Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maa

maa

#3312150 Napisano: 21.04.2010 01:48:19 w Inne mniejsze markety
kretafka napisał(a):

hehe emotka kto mi sprzątnął TV z Kwadji z Bolszewa emotka emotka na szczęście w słupsku się udało a sklep został wywalony z listy emotka

no to gratulacje

jedno jest pewnie ja z Bolszewa nagrody ci nie zwinelam:) emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3312135 Napisano: 21.04.2010 01:43:22 w Carrefour konkursy
radosna napisał(a):

A ja nie dostałam ani karty z Zakupów Marzeń, ani bonów z Jesieni Kolorów Garniera.

dopiero wczoraj zaczeli rozwozic wiec jeszcze pewnie im troche zejdzie

Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3312126 Napisano: 21.04.2010 01:39:59 w Inne mniejsze markety
leelee napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

właśnie, o to chodzi że nie było w reg nic o czasie minimalnym, a wy jak zwykle sie rzucacie że nie umie przegrywać

emotka emotka

rzecyzwiscie powinni taki zapis w regulaminie wprowadzic - zazwyczaj tka bywa

ale widac musieli to pozniej sobie ustalic
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3312124 Napisano: 21.04.2010 01:38:33 w Inne mniejsze markety
emanuela24 napisał(a):

maa napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

maa napisał(a):

stwierdzam po prostu fakt ze twoje posty maja na celu wedlug mnie siac tutaj zamet a nie ma nic niewlasciwego w wymianie paragonow a juz z cala pewnoscia nie jest to rownowazne z podrabianiem i nie nosi jego znamion.

zreszta ty wysuwasz rozne teorie np ze sprzedawanie zabawek na allegro to dranstwo i okrutnosc a nastepnie sama to czynisz wiec nie bede sie z Toba wdawala w dalsze polmiki.

niech kazdy sobie sam ustala co jest dla niego fair a co nie

emotka to podaj mi link do tego mojego allegro - bo ja w życiu zabawki nie sprzedałam emotka emotka emotka emotka emotka więc nie rób ze mnie czarnej owcy - mam swoje zasady i się ich trzymam emotka
w przeciwieństwie do niektórych osób emotka

to jak masz zasady to trzymaj sie tego co pislaas bbo w porpzednim temacie deklarowalas ze koncyzsz temat a dalej go ciagniesz

w przeciwniestwie do mnie wiem co mowie ale nie zamzamierzam znizac sie do coponiektorych poziomu i prowadzic tutaj dalszych dyskusjji

gdybyś miała swój poziom to byś udowodniła co mówisz
emotka
to po pierwsze a po drugie to już inna sprawa inny temat bo mi wmawiasz garb na plecach emotka emotka emotka emotka

nie dam sie sprowokowac do dalszej dyskusji bo nie mam na nia ochoty niezlaeznie do tego co sobisobie tam uwazasz Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3312098 Napisano: 21.04.2010 01:31:03 w Inne mniejsze markety
smsowicz napisał(a):

10.1.Organizator ma prawo w każdym momencie trwania konkursu wykluczyć uczestnika z udziału w konkursie, jak również odmówić mu przyznania nagrody, w stosunku, do którego powziął uzasadnione podejrzenie o działania sprzeczne z regulaminem.

Chyba czas 3s uznali za niezgodny emotka

coraz czesniej w tkaich konkursach daja ten minimalny prog
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3312095 Napisano: 21.04.2010 01:29:27 w Inne mniejsze markety
emanuela24 napisał(a):

maa napisał(a):

stwierdzam po prostu fakt ze twoje posty maja na celu wedlug mnie siac tutaj zamet a nie ma nic niewlasciwego w wymianie paragonow a juz z cala pewnoscia nie jest to rownowazne z podrabianiem i nie nosi jego znamion.

zreszta ty wysuwasz rozne teorie np ze sprzedawanie zabawek na allegro to dranstwo i okrutnosc a nastepnie sama to czynisz wiec nie bede sie z Toba wdawala w dalsze polmiki.

emotka to podaj mi link do tego mojego allegro - bo ja w życiu zabawki nie sprzedałam emotka emotka emotka emotka emotka więc nie rób ze mnie czarnej owcy - mam swoje zasady i się ich trzymam emotka
w przeciwieństwie do niektórych osób emotka

to jak masz zasady to trzymaj sie tego co pislaas bbo w porpzednim temacie deklarowalas ze koncyzsz temat a dalej go ciagniesz

w przeciwniestwie do mnie wiem co mowie ale nie zamzamierzam znizac sie do coponiektorych poziomu i prowadzic tutaj dalszych dyskusjji Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3312056 Napisano: 21.04.2010 01:20:35 w Inne mniejsze markety
emanuela24 napisał(a):

maa napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

maa napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

leelee napisał(a):

22 5656 000 - nr do firmy Henkel

Niech ktoś zadzwoni ja też zadzwonię, będę zapewne zadowoleni z firmy emotka

a Ty co chcesz zadzwonić i powiedzieć że jesteś niezadowolony bo nie wygrałeś emotka

emotka emotka emotka

uważaj bo zaraz Cie ktoś podkabluje że paragony kupujesz - tym zapewne się zainteresują emotka

szczerze to watpie

stale ta sama pryzspiewka a naprawde trzeba uwierzyc ze organizatorow to slabo interesuje

organizatorów nie - ale sponsorów już tak

kiedyś na rozdaniu nagród z pewnej firmy - przez przypadek słyszałam na papierosku rozmowę sponsora właśnie na temat podrabianych paragonów i o tym jak ktoś ostro za to po tyłku dostał ( chodziło o podrobione paragony nie kupione - ale myślę że i tym by sie zainteresowali)
więc maa przestań opowiadać jakie to jest feer i że nic nikomu za dziwne nieuczciwe praktyki nie grozi

co do organizatora zgadzam sie - oni wolą nie wiedzieć - nie informować sponsora bo i po co pokazywać że mają jakiś problem z przeprowadzanym konkursem ??

a ty przestan opowiadac jakie to jest niefair wymienic sie z kims paragonem

co innego podrabianie a co innego kupowanie od kogos innego

i przedstan w koncu mieszac te dwie sprawy i siac zamet na forum

okres dostałaś czy co ?? emotka jeśli regulamin mówi o zakupie przed wysłanym sms-em to chyba jasno że to nie feer - ale ok niech Twoje będzie na wierzchu - bo zawsze popierałaś nieuczciwość i nielojalność wobec ludzi i stąd masz alergie na wszystko co napiszę ?? już Ty wiesz o co chodzi co nie ?? o to masz żal ?? szkoda że do mnie a nie do siebie
skąd Ty wiesz czego chce sponsor ( nie myl z organizatorem) bo ja z jednym miałam okazję na papierosku osobiście porozmawiać z prawnikiem jednego z sponsorów i kończę już temat - bo zawsze musisz mieć odmienne zdanie tylko dlatego że kiedyś wykazałaś się fałszem - więc ja zaczynam już ignorować Twoje posty

rafi323raf tyle że my snujemy domysły o czasie minimalnym - nikt dowodów na to nie ma - bo nawet raporty nie odzwierciedlają tego jak faktycznie na serwer sms-ki wchodzą

Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3312018 Napisano: 21.04.2010 01:12:47 w Carrefour konkursy
siwy28 napisał(a):

mam pytanie, nie było mnie kilka dni....
czy te bony sodexo to są te do fryzjera???
gdzie je można realizować i czy już wszyscy dostali? bo u siorki brak nadal bonów... emotka

na stornie sodexo mozna znalezc informacje gdzie mozna zrelaizowac bony

sa to bony travel&beauty sodexo Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3312000 Napisano: 21.04.2010 01:08:11 w Inne mniejsze markety
emanuela24 napisał(a):

maa napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

leelee napisał(a):

a Ty co chcesz zadzwonić i powiedzieć że jesteś niezadowolony bo nie wygrałeś emotka

emotka emotka emotka

uważaj bo zaraz Cie ktoś podkabluje że paragony kupujesz - tym zapewne się zainteresują emotka

szczerze to watpie

stale ta sama pryzspiewka a naprawde trzeba uwierzyc ze organizatorow to slabo interesuje

organizatorów nie - ale sponsorów już tak

kiedyś na rozdaniu nagród z pewnej firmy - przez przypadek słyszałam na papierosku rozmowę sponsora właśnie na temat podrabianych paragonów i o tym jak ktoś ostro za to po tyłku dostał ( chodziło o podrobione paragony nie kupione - ale myślę że i tym by sie zainteresowali)
więc maa przestań opowiadać jakie to jest feer i że nic nikomu za dziwne nieuczciwe praktyki nie grozi

co do organizatora zgadzam sie - oni wolą nie wiedzieć - nie informować sponsora bo i po co pokazywać że mają jakiś problem z przeprowadzanym konkursem ??

a ty przestan opowiadac jakie to jest niefair wymienic sie z kims paragonem

co innego podrabianie a co innego kupowanie od kogos innego

i przedstan w koncu mieszac te dwie sprawy i siac zamet na forum
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3311881 Napisano: 21.04.2010 12:36:27 w Inne mniejsze markety
emanuela24 napisał(a):

leelee napisał(a):

Nie że nie wygrałem. Chodzi o to,że Smolar odwala jakieś ,,szmuchle emotka

ale jakie szmuchle ??
jesteś pewnien że nikt u Ciebie szybciej nie odpisał ?? to jaki miałeś czas 0 sek?? ( i tak są jeszcze setne które w takich przypadkach decydują)

zawsze pojawia sie jakies glosy niezadowolenia

raz sie wygrywa raz nie

nie martw sie leelee dzisiaj jedni ciesza sie z wygranych jutro bedziesz Ty skakal pod sufit tak to jest

glowa do gory

bedzie ok Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3311875 Napisano: 21.04.2010 12:35:09 w Inne mniejsze markety
emanuela24 napisał(a):

leelee napisał(a):

emotka emotka emotka

szczerze to watpie

Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3311871 Napisano: 21.04.2010 12:34:11 w Paragony
Paragon BP 20.04.2010, 12:26 +24h sprzedam Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3311869 Napisano: 21.04.2010 12:33:50 w Paragony
benon69 napisał(a):

anik01 napisał(a):

szukam jeden paragon LOREAL
mam wolny paragon substral
\oraz
2x velvet carrefour(zapomnialam wyslac zgloszenie)
Quantum z reala, carrefoura, tesco wolne paragony
stokrotka paragony

na cannes loreal do 20.04 mozna bylo slac paragony czyli wczoraj

zgadza sie

a listy rezerowej nie bedzie Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3311864 Napisano: 21.04.2010 12:32:34 w Carrefour konkursy
kalisto1986 napisał(a):

misia89p napisał(a):

a może dzwonł ktoś sie zapytać czenu bonów nie możemy wydać w tych salonach co były w regulaminie

ja jak je dostane napewno zadzwonie emotka

jakby ktos wiedzial cos wiecej odnosnie relaizacji w regulamonowych punktach to prosze niech tutaj da znac Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3311457 Napisano: 21.04.2010 11:01:07 w Paragony
Paragon BP 20.04.2010, 12:26 +24h sprzedam Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3311449 Napisano: 21.04.2010 10:59:50 w Inne mniejsze markety
bmacieja napisał(a):

toka napisał(a):

bmacieja napisał(a):

basiasiwek28 napisał(a):

bmacieja napisał(a):

no to gratuluje wszystkim emotka i przyznac się kto mi w Siedlcach zwinął TV ? emotka

Siedlce nie brało udziału-nie było sklepu na liście
najbliższy był w Sokołowie Podlaskim

no co ty... w regulaminie jest lista i jest sklep Hanka na garwolińskiej - ja tam kupowałam produkty... to znaczy, że nie potrzebnie emotka

niestety pozmieniali tą liste-ja robiłam zakupy 30km od domu-a teraz widze ze był sklep tuż za rogiem w promocyjnych emotka

emotka to po co ja czekałam i grałam.... emotka i po co lista sklepów w reg

smolar niestety ma tkaie wpadki
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3311392 Napisano: 21.04.2010 10:42:54 w Paragony
Paragon BP 20.04.2010, 12:26 +24h Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3311363 Napisano: 21.04.2010 10:36:58 w Paragony
sprzedam paragon z wczoraj z bp Wyświetl w wątku >>
0 0