Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maa

maa

#2911284 Napisano: 04.12.2009 11:26:29 w Carrefour konkursy
jankowska napisał(a):

Hej na jaki nr telefonu dzwonicie dowiedzieć się co się wygrało z carefree z nagród dodatkowych??

Sinea Group numer telefonu podany we wczesniejszych postach Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2911278 Napisano: 04.12.2009 11:25:12 w Carrefour konkursy
ziolko napisał(a):

maa napisał(a):

Reni napisał(a):

ziolko napisał(a):

o której dzwonili z czekolad?? bo miałam połączenie z prywatnego ok 11:30 ale od razu się rozłączyło jak odebrałam emotka całe 2 sek połączenia emotka

to bardzo możliwe że to oni emotka

im sie chyba to zdarza

to nie oni emotka nie mają mojego numeru wśród zwycięzców emotka znowu się nie udało emotka

dzwonilas tam? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2911236 Napisano: 04.12.2009 11:11:28 w Carrefour konkursy
baraba napisał(a):

baraba napisał(a):

dostałam eska od Sinea, że wygrałam nagrodę w Carefree emotka

dzisiaj dzwoniłam, bo nie wiedziałam z którego Carrefoura odesłac paragon... pani była miła emotka wygrało zgłoszenie z kodem 93-120 Łódź - Przybyszewskiego, a trafił mi się odkurzacz emotka emotka

widac od razu dalo sie wszystko wyjasnic
klamali ze smsy zostaly poslane rano
przestraszyli sie z powodu calej tej akcji i szybko poslali smsy
a dzisiaj grzecznie udzielaja odpowiedzi i wyjasnien
jak sie chce to sie jednak da
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2911233 Napisano: 04.12.2009 11:10:23 w Carrefour konkursy
Reni napisał(a):

ziolko napisał(a):

o której dzwonili z czekolad?? bo miałam połączenie z prywatnego ok 11:30 ale od razu się rozłączyło jak odebrałam emotka całe 2 sek połączenia emotka

to bardzo możliwe że to oni emotka

im sie chyba to zdarza
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2911215 Napisano: 04.12.2009 11:06:40 w Carrefour konkursy
ziolko napisał(a):

to moze to oni Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2911193 Napisano: 04.12.2009 11:00:18 w Carrefour konkursy
toudikot napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

melissa napisał(a):

toudikot napisał(a):

olunka napisał(a):

toudikot napisał(a):

dzwonia z karlsbad

a konkretnie z jakiego konkursu? bo mi się juz wszystko myli emotka emotka

sylwester z cote dor z kerfiura

Wygrałaś Sylwestra czy bony?

i to i to emotka

noo, zgarnelam wszystkie sylwestry, jak bedziecie grzeczni to was tez zabiore (jolcia12 byla i jedzie)

:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2911180 Napisano: 04.12.2009 10:57:02 w Carrefour konkursy
o fajnie no to czekamy Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2911168 Napisano: 04.12.2009 10:52:59 w Carrefour konkursy
toudikot napisał(a):

dzwonia z karlsbad

jaki numer? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2910182 Napisano: 03.12.2009 11:42:54 w Carrefour konkursy
a mnie carefree nie nagrodzilo:(
do spa zatem sie nie wybiore.
na pocieszenie zabawka z johnsona. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2908547 Napisano: 03.12.2009 03:35:15 w Carrefour konkursy
visserarthur napisał(a):

ja zaraz tez wysle, ale czy nie ma jakiegos telefonu do marketingu J&J? probowal ktos dzwonic?

tak dzownila Emanuela Pani niby przelaczala ale do polaczenia nie doszlo Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2908274 Napisano: 03.12.2009 02:14:32 w Carrefour konkursy
polec napisał(a):

ziolko napisał(a):

tez mam zamiar wysłać - co piszecie w temacie?

SKARGA! to zawsze działa ;D

o skarga chyba rzecyzwiscie jest najlepszym pomyslem Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2908271 Napisano: 03.12.2009 02:14:08 w Carrefour konkursy
ziolko napisał(a):

tez mam zamiar wysłać - co piszecie w temacie?

ja napisalam raz reklamacja raz zapytanie konsumenta Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2908243 Napisano: 03.12.2009 02:08:03 w Carrefour konkursy
kurcze maly na razie ten odzwew. zaledwie z 20 mail do nich poszlo. troche malo jak na spora grupe osob zawiedzionych.
moze ktos nam jeszcze pomoze i posle maila do johnsona w zwiazku z zaistniala sytuacja

Szanowni Państwo,
w związku z podejrzeniami dużej grupy osób biorących udział w Loterii Carefree w Carrefour, której regulamin znajduje się pod adresem
http://www.carref...ulamin_carefree1.pdf
oraz Loterii Zadbaj o swoje dziecko z Johnson's Baby w Carrefour, której regulamin znajduje się pod adresem
http://www.carref...egulamin_johnson.pdf

zwracam się z uprzejmą prośbą o podjęcie działań mających na celu kontrolę prawidłowości rozwiązania w/w konkursów tj. sposobu ustalenia listy zwycięzców przez Agencję SINEA GROUP Anna Zaczykiewicz z siedzibą w Warszawie,przy ul. Grochowskiej 357/125.Wśród osób biorących udział w konkursach zrodziło się bowiem podejrzenie, że powyższe konkursy w ogóle nie zostały rozstrzygnięte a Agencja Sinea Group nie chce udzielać żadnych informacji dotyczących ewentualnych Laureatów.Nie zostały również sporządzone regulaminowe Protokoły z losowania, do których konsumenci nie mają wglądu.

Nierzetelne i niezgodne z regulaminem prowadzenie loterii negatywnie wpływa na odbiór marki Johnson&Johnson Poland Sp.z o.o., co zapewne nie jest zgodne z Państwa wizją organizowania konkursów.

Wyrażam również chęć zapoznania się z listą zwycięzców, umieszczoną na stronie internetowej Państwa bądź agencji organizującej w/w konkursy.

Oczekując na odpowiedz. Łącze wyrazy szacunku.

podpis

tu adres @
jnjpoland@its.jnj.com

jak poszlecie to prosze wpisujcie sie tutaj zeby bylo wiaodmo mniej wiecej ile takich maili do nich zostalo poslanych Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2908237 Napisano: 03.12.2009 02:05:20 w Carrefour konkursy
crism napisał(a):

Bo to raz byl taki konkurs, w ktorym wygrywaly tylko konkretni szczesliwcy? Np Fa, Rexona i cos z zegarkami jeszcze bylo takiego..tam tez loteria byla

jasne ale to ze kiedys tak bylo nie znacyz ze kazda firma ma to gdzies jaka renome sobie robi na rynku wiec mysle warto probowac cos dzialac
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2908232 Napisano: 03.12.2009 02:04:43 w Carrefour konkursy
gamarta napisał(a):

No pieknie, własnie dostalam kolejna odpowiedz w sprawie bonów 1000 zł z konkursu 101 nagród z Carrefour. Odebrac osobiscie nie mozna, a bony beda wysylac kurierem, postaraja sie do swiat ale nie obiecuja. Oooo....I tak to jest z tymi konkursami. Ale przynajmniej konkurs rozwiany, zwyciezcy powiadomieni, a to co sie dzieje z carefree to jakies nieporozumienie. Po kiego diabła leciałam do Carefoura...Mam nadzieje ze konkurs cote d;or zostanie normalnie rozwiazany

no niestety walsnie coraz wiecje takich osob rozczarowanych

Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2908191 Napisano: 03.12.2009 01:56:34 w Carrefour konkursy
0 0

maa

#2908189 Napisano: 03.12.2009 01:56:10 w Carrefour konkursy
emanuela24 napisał(a):

maa napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

crism napisał(a):

a mi sie wydaje, ze (jesli prawda jest to, ze juz sobie kogos tam wybrali) juz jest pozamiatane...
Niestety organizator konkursu jest panem i mozna mu conajwyzej naskoczyc. maile, reklamacje nic nie dadza...
mnie oszukali juz kiedys w konkursie i stracilem laptopa...nie bylo regulaminu, wiec po pierwszej wygranej spytalem przez tel, czy moge grac dalej i wygrac. powiedzieli przez telefon, ze oczywiscie, mozna wg reg wygrac 2 rozne nagrody...wiec wygralem.
Nagrody nie dostalem, bo wg reg, nie mozna bylo wygrac na 1 osobe 2 nagrod z 2 roznych numerow, mimo tego, ze nic takiego mi przez telefon nie mowili...
owszem, pozniej byl reg, ale juz bylo po kwiatkach...
tak ze wcale sie nie zdziwie, jak powiedza, zeby sie wypchac i tyle...kase wzieli, sprawa zalatwiona...

też myślę ze to oleją emotka
chyba ze rzecznika się na nich naśle - i on będzie na tyle kompetentny aby przeprowadzić dokładna kontrole

eee tam zobacyzcie bedzie odzew
nie sadze zeby tak duzoa firma jak johnson pozwolila sobie na niezadowolnie i rozczarowanie konsumentow
nie po to sie organizuje konkursy zeby tracic potencjalnych klientow
to ma byc reklama a nie antyreklama

pani z infolinii poinformuje ze eski były - a wydzwaniają pechowcy którzy nie wygrali i sie czepiają emotka ze akurat ich nie wylosowali J&J stwierdzi ze wszystko ok skoro eski poszły i na tym się skończy emotka

eeee tam zeby takie cos stwierdzic musi zobaczyc jakas liste i protokol ktorego nie ma
poza tym nie sadze zeby po takim czyms wzieli sprawe na gebe i powiedzieli eski poszly aha to ok

bez przesady

nie ma co siac wizji czarnowidztwa

lepiej wziasc sie do roboty i slac smski Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2908175 Napisano: 03.12.2009 01:52:36 w Carrefour konkursy
jakbym byla na miejscu johnsona to bym szybko pojela jakas kontrole, doprowadzila do szybkiego rozwiazania konkursu, wyciagneal konsekwencje wobec agencji ktorej zlecilam organizacje konkursu a niezadowolnym klientom dodatkowo wyslala upominki od firmy zeby ich nie stracic Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2908171 Napisano: 03.12.2009 01:51:32 w Carrefour konkursy
emanuela24 napisał(a):

crism napisał(a):

a mi sie wydaje, ze (jesli prawda jest to, ze juz sobie kogos tam wybrali) juz jest pozamiatane...
Niestety organizator konkursu jest panem i mozna mu conajwyzej naskoczyc. maile, reklamacje nic nie dadza...
mnie oszukali juz kiedys w konkursie i stracilem laptopa...nie bylo regulaminu, wiec po pierwszej wygranej spytalem przez tel, czy moge grac dalej i wygrac. powiedzieli przez telefon, ze oczywiscie, mozna wg reg wygrac 2 rozne nagrody...wiec wygralem.
Nagrody nie dostalem, bo wg reg, nie mozna bylo wygrac na 1 osobe 2 nagrod z 2 roznych numerow, mimo tego, ze nic takiego mi przez telefon nie mowili...
owszem, pozniej byl reg, ale juz bylo po kwiatkach...
tak ze wcale sie nie zdziwie, jak powiedza, zeby sie wypchac i tyle...kase wzieli, sprawa zalatwiona...

też myślę ze to oleją emotka
chyba ze rzecznika się na nich naśle - i on będzie na tyle kompetentny aby przeprowadzić dokładna kontrole

eee tam zobacyzcie bedzie odzew
nie sadze zeby tak duzoa firma jak johnson pozwolila sobie na niezadowolnie i rozczarowanie konsumentow
nie po to sie organizuje konkursy zeby tracic potencjalnych klientow
to ma byc reklama a nie antyreklama Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2908161 Napisano: 03.12.2009 01:49:16 w Carrefour konkursy
uwazam ze na razie to co mozemy zrobic to na duza skale poinformowac johnsona o tym co sie dzieje wysylaja na ich skrzynke maila o ponizszej tresci.
Sporo osob z forum juz sie przylaczylo wiec proponuje zeby takiego maila poslal kazdy kto jest tutaj rozczarowany ta sytuacja.

Szanowni Państwo,
w związku z podejrzeniami dużej grupy osób biorących udział w Loterii Carefree w Carrefour, której regulamin znajduje się pod adresem
http://www.carref...ulamin_carefree1.pdf
oraz Loterii Zadbaj o swoje dziecko z Johnson's Baby w Carrefour, której regulamin znajduje się pod adresem
http://www.carref...egulamin_johnson.pdf

zwracam się z uprzejmą prośbą o podjęcie działań mających na celu kontrolę prawidłowości rozwiązania w/w konkursów tj. sposobu ustalenia listy zwycięzców przez Agencję SINEA GROUP Anna Zaczykiewicz z siedzibą w Warszawie,przy ul. Grochowskiej 357/125.Wśród osób biorących udział w konkursach zrodziło się bowiem podejrzenie, że powyższe konkursy w ogóle nie zostały rozstrzygnięte a Agencja Sinea Group nie chce udzielać żadnych informacji dotyczących ewentualnych Laureatów.Nie zostały również sporządzone regulaminowe Protokoły z losowania, do których konsumenci nie mają wglądu.

Nierzetelne i niezgodne z regulaminem prowadzenie loterii negatywnie wpływa na odbiór marki Johnson&Johnson Poland Sp.z o.o., co zapewne nie jest zgodne z Państwa wizją organizowania konkursów.

Wyrażam również chęć zapoznania się z listą zwycięzców, umieszczoną na stronie internetowej Państwa bądź agencji organizującej w/w konkursy.

Oczekując na odpowiedz. Łącze wyrazy szacunku.

podpis

tu adres @
jnjpoland@its.jnj.com Wyświetl w wątku >>
0 0