Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
maa
Postów 4190
Data rejestracji 14.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja chce cokolwiek a znajac swoje szczescie w rossnecie nie bede miala nic Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W przypadku braku danych teleadresowych w zgłoszeniu, zostanie wysłany email zwrotny do osób będących na liście laureatów, z prośbą o uzupełnienie wszystkich niezbędnych informacji. Jeżeli w ciągu 3 dni laureat nie uzupełni wszystkich swoich danych, prawo do nagrody nieodwołalnie wygasa. Nagroda może zostać wówczas przyznana kolejnej osobie, która spełniła warunki Regulaminu i znalazła się na liście rezerwowej.
A następnie dzień po zakończeniu konkursu bez żadnej wzmianki w regulaminie zmieniają go - czego czynić nie mogą i żądają podania danych osobowych przed rozstrzygnięciem konkursu.
Więc mój wniosek jest jeden albo w ten sposób weryfikują sobie potencjalnych Laureatow konkursu - wprowadzaja sobie znana selekcje albo moze juz wiedza ze maja malo zgloszen i wiedza ze kazdy, ktory wzial udzial w konkursie optrzyma nagrode i potrzebuja danych.
W to drugie szczerze watpie ale czytajac regulamin nie mam watpliwosci ze skoro zadaja danych do przeslania w terminie 3 dni to kazda z takich osob powinna byc na liscie laureatow
Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokladnie w muratorze tak chyba jest i w jeszczekilku innych. Przynajmniej zasady sa jawne, kazdy wiec ze moze wygrac raz czy dwa i musi dac szanse innym. Ale wiaodmo ze tutaj na cos takiego nie moga sobie pozwolic bo chodzi o wzrost sprzedazy marki w danym czasie kiedy trwa konkurs. Zatem wedlug mnie nie powinno byc takichograniczen ze trzeba podawac dane bo to moze rodzic ewentualne naduzycia organizatora.
Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokladnie
zwlaszcza ze ich konkursy wymagaja sporych nakladow - zawsze dosc duzo pieniazkow trzeba wydac na kosmetyki, ktore biora udzial w danym konkursie bo wedlug mnie te 39 zl z Loreala to sporo w porownaniu z innymi konkursami gdzie wystarczy kupic dowolny produkt Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokladnie mi sie wydaje ze to robia po to zeby ci ktorzy wygrali juz kiedys w poprzednim konkursie nie wygrywali znow. Wszystkie agencje probuja ograniczac zawodowych graczy. Prawda jest taka ze nawet jak ktos sle na cala rodzine to przeciez jak wygra bedzie musial okazac kilka paragonow wiec to latwo zwerygikowac. Jezeli ktos mial jeden paragon na cala rodzine to i tak wygra tylko jedna nagrode. Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niestety nie zawsze takie listy rezerwowe sa - najczesciej ich nie ma wiec ja osobiscie wole sprzedac paragonik za jakas kwote zeby mi sie zakupy zwrocily niz nic nie miec z danego konkursu.
jak komus nie odpowiadac sprzedawanie za 15 zl to przeciez moze zazadac wiecej. Jak ktos nie bedzie mial ochoty skorzystac to zwyczajnie nie dojrze do wymiany. Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no tak to racja ale wedlug mnie to jest lamanie regulaminu zadanie danych teraz od osob, ktore wziely udzial. Znam np osobki ktore nie lubia podawac danych w konkursach dopoki ine wygraja nagrody. Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w poprzednim konkursie regulamin byl dokladnie tak sformulowany jak aktualnie i na jego podstawie zarowno wtedy jak i obecnie danych maga zadac dopiero w momencie przyznania nagrody a nie teraz. Podanie danych osobowych nie bylo warunkiem wziecia udzialu w konkursie wiec prosba o ich przeslanie tuz po zakonczeniu konkursu a przed werdyktem jury jest naruszeniem regulaminu konkursu. Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Organizator zastrzega sobie prawo wprowadzenia zmian w niniejszym regulaminie w dowolnym czasie z tym, że zmiany te nie mogą naruszać praw już nabytych przez Uczestników Akcji. Za termin wniesienia zmian w Regulaminie należy przyjąć termin opublikowania nowej wersji Regulaminu, na www.redage.pl/dzienzakochanych oraz na www.rossnet.pl. Użytkownik bezwarunkowo akceptuje taką formę wprowadzenia zmian w Regulaminie.
ale poniewaz zgloszenie wyslalismy zanim nastapila jakakolwiek zmiana wiec w aktualnym stanie żądzanie od osob danych w aktualnym stadium konkursu jest wedlug mnie niedopuszczalne i zgodnie z regulaminem powinno jednoznaczeni swiadczyc o zdobyciu nagrody II stopnia przez wszystkich ktorzy takiego maila teraz otrzymali. Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
coś jest nie tak jezeli juz kaza Wam uzupelniac dane poniewaz regulamin wyraznie stanowi, ze
W przypadku braku danych teleadresowych w zgłoszeniu, zostanie wysłany email zwrotny do osób będących na liście laureatów, z prośbą o uzupełnienie wszystkich niezbędnych informacji. Jeżeli w ciągu 3 dni laureat nie uzupełni wszystkich swoich danych, prawo do nagrody nieodwołalnie wygasa. Nagroda może zostać wówczas przyznana kolejnej osobie, która spełniła warunki Regulaminu i znalazła się na liście rezerwowej
a zatem jezeli zadaja danych to zgodnie z regulaminem powinno to oznaczac otrzymanie nagrody II stopnia
Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maa