Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
maa
Postów 4190
Data rejestracji 14.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiesz ja patrze na to z takiej perspektywy ze mialabym nowe sliczne autko a nie ile bym zarobila sprzedajac go po pol roku wiec to troche inaczej wyglada Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w wiekszych miastach sklepy ze sprzetem to raczje wieksze sieciowki - brak mniejszych lokalnych sklepow z takim asortyementem Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak dokladnie .
wtedy wygrac cos bylo naprawde ciezko bo zawodowcy w kazdym etapie silnie dawali sie we znaki.
w tej edycji jest mniej nagrod a zarazem mniej wartosciowych wiec moze przecietnemu Kowalskiemu bedzie latwiej wygrac?
Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sprzedawac znajomym cos drozej niz jest na allegro? Szczerze ja bym nie potrafila.Jezeli cos z konkursu odsprzedaje znajomemu to zawsze po cenie duzo atrakcyjniejszej niz na allegro. Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szczerze to nie mam ani jednego znajomego prowadzacego sklep rtv i agd a znajomi, ktorzy prowadza sklepy np spozywcze maja osoby ktore ich sklepy zaopatruja w towar wystawiajac na to stosowne dokumenty - faktury itd. Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poza allegro? Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jestem przekonana ze na dana edycje takich co wysyla po 2000 smsow jest kilkunastu wiecprawdopodobienstwo ze po wyslaniu takiej ilosci wygra sie 50 tys jest znikome.Tv moze z cala pewnoscia jest czesciowa rekompensata ale przy aktualnych cenach za tv 26 calowy sprzedawany z drugiej reki na allegro takich wygranych w celu rekompensaty kosztow nalezaloby miec kilka.Jezeli zaowodowcy graja tlyko po to zeby wygrac a nie zarobic to widac mam zle mniemanie o nich. Myslalam ze maja w tym jakis interes a nie tylko zaspokojnie wlasnego ego - jaki to jestem super ze wygrywam:) Nie wiedzilam ze inwestowanie masy kasy w konkursy,i wygrywanie od czasu do czasu to sposob na lans - ale widac nie jestem az tak oblatana w psychice konkursomaniakow:) Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pol akademika wyzywia - jak sprzedadza zupki z prowizja to jeszcze zarobia i laptopa za kwote wydana na smsy miec beda:)
Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem czy nagrody sa az tyle warte
jezeli ktos potrzebuje tv czy laptop to jasne ze nagrody sa super - dla kogos kto gra tlyko po to zeby sprzedac i zarobic to asortyment pokroju laptopy i tv 26 chyba nie jest czyms wyjatkowym. Laptopy i tv bez gwarancji ciezko sprzedac np na allegro. Trzeba tez zalozyc ze tv to 26 calowki, ktore aktualnie nie ciesza sie sporym zianteresowaniem - wystarczy zapytac sprzedawcy w jakimkolwiek sklepie rtv. Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzisiaj juz zapewne smsow nie bedzie - pozostaje czekac do jutra.
Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niech beda wszyscy - w grupie razniej.
Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale wtedu juz nie jest nikt na plusie bo smsy 25 tys a produkty pewnie jakies 50 tys
:) Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie sa i tacy co tyle poslali Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
albo mnie:) Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
juz na pewno wszyscy zdazyli sprawdzic startery i wrocic do domow Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- garnier w sieci Rossmann
- garnier w sieci Carrefour
- loreal w sieci Carrefour
- zestawy kosmetykow z sieci Rossmann za konkurs Walentynkowy
ewentualnie kiedy mają byc listy rezerowe z tych konkursow?!
oczywiscie wszystkie konkursu sa organizowane przez Red Age Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe byloby super Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane