Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maa

maa

#3827948 Napisano: 03.11.2010 09:14:26 w TESCO konkursy
toka napisał(a):

maa napisał(a):

toka napisał(a):

chasia napisał(a):

kambria napisał(a):

chasia napisał(a):

Czyli na czym stanęło z BAM w Tesco? Zgłoszenia trzeba było dokonać w dniu zakupu emotka

niestety tak, najwyzej reklamacje możemy sobie popisac emotka

A ktoś się orientuje, do kogo można napisać w sprawie interpretacji regulaminu? UOKIK może w tej sprawie się wypowiedzieć, czy może jakaś inna organizacja/urząd?

niestety moim zdaniem dokładne przeczytanie całego regulaminu wskazuje jednoznacznie ze trzeba wysłac w dniu zakupu.Każdy kto przeczyta cały regulamin dojdzie do punktu o weryfikacji paragonów w którym jest wszystko dokładnie opisane.Nie mozna miec do kogos zalu przez to ze czyta sie niedokładnie regulamin albo tylko jego fragmen.Mi tez niestety zmarnował sie jeden paragon bo przeczytałam dokładnie regulamin dopiero tuz przed wysłaniem smsa.

ale z drugiej strony popatrz na tow ten sposob ze czytaja dokladnie regulamin wysylajac smsa po tym jak dokonalas zakupu spelniasz wszystkie wymagania aby zgloszenie bylo prawidlowe a zatem potem podczas weryfikacji nie powinno sie okazywac ze mimo spelnienia wszystkich postanowien zostajesz wykluczona

rzeczywiscie niezbyt to czytelnie zrobili ale w regulaminie jest info o zasadach weryfikacji i tez to powinno sie przeczytac przed wysłanie smsa.Tez sie na nich wkurzyłam bo nie było u mnie tej tanszej pasty i kupiłam za 13zł ale nie wysłałam smsa w dniu zakupu wiec musiałam dokupic kolejną ;-(

poniewaz napisali niezbyt czytelnie to uwazam ze powinni uznawac obie opcje jako prawidlowe. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3827944 Napisano: 03.11.2010 09:12:29 w TESCO konkursy
chasia napisał(a):

maa napisał(a):

toka napisał(a):

chasia napisał(a):

kambria napisał(a):

chasia napisał(a):

Czyli na czym stanęło z BAM w Tesco? Zgłoszenia trzeba było dokonać w dniu zakupu emotka

A ktoś się orientuje, do kogo można napisać w sprawie interpretacji regulaminu? UOKIK może w tej sprawie się wypowiedzieć, czy może jakaś inna organizacja/urząd?

niestety moim zdaniem dokładne przeczytanie całego regulaminu wskazuje jednoznacznie ze trzeba wysłac w dniu zakupu.Każdy kto przeczyta cały regulamin dojdzie do punktu o weryfikacji paragonów w którym jest wszystko dokładnie opisane.Nie mozna miec do kogos zalu przez to ze czyta sie niedokładnie regulamin albo tylko jego fragmen.Mi tez niestety zmarnował sie jeden paragon bo przeczytałam dokładnie regulamin dopiero tuz przed wysłaniem smsa.

ale z drugiej strony popatrz na tow ten sposob ze czytaja dokladnie regulamin wysylajac smsa po tym jak dokonalas zakupu spelniasz wszystkie wymagania aby zgloszenie bylo prawidlowe a zatem potem podczas weryfikacji nie powinno sie okazywac ze mimo spelnienia wszystkich postanowien zostajesz wykluczona

Uważam, że taka informacje powinna się znaleźć w punkcie 10, gdzie opisane są warunki prawidłowego zgłoszenia a nie ma tam słowa, że zgłoszenie powinno być dokonane w dniu zakupu emotka

dokladnie uwazam tak samo

co wiecej w przypadku jakis watpliwosci regulamin powinien byc interpretowany na korzysc konsumenta

Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3827903 Napisano: 03.11.2010 08:58:19 w TESCO konkursy
toka napisał(a):

chasia napisał(a):

kambria napisał(a):

chasia napisał(a):

ale z drugiej strony popatrz na tow ten sposob ze czytaja dokladnie regulamin wysylajac smsa po tym jak dokonalas zakupu spelniasz wszystkie wymagania aby zgloszenie bylo prawidlowe a zatem potem podczas weryfikacji nie powinno sie okazywac ze mimo spelnienia wszystkich postanowien zostajesz wykluczona Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3827264 Napisano: 02.11.2010 10:21:28 w Paragony
frezja napisał(a):

maa napisał(a):

toka napisał(a):

w zwiazku z konkiem blendamed w Tesco-to ja pisałam do organizatrów.Oto co mi napisali.Wklejam tutaj bo to dotyczy paragonów wiec chyba nikt nie uzna ze to nie na temat:
Witam
W regulaminie jest zapis:
10. Prawidłowe zgłoszenie udziału w konkursie przez Uczestnika oraz
odebranie zgłoszenia przez Organizatora odbywa się w następujący
sposób:

a) po uprzednim dokonaniu zakupu Uczestnik wysyła z zachowaniem
poniższej kolejności pod numer 7143 wiadomość tekstową SMS
zawierającą następujące treści oddzielone kropkami

a w dalszej części regulaminu :

19. Laureat konkursu utraci prawo do otrzymania nagrody jeżeli

f) dowód zakupu będzie stwierdzał datę dokonania zakupu inną niż
data
wysłania SMS, lub.

Klient czytając regulamin ma jasno powiedziane, że musi wysłać SMS-a w

tym samym dniu. Nie ma znaczenia ile godzin po zakupach zostanie
wysłany SMS, ponieważ Klient może nie miec przy sobie tel. lub chce
przemyśleć swój pomysł, jednak data zakupu musi zgadzać się z
datą
wysłania SMS-a.

o kurcze ja tez wysłałam innego dnia:(bo nie doczytałam regulaminu

jednak według mnie zapis regulaminu nie jest jasny i powinni uznawać także te smsy, które zostały wysłane po zakupie ale nie tego samego dnia wiec jak wygram wysmaruje im reklamacje i napisze co uwazam o takim konstruowaniu regulaminu bo to przesada!

maa czemu nie czytasz regulaminow emotka

czytam ale nie wpadlam na to ze skoro spelnie wszystkie wymagania i dokonam prawidlowego zgloszenia w konkursie to moge zostac wykluczona:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3826986 Napisano: 02.11.2010 09:00:04 w Paragony
toka napisał(a):

w zwiazku z konkiem blendamed w Tesco-to ja pisałam do organizatrów.Oto co mi napisali.Wklejam tutaj bo to dotyczy paragonów wiec chyba nikt nie uzna ze to nie na temat:
Witam
W regulaminie jest zapis:
10. Prawidłowe zgłoszenie udziału w konkursie przez Uczestnika oraz
odebranie zgłoszenia przez Organizatora odbywa się w następujący
sposób:

a) po uprzednim dokonaniu zakupu Uczestnik wysyła z zachowaniem
poniższej kolejności pod numer 7143 wiadomość tekstową SMS
zawierającą następujące treści oddzielone kropkami

a w dalszej części regulaminu :

19. Laureat konkursu utraci prawo do otrzymania nagrody jeżeli

f) dowód zakupu będzie stwierdzał datę dokonania zakupu inną niż
data
wysłania SMS, lub.

Klient czytając regulamin ma jasno powiedziane, że musi wysłać SMS-a w

tym samym dniu. Nie ma znaczenia ile godzin po zakupach zostanie
wysłany SMS, ponieważ Klient może nie miec przy sobie tel. lub chce
przemyśleć swój pomysł, jednak data zakupu musi zgadzać się z
datą
wysłania SMS-a.

o kurcze ja tez wysłałam innego dnia:(bo nie doczytałam regulaminu

jednak według mnie zapis regulaminu nie jest jasny i powinni uznawać także te smsy, które zostały wysłane po zakupie ale nie tego samego dnia wiec jak wygram wysmaruje im reklamacje i napisze co uwazam o takim konstruowaniu regulaminu bo to przesada! Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3821308 Napisano: 31.10.2010 06:15:36 w Paragony
paragon z tesco z tchibo
tesco z nescafe
tesco z blend a med
dove pierwsze dni promocji
drosed
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3821010 Napisano: 31.10.2010 03:45:34 w Paragony
beata21 napisał(a):

Potrzebuje paragon z Polo Marketu - gdyz jak sie okazalo mam zly, nie z tego sklepu co trzeba emotka - czy ktos moze poratowac - propozycje na pw

sporo osob sie oglaszalo ze moze sprzedac poszperaj w watki polo Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3818868 Napisano: 30.10.2010 03:07:04 w Carrefour konkursy
dokladnie jest tak jak piszecie

to samo teraz robia w polomarkecie

laureatow glownych nagrod wybiora dopiero pozniej wsros laureatow ktorych do tej pory wytypowali

podczas gdy regulamin mowi, iz

Poinformowanie uczestników, którym zostały przyznane nagrody wymienione w pkt. 6 regulaminu nastąpi telefonicznie, drogą SMS, a następnie lista laureatów zostanie wywieszona na stronie www.e-kupon.info oraz na stronie www.polomarket.pl w terminie do 10 dni od wytypowania laureata nie później niż 30 dni po zakończeniu akcji sprzedaży premiowej.

w regulaminie nigdzie nie ma napisane ze procedura wylalania zwyciezcow bedzie dwuetapowa najpierw wylonia lareatow zelazek a potem wsrod nich laureatow pralek

Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3818730 Napisano: 30.10.2010 02:01:32 w Carrefour konkursy
radosna napisał(a):

Na moją skargę do TQG, że niedopuszczalne jest wysyłanie sms-ów do laureatów konkursu i do osób z listy rezerwowej ... Nigdy się z tym nie spotkałam i chciałabym, aby było normalnie itp. Otrzymałam w odpowiedzi taki e-mail:

Szanowna Pani ........,

Dziękuję za poniższe uwagi, obawiam się jednak, iż konkursy będą zmierzały właśnie do tego aby zmienić zasady weryfikacji zgłoszeń. My jako Agencja będziemy naszym klientom takie rozwiązania bardzo mocno polecać,

pozdrawiamy

I w końcu nie wiem, czy się zastosują do moich uwag czy nie. Odpowiedź bardzo wymijająca i dziwna.

to co zaczynaja robicte agencje to jest jakies nieporozumienie

ja rozumiem,weryfikacja weryfikacja ale nie robienie idiotow z ludzi

co innego przeprowadzenie dokladnej weryfikacji a co innego obiecywanie komus nagrody a potem jej nie przyznawanie z powodu faktu,iz rzekomo bylo sie na liscie rezerwowej

jawna kpina Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3818481 Napisano: 30.10.2010 11:32:42 w Rossmann
czy odberal juz ktos z was z rossnetu zestaw produktow IS?

od wczoraj mozna odbierac Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3818474 Napisano: 30.10.2010 11:30:49 w Giełda Kodów ; )
poszukuje kodow z jupik

zainteresowanych zapraszam na pw Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3818465 Napisano: 30.10.2010 11:28:16 w Paragony
mam paragony z :

tesco nescafe
tesco tchibo

dove z pierwszych dni promocji

tesco blend a med Wyświetl w wątku >>
0 0

maa