Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maa

maa

#3250449 Napisano: 30.03.2010 09:49:17 w Winiary
kiedy ostatnie losowanie z winiar? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3250374 Napisano: 30.03.2010 09:29:20 w Carrefour konkursy
alaalex40 napisał(a):

aswiercinska napisał(a):

trojan napisał(a):

ewiczek napisał(a):

aswiercinska napisał(a):

trojan napisał(a):

I dzwonili juz z konkursu Carrefoura Palmolive?

to organizuje graf -we wszystkim ma teraz opóżnienie emotka

aswiercinska napisał(a):

trojan napisał(a):

I dzwonili juz z konkursu Carrefoura Palmolive?

to organizuje graf -we wszystkim ma teraz opóżnienie emotka

ale pewnie smsy puszcza w koncu tyle bylo nagrod ze nie beda dzwonic chyba

z wycieczką beda dzwonić, z zestawami napewno smsy.

ale obejżec tyle zdjęc... chyba że losują

przeciez kosmetyki to dla 160 osob pierwszych kazdego dnia...

ale nie informowali na biezaco Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3250331 Napisano: 30.03.2010 09:20:02 w Carrefour konkursy
rafi323raf napisał(a):

aggie napisał(a):

iaziaz napisał(a):

co z bonami z carrefour budzet bo jak w tamtym tyg.tam dzwoniłam to pani powiedziała ze na drugi dzien ma byc wysyłka i cisza ma ktos jakies nowe info emotka

A moja mama jeszcze tego pseudokosza nie dostała. Ani w całości ani w częściach. Napisali jej że wysla nagrode poczta ale poki co nic nie widać

wg nich jeszcze nie wsyztskie kosze zostały wysłane. Więc trzeba czekac:]
a bony ktoś dostał, czy też jeszcze nie?

coraz wiecje konkursow gdzie agencje zupelnie nie wywiazuja sie z regulaminow Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3249849 Napisano: 30.03.2010 07:04:19 w Carrefour konkursy
skarb888 napisał(a):

radosna napisał(a):

ezka napisał(a):

dostał już ktoś bon na usługi fryzjerskie z Jesień Kolorów Garniera?

Nie dostaliśmy. Może dostaniemy jesienią? emotka

Tylko którego roku???? emotka

pewnie nie tego

zreszta po red age mozna sie chyba wszystkiego spodziewac Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3246624 Napisano: 29.03.2010 10:35:18 w Carrefour konkursy
radosna napisał(a):

ezka napisał(a):

dostał już ktoś bon na usługi fryzjerskie z Jesień Kolorów Garniera?

Nie dostaliśmy. Może dostaniemy jesienią? emotka

zeby tylko tą jesienią:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3243360 Napisano: 28.03.2010 09:37:43 w Paragony
zawodowiec25 napisał(a):

maa napisał(a):

no teraz to chyba nikt nie odbierze

zadzwonie tam jutro i podpytam

na razie przeczytalam regulamin i niestety sami sobie strzelili w leb - zadnej iformacji o tym ze nie wolno korzystac z programow ktore wysylaja zgloszenia, zadnej informacji o liscie rezerwowej i przede wszystkim zadnej i informacji o weryfikacji na podstawie zaproszen do siedziby.

Sorry zawodowiec ale ta opcja wydaje mi sie najbardziej komiczna i nierealna wiec jak cos takiego slysze to chce mi sie smiac.

Jednak mam nadzieje ze cos z tym konkursem zrobia i uda misie wygrac opony

na razie dysponuje wolnymi paragonami, ktore chetnie odsprzedam jesli ktos potrzebuje

Nie ma i to jest mały problem, ale coś przeoczyłaś w regulaminie, i to się zmieni.

isiulka napisał(a):

Przecież Ty nie mozesz brać udziału w tym konkursie emotka emotka emotka

Nie napisałem, że biorę
emotka Widzę , że to forum nic się nie zmieniło. Mówię jak wygląda sytuacja, co może być dobrą wiadomością dla poniektórych, ale zaraz pojawia się ktoś typu wszechwiedząca Maa której trzeba udowadniać wszystko co się mówi. Nie wierzysz to masz problem, i ja Ci w nim nie pomogę. Ale nie neguj tego co mówie, bo wypowiadając się a nie mając żadnej wiedzy w tym temacie to za dobrze nie świadczy.

sorry ale nie lubie osob ktore tutaj przychodza tylko po to zeby siac ferment i dawac nadzieje zeupelnie bez sensu.

To ze sa ludzie ktorzy zawodowo graja w takie konkursy i odnosza sukcesy jest tematem ogolnodostepnym dla wsyzstkich.

Dlatego skoro agencja przez zorganizowaniem konkursu o tym nie pomyslala tylko w trakcie sie zorientowala to nie dobrze o niej swiadczy.

Napisales swojego posta po tym jak wczoraj dwie osoby oglosily sie na forum ze suzkaja paragonow- nie badz wiec smieszny ale fakty same swiadcza o sobie.

Skoro jestes takim oredownikiem sprawiedliwosci to trzeba bylo swojego posta zamiescic po 1 dniu konkursu emotka emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3243334 Napisano: 28.03.2010 09:29:50 w Paragony
isiulka napisał(a):

zawodowiec25 napisał(a):

maa napisał(a):

smsowicz napisał(a):

monisi napisał(a):

smsowicz napisał(a):

viperek napisał(a):

Szukam paragonu BP/ARAL na zakup paliwa Ulimate.
Z 24 lutego (w grę wchodzi również wieczór dnia poprzedniego i ranek dnia następnego).

Zagrałem 2 x na 1 paragon i wygrałem 2x.
Mogę również odstąpić wygraną - 1 dane nie zostały jeszcze podane.

Ten wątek powinien być dostępny dla użytkowników z co najmniej 30 postami i jednocześnie co najmniej 2 miesiącami stażu. Bo tak mamy, to co mamy. Zakładanie nowych kont dla szukania paragonów emotka

widze ze tobie sie tutaj nic nie podoba ani oetker ani jak ktos szuka paragonu moze sie wyloguj bo po co tu marudy na forum nie chcesz mu pomoc to po co komentujesz a w temacie mam paragony winiary

Wiadomo, zdarza się. Nie miałbym nic przeciw, gdyby ta osoba ze swojego konta. Gdyby ta osoba nie miała nic na sumieniu, to by nie zakładała nowego konta. Poza tym agencje na poczekaniu też zakładają sobie nowe konta i widzą jakie rzeczy mają miejsce.

no to jak widza jakie rzeczy maja miejsce to niech wprowadza jakies inne zasady konkursow i niech np najpierw wymagaja przeslania zgloszenia z paragonem jak to ma miejsce w coraz wiekszej ilosci konkursow gdzie sle sie maila wraz ze skanem paragonu

Akurat ten konkurs to jedna wielka pomyłka, wystarczy uzykać czas 0,050 i już ma się opony. Jak uzyskać ten zcas zainetersowani wiedzą. Dodam tlyko, że wszytskie paragony są weryfikowane. W pierwszych 4 dniach konkursu tlyko 1 osoba podrobiłą sobie paragon ( pozmieniała daty w programie graficznym, wydrukowała i przefaxowała), natomiast już w 6 i 7 dniu trwania konkursu podrobionych paragonów przybyło już o 4. Dodam jeszcze że , czasy poniżej pewnego progu ( te niemozliwe do uzykania- a te które aktualnie wygrywają) będą dodatkowo weryfikowane, niektórzy zostaną poproszeni do siedziby organizatora.
więc apeluję do osób któe nie dostał teleofniku informującego o wygranej, aby zostawili sobie paragony. Bo lista znacznie się zmieni pod sam koneic konkursu.

Przecież Ty nie mozesz brać udziału w tym konkursie emotka emotka emotka

czemu?
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3243320 Napisano: 28.03.2010 09:24:40 w Paragony
zawodowiec25 napisał(a):

maa napisał(a):

szczerze to watpie zeby agencji chcialo sie prowadzic takie dzialania o jakich wspominasz

oczywiscie mozna miec nadzieje ze tak sie stanie ale naprawde wydaje mi sie ze twoje dzialanie ma na celu raczej zminimalizowac konkurencje poprzez przekonanie ludzi z forum do niesprzedawania paragonow niz dac nam zwyklym szarczka nadzieje w tym konkursie

Maa, nie widzę potrzeby udowadniania Ci czegokolwiek. To co napsiałem to nie są domniewymania tlyko fakty. Zresztą telefon do agencji jest jawny. Zadzwoń i zapytaj.

no teraz to chyba nikt nie odbierze

zadzwonie tam jutro i podpytam

na razie przeczytalam regulamin i niestety sami sobie strzelili w leb - zadnej iformacji o tym ze nie wolno korzystac z programow ktore wysylaja zgloszenia, zadnej informacji o liscie rezerwowej i przede wszystkim zadnej i informacji o weryfikacji na podstawie zaproszen do siedziby.

Sorry zawodowiec ale ta opcja wydaje mi sie najbardziej komiczna i nierealna wiec jak cos takiego slysze to chce mi sie smiac.

Jednak mam nadzieje ze cos z tym konkursem zrobia i uda misie wygrac opony

na razie dysponuje wolnymi paragonami, ktore chetnie odsprzedam jesli ktos potrzebuje
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3243301 Napisano: 28.03.2010 09:15:58 w Paragony
zawodowiec25 napisał(a):

maa napisał(a):

smsowicz napisał(a):

monisi napisał(a):

smsowicz napisał(a):

viperek napisał(a):

Z 24 lutego (w grę wchodzi również wieczór dnia poprzedniego i ranek dnia następnego).

Ten wątek powinien być dostępny dla użytkowników z co najmniej 30 postami i jednocześnie co najmniej 2 miesiącami stażu. Bo tak mamy, to co mamy. Zakładanie nowych kont dla szukania paragonów emotka

widze ze tobie sie tutaj nic nie podoba ani oetker ani jak ktos szuka paragonu moze sie wyloguj bo po co tu marudy na forum nie chcesz mu pomoc to po co komentujesz a w temacie mam paragony winiary

Wiadomo, zdarza się. Nie miałbym nic przeciw, gdyby ta osoba ze swojego konta. Gdyby ta osoba nie miała nic na sumieniu, to by nie zakładała nowego konta. Poza tym agencje na poczekaniu też zakładają sobie nowe konta i widzą jakie rzeczy mają miejsce.

no to jak widza jakie rzeczy maja miejsce to niech wprowadza jakies inne zasady konkursow i niech np najpierw wymagaja przeslania zgloszenia z paragonem jak to ma miejsce w coraz wiekszej ilosci konkursow gdzie sle sie maila wraz ze skanem paragonu

Akurat ten konkurs to jedna wielka pomyłka, wystarczy uzykać czas 0,050 i już ma się opony. Jak uzyskać ten zcas zainetersowani wiedzą. Dodam tlyko, że wszytskie paragony są weryfikowane. W pierwszych 4 dniach konkursu tlyko 1 osoba podrobiłą sobie paragon ( pozmieniała daty w programie graficznym, wydrukowała i przefaxowała), natomiast już w 6 i 7 dniu trwania konkursu podrobionych paragonów przybyło już o 4. Dodam jeszcze że , czasy poniżej pewnego progu ( te niemozliwe do uzykania- a te które aktualnie wygrywają) będą dodatkowo weryfikowane, niektórzy zostaną poproszeni do siedziby organizatora.
więc apeluję do osób któe nie dostał teleofniku informującego o wygranej, aby zostawili sobie paragony. Bo lista znacznie się zmieni pod sam koneic konkursu.

szczerze to watpie zeby agencji chcialo sie prowadzic takie dzialania o jakich wspominasz

oczywiscie mozna miec nadzieje ze tak sie stanie ale naprawde wydaje mi sie ze twoje dzialanie ma na celu raczej zminimalizowac konkurencje poprzez przekonanie ludzi z forum do niesprzedawania paragonow niz dac nam zwyklym szarczka nadzieje w tym konkursie Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3243244 Napisano: 28.03.2010 08:43:52 w Paragony
smsowicz napisał(a):

monisi napisał(a):

smsowicz napisał(a):

viperek napisał(a):

Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3239956 Napisano: 26.03.2010 08:02:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
kiedy jest lsoowanie miesieczne z zimy mistrzow? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3238081 Napisano: 26.03.2010 11:11:52 w Paragony
poszukuje paragonu na kosmetyki dove za minumum 20 zl z daty od 1 lutego do 14 marca.

chetnych z ofertami zapraszam na pw Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3236923 Napisano: 25.03.2010 08:39:51 w Paragony
poszukuje paragonu na kosmetyki dove za minumum 20 zl z daty od 1 lutego do 14 marca.

chetnych z ofertami zapraszam na pw Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3231594 Napisano: 24.03.2010 12:16:31 w Rossmann
sasanka24 napisał(a):

maa napisał(a):

wiecie kiedy bedzie mozna odbierac bpony na 100 zl z konkursu garniera jeszcze z tamtego roku?
wzieli od nas jakis czas temu dane w ktorej drogerii chcielibysmy odebrac nagrode i cisza

Prawdopodobnie mamy zostać poinformowani @ na początku kwietnia, więc cierpliwie czekamy emotka

dzieki

widze z ekonkursy z jesieni 2009 a rozwiazen dopiero na wisoen 2010 Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3231152 Napisano: 24.03.2010 09:50:06 w Carrefour konkursy
siwy28 napisał(a):

maa napisał(a):

ktos moze ma informacje kiedy beda wysylac bony do fryzjera z konkursu garniera?

w kwietniu

dzieki Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3231075 Napisano: 24.03.2010 09:26:02 w Carrefour konkursy
ktos moze ma informacje kiedy beda wysylac bony do fryzjera z konkursu garniera? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3231054 Napisano: 24.03.2010 09:22:21 w Rossmann
wiecie kiedy bedzie mozna odbierac bpony na 100 zl z konkursu garniera jeszcze z tamtego roku?
wzieli od nas jakis czas temu dane w ktorej drogerii chcielibysmy odebrac nagrode i cisza Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3211921 Napisano: 18.03.2010 10:03:42 w Carrefour konkursy
jolcia12 napisał(a):

taaga20 napisał(a):

toka napisał(a):

gusiabo81 napisał(a):

majeczkamp napisał(a):

nice napisał(a):

andzia___ napisał(a):

tylko ciekawe co z rekompensatą? ...
liczyłam że cos dorzucą do paczek z brakami...
emotka emotka

Ja już bym nie liczyła na to że po raz trzeci zapłacą za koszty przesyłki i cos nam doślą do tego kramu. emotka

napiszemy reklamacje ze slowa nie dotrzymują i wyslą emotka emotka emotka emotka emotka

u mnie jeszcze kuriera nie było, ale jak dobrze rzumiem to nie ma ani kosza ani zadnego upominku emotka emotka

moze przystojny kurier jest tym dodatkiem emotka

to zależy jak kto pojmuje słowo przystojny
emotka bo ten co u mnie jeżdzi to nie jest przystojny emotka

u mnie przystojny emotka

a dzis się mnie pyta czy ja czasem nie mam znajomosci w tych komisjach konkursowych emotka

:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3211733 Napisano: 18.03.2010 09:21:02 w Carrefour konkursy
co to za konkurs palmolive? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3210419 Napisano: 17.03.2010 07:42:59 w Carrefour konkursy
awe napisał(a):

a tak na marginesie już za sam fakt pozytywnego działania organizatora konka dodaję go do ulubionych emotka emotka emotka szczególnie za tą obiecaną rekompensatę

dokladnie Wyświetl w wątku >>
0 0