Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maa

maa

#5274138 Napisano: 05.07.2012 11:34:34 w Carrefour konkursy
edytka301 napisał(a):

[quote=kluseczka] a orientujecie się w jakich cenach są spidermenki :?:

3.3.1. Dokonać zakupu dowolnego produktu na licencji The Walt Disney Company znajdującego się w ofercie handlowej Sklepów w okresie trwania Konkursu
- a czy z tego zapisu regulaminu nie wynika, że to właściwie nie muszą być spajdermenki emotka Jak sądzicie?

ten fragment jest ze starego regulaminu

na ulotkach, w gazetce i na stendahc promocyjnych jest jednakinformacja ze maja to byc produkty z serii spiderman wiec ja bym chyba nie ryzykowala
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5274036 Napisano: 05.07.2012 10:17:23 w Carrefour konkursy
kluseczka napisał(a):

a orientujecie się w jakich cenach są spidermenki emotka

ja byłam i już kupiłam - u mnie najtańsze samochodziki po 9,99 zł są też małe figurki w tej cenie potem jakieś pajęcze sieci po 11,99 zł to tak z tych najtańszych produktów jakie znalazłam

widzę, też że w oswiadczeniu, które trzeba podpisać i zeskanować w mailu zgłoszeniowym jest błąd i dotyczy ono poprzedniego konkursu (widocznie sobie tego nie poprawili) ale myślę, że to nie problem podpisać oświadczenie w tej formie Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5273979 Napisano: 05.07.2012 09:36:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aerdna napisał(a):

aerdna napisał(a):

maa napisał(a):

a orientujecie sie ktora agencja robila konkurs lirene w real?

a. Organizator Konkursu - podmiot wskazany w § 2 ust. 1 poniżej;
b. Koordynator Konkursu - podmiot wskazany w § 2 ust. 2 poniżej;

Organizatorem Konkursu „WAKACJE Z LIRENE” jest Laboratorium Kosmetyczne Dr Irena ERIS
Sp. z o.o. z siedzibą w Piasecznie, ul. Armii Krajowej 12, 05-500 Piaseczno,

Koordynatorem Konkursu „WAKACJE Z LIRENE” jest Laboratorium Kosmetyczne Dr Irena ERIS
Sp. z o.o. z siedzibą w Piasecznie, ul. Armii Krajowej 12, 05-500 Piaseczno,
(...)

Zwycięzcy konkursu, będący autorami najciekawszych odpowiedzi zostaną wyłonieni w ciągu 7 dni
licząc od dnia zakończeniu konkursu, czyli do dnia 04 lipca 2012 r.. Lista Zwycięzców wyłonionych w
każdym sklepie Real zostanie wywieszona na stronie internetowej www.real.pl.
3. Uczestnik, który wygra nagrodę w danym sklepie, zostanie o tym fakcie poinformowany poprzez
e-mail lub w formie pisemnej pocztą na adres zamieszkania Uczestnika. W przypadku poinformowania
laureata konkursu w formie email, w odpowiedzi na wiadomość, laureat jest zobowiązany w terminie 7
dni podać Koordynatorowi swoje dane teleadresowe w postaci: imienia, nazwiska, numeru telefonu
kontaktowego, adresu korespondencyjnego, na który należy wysłać nagrodę. W razie, gdy Uczestnik
konkursu nie wyśle wiadomości z danymi teleadresowymi, nagroda przechodzi na nowo wybranego
laureata.

tam mozna bylo slac do 1 lipca to chyba do 8 lipca wyniki Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5273879 Napisano: 05.07.2012 08:48:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a orientujecie sie ktora agencja robila konkurs lirene w real? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5273876 Napisano: 05.07.2012 08:46:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

tzn wg moich wyliczeń chyba do 9 info o ile dobrze pamiętam -chodzi mi o te piłki z Reala

a to moze do konca tygodnia rozesla

graf jest dosc terminowa agencja Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5273866 Napisano: 05.07.2012 08:42:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

maa napisał(a):

Monika11 napisał(a):

maa napisał(a):

coś dzisiaj cicho - po wczorajszym piłkoszale dzisiaj bez wyników jakoś tak spokojnie sie zrobilo

to moze Real sypnie sms-kami tez piłki ale nie repliki emotka

ile bylo pilek w tym realu?

156 piłek i prowadził Graf

o to pewnie dzisiaj beda wyniki
a te pilki w realu to oryginalne? czy repliki? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5273857 Napisano: 05.07.2012 08:32:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

maa napisał(a):

coś dzisiaj cicho - po wczorajszym piłkoszale dzisiaj bez wyników jakoś tak spokojnie sie zrobilo

to moze Real sypnie sms-kami tez piłki ale nie repliki emotka

ile bylo pilek w tym realu? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5273850 Napisano: 05.07.2012 08:28:39 w Paragony
radosna napisał(a):

Mam dwa paragony na Lirene (konkurs w realu). Kupiłam i zapomniałam o konkursie. Chętnie je oddam za jeden zestaw kosmetyków.

jeszcze nie było wyników Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5273847 Napisano: 05.07.2012 08:27:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5273844 Napisano: 05.07.2012 08:26:07 w Carrefour konkursy
yaagatka napisał(a):

qba1990 napisał(a):

z regulaminu nowego konkursu ze spider-manem:

3.3.2.
Wykonać w artystyczny sposób następującą pracę:
Nasiać, czemu lubisz Spider-Mana.

ktoś kiedyś coś nasiewał? nie wiem jak podejść do tematu...

siałam kiedyś ladne kwiatki w ogródku to i teraz zasieje emotka

czerwone i niebieskie - daloby sie zrobić Spider Mana:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5273730 Napisano: 05.07.2012 07:00:52 w Kaufland konkursy
kaki76 napisał(a):

kto zrobi mi dzis zakupy w kaflu na nowy konkurs zakup fairy 2 razy

tez moge zrobic zakupy w kauflandzie Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5273728 Napisano: 05.07.2012 06:59:30 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Monika11 napisał(a):

A Delikatesy już sobie totalnie lecą w ....... emotka Niby do 5 mają obdzwonić i cisza emotka

Oni na pewno tylko do głównych dzwonili, a z rowerami będzie lista.Wprawdzie w regulaminie było,że mogą ( a nie muszą) wcześniej wysłać @ do zwycięzców rowerów, ale komu by się chciało emotka

Lecą sobie w kluki z tym konkursem. Skoro mają listę, to mogliby ją wrzucić już teraz na stronę, a nie przeciągać wszystko do 19.07. emotka

ale czego oczekiwać, skoro są jeszcze sklepy, gdzie... skrzynki konkursowe stoją emotka emotka emotka

hahaha no to piękne

to pewnie konkurs w ogole nie rozwiązany Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5273674 Napisano: 05.07.2012 05:54:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iva napisał(a):

iva napisał(a):

monikar napisał(a):

iva napisał(a):

iva napisał(a):

ewka656 napisał(a):

iva napisał(a):

bartula napisał(a):

A Top Secret jak? Niby poinformowani i nikt nie trafił?

http://www.facebo...wiata.Mody.TopSecret
tutaj się tylko jedna osoba chwaliła że w niedzielę miała informację że wygrała ale nie wiedziała co.

Ja wykopałam telefon do pana który się tym zajmuje ale coś nie odbiera. Mam taką cichą nadzieję, że dziś puszczą jakieś maile lub będą jeszcze dzwonić...

Daj znać jak się czegoś dowiesz emotka

Paszport Do Świata Mody Top Secret Może się pochwali na naszym facebooku emotka Tymczasem czekamy na dane Zwycięzców i scany paragonów, aby potwierdzić prawidłowość zgłoszeń. Jak już wszystkie osoby przyślą nam te dane, oficjalnie ogłosimy listę Zwycięzców emotka

szkoda emotka

jakoś nikt na forum się nie pochwalił...

może nikt nie chciał się chwalić ja czekam na oficjalne wyniki i zawsze jest nadzieja na rezerwę emotka

sprawdźcie swoje skrzynki mejlowe u mnie dzisiaj wiadomość o wygranej emotka
jeszcze nie wiem co emotka

to widze ze tak z rana zaczeli dzialac:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5273671 Napisano: 05.07.2012 05:53:04 w Carrefour konkursy
kotmarian napisał(a):

qba1990 napisał(a):

3.3.2.

ja cos nasieję... artystycznie, i dam znać jak wyrosło hihihih

ja wyhoduję zapęczą nić - na szagie mi już nawet nieźle idzie:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5273634 Napisano: 04.07.2012 10:32:48 w Carrefour konkursy
qba1990 napisał(a):

3.3.2.

dalej w regulaminie jest napisane, iż zgłoszenie do konkursu wymaga zeskanowanie paragonu oraz zeskanowanie oświadczenia stanowiącego załącznik nr 1 do regulaminu Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5273621 Napisano: 04.07.2012 10:05:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anus napisał(a):

Monika11 napisał(a):

argo napisał(a):

z mistrzowskiej promocji kauflandu wygral ktos koszulke carlsberga ? bo widze ze same pilki poszly emotka a powiem wam ze na miescie widzialem 2 osoby w ich koszulkach i byly nawet fajne emotka takie pilkarsie emotka tylko nie wiem czy to wlasnie te byly do wygrania...

na 30 ponad sms-ków każdy trafiony i same piłki emotka

w wątku kauflandowskim ktoś napisał, że zgłoszeń do konkursu było mniej niż piłek, dlatego piłki zostaną wysłane wszystkim, którzy się zgłosili. Nie wiedzą jeszcze co zrobią z koszulkami - może dołożą do piłek, a może w ogóle nie zostaną nikomu przyznane. Musi zdecydować organizator...

fajnie by bylo dostac tez koszulke Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5273608 Napisano: 04.07.2012 09:58:30 w Carrefour konkursy
od dzisiaj nowe konkurs w carrefour - wlasnie zobaczylam na stronce zapowiedz,

http://www.carref...e/konkurs-spiderman/

http://www.carref...wodow-by-wyslac-sms/

jeśli ktoś potrzebuje zakupów jutro będę jechać z rana Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5273409 Napisano: 04.07.2012 07:46:17 w Paragony
odstapie wygrana z shell osobie ktora ma swoj paragon Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5273388 Napisano: 04.07.2012 07:36:06 w Paragony
kupię paragon z kauflandu lub odstapię wygraną Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5273218 Napisano: 04.07.2012 05:40:56 w Paragony
kupie paragon lub odstapie wygrana z shell i kauflandu (oba przypadki to pilki) Wyświetl w wątku >>
0 0