Ci z konta wypływać, jak te smsy przychodzą http://bramkisms....row-sms?number=58050
http://bramkisms....ramka-sms-58050,35dy

W tym drugim linku jest coś o firmie Bauer. 
Zawsze możesz wysłać do nich maila z zapytaniem, czy nie udostępniali komuś Twojego numeru, a jeśli tak to komu.
Masz do tego prawo. Gwarantuje Ci to Ustawa o ochronie danych osobowych, nie pamiętam paragrafu  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6334438 Napisano: 17.03.2017 12:34:56 w Wkurza mnie...
Halszka napisał(a):

Wnerwia mnie nieustający SPAM wróżbitów, wróżek i jasnowidzów......... emotka , bo za każdym razem dźwięk SMSa rozbudza nadzieję, że w końcu coś udało się wygrać... emotka

sugeruję sprawdzić numery w necie i poszukać regulaminów serwisów... w reg. powinna być informacja, jak usunąć numer z ich bazy danych Wyświetl w wątku >>
1 Halszka 0

ziolko

#6333858 Napisano: 16.03.2017 11:57:13 w Wkurza mnie...
tusienka - witaj "haszimotko" emotka   emotka   
U mnie te badania są po 13-15 zł za hormon, więc max 45 zł za trójkę emotka  ale co laboratorium to inne ceny. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6333825 Napisano: 16.03.2017 11:16:41 w Wkurza mnie...
tusienka - zgadzam się... 
Co do chęci spania może być wiele powodów - anemia, niedoczynność tarczycy, cukrzyca, a może być też zwykłe przesilenie wiosenne albo zmęczenie spowodowane stresem  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6333805 Napisano: 16.03.2017 10:49:52 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

Wkurzamnie,ze nie mam na nic sil. Czy mam wolne czy nie,ciagle jestem zmeczona,nie mam energii, jakby ktos odcial prad.Nie wiem czy to wina zlego odzywiania czy stresow.A do tego mam dosc ciaglej alergii, oczy czerwone,ciagly kaszel,a cialo chropowate.Kazda kapiel w zbyy cieplej wodzie konczy  sie tym,ze skora mnie doslownie boli.Ratunkuu

Może przesilenie wiosenne?
Bierzesz jakieś leki na alergię?
Co stosujesz do kąpieli? płyny? olejki? czy zawierają SLS? bo niektóre olejki zawierają emotka  więc zamiast natłuszczać skórę dodatkowo pozbawiają ją warstwy ochronnej z naturalnego tłuszczu  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6333803 Napisano: 16.03.2017 10:44:33 w Punkty karne
Miła26 +1 punkt za pytania w "teraz".
Od tego, co kurier wozi są inne tematy, a nie temat "teraz" 

Pamiętaj, że tutaj podajemy tylko linki do konkursów (bez Facebook'a), które za chwilę skończą się. Zero pisania, zero zbędnego gadania, tu podajemy tylko konkrety. Jeśli nie dostosujesz się zostaniesz ukarany punktem karnym. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6333775 Napisano: 16.03.2017 10:28:32 w Kaufland konkursy
pioge7 napisał(a):

ziolko napisał(a):

może to głupie pytanie, ale jeszcze nie kupowałam nic z aplikacją, w sensie te promocyjne produkty..
Pokazuje się tą aplikację w kasie, czy co? 

Przed zeskanowaniem produktu mówisz pani że masz aplikację i może zapytać o kod... chyba że chce zobaczyć czy coś. Ale musisz pokazać przed zeskanowaniem 

dzięki emotka  
Myślałam, że jest jak w c4, że daje się coś do zeskanowania  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6333768 Napisano: 16.03.2017 10:23:21 w Kaufland konkursy
może to głupie pytanie, ale jeszcze nie kupowałam nic z aplikacją, w sensie te promocyjne produkty..
Pokazuje się tą aplikację w kasie, czy co?  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6333547 Napisano: 15.03.2017 18:49:17 w Wkurza mnie...
dwaburekoty napisał(a):

Wkurza mnie urodaizdrowie.pl z ich konkursem, gdzie do wygrania było 5 gier planszowych PTTK. Najpierw zrobili konkurs do 16.02, ale mieli mało zgłoszeń (11), więc przedłużyli do 28.02. Do tego czasu liczba zgłoszeń się nie zmieniła. Trudno im nagrodzić 45% uczestników.... Już nawet niech losowanie zrobią... Rozumiem, że gra planszowa to nie jest jakaś wielka nagroda (chociaż ja chcę gry planszowe wręczyć moim siostrzenicom, jako podziękowanie, bo będą niosły nam obrączki w kościele, a tym bardziej nie mieszkają w Polsce, więc taki gadżet im się przyda. W ten sposób każda planszówka na wagę złota), ale mogliby już się określić...

czy w regulaminie był zapis, że mogą przedłużyć konkurs, jeśli dostaną za mało zgłoszeń? albo że mogą w ogóle nie przyznać nagród? jeśli takich zapisów nie było, to łamią własne zasady i regulamin!!! 
Kiedyś w ten sposób postąpił jeden organizator, dostali dodatkowe zgłoszenia po przedłużeniu terminu (ale to ludzie pisali o zmianę terminu), więc napisałam reklamację i mi ją uznali emotka  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6332573 Napisano: 13.03.2017 23:05:09 w Paragony na trwające konkursy
czy ktoś mi kupi produkty na ten konkurs? https://www.e-kon...ka.html#.WMcW1G_hDDc   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6332569 Napisano: 13.03.2017 22:45:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a ja się wkurzyłam, bo kilka dni chodziłam do sklepów za tą durną activią, a nie mogłam kupić tych naturalnych po 120 g. Były wszystkie inne, oprócz TYCH. 
Naturalne plus owoce były.
Pisałam do Streetcom w tej sprawie, czy można kupić w różnych sklepach, ale nie odpisali. A ja nie biorę udziału w kampanii... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6332062 Napisano: 12.03.2017 22:17:35 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

mama2006 napisał(a):

Naobiecywali to wygrali, a KK w tym im wybitnie pomógł.Ja znam baaaardzo wielu ludzi,którzy na nich głosowali i są zachwyceni  emotka

Ja znam aż 2 osoby, które otwarcie o tym mówią. Jedna, bo ksiądz tak kazał, a druga, bo przecież ma kilkoro dzieci i skoro dają 500+ to trzeba zagłosować.

mój wujek (mamy szwagier) jest za pisem... emotka  jak podczas spotkania rodzinnego zaczął bredzić o nich, to mama powiedziała, że widać wujek bardzo cieszy się z naszego przyjazdu, skoro takie głupoty gada i zagroziła, że jak nie przestanie, to wyjdzie.
Poskutkowało na krótko...
Inny przykład - moja kuzynka zna jedną babkę (nie wiem, czy to znajoma, czy dalsza rodzina) i ta babka jest za pisem. Kuzynka i reszta rodziny z tego domu - nie.
Otóż... kuzynka kiedyś powiedziała babce, co sądzi o pisie i od tej pory babka nie przyjeżdża do nich emotka   emotka  dodam, że wcześniej często bywała, a na uroczystościach rodzinnych obowiązkowo. 
Nawet dziwiłam się, że jej nie widać od jakiegoś czasu, ale jak usłyszałam wyjaśnienie, to od razu było wszystko wiadomo emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6331571 Napisano: 10.03.2017 19:12:33 w moje dzisiejsze wygrane :)

PRZYPOMINAM, ŻE OD POGADUSZEK JEST INNY TEMAT!!! TAK SAMO OD GRATULACJI

emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6331240 Napisano: 10.03.2017 09:02:08 w Wkurza mnie...
sandroisa napisał(a):

A mnie wkurzyło, że chciałam się tu zalogować na moje konto (sawenka) a okazało się, że jest zablokowane emotka  

Ale cóż, moja wina bo dawno, naprawdę bardzo dawno tu nie zaglądałam emotka

no to napisz do pionasa to może odblokuje emotka  konta, na które nikt nie logował się co najmniej pół roku zostały zablokowane, żeby nie powodować sztucznego "tłoku"  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6330931 Napisano: 09.03.2017 13:08:05 w Punkty karne
jaulia +1 punkt za reflinka w mdw  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6330026 Napisano: 07.03.2017 22:23:32 w Dziś cieszę się z.....
a ja cieszę się, że orange zwrócił mi 36 zł za internet mobilny emotka  16 stycznia połączyłam się z netem na chwilkę, pobrane 7 MB, a zeżarło mi 36 zł emotka  dziś w końcu zmobilizowałam się i wysłałam zapytanie, ile kosztuje jednostka, bo nigdzie nie znalazłam takiej informacji. 
Babka oddzwoniła i powiedziała, że skoro to wydarzenie jednorazowe, to mi oddadzą kasę i.... oddali emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

ziolko

#6328290 Napisano: 03.03.2017 13:24:51 w WC - rozmowy o wszystkim
FBmagda1 napisał(a):

Hej, jestem tu od niedawna, ale od dawna w świecie konkursów. Czytam o Waszych codziennych wygranych, a brakuje mi tu postu o konkursach, w których każdego dnia bierzecie udział, napiszcie proszę do czego każdego dnia startujecie. Co mi po nagrodach, jeśli nie wiem jaki to konkurs, też bym chciała wziąć udział;-)
Pozdrawiam!

Witamy emotka
Na początek, zanim zaczniesz pisać o nagrodach i konkursach, sugeruję zapoznać się z tematami na forum,  żeby pisać w odpowiednim temacie emotka  
Teraz przeniosłam Twój wpis do "ogólnego" tematu, ale to w drodze wyjątku emotka  z racji tego, że jesteś nową osobą na forum emotka   Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6327458 Napisano: 01.03.2017 17:46:03 w Wkurza mnie...
mama2006 napisał(a):

alea napisał(a):

ziolko napisał(a):

kaufland olał mnie sikiem prostym.... już dawno nie miałam takiego pecha... 0/3  emotka emotka emotka  nawet na nowy numer nie wygrałam... ciekawe, kto zgarnął moje miasto  emotka

Mam to samo , zostałam olana w budżecie  emotka emotka

i u mnie 0/3

olana, jak olana... ale KTO tu grał??? oprócz osoby, o której wiem emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6327284 Napisano: 01.03.2017 13:55:28 w Kaufland konkursy
kto zgarnął moje miasto??? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0