Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maa

maa

#3846006 Napisano: 08.11.2010 07:16:09 w Rossmann
ksantypa napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

szukam paragonu na elite; może ma ktoś zbędny? oferty na pw

tam się wpisywalo nr.paragonu

dokladnie Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3846002 Napisano: 08.11.2010 07:15:36 w TESCO konkursy
deva napisał(a):

wsciekly napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

czy ktoś pytał co z sms-ami wysłanymi nie w dniu zakupu BAM?

klapa emotka

a czemu klapa?

bo telefonicznie informuja ze smsa musi byc z dnia kiedy sie kupilo
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3845628 Napisano: 08.11.2010 05:34:49 w TESCO konkursy
wlasnie przed chwila ktos wkleic odpowiedz jaka dostal od P&G w sprawie konkursu

to jest wlansie to o czym pisalalm

oni sie ciesza zainteresowanie a nie maja tego za zle konsumentom

dlatego reklamacje moga tylko pomoc a nie zaszkodzic Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3845623 Napisano: 08.11.2010 05:33:51 w Carrefour konkursy
mahuska napisał(a):

Ja dzisiaj dostałam @ z P&G

Pisałam głównie o brak listy z carrefoura a dostałam taką odp:/
Szanowni Państwo,

Dziękujemy bardzo za kontakt z Działem Konsumenckim. Przykro mam, że powodem kontaktu było niezadowolenie z konkursu Vizir w Leclerc.

Dziękujemy za przekazane informacje, na pewno sprawdzimy je z agencją odpowiedzialną za akcję promocyjną. Jednocześnie prosimy o cierpliwe oczekiwanie na kontakt ze strony organizatora.

Mamy nadzieję, że zaistniałe problemy nie zniechęcą Państwa do brania udziału w naszych konkursach i promocjach.

Jeszcze raz dziękujemy za cenne uwagi. To właśnie stałe kontakty z odbiorcami pozwalają nam udoskonalać wszelkie przeprowadzane akcje i zachować niezmiennie wysoką pozycję na bardzo wymagającym rynku.

Pozostajemy z poważaniem,

Iga Trzeciak
Dział Konsumencki

o wlasnie to jest to o czym dzisiaj rozmawialismy w temacie Tesco Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3845593 Napisano: 08.11.2010 05:28:47 w Rossmann
wsciekly napisał(a):

no nie wiem - sklep sklepowi nierówny emotka

ale według mnie mogą być wszystkie urządzenia, czyli do gniazdka i na baterie (małe i duże) emotka

tyle ostatnio tych konków air wicka, a całe urządzenie wychodzi nieraz taniej niż sam wkład, że nie sposób nie mieć jakiegoś zapasu emotka

heh dokladnie
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3845580 Napisano: 08.11.2010 05:27:20 w TESCO konkursy
aswiercinska napisał(a):

maa napisał(a):

aswiercinska napisał(a):

aswiercinska napisał(a):

dzwonili do meża z bam ale nie mógł zapisac , poprosze o maila i jakie dane trzeba odesłac- z mężami tak jest emotka

nikt nie pomoze?

juz Ci podaje maila

dziekuje ślicznie

artprom@ceti.pl

dopiero teraz zauwazylam ze pytalas

nie ma za co Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3845550 Napisano: 08.11.2010 05:21:13 w TESCO konkursy
aswiercinska napisał(a):

aswiercinska napisał(a):

dzwonili do meża z bam ale nie mógł zapisac , poprosze o maila i jakie dane trzeba odesłac- z mężami tak jest emotka

nikt nie pomoze?

juz Ci podaje maila

artprom@ceti.pl

dopiero teraz zauwazylam ze pytalas Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3845463 Napisano: 08.11.2010 05:07:10 w Rossmann
mia napisał(a):

maa napisał(a):

ivisia napisał(a):

odnośnie AIR WICKA - przecież ani w regulaminie ani w zasadach nie pisało ni słówka, że odświeżacz na wymianę musi być elektryczny, dopiero jak podali nazwiska zwycięzców,to pojawiło się info o tym, że wymagają elektryczne!!
hmm wydrukuję regulamin i jeśli nie będą mi chcieli przyjąć zwykłego, w sprayu, to się na regulamin powołam... emotka

wlasnie tez mi sie tak wydawalo a teraz widze informacje o elektronicznym

moglabys mi podeslac regulamin?

Wątpię, żeby to przeszło - w konkursie na głównej stronie w banerze stało jak byk, że elektryczny odświeżacz ma być...
Ja bym raczej liczyła na to, że panie w Rossmannie będą bez pojęcia jakie rupiecia maja przyjmować, a jakie nie emotka

doklandie

zreszta ja mysle ze jest tyle czasu ze kazdy skombimuje jakis zuzyty Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3845459 Napisano: 08.11.2010 05:06:23 w Rossmann
wsciekly napisał(a):

co do air wicka, to mogą się czepiać, że na stronie jest jedynie WYCI¡G REGULAMINU
a u góry stronki, w zajawce, czarno na białym pisało (i nadal pisze!), że chodzi o elektryczny emotka

ja mysle ze panie w sklepach beda wyrozumiale w tym zakresie zreszta na odbior jest jeszcze miesiac zdaze zluzyc i ten elektryczny Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3845451 Napisano: 08.11.2010 05:03:10 w Rossmann
mia napisał(a):

Anek, ja od grudnia wygrałam trzy Spa!
I bardzo się z tego cieszę, tylko że jeszcze trochę i będzie u mnie taka sytuacja finansowa, że nie będę miała za co do tego Spa dojechać, i wcale nie żartuję emotka
Przepraszam, jeśli ten post wcześniej zabrzmiał jak popisywanie się, ale naprawdę chciałabym wreszcie coś innego wygrać, w momencie gdy pralka mi się rozlatuje, a nowy komputer muszę wziąć na raty emotka
Tak czy inaczej, dzięki wszystkim za dobre słowo!
EOT emotka

ludzka_istota napisał(a):

A ja roumię mię... Sama wygrałam Szkołę Makijażu w wakacje (zdaje się Loreal). Nie miałam jak jechać i nagroda przepadła:(. I żadnego zastepnika nie dostałam

ja tez doskonale rozumiem Mia sesja zejciowa to swietna przygoda ale nie kazdy moze sobie pozwolic na to by zostawic same dzieci na caly dzien, wydac sporo pieniedzy na dojazd itd Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3845444 Napisano: 08.11.2010 05:01:36 w Rossmann
ivisia napisał(a):

odnośnie AIR WICKA - przecież ani w regulaminie ani w zasadach nie pisało ni słówka, że odświeżacz na wymianę musi być elektryczny, dopiero jak podali nazwiska zwycięzców,to pojawiło się info o tym, że wymagają elektryczne!!
hmm wydrukuję regulamin i jeśli nie będą mi chcieli przyjąć zwykłego, w sprayu, to się na regulamin powołam... emotka

wlasnie tez mi sie tak wydawalo a teraz widze informacje o elektronicznym

moglabys mi podeslac regulamin?
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3845291 Napisano: 08.11.2010 04:16:47 w Rossmann
mia napisał(a):

Ja się zabiję - wygrałam sesję fotograficzną z Elite emotka
Wiedziałam, że napisałam naprawdę dobry tekst, bo zależało mi na zestawie za 150 zł emotka Moja pazerność się na mnie zemściła emotka
A myślałam, że te wszystkie ch.o.l.e.r.n.e sesje juz minęły i dopiero niedawno wysłałam.
Kurcze, jeszcze na własny koszt tłuc się do Warszawy, taki hektar!
Jak myślicie, czy z tym da sie coś jeszcze zrobić, np. scedować na kogoś z rodziny? Jak nie, to chyba zrezygnuję emotka

nie mam niestety regulaminu wiec nie wiem czy byl jakis zapis o przkeayzwnaiu nagrody

mysle jednak ze sie zgodza na jakies przekazanie w koncu przeciez moze Ci nie pasowac dojazd xxx km do Warszawy na sesje

henryczka62 napisał(a):

maa napisał(a):

henryczka62 napisał(a):

maa napisał(a):

co bylo do wygrania w elite?

http://www.rossne...i/?contrixId=9100011

nagrody III stopnia: 4 profesjonalne sesje fotograficzne z udziałem stylistów, makijażystki, fryzjera i fotografa mody

- nagrody IV stopnia: 40 zestawów produktów ELITE o wartości 150 PLN brutto każdy

- nagrody V stopnia: 40 zestawów produktów ELITE o wartości 75 PLN brutto każdy

a pamie ktos co wchodzilo w skladtych zestawow ?

chyba nigdzie nie było napisane co w nich ma być, tylko info jak wyżej było podane

czesto na zdjeciu jest pokazane co chodzi w sklad zestawu kosmetykow ale nie pamietam jak bylo z elite Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3845272 Napisano: 08.11.2010 04:13:06 w Rossmann
henryczka62 napisał(a):

maa napisał(a):

co bylo do wygrania w elite?

http://www.rossne...i/?contrixId=9100011

nagrody III stopnia: 4 profesjonalne sesje fotograficzne z udziałem stylistów, makijażystki, fryzjera i fotografa mody

- nagrody IV stopnia: 40 zestawów produktów ELITE o wartości 150 PLN brutto każdy

- nagrody V stopnia: 40 zestawów produktów ELITE o wartości 75 PLN brutto każdy

a pamie ktos co wchodzilo w skladtych zestawow ?

Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3845258 Napisano: 08.11.2010 04:10:22 w Rossmann

maa

#3845020 Napisano: 08.11.2010 03:10:04 w Rossmann
aurora81 napisał(a):

Kiedy wyniki konkursów Elite i Efektima?

elite podobno dzisiaj Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3844918 Napisano: 08.11.2010 02:41:59 w Rossmann
rzeczywiscie

Nagrody będzie można odbierać w wybranej w czasie rejestracji do konkursu drogerii Rossmann w terminie 29.11.-13.12.2010r. pod warunkiem pozostawienia w drogerii Rossmann innego dowolnego odświeżacza elektrycznego. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3844902 Napisano: 08.11.2010 02:37:27 w TESCO konkursy
0 0

maa

#3844901 Napisano: 08.11.2010 02:36:52 w Rossmann
judyta74 napisał(a):

ivisia napisał(a):

paolka napisał(a):

sa wyniki AirWick

czy ktos wie ktory odswiezacz jest nagroda?(na baterie, do pradu?) i chyba tylko bedzie to wklad emotka

5. Nagrodami w Konkursie jest 2000 odświeżaczy powietrza Air Wick Dotyk Luksusu o wartości 15,49 zł brutto. - wydaje mi się, że jest to ten zestawik : urządzenie do prądu + wkład.

zatem mozna oddać takie urządzonko bez wkładu? jak myślicie bo urządzonko mam ale wkładu brak

a zwyklego odwiezacza nie mozna oddac? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3844670 Napisano: 08.11.2010 01:43:03 w Rossmann
henryczka62 napisał(a):

maa napisał(a):

letniowoc napisał(a):

Dax Cosmetics i Air Wick i chyba Ellite z wczoraj emotka

dzisiaj?

juz jest po 12 i nic nie ma na stornie

ja podawałam kiedyś spis wyników (mam nadzieję że dobrze wszystko przepisałam ze strony rossnetu)i wg niego dziś powinny być wyniki

oby oby
ale juz prawie 15 a wynikow brak

Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3844653 Napisano: 08.11.2010 01:39:46 w TESCO konkursy
jkkp napisał(a):

agusia222 napisał(a):

maa napisał(a):

czy ktos sie orientuje jak jest z tym lorealem czy mozna mailowo a jesli tak to w ktorym miejscu regulaminu jest o tym zapis?

ja mam wydrukowany regulamin i pisze że oryginał na adrs...

Warunkiem otrzymania Nagrody jest przesłanie przez Laureata listem poleconym, w terminie 7 dni kalendarzowych od otrzymania wiadomości SMS z informacją o wygranej (decyduje data stempla pocztowego) na adres Organizatora: Sales Force 1 Sp. z o.o., ul. Wiktorii Wiedeńskiej 17 02-954 Warszawa, z dopiskiem: „Magia Pięknych Włosów”:

dowodu dokonania Zakupu Promocyjnego w postaci oryginału lub czytelnej kopii paragonu fiskalnego, świadczącego o dokonaniu jednorazowego zakupu minimum dwóch Produktów Promocyjnych w Punkcie Sprzedaży TESCO, w okresie od dnia rozpoczęcia Konkursu do dnia wysłania zwycięskiego Zgłoszenia.
Możecie czytać uważniej regulaminy emotka

ale to wlasnie wszyscy pisza ze trzeba listownie

jedna osoba jakas wczesniej pisala ze poslala mailowo bo mozna stad pytanie Wyświetl w wątku >>
0 0