Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maa

maa

#2922663 Napisano: 08.12.2009 11:41:27 w Paragony
mam paragon z tesco na swiateczne zkaupy gdzie do wygrania byly bony 500 zl - zainteresowanych zapraszam na pw Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2918974 Napisano: 07.12.2009 01:05:51 w TESCO konkursy
mam paragon z knorr jezeli jest ktos zainteresowany to zapraszam na pw Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2918804 Napisano: 07.12.2009 12:24:10 w Carrefour konkursy
pamal73 napisał(a):

polec napisał(a):

maa napisał(a):

mysha napisał(a):

balbina3 napisał(a):

rachel napisał(a):

ktos wie moze kiedy wysyłaja bony z konka knorr tam gdzie było to całe zamieszanie z numerami smsów???

Tak w temacie to miałam kolejne przejścia z agencją MediaS. Najpierw mi gość powiedział że nie dostanę bonów bo mój list do nich nie dotarł a jak zadzwoniłam że mam potwierdzenie z poczty że list dotarł to zmienili wersję na to że w środku nie było paragonu emotka I co teraz? lista zamknięta, nie mam potwierdzenia żadnego co było w kopercie więc im nie udowodnię emotka Nagroda na którą się tak cieszyłam przepadła ;(

Myślę, że powinnaś sie z tym tematem zgłosić do jakiegos dziennikarza, bo to lekkie przegięcie.

jakas kpina jak dla mnie

Biedna, co za porażkowi ludzie sa w tej agencji, brak mi słów. Szkoda naprawde!!, ale moze rzeczywisce jeszcze jakos sie uda to odkrecic, albo naglosnic sprawe!

a może masz kopię paragonu ?

no wlasnie trzeba robic kopie paragonow przed kazda wysylka Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2918766 Napisano: 07.12.2009 12:16:36 w Carrefour konkursy
mysha napisał(a):

balbina3 napisał(a):

rachel napisał(a):

ktos wie moze kiedy wysyłaja bony z konka knorr tam gdzie było to całe zamieszanie z numerami smsów???

Tak w temacie to miałam kolejne przejścia z agencją MediaS. Najpierw mi gość powiedział że nie dostanę bonów bo mój list do nich nie dotarł a jak zadzwoniłam że mam potwierdzenie z poczty że list dotarł to zmienili wersję na to że w środku nie było paragonu emotka I co teraz? lista zamknięta, nie mam potwierdzenia żadnego co było w kopercie więc im nie udowodnię emotka Nagroda na którą się tak cieszyłam przepadła ;(

Myślę, że powinnaś sie z tym tematem zgłosić do jakiegos dziennikarza, bo to lekkie przegięcie.

jakas kpina jak dla mnie Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2918719 Napisano: 07.12.2009 12:03:01 w Carrefour konkursy
balbina3 napisał(a):

rachel napisał(a):

co za dramat jest ta agencja
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2917398 Napisano: 07.12.2009 01:09:17 w Paragony
mam paragon na zakupy w tesco gdzie byly do wygrania bony 500 zl -swiateczne zakupy Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2913083 Napisano: 04.12.2009 09:19:17 w Paragony
mam paragon z tesco na konkurs swiateczny z bonami 500 zl - chetnych zapraszam na pw Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2911628 Napisano: 04.12.2009 01:05:55 w Carrefour konkursy
olus15 napisał(a):

bo też namieszałam z paragonem
ale uczciwie zakupy zrobiłam

to wymien z kims paragon i po problemie Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2911616 Napisano: 04.12.2009 01:03:26 w Carrefour konkursy
emanuela24 napisał(a):

jak na razie widzę ze Pan po cichu monitoruje nasze wypowiedzi - szkoda że nie chce wytłumaczyć się z kłamstw i łamania regulaminów
uważam ze pochwalenie się forum było trafnym pomysłem - inaczej każdemu z nas wmówiliby że sms-y były koniec i kropka - bonów nikt by nie dostał - a tak w grupie siła emotka

dokladnie
dopoki tutaj nie trafila agencja to ciagle na infolinii mowili ze zwyciezcy zostali juz poinformowania a z johnsona byli informowani na biezaco

dopiero jak przeczytali tutaj co sie dzieje to nagle smsy do zwyciezcow dotarly.

Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2911601 Napisano: 04.12.2009 12:59:31 w Carrefour konkursy
olus15 napisał(a):

a ty już nie podsuwaj im pomysłów emotka

nie musi watpie zeby kolejne prmocje im zlecilo J&J Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2911598 Napisano: 04.12.2009 12:59:02 w Carrefour konkursy
smsowicz napisał(a):

marzanna napisał(a):

ziolko napisał(a):

olus15 napisał(a):

no tak
ale powiedzcie to w dziale paragony czy MDW
totalny lincz
nie ma to jak chołubić oszustwa,
to tylko u nas jest możliwe
Oczywiście fajnie, że można sobie pomagać bo czasem wygrywa się na dwie komórki czy więcej
ale tam szukają głównie te same osoby, które nie pofatygują się nawet po jedną rzecz do sklepu albo wysyłają wiele dziesiątek smsów mając jeden paragonik
a to już mnie wkurza
jak widać reszty forum nie

co racja to racja... czasami jest ktoś, kto sporadycznie potrzebuje paragonu a są tacy, co ciągle szukają emotka

a co powiecie na to??

Na koniec pragnę uprzedzić, że przewijający się na niniejszym forum temat handlu paragonami jest niezgodny z prawem i monitorowany przez osoby do tego wyznaczone, tak więc bardzo proszę o uczciwość, a zwycięzcom serdecznie gratuluję

Eee tam gadka szmatka z tym monitorowaniem emotka Pewnie tak monitorują, jak wywiązują się z regulaminu emotka

Nie monitorują, ale widzą co się dzieje emotka Następnym razem jedna osoba będzie identyfikowana np za pomocą: imię, nazwisko, 3 ostatnie cyfry z PESEL. Nr paragonu nie jest żadnym zabezpieczeniem.

a niech sobie monitoruja jak chca
wymienianie sie paragonami nie jest niezgodne z prawem jak sygnalizuje organizator
zakaz takiego dzialania nie jest zabroniony regulaminem konkursu zatem jest dozwolony.
Organizator probuje odwrocic kota do gory ogonem ale ewidentne jest ze zawinil i zamiast przeprosic to tutaj jeszcze takie posty wpisuje. A J&J na pewno zadzialal bo nagle po tylu mailach szybciutko zostaly rozeslane smsy z obu konkursow.
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2911569 Napisano: 04.12.2009 12:50:22 w Carrefour konkursy
emanuela24 napisał(a):

a i jeszcze jedno - kontakt z Panią z infolinii faktycznie nie pomógł - pomógł kontakt z J&J - i teraz komuś żal ze kolejne zlecenia dostanie konkurencja emotka
taki rynek mamy emotka
trzeba należycie wywiązywać się z własnych regulaminów wtedy nie ma kłopotu emotka
i lepiej zastanowić się dlaczego do innych agencji nie ma tylu skarg (pomijając AHA)

dokladnie 100% racji

karli98 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

Nie wiem po co tak molestujecie Organizatora. 2 dni Was nie zbawią. A chwalenie się naszym forum, a co za tym idzie - ciemną jego stroną - handlem paragonami, nie bardzo sobie pomagacie. emotka

Zgadzam się z Smsowiczem , można było poczekać jeszcze dzień lub dwa i wtedy byłoby wiadomo na pewno czy to rzeczywiście wasze telefony rozwiązały sprawę, czy to tylko zbieg okoliczności. A tak to na 99,9% następny konkurs przeprowadzony przez tą agencję będzie wymagał wpisania nr paragonu, sklepu, daty i jeszcze najlepiej pełnych danych osobowych.

karli98 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

Nie wiem po co tak molestujecie Organizatora. 2 dni Was nie zbawią. A chwalenie się naszym forum, a co za tym idzie - ciemną jego stroną - handlem paragonami, nie bardzo sobie pomagacie. emotka

Zgadzam się z Smsowiczem , można było poczekać jeszcze dzień lub dwa i wtedy byłoby wiadomo na pewno czy to rzeczywiście wasze telefony rozwiązały sprawę, czy to tylko zbieg okoliczności. A tak to na 99,9% następny konkurs przeprowadzony przez tą agencję będzie wymagał wpisania nr paragonu, sklepu, daty i jeszcze najlepiej pełnych danych osobowych.

karli98 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

i swietnie jak sie oragnizuje promocje to niech wymagaja czego chca ale niech sie wywiazuja z regulaminu
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2911339 Napisano: 04.12.2009 11:42:47 w Carrefour konkursy
o co cisza na razei z corte dor? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2911323 Napisano: 04.12.2009 11:37:42 w Carrefour konkursy
maa napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

remzi napisał(a):

Szanowni Państwo,
W związku z dużą ilością zgłoszeń osób z niniejszego forum na numer telefonu Agencji odpowiedzialnej za organizację loterii Carefree oraz Johnson's Baby, pragnę sprostować pewne informacje rozprzestrzeniane przez część forumowiczów. Otóż zmasowane kontakty telefoniczne nie miały żadnego wpływu na przeprowadzone prawidłowo i terminowo losowania, a kontakt sms-owy nastąpił również niezależnie od nacisków z forum. Jeżeli jednak ktoś z Państwa ma jakiekolwiek zastrzeżenia co do przebiegu loterii, proszę skorzystać z procedury reklamacyjnej opisanej w regulaminie.
W kwestii nieuprzejmości Pani z infolinii, zapewniam, że Pani zachowuje się bardzo kulturalnie, nawet wobec osób zachowujących się bardzo agresywnie i napastliwie (to one zapewne pisały na ten temat na forum) oraz udziela pełnej informacji w kwestiach, do których została uprawniona.
Na koniec pragnę uprzedzić, że przewijający się na niniejszym forum temat handlu paragonami jest niezgodny z prawem i monitorowany przez osoby do tego wyznaczone, tak więc bardzo proszę o uczciwość, a zwycięzcom serdecznie gratuluję.
Krzysztof Izmer
Dyrektor Operacyjny
Sinea Group

no no no... przyznać się kto był agresywny w stosunku do Pani z infolinii??

ciekawe tylko dlaczego wczoraj od rana wszystkim z forum udzielono jednoznacznej odpowiedz ze smsy zostaly juz wyslane do laureatow z Carefree a z Johnsona byly wysylane regulamino na biezaco w ciagu 2 dni od kazdego z losowan gdy tymczasem wszystkie zostaly wyslane dopiero w dniu jutrzejszym w godzinach popoludniowych

ja bym tam na miejscu Siena Group zalatwila sprawe inaczej. Przyszla na forum, przeprosila za opoznienie i za wszystkie niedogodnosci i zapewnila ze kolejnym razem na pewno one nie nastapia a nie jeszcze miala jakies pretensje. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2911319 Napisano: 04.12.2009 11:34:34 w Carrefour konkursy
jolcia12 napisał(a):

remzi napisał(a):

Szanowni Państwo,
W związku z dużą ilością zgłoszeń osób z niniejszego forum na numer telefonu Agencji odpowiedzialnej za organizację loterii Carefree oraz Johnson's Baby, pragnę sprostować pewne informacje rozprzestrzeniane przez część forumowiczów. Otóż zmasowane kontakty telefoniczne nie miały żadnego wpływu na przeprowadzone prawidłowo i terminowo losowania, a kontakt sms-owy nastąpił również niezależnie od nacisków z forum. Jeżeli jednak ktoś z Państwa ma jakiekolwiek zastrzeżenia co do przebiegu loterii, proszę skorzystać z procedury reklamacyjnej opisanej w regulaminie.
W kwestii nieuprzejmości Pani z infolinii, zapewniam, że Pani zachowuje się bardzo kulturalnie, nawet wobec osób zachowujących się bardzo agresywnie i napastliwie (to one zapewne pisały na ten temat na forum) oraz udziela pełnej informacji w kwestiach, do których została uprawniona.
Na koniec pragnę uprzedzić, że przewijający się na niniejszym forum temat handlu paragonami jest niezgodny z prawem i monitorowany przez osoby do tego wyznaczone, tak więc bardzo proszę o uczciwość, a zwycięzcom serdecznie gratuluję.
Krzysztof Izmer
Dyrektor Operacyjny
Sinea Group

no no no... przyznać się kto był agresywny w stosunku do Pani z infolinii??

ciekawe tylko dlaczego wczoraj od rana wszystkim z forum udzielono jednoznacznej odpowiedz ze smsy zostaly juz wyslane do laureatow z Carefree a z Johnsona byly wysylane regulamino na biezaco w ciagu 2 dni od kazdego z losowan gdy tymczasem wszystkie zostaly wyslane dopiero w dniu jutrzejszym w godzinach popoludniowych Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2911310 Napisano: 04.12.2009 11:32:12 w Carrefour konkursy
anik01 napisał(a):

maa napisał(a):

anik01 napisał(a):

od której godziny dzisiaj dzwonią z cote dor, mam nadzieję że jeszcze nie obdzwonili wszystkich... emotka

kolo 11 wpisala sie tutaj pierwsza osoba wiec chyba dopiero zaczeli

dzięki, to czekamy na telefon, tym razem na pewno sie uda emotka emotka emotka emotka

sporo nagrod wiec pewnie za chwile sie rozdzwonia:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2911304 Napisano: 04.12.2009 11:30:41 w Carrefour konkursy
marzanna napisał(a):

ziolko napisał(a):

maa napisał(a):

ziolko napisał(a):

maa napisał(a):

Reni napisał(a):

ziolko napisał(a):

o której dzwonili z czekolad?? bo miałam połączenie z prywatnego ok 11:30 ale od razu się rozłączyło jak odebrałam emotka całe 2 sek połączenia emotka

to bardzo możliwe że to oni emotka

im sie chyba to zdarza

to nie oni emotka nie mają mojego numeru wśród zwycięzców emotka znowu się nie udało emotka

dzwonilas tam?

tak... udało się.. uprzejma pani poinformowała mnie, że o tej godzinie dzwoniła do innej pani od której uzyskała pełne dane...
i tak samo nie wiem kto mógł do mnie dzwonić wtedy, co było rozwiązanie 101 nagród w carrefour... też nie ma mojego numeru na liście emotka
z domu nie dzwonili.. jeszcze brałam udział w Twoim Stylu - ile razy tam dzwonią i z jakiego nr??

Z TS dzwonią z komórki emotka

tak ts to komorka Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2911296 Napisano: 04.12.2009 11:29:02 w Carrefour konkursy
grancias napisał(a):

Cote'dor bonik 100 zl emotka

Jakim listem nalezy przeslac paragon poleconym czy zwyklym ?

lepiej poleconym masz potwierdzenie w razie zaginiecia listu Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2911290 Napisano: 04.12.2009 11:27:22 w Carrefour konkursy
anik01 napisał(a):

od której godziny dzisiaj dzwonią z cote dor, mam nadzieję że jeszcze nie obdzwonili wszystkich... emotka

kolo 11 wpisala sie tutaj pierwsza osoba wiec chyba dopiero zaczeli Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2911288 Napisano: 04.12.2009 11:26:53 w Carrefour konkursy
emmmiliaaa napisał(a):

ja tez czekam na cote'dor ale telefony milcza

troche tego maja do obdzwonienia Wyświetl w wątku >>
0 0