Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
maa
Postów 4190
Data rejestracji 14.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie tez cisza Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam sporo glosow
moge zaglosowac dzisiaj a kody otrzymac jutro
zapraszam na pw
Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chetnie kupie lub wymienie na cos innego
oferuje wartościowe produkty na wymiane np. bony do Tesco, Carrefoura, ekspres, toster ( NIE !!! książki, kosmetyki i płyty)
jesli ktos tylko chce zrobic zapas Jupika i oprocz soczkow miec jeszcze cos fajnego albo tansze soczki to zapraszam na pw
na pewno sie dogadamy
mam bardzo dobry przelicznik
zapraszam jeszcze tylko w tym tygodniu
moge takze glosowac na rossnecie Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z życzeniami aby otrzymała tyle ile dała, z najbardziej niespodziewanej strony.....
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oferuje wartościowe produkty na wymiane np. bony do Tesco, Carrefoura, ekspres, toster ( NIE !!! książki, kosmetyki i płyty)
jesli ktos tylko chce zrobic zapas Jupika i oprocz soczkow miec jeszcze cos fajnego albo tansze soczki to zapraszam na pw
na pewno sie dogadamy
zapraszam jeszcze tylko w tym tygodniu
jesli ktos móglby mi pomoc bylabym bardzo wdzieczna
Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba nie bo termin nadsylania listow byl do 17 listopada
Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wlasnie u mnie tez cisza
Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
artprom@ceti.pl
a jesli tak to czy ktos otrzymal potwierdzenie Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba juz minal termin wysylania paragonow do organizatora Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale teraz jeszcze nie rozwiazali a pol roku minelo Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokladnie
to juz nie pierwszy raz w ich wykonaniu
mysle ze dla zasady warto napisac do producenta zeby wiedzial jakie praktyki ma agencja, ktora organizuje konkurs
juz nie chodzi o plakaty ale to przesada robic z ludzi wariatow
Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie bo o tym jak do niej napisalam to jeszcze na forum sie oglaszala Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzieki za liste
to widze ze teraz kilka dni bez zadnych wynikow
najblizsze za tydzien Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ta osobka, ktora szuka paragonu wcale go nie potrzebuje. zarty sobie normlane robi. jestem z krakowa jak ona i dobrze o tym wie wiec na wszelki wypadek woli nie odpisywac na pw:) smieszna jest Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jedni widza korzysc w tym ze odstapia paragon juz za 100 zl inni zeby poczuli sie lepiej musza wziac za ten sam paragon 1 000 zl.
mysle ze nie ma sie co tutaj bulwersowac - wolny rynek i u nas panuje:) a zmowa cenowa coz nigdy nie bedzie tak zeby wszystkich tutaj przekonac aby nie oddwali paragonu z bezcen. To taka walka z wiatrakami wiec chyba niektorzy powinni juz ja sobie odpuscic. Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na pewno sie dogadamy
zapraszam jeszcze tylko w tym tygodniu Wyświetl w wątku >>