Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maa

maa

#3054535 Napisano: 25.01.2010 10:31:01 w Winiary
emanuela24 napisał(a):

maa napisał(a):

yuliya25 napisał(a):

Wiecie co, wlazłam na edycję sprzed roku, i powiem Wam, że nagrody rok temu były lepsze, więcej warte. Samych aut było 6!

tak dokladnie .
wtedy wygrac cos bylo naprawde ciezko bo zawodowcy w kazdym etapie silnie dawali sie we znaki.
w tej edycji jest mniej nagrod a zarazem mniej wartosciowych wiec moze przecietnemu Kowalskiemu bedzie latwiej wygrac?

i to jest mentalność konkursomaniaka widzi autko i wali ile wlezie nie myśli o tym że jak je po pół roku sprzeda to 50 tysi za nie nie dostanie emotka
a co do tamtych nagród nie wydaje mi sie aby nagrody były gorsze wtedy aparaty teraz tv emotka

wiesz ja patrze na to z takiej perspektywy ze mialabym nowe sliczne autko a nie ile bym zarobila sprzedajac go po pol roku wiec to troche inaczej wyglada Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3054465 Napisano: 25.01.2010 10:12:22 w Winiary
emanuela24 napisał(a):

maa napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

maa napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

maa napisał(a):

mirek1818 napisał(a):

no się się wypowiem posłałem troszkę ponad 500 sms-ów z kilkudziesięciu numerów, paragony mam nawet w zapasie sporą ilość. szanse w takich konkursach są marne trafienie z ilością 500 sms-ów nagrody jest znikome. trafić można wysyłając 1 sms-a ale to już prawdziwe szczęście emotka

nie wiem czy nagrody sa az tyle warte
jezeli ktos potrzebuje tv czy laptop to jasne ze nagrody sa super - dla kogos kto gra tlyko po to zeby sprzedac i zarobic to asortyment pokroju laptopy i tv 26 chyba nie jest czyms wyjatkowym. Laptopy i tv bez gwarancji ciezko sprzedac np na allegro. Trzeba tez zalozyc ze tv to 26 calowki, ktore aktualnie nie ciesza sie sporym zianteresowaniem - wystarczy zapytac sprzedawcy w jakimkolwiek sklepie rtv.

maa a ty myślisz że jak ktoś wyśle 2000 esków to liczy na tv ?? tv jest w razie wu pokryciem kosztów - co do gwarancji - to najczęściej można taka załatwić - ale o ile dobrze pamiętam to w poprzednim konkursie WINIAR były gwarancje emotka
i pomyśl o tym że niektórzy graja po to by wygrać a nie zawsze zarobić- taki nałóg ( znam jedna taka laskę - lansuje się jaką jest gwiazdą konkursową a wydaje taka kase na konkursy że gra chyba tylko po to aby gwiazdą wyników pozostać bo dla zysku zapewne nie - bo widząc jakie ilości wysyła i co na te ilości wygrywa stwierdzam że zysk jest marny ) emotka

a jeszcze dodam, ze czesto nagrody sprzedaje sie poza all i wtedy jest jednak wiekszy zarobek , no i wiadomo osoby z taka iloscia zgloszen poluja na kase

poza allegro?

no poza - nie masz znajomych prowadzących sklep czy coś ??
ja tam 95% poza allegro pcham za lepszą kasę emotka

szczerze to nie mam ani jednego znajomego prowadzacego sklep rtv i agd a znajomi, ktorzy prowadza sklepy np spozywcze maja osoby ktore ich sklepy zaopatruja w towar wystawiajac na to stosowne dokumenty - faktury itd.

a co za problem wygrany TV w sklepie sprzedać ??
wystarczy odpowiednio opodatkować zbycie wygranej przed okresem sześciu miesięcy spisać umowę sprzedaży z właścicielem sklepu - wszystko załatwić można tylko trzeba się poradzić prawnika i już wiesz jak co ma wyglądać emotka

w wiekszych miastach sklepy ze sprzetem to raczje wieksze sieciowki - brak mniejszych lokalnych sklepow z takim asortyementem Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3054458 Napisano: 25.01.2010 10:10:57 w Winiary
yuliya25 napisał(a):

Wiecie co, wlazłam na edycję sprzed roku, i powiem Wam, że nagrody rok temu były lepsze, więcej warte. Samych aut było 6!

tak dokladnie .
wtedy wygrac cos bylo naprawde ciezko bo zawodowcy w kazdym etapie silnie dawali sie we znaki.
w tej edycji jest mniej nagrod a zarazem mniej wartosciowych wiec moze przecietnemu Kowalskiemu bedzie latwiej wygrac?
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3054443 Napisano: 25.01.2010 10:07:32 w Winiary
kalisto1986 napisał(a):

maa napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

maa napisał(a):

mirek1818 napisał(a):

no się się wypowiem posłałem troszkę ponad 500 sms-ów z kilkudziesięciu numerów, paragony mam nawet w zapasie sporą ilość. szanse w takich konkursach są marne trafienie z ilością 500 sms-ów nagrody jest znikome. trafić można wysyłając 1 sms-a ale to już prawdziwe szczęście emotka

jezeli ktos potrzebuje tv czy laptop to jasne ze nagrody sa super - dla kogos kto gra tlyko po to zeby sprzedac i zarobic to asortyment pokroju laptopy i tv 26 chyba nie jest czyms wyjatkowym. Laptopy i tv bez gwarancji ciezko sprzedac np na allegro. Trzeba tez zalozyc ze tv to 26 calowki, ktore aktualnie nie ciesza sie sporym zianteresowaniem - wystarczy zapytac sprzedawcy w jakimkolwiek sklepie rtv.

maa a ty myślisz że jak ktoś wyśle 2000 esków to liczy na tv ?? tv jest w razie wu pokryciem kosztów - co do gwarancji - to najczęściej można taka załatwić - ale o ile dobrze pamiętam to w poprzednim konkursie WINIAR były gwarancje emotka
i pomyśl o tym że niektórzy graja po to by wygrać a nie zawsze zarobić- taki nałóg ( znam jedna taka laskę - lansuje się jaką jest gwiazdą konkursową a wydaje taka kase na konkursy że gra chyba tylko po to aby gwiazdą wyników pozostać bo dla zysku zapewne nie - bo widząc jakie ilości wysyła i co na te ilości wygrywa stwierdzam że zysk jest marny ) emotka

a jeszcze dodam, ze czesto nagrody sprzedaje sie poza all i wtedy jest jednak wiekszy zarobek , no i wiadomo osoby z taka iloscia zgloszen poluja na kase

poza allegro?

jasne ze tak przeciez allegro nie jest jedynym miejscem gdzie mozna cos sprzedac poza tym nawet poczta pantoflową ceny sa wieksze , nie zawsze ale często

sprzedawac znajomym cos drozej niz jest na allegro? Szczerze ja bym nie potrafila.Jezeli cos z konkursu odsprzedaje znajomemu to zawsze po cenie duzo atrakcyjniejszej niz na allegro. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3054436 Napisano: 25.01.2010 10:06:11 w Winiary
emanuela24 napisał(a):

maa napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

maa napisał(a):

mirek1818 napisał(a):

poza allegro?

no poza - nie masz znajomych prowadzących sklep czy coś ??
ja tam 95% poza allegro pcham za lepszą kasę emotka

szczerze to nie mam ani jednego znajomego prowadzacego sklep rtv i agd a znajomi, ktorzy prowadza sklepy np spozywcze maja osoby ktore ich sklepy zaopatruja w towar wystawiajac na to stosowne dokumenty - faktury itd. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3054380 Napisano: 25.01.2010 09:51:19 w Winiary
kalisto1986 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

maa napisał(a):

mirek1818 napisał(a):

poza allegro? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3054376 Napisano: 25.01.2010 09:50:18 w Winiary
emanuela24 napisał(a):

maa napisał(a):

mirek1818 napisał(a):

jestem przekonana ze na dana edycje takich co wysyla po 2000 smsow jest kilkunastu wiecprawdopodobienstwo ze po wyslaniu takiej ilosci wygra sie 50 tys jest znikome.Tv moze z cala pewnoscia jest czesciowa rekompensata ale przy aktualnych cenach za tv 26 calowy sprzedawany z drugiej reki na allegro takich wygranych w celu rekompensaty kosztow nalezaloby miec kilka.Jezeli zaowodowcy graja tlyko po to zeby wygrac a nie zarobic to widac mam zle mniemanie o nich. Myslalam ze maja w tym jakis interes a nie tylko zaspokojnie wlasnego ego - jaki to jestem super ze wygrywam:) Nie wiedzilam ze inwestowanie masy kasy w konkursy,i wygrywanie od czasu do czasu to sposob na lans - ale widac nie jestem az tak oblatana w psychice konkursomaniakow:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3054334 Napisano: 25.01.2010 09:41:03 w Winiary
cudaczek121 napisał(a):

Kolega mi opowiadał,że jak był na zakupach widział dziewczynę i chłopaka z koszykiem full wypełnionym produktami Winiary-zapłacili przy kasie prawie 900 zł i się głośno zastanawiali,czy tyle zgłoszeń na laptopa wystarczy.Ciekawe czy to ktoś z forum emotka

pol akademika wyzywia - jak sprzedadza zupki z prowizja to jeszcze zarobia i laptopa za kwote wydana na smsy miec beda:)
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3054316 Napisano: 25.01.2010 09:37:55 w Winiary
mirek1818 napisał(a):

jezeli ktos potrzebuje tv czy laptop to jasne ze nagrody sa super - dla kogos kto gra tlyko po to zeby sprzedac i zarobic to asortyment pokroju laptopy i tv 26 chyba nie jest czyms wyjatkowym. Laptopy i tv bez gwarancji ciezko sprzedac np na allegro. Trzeba tez zalozyc ze tv to 26 calowki, ktore aktualnie nie ciesza sie sporym zianteresowaniem - wystarczy zapytac sprzedawcy w jakimkolwiek sklepie rtv. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3053976 Napisano: 25.01.2010 08:21:33 w Winiary
ja tam do konkursow Winiar nigdy nie mialam szczescia i za kazdym razem ludze sie ze moze wreszcie cos ruszy

dzisiaj juz zapewne smsow nie bedzie - pozostaje czekac do jutra.

Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3053832 Napisano: 25.01.2010 07:49:14 w Winiary
dusia99 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

moniab napisał(a):

ciekawe czy mistrz wygrywania z Winiar lub jego rodzinka jest z nami na forum (H.G. z Olsztyna) - oni na pewno dostaną klika sms-ów w każdym losowaniu

nie tylko pan Henryk jest u nas mistrzem wygrywania, nawet nie macie pojęcia jakie nazwiska wymiataczy kryją się pod nickami osób z forum emotka

wszyscy sa w komplecie, tylko jedni pisza, a inni czytaja emotka

niech beda wszyscy - w grupie razniej.
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3053728 Napisano: 25.01.2010 07:25:02 w Rossmann
strone wczesniej albo dwie ktos pisal o dacie rozwiazania Kamila Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3053722 Napisano: 25.01.2010 07:23:55 w Winiary
rafi323raf napisał(a):

dusia99 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

berenika2005 napisał(a):

te 50 zgłoszeń to chyba żart??? emotka

dlaczego???

te 50 to tysiecy bylo emotka

hehe możliwe że i tyle ktoś posłał emotka

ale wtedu juz nie jest nikt na plusie bo smsy 25 tys a produkty pewnie jakies 50 tys

:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3053692 Napisano: 25.01.2010 07:18:35 w Winiary
berenika2005 napisał(a):

ufffffff, odetchnęłam , że to nie o zgłoszenia chodziło emotka

pewnie sa i tacy co tyle poslali Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3053425 Napisano: 25.01.2010 06:15:52 w Winiary
na pewno dopiero jutro beda smsy Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3053255 Napisano: 25.01.2010 05:37:51 w Winiary
yuliya25 napisał(a):

WRRRRRRR, no to napewno szukają mojego numeru, żeby mnie powiadomić o tych 55 tysiakach emotka

albo mnie:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3053249 Napisano: 25.01.2010 05:36:12 w Winiary
nie bylo pewnie jeszcze
juz na pewno wszyscy zdazyli sprawdzic startery i wrocic do domow Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3053193 Napisano: 25.01.2010 05:19:36 w Rossmann
czy ktos wie kiedy maja rozsylac nagrody z kokursu:

- garnier w sieci Rossmann
- garnier w sieci Carrefour
- loreal w sieci Carrefour
- zestawy kosmetykow z sieci Rossmann za konkurs Walentynkowy

ewentualnie kiedy mają byc listy rezerowe z tych konkursow?!
oczywiscie wszystkie konkursu sa organizowane przez Red Age Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3053171 Napisano: 25.01.2010 05:13:35 w Rossmann
sylzab2294 napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

spokojnie- Ci, którym dziś się nie udało- jadą do Spa z Kamilem;)

no nie powiem...
byłoby całkiem przyjemnie....
emotka

hehe byloby super Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#3053151 Napisano: 25.01.2010 05:07:19 w Rossmann
ilonar2301 napisał(a):

cytrynkowa napisał(a):

dala napisał(a):

I nadal nie ma mnie wśród wygranych emotka Ogromna szkoda, że nie publikują nagrodzonych tekstów. Mam lekkie podejrzenia, że wybierają na chybił trafił. A może jednak nie. Nie chciałabym urazić tym podejrzeniem tych, co wygrali emotka

dala mam podobne odczucia, tak sie staram piszac te teksty, duzo opisowych wygrywam a tam nigdy:(

Ja utwierdzam się powoli w przekonaniu, że mają jakieś konkretne typy i upodobania, ponieważ mąż wygrał 2 razy tekstem podobnie napisanym.

pewnie zwyczajnie losuja
Wyświetl w wątku >>
0 0