Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maa

maa

#2890994 Napisano: 28.11.2009 12:36:00 w Paragony
mam paragon z tesco z konkursu Swiateczne zakupu w Tesco gdzie do wygrania byly bony po 500 zl Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2890984 Napisano: 28.11.2009 12:07:05 w TESCO konkursy
rzeczywiscie red age zawsze spoznione - konkursy rozwiazywane po czasie, nagrody dostarczane w blizej nie okreslonych terminach, nawet w rossmanie kiedy nagrody odbiera sie osobicie i termin odbioru znany byl od wrzesnia nagrody dostarcza tydzien po terminie. Szkoda ze o tych opoznieniach nie informuja nigdy wczesniej tylko dopiero ludzie musza zaczac chodzic do sklepow i interweniowac zeby zareagowali Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2889152 Napisano: 27.11.2009 10:21:59 w Rossmann
kotek11 napisał(a):

maa napisał(a):

dzisiaj o 12 nagrody z presto?

chyba tak emotka ja chce odkurzacz... ja nie chce sprzatania emotka

ja chce cokolwiek a znajac swoje szczescie w rossnecie nie bede miala nic Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2889150 Napisano: 27.11.2009 10:20:06 w Rossmann
dzisiaj o 12 nagrody z presto? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2884647 Napisano: 25.11.2009 10:17:17 w Paragony
mam paragon z delikatesow centrum na delme Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2878464 Napisano: 23.11.2009 11:26:30 w Nocna Zmiana Warty

maa

#2878459 Napisano: 23.11.2009 11:24:27 w Rossmann
Wiecie mi chodzi tutaj tylko o tą jedną rzecz, że jeżeli potrzebują danych od razu to powinni tak skonstruować regulamin, żeby każdy uczestnik wiedział, że biorąc udział w tym konkursie musi od razu przesłać do nich swoje dane. A oni zrobili odwrotnie. Najpierw dali regulamin w którym napisali, że:

W przypadku braku danych teleadresowych w zgłoszeniu, zostanie wysłany email zwrotny do osób będących na liście laureatów, z prośbą o uzupełnienie wszystkich niezbędnych informacji. Jeżeli w ciągu 3 dni laureat nie uzupełni wszystkich swoich danych, prawo do nagrody nieodwołalnie wygasa. Nagroda może zostać wówczas przyznana kolejnej osobie, która spełniła warunki Regulaminu i znalazła się na liście rezerwowej.

A następnie dzień po zakończeniu konkursu bez żadnej wzmianki w regulaminie zmieniają go - czego czynić nie mogą i żądają podania danych osobowych przed rozstrzygnięciem konkursu.

Więc mój wniosek jest jeden albo w ten sposób weryfikują sobie potencjalnych Laureatow konkursu - wprowadzaja sobie znana selekcje albo moze juz wiedza ze maja malo zgloszen i wiedza ze kazdy, ktory wzial udzial w konkursie optrzyma nagrode i potrzebuja danych.

W to drugie szczerze watpie ale czytajac regulamin nie mam watpliwosci ze skoro zadaja danych do przeslania w terminie 3 dni to kazda z takich osob powinna byc na liscie laureatow

Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2878454 Napisano: 23.11.2009 11:17:43 w Rossmann
maja21z napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

tak, tylko wydaje mi sie troche niesprawiedliwe, ze razem z zawodowymi graczami pomija sie osoby, ktore wysylaja po jednym zgloszeniu na kolejne konkursy emotka
jesli nie chca nagradzac ponownie tych samych osob to powinni to zaznaczyc w regulaminie.

teraz ja się z Tobą zgadzam, przecież niektóre serwisy zaznaczają że jedna osoba może wygrac u nich np 2 nagrody w roku itp

dokladnie w muratorze tak chyba jest i w jeszczekilku innych. Przynajmniej zasady sa jawne, kazdy wiec ze moze wygrac raz czy dwa i musi dac szanse innym. Ale wiaodmo ze tutaj na cos takiego nie moga sobie pozwolic bo chodzi o wzrost sprzedazy marki w danym czasie kiedy trwa konkurs. Zatem wedlug mnie nie powinno byc takichograniczen ze trzeba podawac dane bo to moze rodzic ewentualne naduzycia organizatora.
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2878450 Napisano: 23.11.2009 11:15:58 w Rossmann
ciasssteczko napisał(a):

tak, tylko wydaje mi sie troche niesprawiedliwe, ze razem z zawodowymi graczami pomija sie osoby, ktore wysylaja po jednym zgloszeniu na kolejne konkursy emotka
jesli nie chca nagradzac ponownie tych samych osob to powinni to zaznaczyc w regulaminie.

dokladnie
zwlaszcza ze ich konkursy wymagaja sporych nakladow - zawsze dosc duzo pieniazkow trzeba wydac na kosmetyki, ktore biora udzial w danym konkursie bo wedlug mnie te 39 zl z Loreala to sporo w porownaniu z innymi konkursami gdzie wystarczy kupic dowolny produkt Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2878426 Napisano: 23.11.2009 11:07:40 w Rossmann
ciasssteczko napisał(a):

martu18 napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

maja21z napisał(a):

maa napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

ismena napisał(a):

maa napisał(a):

ismena napisał(a):

maa napisał(a):

ismena napisał(a):

tedance napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

kadjas123 napisał(a):

dostał ktos z was niedawno @ z informacją o uzupełnienie danych w konkursie rossnetu dzień zakochanych?

tak, wszyscy, ktorzy nie podali danych dostali maila z prosba o uzupelnienie

Ja dostałam podziękowanie, a na drugim @ nie uzupełniłam danych i nie dostałam nic emotka

no właśnie ja nie dostałam, a znajomy mi mówił, że dostał emotka
dzięki za odpowiedź emotka

coś jest nie tak jezeli juz kaza Wam uzupelniac dane poniewaz regulamin wyraznie stanowi, ze

W przypadku braku danych teleadresowych w zgłoszeniu, zostanie wysłany email zwrotny do osób będących na liście laureatów, z prośbą o uzupełnienie wszystkich niezbędnych informacji. Jeżeli w ciągu 3 dni laureat nie uzupełni wszystkich swoich danych, prawo do nagrody nieodwołalnie wygasa. Nagroda może zostać wówczas przyznana kolejnej osobie, która spełniła warunki Regulaminu i znalazła się na liście rezerwowej

a zatem jezeli zadaja danych to zgodnie z regulaminem powinno to oznaczac otrzymanie nagrody II stopnia

w poprzednim konkursie prosili o uzupelnienie danych dopiero w przypadku przyznania nagrody... jak widac, tym razem (wbrew regulaminu), prosza o dane od razu emotka

w poprzednim konkursie regulamin byl dokladnie tak sformulowany jak aktualnie i na jego podstawie zarowno wtedy jak i obecnie danych maga zadac dopiero w momencie przyznania nagrody a nie teraz. Podanie danych osobowych nie bylo warunkiem wziecia udzialu w konkursie wiec prosba o ich przeslanie tuz po zakonczeniu konkursu a przed werdyktem jury jest naruszeniem regulaminu konkursu.

wiem emotka
ale co mi po tym? emotka

my im powiemy, że podamy dane dopiero jak nas nagrodzą to oni odpowiedzą, że już nie chcą od nas danych emotka

no tak to racja ale wedlug mnie to jest lamanie regulaminu zadanie danych teraz od osob, ktore wziely udzial. Znam np osobki ktore nie lubia podawac danych w konkursach dopoki ine wygraja nagrody.

ja już w Loreal ostatnio wygrałam i mam obawy że jak teraz mają moje dane to nagrody już nie dostanę emotka

mam podobne obawy, szczególnie w przypadku redage emotka

a mnie się wydaje, że robią to dlatego żeby jedna osoba z 10 @ nie wysyłała na jeden paragon.

nie twierdze, ze robia to w tym celu, ale ze taki moze byc skutek uboczny :>

a tak prawde mowiac to jak ktos bedzie chcial ich oszukac to i tak to zrobi - wiele osob wysyla przeciez zgloszenia na cale rodziny i sasiedztwo, niekoniecznie majac paragon na kazdego emotka

dokladnie mi sie wydaje ze to robia po to zeby ci ktorzy wygrali juz kiedys w poprzednim konkursie nie wygrywali znow. Wszystkie agencje probuja ograniczac zawodowych graczy. Prawda jest taka ze nawet jak ktos sle na cala rodzine to przeciez jak wygra bedzie musial okazac kilka paragonow wiec to latwo zwerygikowac. Jezeli ktos mial jeden paragon na cala rodzine to i tak wygra tylko jedna nagrode. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2878400 Napisano: 23.11.2009 10:59:53 w Paragony
tesa napisał(a):

sabikus napisał(a):

ja to głupia jestem w takim razie na kazdy konk mam paragon a g...o wygrywam naiwniara ze mnie ze cos ugram a tu nawet z godzin chca paragony emotka

jeżeli każdy czekałby na listę rezerwową i nie pozbywał się wcześniej paragonów, to te osoby z paragonami mieliby większe szanse na wygrane, przecież to oczywiste... a tak, to częśc nagród trafia do osób bez paragonów emotka

niestety nie zawsze takie listy rezerwowe sa - najczesciej ich nie ma wiec ja osobiscie wole sprzedac paragonik za jakas kwote zeby mi sie zakupy zwrocily niz nic nie miec z danego konkursu.
beata28 napisał(a):

mahda7 napisał(a):

SZUKAM PARAGONU !!!
carrefour 101 nagród z dnia 15.11.09 z przed godziny 15.00 !!!

i sobie jeszcze wykrzyknikuje , to co ile dajesz za taki paragon bo takim dysponuje - 15zł za zwrot kosztów, mam sie cieszyc ze se kawke z czkoladka za darmoche zjem,mam sie cieszyć ze zrobiłam interes życia sprzedając 1000zł za całe 15zeta?

jak komus nie odpowiadac sprzedawanie za 15 zl to przeciez moze zazadac wiecej. Jak ktos nie bedzie mial ochoty skorzystac to zwyczajnie nie dojrze do wymiany. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2878365 Napisano: 23.11.2009 10:46:31 w Rossmann
ciasssteczko napisał(a):

ismena napisał(a):

maa napisał(a):

ismena napisał(a):

maa napisał(a):

ismena napisał(a):

tedance napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

kadjas123 napisał(a):

dostał ktos z was niedawno @ z informacją o uzupełnienie danych w konkursie rossnetu dzień zakochanych?

Ja dostałam podziękowanie, a na drugim @ nie uzupełniłam danych i nie dostałam nic emotka

coś jest nie tak jezeli juz kaza Wam uzupelniac dane poniewaz regulamin wyraznie stanowi, ze

W przypadku braku danych teleadresowych w zgłoszeniu, zostanie wysłany email zwrotny do osób będących na liście laureatów, z prośbą o uzupełnienie wszystkich niezbędnych informacji. Jeżeli w ciągu 3 dni laureat nie uzupełni wszystkich swoich danych, prawo do nagrody nieodwołalnie wygasa. Nagroda może zostać wówczas przyznana kolejnej osobie, która spełniła warunki Regulaminu i znalazła się na liście rezerwowej

a zatem jezeli zadaja danych to zgodnie z regulaminem powinno to oznaczac otrzymanie nagrody II stopnia

w poprzednim konkursie prosili o uzupelnienie danych dopiero w przypadku przyznania nagrody... jak widac, tym razem (wbrew regulaminu), prosza o dane od razu emotka

w poprzednim konkursie regulamin byl dokladnie tak sformulowany jak aktualnie i na jego podstawie zarowno wtedy jak i obecnie danych maga zadac dopiero w momencie przyznania nagrody a nie teraz. Podanie danych osobowych nie bylo warunkiem wziecia udzialu w konkursie wiec prosba o ich przeslanie tuz po zakonczeniu konkursu a przed werdyktem jury jest naruszeniem regulaminu konkursu.

wiem emotka
ale co mi po tym? emotka

my im powiemy, że podamy dane dopiero jak nas nagrodzą to oni odpowiedzą, że już nie chcą od nas danych emotka

no tak to racja ale wedlug mnie to jest lamanie regulaminu zadanie danych teraz od osob, ktore wziely udzial. Znam np osobki ktore nie lubia podawac danych w konkursach dopoki ine wygraja nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2878328 Napisano: 23.11.2009 10:38:55 w Rossmann
ismena napisał(a):

maa napisał(a):

ismena napisał(a):

tedance napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

kadjas123 napisał(a):

w poprzednim konkursie regulamin byl dokladnie tak sformulowany jak aktualnie i na jego podstawie zarowno wtedy jak i obecnie danych maga zadac dopiero w momencie przyznania nagrody a nie teraz. Podanie danych osobowych nie bylo warunkiem wziecia udzialu w konkursie wiec prosba o ich przeslanie tuz po zakonczeniu konkursu a przed werdyktem jury jest naruszeniem regulaminu konkursu. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2878321 Napisano: 23.11.2009 10:37:16 w Rossmann
jest oczywiscie zapis regulaminu

Organizator zastrzega sobie prawo wprowadzenia zmian w niniejszym regulaminie w dowolnym czasie z tym, że zmiany te nie mogą naruszać praw już nabytych przez Uczestników Akcji. Za termin wniesienia zmian w Regulaminie należy przyjąć termin opublikowania nowej wersji Regulaminu, na www.redage.pl/dzienzakochanych oraz na www.rossnet.pl. Użytkownik bezwarunkowo akceptuje taką formę wprowadzenia zmian w Regulaminie.

ale poniewaz zgloszenie wyslalismy zanim nastapila jakakolwiek zmiana wiec w aktualnym stanie żądzanie od osob danych w aktualnym stadium konkursu jest wedlug mnie niedopuszczalne i zgodnie z regulaminem powinno jednoznaczeni swiadczyc o zdobyciu nagrody II stopnia przez wszystkich ktorzy takiego maila teraz otrzymali. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2878305 Napisano: 23.11.2009 10:33:27 w Rossmann
ismena napisał(a):

tedance napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

kadjas123 napisał(a):

Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2875619 Napisano: 23.11.2009 11:17:14 w Rossmann
od kiedy można odbierać , ktoś się orientuje? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2875591 Napisano: 23.11.2009 11:07:54 w Rossmann
ktos wie co zrobic jak ikonki brak? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2875347 Napisano: 23.11.2009 10:04:49 w Carrefour konkursy
jackk76 napisał(a):

maa napisał(a):

jackk76 napisał(a):

maa napisał(a):

a z carrefoura tylko do jednej osoby dzisiaj zadzownili?

Do mnie dzwonili, ale nie zdażyłem odebrać emotka

spokojnie dzwonia tam 5 razy

A może ktoś wie w jakich odstępach mogą dzwonić, czy mam się jeszcze dzisiaj spodziewać telefonu czy dopiero jutro?

pewnie jeszcze dzisiaj beda probowac Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2875322 Napisano: 23.11.2009 09:56:50 w Carrefour konkursy
dusia99 napisał(a):

Przed chwila telefon z informacja o bonikach (101 nagrod) emotka

o dzownia dalej:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2875293 Napisano: 23.11.2009 09:47:02 w Carrefour konkursy
jackk76 napisał(a):

maa napisał(a):

a z carrefoura tylko do jednej osoby dzisiaj zadzownili?

Do mnie dzwonili, ale nie zdażyłem odebrać emotka

spokojnie dzwonia tam 5 razy Wyświetl w wątku >>
0 0