Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maa

maa

#2908155 Napisano: 03.12.2009 01:46:14 w Carrefour konkursy
polec napisał(a):

Ja tez wysłałałam e-maila. Tak jak napisałam, wysłałam po dwa smsy na carefree i na johnsons. Wygrana to rzecz drugorzędna, zawsze jest ryzyko, ale się po cichu na nią liczy.
Ale niech przynajmniej będzie uczciwie.

Ale ku śmieszności, wszystkie konkursy organizowane przez tą agencje mają błędy w regulaminie. W Krakowie są pomylone adresy, Hipermarkety pomylono z Carrefour Express, nazwy są do Bani, bo jest CH Zakopianka, która znajduje sie w miejscowości Kraków, a nie Zakopianka. Zasygnalizowałam to telefonem do agencji pierwszego dnia. Nic sie nie zmieniło emotka

dokladnie
tez to sygnalizowalam agencji podczas kontaktu mailowego i do dnia zakonczenia konkursu nic sie nie zmienilo
z cala pewnoscia zatemmozna powiedziec ze orgaizacja konkursow przez ta agencje jest do bani i osobiscie uwazam ze dobrze zeby ich pracodawca wiedzial za co im placi Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2908123 Napisano: 03.12.2009 01:38:00 w Carrefour konkursy
wpisujcie sie jak poslaliscie maile - tak zebysmy wiedzieli na forum jaki odzew dotrze do J&J
Jezeli poslemy 2 czy 3 maile to pomysla ze pisza do nich jacys rozczarowani klienci, ktorzy smuca sie bo nie wygrali i nie zrozumieja skali problemu. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2908118 Napisano: 03.12.2009 01:36:41 w Carrefour konkursy
maa napisał(a):

Szanowni Państwo,
w związku z podejrzeniami dużej grupy osób biorących udział w Loterii Carefree w Carrefour, której regulamin znajduje się pod adresem
http://www.carref...ulamin_carefree1.pdf
oraz Loterii Zadbaj o swoje dziecko z Johnson's Baby w Carrefour, której regulamin znajduje się pod adresem
http://www.carref...egulamin_johnson.pdf

zwracam się z uprzejmą prośbą o podjęcie działań mających na celu kontrolę prawidłowości rozwiązania w/w konkursów tj. sposobu ustalenia listy zwycięzców przez Agencję SINEA GROUP Anna Zaczykiewicz z siedzibą w Warszawie,przy ul. Grochowskiej 357/125.Wśród osób biorących udział w konkursach zrodziło się bowiem podejrzenie, że powyższe konkursy w ogóle nie zostały rozstrzygnięte a Agencja Sinea Group nie chce udzielać żadnych informacji dotyczących ewentualnych Laureatów.Nie zostały również sporządzone regulaminowe Protokoły z losowania, do których konsumenci nie mają wglądu.

Nierzetelne i niezgodne z regulaminem prowadzenie loterii negatywnie wpływa na odbiór marki Johnson&Johnson Poland Sp.z o.o., co zapewne nie jest zgodne z Państwa wizją organizowania konkursów.

Wyrażam również chęć zapoznania się z listą zwycięzców, umieszczoną na stronie internetowej Państwa bądź agencji organizującej w/w konkursy.

Oczekując na odpowiedz. Łącze wyrazy szacunku.

podpis

tu adres @
jnjpoland@its.jnj.com
Adres:

Iłżecka 24 F
Warszawa 02-135

Dane kontaktowe:Telefon: +48 22 237 8000
Email: jnjpoland@its.jnj.com
Strona: http://www.jnj.com

Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2908110 Napisano: 03.12.2009 01:34:25 w Carrefour konkursy
Szanowni Państwo,
w związku z podejrzeniami dużej grupy osób biorących udział w Loterii Carefree w Carrefour, której regulamin znajduje się pod adresem
oraz Loterii Zadbaj o swoje dziecko z Johnson's Baby w Carrefour, której regulamin znajduje się pod adresem

zwracam się z uprzejmą prośbą o podjęcie działań mających na celu kontrolę prawidłowości rozwiązania w/w konkursów tj. sposobu ustalenia listy zwycięzców przez Agencję SINEA GROUP Anna Zaczykiewicz z siedzibą w Warszawie,przy ul. Grochowskiej 357/125.Wśród osób biorących udział w konkursach zrodziło się bowiem podejrzenie, że powyższe konkursy w ogóle nie zostały rozstrzygnięte a Agencja Sinea Group nie chce udzielać żadnych informacji dotyczących ewentualnych Laureatów.

Nierzetelne i niezgodne z regulaminem prowadzenie loterii negatywnie wpływa na odbiór marki Johnson&Johnson Poland Sp.z o.o., co zapewne nie jest zgodne z Państwa wizją organizowania konkursów.

Wyrażam również chęć zapoznania się z listą zwycięzców, umieszczoną na stronie internetowej Państwa bądź agencji organizującej w/w konkursy.

podpis

tu adres @
jnjpoland@its.jnj.com
Adres:

Iłżecka 24 F
Warszawa 02-135

Dane kontaktowe:Telefon: +48 22 237 8000
Email: jnjpoland@its.jnj.com
Strona: http://www.jnj.com
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2908099 Napisano: 03.12.2009 01:30:23 w Carrefour konkursy
ewachem napisał(a):

znalazlam:
jnjpoland@its.jnj.com

jest i mail

zatem slijmy

ja maila juz im poslalam

niech wiedza jaka spora grupa osob jest rozczarowana Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2908094 Napisano: 03.12.2009 01:29:12 w Carrefour konkursy
polec napisał(a):

Szanowni Państwo,

zwracam się z uprzejmą prośbą o podjęcie działań mających na celu kontrolę prawidłowości rozwiązania w/w konkursów tj. sposobu ustalenia listy zwycięzców przez Agencję SINEA GROUP Anna Zaczykiewicz z siedzibą w Warszawie,przy ul. Grochowskiej 357/125.

Wyrażam również chęć zapoznania się z listą zwyciezców, umieszczoną na stronie internetowej Państwa bądź agencji organizującej w/w konkursy.

......Połeć

Takiej treści e-maila wysłałam do firmy Johnson. Co prawda wysłałam tylko dwa smsy, ale niech wiedzą, kto im te konkursy oirganizuje emotka emotka emotka

super podaj tylkojeszcze adres mailowy

poslemy wszyscy

niech wierdza komu placa za organizowanie konkursow i jak sie ta agencja wywiazuje z wlasnej pracy Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2908092 Napisano: 03.12.2009 01:28:07 w Carrefour konkursy
mkrzysiek napisał(a):

dzwoniłem ponownie
Pani powiedziała że protokoły będą gotowe na poniedziałek

Przeciez protokoły robi się podczas losowania emotka

jakby wybierali laureatow na biezaco to juz danow mieliby protokoly Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2908071 Napisano: 03.12.2009 01:22:40 w Carrefour konkursy
mkrzysiek napisał(a):

dzwoniłem ponownie
Pani powiedziała że protokoły będą gotowe na poniedziałek

Przeciez protokoły robi się podczas losowania emotka

Ewidentnie zaczynają już kręcić. Najpierw była wersja ze protokoły są i można je zobaczyć w siedzibie, teraz pojawiła się opcja ze owszem ale dopiero w poniedziałek... Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2908054 Napisano: 03.12.2009 01:18:58 w Carrefour konkursy
olciak napisał(a):

a moze oni- rzeczywiscie wyslali te smsy zakladam ze uczciwie emotka tylko z powodu jakiegos bledu nie dotarly do szczęsliwców emotka

Może trzeba zadzwonic do agencji i zasygnalizować im, że tak mogło się stać.
Niech dzwonia do zwyciezców do których rzekomo wysłali smsy i zweryfikują czy zostali poinformowani o wygranej. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2908035 Napisano: 03.12.2009 01:15:55 w Carrefour konkursy
jak ktos moze podac numer na infinie johnsona to ustale adres mailowy poprzezktory mozmey sie z nimi kontaktowac Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2908031 Napisano: 03.12.2009 01:15:04 w Carrefour konkursy
pod jakinumer dzonwiliscie do firmu johnson&johnson?
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2907998 Napisano: 03.12.2009 01:08:31 w Carrefour konkursy
anik01 napisał(a):

beciala napisał(a):

olus15 napisał(a):

albo zasypać ich mailami
na taki duży odzew nie mogą nie zareagować
ani przełączać rozmowy do nie wiadomo kogo

ja już posłałam emotka

http://www.sinea.pl/kontakt.php

ja także posłałam im wiadomość emotka

super
ja tez posylam im teraz maila

mysle jeszcze zby uderzyc do johnsona

mam propozycje aby kazdy z nas przesłał do Johnsona pismo ponizszej tresci:

Szanowni Państwo,
w związku z podejrzeniami duże grupy osób biorących udział w Loterii Carefree w Carrefour, której regulamin znajduje się pod adresem
zwracam się z uprzejmą prośbą o podjęcie działań mających na celu kontrolę prawidłowości rozwiązania w/w konkursów tj. sposobu ustalenia listy zwycięzców przez Agencję SINEA GROUP Anna Zaczykiewicz z siedzibą w Warszawie,przy ul. Grochowskiej 357/125. Nierzetelne i niezgodne z regulaminem prowadzenie loterii negatywnie wpływa na odbiór marki Johnson&Johnson Poland Sp.z o.o., co zapewne nie jest zgodne z Państwa wizją organizowania konkursów.
Oczekując na odpowiedz

xxxxx

moze ktos cos jeszcze doda to ustalimy jedna wspolna pelna wersje ktora wyslemy do firmy Johnson.
powyzszy tekst to moja wstepna propozycja

Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2907984 Napisano: 03.12.2009 01:05:07 w Carrefour konkursy
mam propozycje aby kazdy z nas przesłał do Johnsona pismo ponizszej tresci:

Szanowni Państwo,
w związku z podejrzeniami duże grupy osób biorących udział w Loterii Carefree w Carrefour, której regulamin znajduje się pod adresem
zwracam się z uprzejmą prośbą o podjęcie działań mających na celu kontrolę prawidłowości rozwiązania w/w konkursów tj. sposobu ustalenia listy zwycięzców przez Agencję SINEA GROUP Anna Zaczykiewicz z siedzibą w Warszawie,przy ul. Grochowskiej 357/125. Nierzetelne i niezgodne z regulaminem prowadzenie loterii negatywnie wpływa na odbiór marki Johnson&Johnson Poland Sp.z o.o., co zapewne nie jest zgodne z Państwa wizją organizowania konkursów.
Oczekując na odpowiedz

xxxxx

p.s.gdyby ktos mial ochote cos jeszcze dodac to ustalimy jedna wspolna wersje ktora wyslemy do firmy. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2907895 Napisano: 03.12.2009 12:42:53 w Rossmann
mariwanna napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

toka napisał(a):

olciak napisał(a):

toka napisał(a):

olciak napisał(a):

radosna napisał(a):

olciak napisał(a):

dzwonil pan z agencji i poinformowal ze bony z loreala mozna wykorzystac na caly asortyment z drogerii Rossmann emotka

Poszłam dzisiaj do Rossmanna i bonów jak było, tak nie ma. Tylko chyba ja w całej Polsce nie mogę ich odebrać emotka A o jakich nominałach są te bony?

całe 200 zł do wykorzystania jednorazowo, bon wazny do konca roku

do konca którego roku???????????Miały byc wazne do końca czerwca 2010 emotka

na bonie malym druczkiem jest data waznosci 31.12.2009 emotka

niech mnie ktos poprawi jesli sie myle ale chyba w regulaminei konkursu była data czerwcowa.Ktos ma moze jeszcze regulamin? emotka

regulamin tu

http://www.redage.pl/swiatpiekna

odebrałam, też do końca tego roku ważny. no i pani podkreśliła, ze to tylko na loreal można wydać emotka

jak to tylko na loreal? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2907873 Napisano: 03.12.2009 12:36:19 w Carrefour konkursy
marzenie225 napisał(a):

Zadzwniłam tam , Pani już lekko poddenerowana potwierdziła , że smsy już wysłane a protokołu oglądać narazie nie ma i nie można go oglądać

o widac juz lekka irytacja pracownika tej agencji przechodzi w poddenerowanie w korym grunt pali sie pod nogami i zaczyna sie mieszac - mozna ogladac, nie mozna, za chwile bedzie wysolowani, nie wylosowani i wieczorem wszyscy dostaniemy smsy.
Trzeba zatem akcje pt telefonowanie w sprawie wynikow i informowanie ze nie moglo isc jeszcze byc bo to niemozliwe a zatem zaraz tam sie podjedzie w sprawie obejrzenia protokolu kontynuowac nadal tak aby widzieli jak duzo osob sie wlasnie na nich zdenerowalo.

kto chetny zeby zadzwonic jako kolejna osoba? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2907852 Napisano: 03.12.2009 12:32:17 w Carrefour konkursy
emanuela24 napisał(a):

zal mi tylko tych ludzi którzy sponsorowali innym wkładki licząc na wygrana w kilku sklepach - zapewne odpowiednia ilość esów tez wysłali emotka emotka emotka emotka
a zrobili nas jak chłopa w sądzie emotka emotka emotka emotka śmiać mi się chce jak pomyśle w jakim pięknym stylu nas urządzili emotka emotka emotka emotka

dlatego tez nie ma tego co tak zostawiac, na zasadzie nie dzownie tam bo mnie deneruja bo jak wszyscy tak odpuscimy to zacznie tak byc w konkursach coraz czesciej
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2907843 Napisano: 03.12.2009 12:30:42 w Carrefour konkursy
olciak napisał(a):

dzwonilam i pani z infolinii mnie przelaczyla do jakiejs innej kobiety dopiero, gdy zapytalam w jakich godzinach moge zobaczyc protokoly, bo bede fatygowala sie klika kilometrow i nie wiem czy warto;). Dowiedzialam sie tyle że smsy zostaly wyslane ale na sporzadzenie protokolow maja 7 dni-dzis wieczorem powinni je miec ale bezpieczniej bedzie jak przyjedzie sie w poniedzialek emotka

o widac ze cos juz zaczynaja mieknac

trzeba tam wydzwaniac i ich wypytywac co chwile a jak ktos chetny pojechac zobacyzc protokol to czesciowo rozwiaze nam problem

SINEA GROUP ul. Grochowska 357/125 Warszawa
Telefon : ‎+48 22 6987050

Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2907838 Napisano: 03.12.2009 12:28:19 w Carrefour konkursy
Ja mysle zeby sprawy tak nie zostawiac. Tak nierzetelnej agencji trzeba narobic troche szumu. Najwazniejsze jednak na poczatek zeby ktos pojechal i zobaczyl ten rzekomy protokol.

maja taki zapis w regulaminie:

Organizator powoła wewnętrzną Komisję Nadzoru nad Prawidłowością Urządzania Loterii, zwaną dalej „Komisją” i wyda Regulamin jej działania. W
składzie Komisji znajdzie się osoba legitymująca się świadectwem zawodowym wydanym przez Ministra Finansów.
44. Komisja sporządzi protokół z podaniem wyników Loterii. Uczestnik Loterii
może zapoznać się z protokołem na swoje żądanie najpóźniej do dnia 17.03.2010.

mozna pisac do Ministra Finansow i jeszze bym powiadomila o sytuacji Johnsona Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2907831 Napisano: 03.12.2009 12:25:28 w Carrefour konkursy
teraz widze ze zgodnie z refulaminem

wyrazenie zgody na przetwarzanie danych osobowych jest niezbedne do pdebrania nagrody a w razie braku nagroda przechodzi na rzec zkolejnego z listy laureata Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2907825 Napisano: 03.12.2009 12:23:10 w Carrefour konkursy
czarnaporzeczka2 napisał(a):

maa napisał(a):

iaziaz napisał(a):

dzwoncie tam moze to da im do myslenia

podaj numer teraz ja tam zadzwonie.

mysle ze jak beda miec natlok ludzi ktorzy pytaja o to samo zorientuja sie ze konkurs trzeba rozwiazac bo moga byc z tego problemy.

juz sama nie wiem co o tym myslec

zadzwonilam tam

ta sama przyspiewka ze laureaci juz wylosowani ze smsy zostaly rozeslane

ja oczywiscie ze to niemolize i ble ble ble

Pani sie troche mieszala na kobiec zapytalam o liste zwyciezcow, kiedy ja umieszcza i gdzie.

Pani zaczela wtedy mowi ze to laureaci musza wyrazic zgode zgodnie z regulaminem i jezeli jej nie wyraza listy w ogole nie bedzie

dramat ta agencja!

jedyne co nam pozostalo to ich teraz mecyzc telefonami zeby sie zorientowali jak duza grupa zdenerwwanych konsumentow nie zamierza im tego popuscic Wyświetl w wątku >>
0 0