Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maa

maa

#2818100 Napisano: 05.11.2009 10:25:01 w Carrefour konkursy
martul napisał(a):

jkkp napisał(a):

nikt nie interesuje się już konkursem knorr emotka a tam linia do medias ciągle zajęta emotka

ja dzwoniłam do unilevera - ma do mnie oddzwonić pani z komisji konkursowej , bo była na jakimś spotkaniu
zobaczymy czy zadzwoni

emotka

nie ma jeszcze listy? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2816939 Napisano: 04.11.2009 08:41:50 w TESCO konkursy
kalisto1986 napisał(a):

krzyszu napisał(a):

maa napisał(a):

nice napisał(a):

iaziaz napisał(a):

skorpik26 napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

sa juz e maile albo smsy z herbala emotka

to pytanie czy stwierdzenie?

ponoc smsy juz dzis rozesłali a meile tez dzis miały byc ale czy dzis rozesłali to nie wiem,a z rossmana maja powiadomic pod koniec tego tygodnia lub na poczatku nastepnego

Dokładnie tak mi Pani powiedziała jak zadzwoniłam się o to zapytać.

czy oprocz osoby ktora chwalila sie 3 wygranymi laptopami ktos jeszcze dzisiaj otrzymal informacje o wygranej?

U mnie wpadło 7 laptopów emotka Czyli 3+7 daje 10 więc wszystkie lapki zostały na forum. Troszke dziwne bo ino jedno zgłoszenie wysłałem a trafiłem 7 laptopów emotka

tyyyy co kłamiesz ja zgarnełam 11 emotka emotka

hehe ale tak powaznie pytam czy ktos jeszcze chwalil sie wygranym laptopem bo probuje dojsc do tego czy rzeczywiscie byly dzisiaj smsy czy nie Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2816936 Napisano: 04.11.2009 08:41:27 w TESCO konkursy
krzyszu napisał(a):

maa napisał(a):

nice napisał(a):

iaziaz napisał(a):

skorpik26 napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

ponoc smsy juz dzis rozesłali a meile tez dzis miały byc ale czy dzis rozesłali to nie wiem,a z rossmana maja powiadomic pod koniec tego tygodnia lub na poczatku nastepnego

:)

hehe ale tak powaznie pytam czy ktos jeszcze chwalil sie wygranym laptopem bo probuje dojsc do tego czy rzeczywiscie byly dzisiaj smsy czy nie

czy oprocz osoby ktora chwalila sie 3 wygranymi laptopami ktos jeszcze dzisiaj otrzymal informacje o wygranej?

U mnie wpadło 7 laptopów emotka Czyli 3+7 daje 10 więc wszystkie lapki zostały na forum. Troszke dziwne bo ino jedno zgłoszenie wysłałem a trafiłem 7 laptopów emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2816914 Napisano: 04.11.2009 08:34:15 w TESCO konkursy
nice napisał(a):

iaziaz napisał(a):

skorpik26 napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

czy oprocz osoby ktora chwalila sie 3 wygranymi laptopami ktos jeszcze dzisiaj otrzymal informacje o wygranej? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2816858 Napisano: 04.11.2009 08:13:52 w Carrefour konkursy
jak tam sprawa z dodatkowymi nagrodami z konkursu knorr? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2813602 Napisano: 03.11.2009 08:34:26 w Rossmann
smsowicz napisał(a):

rene5 napisał(a):

maa napisał(a):

prezenty z rossnetu mozna bylo odpierac do 30 czy 31?

do 31, ale ja 31 już niestety nie mogłam odebrać w swoim rossmanie emotka

Ciekawe, bo na moich wydrukach było, że do 30.

no wlasnie tez mi sie tak wydawalo ze do 30 Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2812799 Napisano: 03.11.2009 04:16:32 w Rossmann
prezenty z rossnetu mozna bylo odpierac do 30 czy 31? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2812657 Napisano: 03.11.2009 03:32:28 w Paragony
mam paragon na sekrety tesco Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2808989 Napisano: 02.11.2009 02:03:41 w Carrefour konkursy
jo napisał(a):

Posunęła się na pewno o tyle, że ludzie z obu agencji śledzą ten wątek i mają na tacy podane różne genialne i mniej genialne pomysły, a Unilever, który był po naszej stronie, ma nas powyżej uszu.

mysle ze Unilever bardziej niz nas powinien miec dosc agencji ktorej zlecil przygotowanie konkursu -takiemu pracownikowi to nawet nie powinien wypalacac wynagrodzenia Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2808858 Napisano: 02.11.2009 01:23:17 w Carrefour konkursy
jo napisał(a):

maa, problem w tym, że czas mają wcale nie do końca dnia, bo sobie ten czas pięknie przedłużyli w oświadczeniu. I stanowisko pani z Unilevera jest właśnie takie, że mają jeszcze czas.

niuniu, emotka

jest jeszcze jakies nowe oswiadczenie? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2808820 Napisano: 02.11.2009 01:11:06 w Carrefour konkursy
inka113 napisał(a):

inka113 napisał(a):

jo napisał(a):

Podkreślasz słowo uczciwie, ja też, a podawanie się za kogoś, kim się nie jest, po pierwsze z uczciwością nie ma nic wspólnego, a po drugie może jedynie pogorszyć sprawę... Zwłaszcza, że pracownicy zarówno feralnej agencji reklamowej, jak i tej odpowiedzialnej za sprawy techniczne doskonale wiedzą co się dzieje na forum...
Nie wiem tylko czy pani z Unilevera zainteresowała się tym wątkiem na forum czy nie.

Uczciwie przegrać a to co oni robią w tej chwili nie jest w żaden sposób uczciwe. Gdzie oni mają ten regulamin? Czy on nie jest wiążący w żaden sposób? Olewają nas jak chcą, każdemu mówią to co akurat im wygodnie w danej chwili! Więc jakoś skrupuły mi puszczają, wiesz. Bąkają coś o dodatkowych nagrodach ale samymi ogólnikami, mają liste wybranych, nagrodzonych osób ale nie wiedzą ile nagród! Przecież paranoja goni paranoję! Czy my nawet do wiarygodnej informacji nie mamy prawa? A teraz telefonów nie odbierają... emotka

to że mają nas dosyć to mało kogo powinno obchodzic. w oświadczeniu nie napisali tego co tak naprawde nas interesuje czyli ilości nagród. niech więc się nie dziwią, że wszyscy dzwonią.

spokojnie ja mysle ze jeszcze troche czasu maja do konca dnia wiec moze uda im sie wywiazac terminiowo z obietnicy.. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2800676 Napisano: 30.10.2009 12:47:09 w TESCO konkursy
awe napisał(a):

maa napisał(a):

lovcia88 napisał(a):

awe napisał(a):

maa napisał(a):

katia305 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

pawelpisz napisał(a):

do kiedy mają rozstrzygnąć herbal?? Wie ktoś?

słyszałam ze jutro bedą powiadamiać

skad slyszalas? emotka

no wlasnie skad taka informacja?
konkurs trwal do 21.10 a na rozwiazanie jest chyba 14 dni dzisiaj minelo dopiero 9 a oni raczej rozwiazuja w ostatni dzien albo po terminie

dzisiaj to w firmach maja juz wolne przed swietem

Ale tu chodzi o 14 dni ROBOCZYCH.

no to jak roboczych to jeszcze wiecej czasu maja

to do środy 11 XI powinni powiadomic

no to sobie jeszcze troche poczekamy Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2800661 Napisano: 30.10.2009 12:42:55 w TESCO konkursy
lovcia88 napisał(a):

awe napisał(a):

maa napisał(a):

katia305 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

pawelpisz napisał(a):

skad slyszalas? emotka

konkurs trwal do 21.10 a na rozwiazanie jest chyba 14 dni dzisiaj minelo dopiero 9 a oni raczej rozwiazuja w ostatni dzien albo po terminie

dzisiaj to w firmach maja juz wolne przed swietem

Ale tu chodzi o 14 dni ROBOCZYCH.

no to jak roboczych to jeszcze wiecej czasu maja
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2800634 Napisano: 30.10.2009 12:32:20 w Rossmann
odebral ktos juz moze chuste z rossmana? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2800629 Napisano: 30.10.2009 12:29:49 w TESCO konkursy
katia305 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

pawelpisz napisał(a):

skad slyszalas? emotka

konkurs trwal do 21.10 a na rozwiazanie jest chyba 14 dni dzisiaj minelo dopiero 9 a oni raczej rozwiazuja w ostatni dzien albo po terminie Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2800614 Napisano: 30.10.2009 12:21:35 w Carrefour konkursy
miriam napisał(a):

xagadee napisał(a):

ati88 napisał(a):

xagadee napisał(a):

mahuska napisał(a):

xagadee napisał(a):

uparłam się i znalazłam:

http://www.headan...s/id,wyniki,strona,2

hehe dobra jesteś emotka
ale może to hasełko tej osoby... tylko troche sobie zmienia emotka

ale tu chodzi o dwa takie same hasła wysłane przez rózne osoby? emotka

coz pomijacac fakt ze HE nie ma chyba kokosu w swoich zapachach i składnikach, to i tak kiszka
ciekawe jakbym wysłała to samo chasło na rossama w herbalu czy tez bym wygrała emotka

trzeba było spróbować emotka

a zresztą, co mnie to obchodzi emotka

moje jest na liście, niektórzy mówią, że bylejakie, trudno, ważne że autorskie emotka

Nie popieram dosłownego przepisywania cudzych haseł-dla mnie o kradzież cudzego i już!emotka
Jak by się ktoś uparł można napisać do organizatora i link wysłać z tym splagiatowanym hasłem w Head&Shoulders...
Dlatego nie popieram tego,że agencje upubliczniają hasła-takie hieny potem na żywca kopiują czyjąś krwawicę ,zgarniają nagrody i się w kułak śmieją...
Jeśli ta osoba to czyta,niech się wstydzi,albo niech się jej ta nagroda cały czas niesmacznie odbija emotka

z drugiej strony publikacje sa potrzebne bo tak jak teraz np mozemy zobaczyc jak ludzie plagiatuja czyjes hasla.

moim zdaniem najlepszym rozwiazaniem byloby napisac do organizatora.czesto w regulaminach konkursow jest tak ze zwyciezca w zamian za nagrode przeonis prawa autorskie do hasla na organizatora. Zatem to juz jest wlasnosc organiatora a zatem plagiat mysle moze go zainteresowac.
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2798211 Napisano: 29.10.2009 06:10:44 w Rossmann
kupie paragon z rossmana na komsetyki loreal Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2798200 Napisano: 29.10.2009 06:08:38 w Paragony
kupie paragon z rossmanna z loreala Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2791581 Napisano: 27.10.2009 07:40:37 w Rossmann
radosna napisał(a):

Szukam paragonu za zakup L'Oreala w Rossmannie.
Mam jeden paragon, ale ponieważ wysłałam wypowiedzi
z dwóch naszych kont, to mamy dwie wygrane. Nie liczyłam na to, ale wygraliśmy. Najbardziej liczyłam na Paryż emotka ))

u mnie dokladnie taka sama sy3tuacja zatem szukam paragonow do kupna lub odstaie nagrode

Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2791564 Napisano: 27.10.2009 07:36:27 w Paragony
kupie paragon z rossmana na konkurs loreal Wyświetl w wątku >>
0 0