Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maa

maa

#5270373 Napisano: 03.07.2012 10:35:28 w TESCO konkursy
maa napisał(a):

isetta napisał(a):

A co z piłkami z podpisem Lewego? Czy dobrze zrozumiałam, że w piątek wysłali?

cisza

zarty sobie robia

mialy zostac rozeslane w ubieglym tygodniu i oczywiscie ich nie ma

jakbykomus sie udalo tam dodzwonic i podpytac to dajcie znac Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5270312 Napisano: 03.07.2012 09:54:53 w TESCO konkursy
isetta napisał(a):

A co z piłkami z podpisem Lewego? Czy dobrze zrozumiałam, że w piątek wysłali?

cisza

zarty sobie robia

mialy zostac rozeslane w ubieglym tygodniu i oczywiscie ich nie ma

Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5270215 Napisano: 03.07.2012 09:13:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iva napisał(a):

mia napisał(a):

iva napisał(a):

wczoraj dostała wiadomość sms o wygranej z Footballandu a później mejlem zostałam poinformowana o wygranej PlayStation3.. dzisiaj kolejna wiadomość że wczorajsza wiadomość była błędna!!!! o co tu chodzi?! Ale się wkurzyłam, miał ktoś tak.. wczoraj już był taniec radości bo tyle czekałam by wygrać sobie konsolę a tutaj taki numer

Słyszałam, że o konsoli informują telefonicznie...
Ale tak, czy inaczej, to już jest szczyt kompetencji emotka

Myślę, że najlepiej wystartuj do nich na FB - to chyba najprędzej poskutkuje i może się ogarną!

ale się wkurzyłam.. takie numery wycinać.. najlepsze jest że dzisiaj już wysłałam wszystkie potrzebne dane i paragon bo praktycznie informacje o tym były podane w mejlu.
Tak chyba zrobię bo to takie przykre dawać i odbierać

wspolczuje, nienawidze takich sytuacji Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5269054 Napisano: 02.07.2012 01:20:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

mia napisał(a):

Ja się nie odzywam, bo nawet nie wiem o jakich konkursach piszecie... emotka

Ja również nie, zatem siedźmy tutaj w nieśmiałym duecie... przyczajona owca, ukryty kot emotka

http://klublifest...ursu_Super_Pharm.pdf

mowa o tym konkursie Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5269034 Napisano: 02.07.2012 01:12:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

iva napisał(a):

deva napisał(a):

iva napisał(a):

ashley878 napisał(a):

Super Pharm napisało na FB Zgodnie z regulaminem - właśnie kontaktujemy się z laureatami i czekamy na potwierdzenia od nich. Bądźcie czujne! :

to czekamy emotka

dzwonia tylko nie do nas...dziwne

ta sama sytuacja co z Top Secretem.. chyba nam nie dane wygrane

tak............z super pharm właśnie dzwonia, a konsole z warki wysłane..... emotka emotka

pilki z tesco takze

Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5269026 Napisano: 02.07.2012 01:11:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niby dzownia ale jeszcze do kino z nas nie - hmmmm ciekawa sprawa:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5268993 Napisano: 02.07.2012 01:02:29 w Inne mniejsze markety
deva napisał(a):

Agnes napisał(a):

deva napisał(a):

SUPER-PHARM Poland Zgodnie z regulaminem - właśnie kontaktujemy się z laureatami i czekamy na potwierdzenia od nich. Bądźcie czujne! emotka
18 minut(y) temu

chodzi o konek Nivea?

super pharm life style

coś cisza Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5268630 Napisano: 02.07.2012 10:55:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cc_investigator napisał(a):

Słuchajcie, a co czeka na rozwiązanie/ogloszenie wynikow w tym tygodniu?

w watku na rossnecie jest zawsze fajna lista, choc wiem, ze przy tylu konkurach w roznych sklepach, chyba nie da sie takiej zrobic dla paragonowych...
Po tyskiem (graniu) dopiero dochodze do siebie i przyznam, ze nie jestem w stanie ogarnąć na co mam (nie)czekac...

z tego co kojarze czekamy na wyniki z konkursów:
- cola real
- cola carrefour
- cola biedronka
- cola i carlsberg kaufland
- real zywiec zdroj
- real lirene
- tesco blend a med
- tesco kamis
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5268557 Napisano: 02.07.2012 10:16:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

maa napisał(a):

nie chce mi sie wierzyc aby kogokolwiek powiadomili skoro ani jednego roweru nie ma na forum

coś sciemniaja z tym powiadamianiem

Obstawiam, że tych, co wygrali rowery, powiadamiać nie będą, pojawi się lista i finito.

pewnie tak

choć ten ich regulamin trochę nie trzyma się kupy

najpierw informacja ze powiadamianie Laureatow do 5 lipca

kilka linijek dalej, że Laureaci rowerów mogą(czyli nie muszą) zostać powiadomieni mailowo Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5268547 Napisano: 02.07.2012 10:12:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nineczka17 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

kotmarian napisał(a):

a czy dc nie miało w regulaminie, że powidamianie zwycięzców do 5 lipca? to o jakim 19steym mówiła przez telefon??? emotka

Wg regulaminu chyba do 19 -ego ma byc lista na stronie, apowiadamianie chyba do 6 -ego

tak

Powiadamianie Laureatów nastąpi w okresie pomiędzy 26.06.2012 roku a 05.07.2012 roku

Ogłoszenie wyników nastąpi w terminie do dnia 19.07.2012 roku na stronie głównej Delikatesów Centrum www.delikatesy.pl oraz w sklepach sieci Delikatesy Centrum. Laureaci, którym została przyznana nagroda w postaci Samochodu zostaną wcześniej
powiadomieni o wygranej telefonicznie. Laureaci, którym została przyznana nagroda w postaci Roweru mogą zostać wcześniej powiadomieni o wygranej mailowo

nie chce mi sie wierzyc aby kogokolwiek powiadomili skoro ani jednego roweru nie ma na forum

coś sciemniaja z tym powiadamianiem Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5268371 Napisano: 02.07.2012 08:04:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

frodo napisał(a):

aurorcia napisał(a):

maa napisał(a):

to co czekamy dzisiaj na wyniki z Delikatesów?

Nie czekamy emotka

Do 5-go lipca mają skontaktować się z laureatami nagród głównych, ciekawe czy komuś z forum się uda emotka

Ktoś dzwonił do nich w piątek i pisał, że autka już rozdane emotka ale jak to prawda to dali by już tę liste z rowerami, albo chociaż @ powysyłali emotka

jesli rzeczywisice jest tak jak ktos pisal ze autka juz rozdane to moze maja liste rowerow i wrzuca ja dzisiaj.

intermache tez migliby rozwiazac

w ogole szykuje sie chyba ten tydzien z rozwiazaniem wielu konkursow Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5268320 Napisano: 02.07.2012 07:09:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
to co czekamy dzisiaj na wyniki z Delikatesów?
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5267055 Napisano: 30.06.2012 10:47:56 w Prokastynacja - jak z tym walczyć???
kalisto1986 napisał(a):

aniajukej napisał(a):

W mojej łazience coś się zapchało miesiąc temu. Poprosiłam męską część rodziny, żeby zerknął o co biega i ewentualnie naprawił. Powiedział, że później.
Dzisiaj zaczęło kapać nam w jadalni z sufitu (z tej łazienki w sensie się przeciek zrobił), między innymi do jego talerza. Wiecie co zrobił? Przesiadł się... No i co mu zrobię? Przecież jest chory...

emotka emotka emotka dobre emotka
emanuela24 napisał(a):

kaki76 napisał(a):

czy ja wiem czy to to?czasem mi sie nie chce czegos robic ale wiem ze musze jak zrobie szybciej to mam wolne

gdybyś zrobiła później to teraz byś miała wolne emotka

Ooo dokładnie, zgadzam się z Emanuelą emotka

hehehe zawsze jest jakies drugie dno:) emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5263939 Napisano: 29.06.2012 08:44:34 w Inne mniejsze markety

trzeba ich poganiac

w kwestii grilli z Kamisa - dzowniłam do nich bo okazało się że czekam od 2 miesiecy na grilla i go nie otrzymalam. Pani powiedziala ze moje zgloszenie bylo na kupie zlych paragonow, ale sprawdzila go ponownie, wszystko sie jednak zgadza i wysyla grilla. Ładny bałagan tam mają!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5263931 Napisano: 29.06.2012 08:43:06 w TESCO konkursy
do końca tygodnia miała nastąpić wysyłka piłek z Tesco - ktoś już może dostał? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5263927 Napisano: 29.06.2012 08:41:39 w Inne mniejsze markety
Monika11 napisał(a):

maa napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

kotmarian napisał(a):

info dla oczekujących na rozwiązanie konka w delikatesach centrum wiosenna strefa nagród: laureaci samochodów- zostali powiadomieni, dzwoniłam i zapytałam;/

emotka emotka emotka emotka emotka emotka

na pewno kłamią...do mnie nikt nie dzwonił emotka emotka

emotka emotka emotka czyli jednak jest nadzieja:)

Gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta emotka emotka

sa 4 autka to jeszcze jeden dla mnie zostaje:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5263921 Napisano: 29.06.2012 08:40:46 w Inne mniejsze markety
kotmarian napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

kotmarian napisał(a):

info dla oczekujących na rozwiązanie konka w delikatesach centrum wiosenna strefa nagród: laureaci samochodów- zostali powiadomieni, dzwoniłam i zapytałam;/

też sobie tak pomyslałam: a może zrobiła mnie w trąbę...??:) emotka emotka

ile tych samochodów było 2,3 ? bo zastanawiam sie czy się razem z Wami załapię:)
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5263918 Napisano: 29.06.2012 08:39:51 w Inne mniejsze markety
alaalex40 napisał(a):

kotmarian napisał(a):

emotka emotka emotka czyli jednak jest nadzieja:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5263909 Napisano: 29.06.2012 08:38:33 w Inne mniejsze markety
ilonar2301 napisał(a):

deva napisał(a):

beata28 napisał(a):

Informowali z SPH z konka SMS LifeStyle https://www.e-kon...rticles-4-97790.html ?

czekamy, do dziś mają czas

Czas mają do jutra, jeśli chodzi o wybór, a poinformować mogą np. w poniedziałek emotka

cos strasznie wolno idzie im wybor tych laureatow
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5263905 Napisano: 29.06.2012 08:37:33 w Inne mniejsze markety
nineczka17 napisał(a):

kotmarian napisał(a):

maa napisał(a):

kotmarian napisał(a):

hahahaha , z emocji zapomniałam zapytać...

moze wrzuca dzisiaj liste laureatow z rowerkami

... na otarcie łez....

tak bardzo na potrzebna ta lista emotka

wyslalam im na razie maila przez stronke z zapytaniem kiedy opublikuja laureatow

moze cos odpiszą Wyświetl w wątku >>
0 0