Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6324460 Napisano: 21.02.2017 22:00:04 w Popraw sobie humor...
emotka  jak zobaczyłam ten filmik, to od razu humor mi się poprawił, że nie byłam dziś w c4 po cukier 
http://wiadomosci...m_campaign=FB_Gazeta   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6323378 Napisano: 18.02.2017 18:47:01 w SZUKAM....
Prad napisał(a):

ziolko napisał(a):

Prad napisał(a):

Czy da radę zgłosić zaginięcie przesyłki pozostawionej przez kuriera nie robiąc mu przy tym nieprzyjemności?

marne szanse.... zależy gdzie kurier zostawił przesyłkę. Jeśli pod drzwiami, jak nikogo nie było - jego wina. 
Jeśli zostawił u kogoś, nie informując adresata o tym fakcie - jego wina. Bo nie zawsze odbiorca odda paczkę właścicielowi. 

Może podasz więcej szczegółów? bo na razie można sobie pogdybać 

Wina jest ewidentnie moja bo pozwoliłam kurierowi zostawić ją w umówionym miejscu na podwórku i po powrocie do domu już jej nie było emotka Kuriera "znam" od dawna i jest to najporządniejszy chłopak jaki do mnie przywozi nagrody dlatego nie chcę żeby miał nieprzyjemności...

podwórko domu jednorodzinnego, czy jakiegoś bloku?
Jeśli bloku, czy kamienicy, to ktoś mógł podpatrzeć, jak kurier tam kładzie przesyłkę i zwyczajnie ten ktoś później ukradł emotka  
Moim zdaniem już prędzej policja powinna się tym zainteresować, chociaż wykrycie sprawcy będzie baardzo trudne.
Co to za nagroda była? ewentualnie co miało być w przesyłce?  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6323337 Napisano: 18.02.2017 14:58:22 w SZUKAM....
Prad napisał(a):

Czy da radę zgłosić zaginięcie przesyłki pozostawionej przez kuriera nie robiąc mu przy tym nieprzyjemności?

marne szanse.... zależy gdzie kurier zostawił przesyłkę. Jeśli pod drzwiami, jak nikogo nie było - jego wina. 
Jeśli zostawił u kogoś, nie informując adresata o tym fakcie - jego wina. Bo nie zawsze odbiorca odda paczkę właścicielowi. 

Może podasz więcej szczegółów? bo na razie można sobie pogdybać  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6322991 Napisano: 17.02.2017 12:10:33 w Dziś cieszę się z.....
joan napisał(a):

Co tydzień jednakowe wariactwo spowija całego fejsa: najpierw idiotyczne "Piąteczek, piątunio...", a potem "O nie, znowu poniedziałek!" -> te same mało oryginalne teksty powtarzane do znudzenia. Fioła można dostać. Dlatego cieszę się, że dzisiaj jest Dzień Kota, a nie żaden durny piąteczek, piątunio emotka

a ja mam wrażenie, że "piąteczek" i "poniedziałek" to domena ludzi korpo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6322366 Napisano: 15.02.2017 19:34:15 w Punkty karne
budkaxx +1 punkt za zbieranie głosów w temacie do tego NIE przeznaczonym
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6321561 Napisano: 13.02.2017 19:01:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
flinta_13 napisał(a):

Nie dość,że choroba mnie dopadla to jeszcze mam wielkiego pechaaa w konkursach!!!!!  :-/

to samo u mnie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6321503 Napisano: 13.02.2017 15:39:16 w Wkurza mnie...
nie dość, że jestem chora i osłabiona, to na dodatek jeszcze wyszła mi opryszczka... znowu w tym samym miejscu, co zwykle!!! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6321498 Napisano: 13.02.2017 15:26:36 w Dziś cieszę się z.....
a ja dziś okryłam, że dostałam już zwrot z Urzędu Skarbowego emotka  trwało to 4, czy 5 dni od złożenia PITu emotka    emotka

PIT złożony w sobotę 4.02, 8.02 w środę - kasa na koncie emotka  

Nie ma co zwlekać emotka   Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6321113 Napisano: 11.02.2017 13:55:29 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

Wkurza mnie spam  emotka
Na numery na kartę jakoś nie przychodziły a po rejestracji po 3-4 dziennie emotka
Czy po to była rejestracja aby spamerzy czyt wróżki, wróżbici i inne temu podobne mieli nie tylko numery konkursowe a może i dane  emotka  , to chyba była niezła akcja antyterrorystyczna emotka

jak rejestrowałeś numery, to mówiłeś, że mają odznaczyć zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych?? bo z własnego doświadczenia wiem, że jesli im tego nie powiesz, to z automatu mają to zaznaczone a później dziwić się, że jest spam... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6320918 Napisano: 10.02.2017 17:26:20 w Podejrzany fanpage na FB organizujący konkurs
czargor napisał(a):

http://istotna-fotka.osobie.net/

Kolejne narzędzie do wykradania haseł FB... Dostałem wiadomość od przyjaciółki na messengerze - że jakaś fotka na tej stronie moja straszy i ludziska się śmieją... Oczywiście ona niczego nie wysyłała.
Banda złodziei emotka

"Wchodzisz na stronę wprowadzającą w błąd
Osoby atakujące stronę istotna-fotka.osobie.net mogą podstępem nakłonić Cię do zrobienia czegoś niebezpiecznego, np. zainstalowania oprogramowania lub ujawnienia danych osobowych (takich jak hasła, numery telefonów i dane kart kredytowych)."

Wyświetl w wątku >>
1 slavek 0

ziolko

#6320886 Napisano: 10.02.2017 15:51:01 w Pomocy!!!!
zgadzam się z koper - lb spróbuj najpierw od rzecznika, miejskiego lub powiatowego. Zależy gdzie mieszkasz emotka  
Jeśli rzecznik nie pomoże, a sukienka (oprócz haftów) nie ma innych mankamentów to idź do jakiejś krawcowej, co Ci przyszyje te hafty...
Tylko nie PRZED akcją z rzecznikiem, bo to w ogóle będzie jako ingerencja i wtedy będą mieli podstawy do odrzucenia wszelkich reklamacji.

Swoją drogą dziwna sprawa przyklejanie haftów... do sukienki ślubnej wszystkie hafty miałam przyszyte ręcznie (nie było to zatrważająca ilość, ale były emotka  )  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6320590 Napisano: 09.02.2017 22:18:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
PROSZĘ NIE PROWADZIĆ DODATKOWYCH DYSKUSJI W TYM TEMACIE!!!
JAK CHCECIE SIĘ O COŚ ZAPYTAĆ, TO SĄ INNE TEMATY.

DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ
emotka  emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6320589 Napisano: 09.02.2017 22:16:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiecie co mnie drażni??? jak po tysiącach przeczytanych książek widzę np. takie cuda
"Wiedzą wszystkie kochające kuchni kobietki ,że do ich przygotowania będą nam potrzebne dwie świeże ,nacięte w poprzek bagietki ."
Czyli co??? SPACJA PRZED KROPKĄ LUB PRZECINKIEM!!!! 
Już o "walorach artystycznych" tych prac nie wspomnę, bo właściwie ich nie ma emotka   Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6320550 Napisano: 09.02.2017 21:04:07 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

ziolko napisał(a):

powiem tak... wkurza mnie, że nie posłuchałam wczoraj intuicji i nie wzięłam większego szalika, bo nawdychałam się zimnego powietrza

Chcesz szal od Lays w kolorze, jak to niektórzy określają "sraczkowatym"? Mam jeden nadto, na zbyciu... emotka

dziękuję bardzo emotka  szali u mnie dostatek, tylko poszłam w miasto spontanicznie, więc miałam na sobie tylko mały szalik, a nie większy, którym można zakryć usta....
Echh...  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6320506 Napisano: 09.02.2017 17:33:45 w SZUKAM....
co prawda kremu nie mam, ale kupony mam ważne do 15.02 Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6320501 Napisano: 09.02.2017 17:26:35 w SZUKAM....
dorothy napisał(a):

do kiedy można odbierać kremy z Superpharm za 1 gr?

na kuponie powinnaś mieć datę... bo jak się domyślam, masz kupon? Wyświetl w wątku >>
1 dorothy 0

ziolko

#6320498 Napisano: 09.02.2017 17:13:17 w Wkurza mnie...
powiem tak... wkurza mnie, że nie posłuchałam wczoraj intuicji i nie wzięłam większego szalika, bo nawdychałam się zimnego powietrza, a dziś już męczy mnie kaszel i gardło lekko drapie emotka emotka
Dlaczego moja intuicja jest mądrzejsza ode mnie????  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6319959 Napisano: 08.02.2017 10:35:26 w SZUKAM....
basiag napisał(a):

jak sprawdzić czy dane zdjęcie jest już wrzucone gdzieś w internecie ??

google grafika... wyszukiwanie obrazem https://www.googl...mp;ved=0EKouCAIoAQ  Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

ziolko

#6319739 Napisano: 07.02.2017 15:56:59 w SZUKAM....
noisy0000 może tort w kształcie serca? emotka  
fotoramka, fotopuzzle z własnego zdjęcia... kubek z własnym zdjęciem... miłosny liścik pod poduszką emotka  
Co prawda też nie obchodzę, ale taki pomysł przyszedł mi do głowy emotka   Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6316826 Napisano: 01.02.2017 10:39:11 w Czas na zmiany...
ja bym jeszcze sugerowała kategorię "dla domu", bo czasami są jakieś lampy, zasłony, meble itp, i nie wiadomo, do której kategorii to przyporządkować. "Inne" to bardzo szerokie pojęcie

pionas - co Ty na to? emotka   Wyświetl w wątku >>