Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maa

maa

#2759208 Napisano: 17.10.2009 04:05:00 w Carrefour konkursy
znalazlam jeszcze taki punkt regulaminu

Organizator zastrzega sobie prawo zmiany Regulaminu i warunków Konkursu, jeżeli jest to uzasadnione celem Konkursu i nie wpłynie na pogorszenie warunków uczestnictwa w Konkursie. O zmianach Regulaminu uczestnicy Konkursu będą informowani poprzez stronę www.carrefour.pl.

i tak sobie mysle ze z cala pewnoscia mogliby oznajmic ze zmieniaja regulamin tzn w zwiazku z bledem na ulotce poszerzaja numer na ktory mozn bylo wyslac konkursowego sms na 7135 oraz 7141

i byloby to regulaminowe.

Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2759197 Napisano: 17.10.2009 03:58:45 w Carrefour konkursy
jackk76 napisał(a):

dysia napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

rypka7 napisał(a):

Maa, zapytaj prawnika, każdy rozsądny powie Ci, że liczy się regulamin. A konkurs rozwiązano niezgodnie z regulaminem.

A gdybanie jest bez sensu. Jest jak jest. Co innego było na ulotce, co innego w regulaminie. Przyznano, że rozwiązano konkurs z jednego, nieregulaminowego!, numeru i tyle.
Teraz powinny być 84 bony dla najlepszych haseł nadesłanych na numer 7141 i koniec.
I myślę, że tak właśnie będzie.

ja sie pytalam prawnika emotka i postepujac wg prawa musza przyznac cala pule na nr 7141 bo to regulamin jest wiazacy emotka ato ze przyznali innemu nr tylko nagrody to jest ich pomylka z ktorej rowniez nie do konca moga sie wycofac , mysle ze oni zdaja sobie sprawe ze kazdy z konkursowiczow miglby ich podac do sadu o odszkodowanie i to nie male

ktoś w AHA solidnie beknie za pomyłke - w konkursie
to jest kupa kasy dla organizatora!!!

Kasa jak kasa, ale obciach jaki nie tylko dla agencji ale i firmy na rzecz której działa. Jeśli raz straci się zaufanie to później ciężko jest go odbudować.

jasne. jestem przekonana ze w kolejnym konkursie ktory zorganizuja wszyscy z tego watku mimo wszystko wezma w nim udzial. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2759192 Napisano: 17.10.2009 03:57:14 w Carrefour konkursy
kalisto1986 napisał(a):

rypka7 napisał(a):

Maa, zapytaj prawnika, każdy rozsądny powie Ci, że liczy się regulamin. A konkurs rozwiązano niezgodnie z regulaminem.

A gdybanie jest bez sensu. Jest jak jest. Co innego było na ulotce, co innego w regulaminie. Przyznano, że rozwiązano konkurs z jednego, nieregulaminowego!, numeru i tyle.
Teraz powinny być 84 bony dla najlepszych haseł nadesłanych na numer 7141 i koniec.
I myślę, że tak właśnie będzie.

ja sie pytalam prawnika emotka i postepujac wg prawa musza przyznac cala pule na nr 7141 bo to regulamin jest wiazacy emotka ato ze przyznali innemu nr tylko nagrody to jest ich pomylka z ktorej rowniez nie do konca moga sie wycofac , mysle ze oni zdaja sobie sprawe ze kazdy z konkursowiczow miglby ich podac do sadu o odszkodowanie i to nie male

jakie odszkodowanie?Odszkodowanie należy się poszkodowanemu za wyrządzenie szkody od osoby, która tę szkodę wyrządziła lub ponosi za nią odpowiedzialność.A przepraszam jaka szkode wyrzadzilam Wam agencja?Szkode w postaci tego ze zakupiliscie promocyjne opakowanie? Przeciez kazdy grajacy musi ponosic ryzyko tego ze moze nie wygrac.A moze szkode w postaci tego ze nie wybrala waszego hasla? Przeciez to sie nie trzyma kupy. Wedlug mnie zamiast roscic sobie prawo do jakiegos odszkodowania i wydzaniac do agencji klocac sie i robiac afere lepiej spokojnie zalatwic ta sprawe. Juz nieraz widzialam ze po aferze na forum konkurs rozwiazywali szybko, po lebkach, bez czytania smsow i po co to wszysto? pospieszanie agencji, robienie zadym tak naprawde mysle ze ma wielkeigo sensu. Owszem zgloszeniue bledu w regulaminie jest jak najbardziej ok ale trcoeh glupio zeby przez arogancki ton zrobili na zlosc i przyznali np 2 nagrody dodatkowe zamiast 84. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2759179 Napisano: 17.10.2009 03:51:39 w Carrefour konkursy
kalisto1986 napisał(a):

acherek napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

acherek napisał(a):

maa napisał(a):

a tak na marginesie to powiem szczerze ze i tak sie ciesze ze postaowili przyznac dodatkowe nagrody bo przeciez mogloby byc tak ze powiedzieliby ze przyznali nagrody sposrod wszystkich odpowiedzi. a nasze tlumaczenia ze nikt z forum ktory slal na 7141 nie wygral mysle ze nie zakonczylyby sie powodzeniem. zawsze mogliby stwierdzic ze komisja konkursowa przyznala nagrody dla najlepszych prac i co mielibysmy do powiedzenia gdyby stwierdzili ze dla 7135 nie przyznali zadnej nagrody bo wsyzstkie odpowiedzi bylyby slabe?!

Dokładnie, hasła to subiektywne odczucia komisji która zawsze się z tego wytłumaczy, co im się podoba a co nie.

ale jak mogliby nie przyznać?? w regulaminie nic nie pisze ze mogą nie przyznać żadnej nagrody - a tak zrobili (według regulaminu)

No ale nie wszyscy biorący udział w tym konkursie są skupieni na forum i jak im udowodnisz że nikt z numeru 7141 nie wygrał ?

bo sami sie do tego przyznali poczytaj wszystkie posty na ten temat

to ze sie sami do teog przyznali to wslanie uwazam za ich dobra wole i ladne zachowanie Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2759175 Napisano: 17.10.2009 03:51:05 w Carrefour konkursy
acherek napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

acherek napisał(a):

maa napisał(a):

a tak na marginesie to powiem szczerze ze i tak sie ciesze ze postaowili przyznac dodatkowe nagrody bo przeciez mogloby byc tak ze powiedzieliby ze przyznali nagrody sposrod wszystkich odpowiedzi. a nasze tlumaczenia ze nikt z forum ktory slal na 7141 nie wygral mysle ze nie zakonczylyby sie powodzeniem. zawsze mogliby stwierdzic ze komisja konkursowa przyznala nagrody dla najlepszych prac i co mielibysmy do powiedzenia gdyby stwierdzili ze dla 7135 nie przyznali zadnej nagrody bo wsyzstkie odpowiedzi bylyby slabe?!

Dokładnie, hasła to subiektywne odczucia komisji która zawsze się z tego wytłumaczy, co im się podoba a co nie.

ale jak mogliby nie przyznać?? w regulaminie nic nie pisze ze mogą nie przyznać żadnej nagrody - a tak zrobili (według regulaminu)

No ale nie wszyscy biorący udział w tym konkursie są skupieni na forum i jak im udowodnisz że nikt z numeru 7141 nie wygrał ?

wiec wlasnie dokladnie mi o to chodzi. zamiast wiec robic zadyme dajmy im spokojnie rozwiazac konkurs i cieszmy sie ze jeszcze jest szansa na nagrode. Ja caly czas wychodze z zalozenia ze mogliby nam w ogole olac, stwierdzic ze brali pod uwage wszystkie odpowiedzi i wybrali najlepsze a co z tego ze wszystkie z 7135. Nic bysmy im nie zrobili. Prosta zastada brali pod uwage z obu numerow bo co innego pisalo na ulotce a co innego w regulaminie.I zaden organ by im nic nie zrobil. Taka prawda. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2759171 Napisano: 17.10.2009 03:49:04 w Carrefour konkursy
emanuela24 napisał(a):

kajeczka napisał(a):

maa napisał(a):

podobna sytuacja byla z zakupem promocyjnych produktow w tym samym konkursie, w jednym miejscu pisali ze wystarczy kupic jeden prpmocyjny produkt a w innym miejscu ze dwa
( nie pamietam juz gdzie co bylo napisac - co w ulotce a co w regulaminie) i ostatecznie uznali ze mozna bylo kupic jeden tak aby kazdy kto kupil mial prawo do nagrody.

Z Lenorem w Realu np tak było:na ulotce-zakup jednego Lenora,a w regulaminie:zakup 2produktów promocyjnych emotka

no i co było wiążące - ulotka czy regulamin??
gdybyś odesłała paragon z 1 produktem - i by się uczepili do czego miałabyś się odwoływać ??

no przeciez wiadomo ze do ulotki!!!! Chyba nikt przy zdrowych zmyslach nie odwolywalby sie wtedy do regulaminu ktory stanowil ze trzeba kupic dwa produkty:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2759166 Napisano: 17.10.2009 03:47:35 w Carrefour konkursy
emanuela24 napisał(a):

maa napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

mahuska napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

a i warto dodać ze dla numeru 7141 były przewidziane 84 nagrody , wiec mnie nie interesuje rozwiązanie konkursu niezgodne z regulaminem - (czytaj mniej nagród)
regulamin to regulamin - a co tylko my mamy się go trzymać??

Jak dla mnie mądre rozumowanie
teraz 84 bony z 7141

emotka i wara inaczej

no wlasnie widac nasze rozumowanie nie zawsze idzie w parze z rozumowaniem agencji:(
prawda jest taka ze to sie zdarza czesto w konkursach ze inaczej jest w regulaminie a inaczej na ulotce reklamowej i moim zdaniem organizator konkursu takze za tresc ulotki powinien ponosic odpowiedzialnosc. Konsument ktory przychodzi do sklepu i kupuje promocyjne produkty nie ma wgladu do regulaminu tylko ma konkursowa ulotke. Zakladam ze nie kazdy jest takim konursowym maniakiem jak my i przed udaniem sie na zakupy nie sprawdza regulaminu konkursu.
pamietam ze ostatnio byla podobna sytuacja z konkursem herbala w carrefourze. wtedy na ulotkach pojawil sie inny termin konkursu niz w regulaminie i ostatecnzie przedluzyli go tak ze zawarl sie w teminie konkursu termin i z ulotki i z regulaminu.

ta na każdej ulotce znajdziesz regulamin konkursu na www. - mało tego wysłanie sms-a jest równoznaczne z zaakceptowaniem regulaminu.
i nie obchodzi mnie jak rozumuje agencja - ważne jak będzie rozumował rzecznik
a że sobie dodatkowy konkurs zrobili na ulotkach - no cóż świadczy to jedynie o ich hojności
ja widzę jedno - jest regulamin - konkurs nierozwiązany - bo jeszcze esków z wygranymi nie było i to regulamin jest podstawą do reklamacji,roszczeń etc. a nie ulotka

lepiej sie tak nie rzucac

bo skoro postaowili przyznac dodatkowe nagrody to i tak sa lepsi niz polowa innych agencji. Wedlug mnie mogliby rownie dobrze powiedziec ze przyznali nagrody sposrod wszystkich odpowiedzi. a nasze tlumaczenia ze nikt z forum ktory slal na 7141 nie wygral mysle ze nie zakonczylyby sie powodzeniem. zawsze mogliby stwierdzic ze komisja konkursowa przyznala nagrody dla najlepszych prac i dla numeru 7141 nie przyznali zadnej nagrody bo wsyzstkie odpowiedzi bylyby slabe Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2758574 Napisano: 17.10.2009 11:35:47 w Carrefour konkursy
a tak na marginesie to powiem szczerze ze i tak sie ciesze ze postaowili przyznac dodatkowe nagrody bo przeciez mogloby byc tak ze powiedzieliby ze przyznali nagrody sposrod wszystkich odpowiedzi. a nasze tlumaczenia ze nikt z forum ktory slal na 7141 nie wygral mysle ze nie zakonczylyby sie powodzeniem. zawsze mogliby stwierdzic ze komisja konkursowa przyznala nagrody dla najlepszych prac i co mielibysmy do powiedzenia gdyby stwierdzili ze dla 7135 nie przyznali zadnej nagrody bo wsyzstkie odpowiedzi bylyby slabe?! Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2758562 Napisano: 17.10.2009 11:32:36 w Carrefour konkursy
podobna sytuacja byla z zakupem promocyjnych produktow w tym samym konkursie, w jednym miejscu pisali ze wystarczy kupic jeden prpmocyjny produkt a w innym miejscu ze dwa
( nie pamietam juz gdzie co bylo napisac - co w ulotce a co w regulaminie) i ostatecznie uznali ze mozna bylo kupic jeden tak aby kazdy kto kupil mial prawo do nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2758555 Napisano: 17.10.2009 11:30:27 w Carrefour konkursy
emanuela24 napisał(a):

mahuska napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

a i warto dodać ze dla numeru 7141 były przewidziane 84 nagrody , wiec mnie nie interesuje rozwiązanie konkursu niezgodne z regulaminem - (czytaj mniej nagród)
regulamin to regulamin - a co tylko my mamy się go trzymać??

Jak dla mnie mądre rozumowanie
teraz 84 bony z 7141

emotka i wara inaczej

no wlasnie widac nasze rozumowanie nie zawsze idzie w parze z rozumowaniem agencji:(
prawda jest taka ze to sie zdarza czesto w konkursach ze inaczej jest w regulaminie a inaczej na ulotce reklamowej i moim zdaniem organizator konkursu takze za tresc ulotki powinien ponosic odpowiedzialnosc. Konsument ktory przychodzi do sklepu i kupuje promocyjne produkty nie ma wgladu do regulaminu tylko ma konkursowa ulotke. Zakladam ze nie kazdy jest takim konursowym maniakiem jak my i przed udaniem sie na zakupy nie sprawdza regulaminu konkursu.
pamietam ze ostatnio byla podobna sytuacja z konkursem herbala w carrefourze. wtedy na ulotkach pojawil sie inny termin konkursu niz w regulaminie i ostatecnzie przedluzyli go tak ze zawarl sie w teminie konkursu termin i z ulotki i z regulaminu.

Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2758327 Napisano: 17.10.2009 10:17:26 w Carrefour konkursy
rypka7 napisał(a):

maa, nie, teraz powinni wybrać tylko z numeru 7141 tylko tak byłoby uczciwie.

wiesz mi sie wydaje ze wtedy moglyby sie pojawic glosy ze znow kogos pozbawili nagrody. Bo jezeli wziasc i wybrac zwyciezcow tylko z puli 7141 to moze sie okazac ze ktos ma lepsza odpowiedz ale nie wygral bo poslal na 7135. Z 7135 zostali juz wybrani zwyciezcy wprawdzie ale moznaby przyjac taka konstrukcje ze tam bylo tyle dobrych odpowiedzi poslanych ze nie wystarczyly te 84 nagrody. I teraz np ktos sie nie zalapal na nagrode z puli 7135 bo byl np 90 w kolejnosci na ich liscie najlepszych odpowiedzi ale gdyby wziasc z calosci wybierac laureatow to moznaby bylo przyjac ze bylyby lepszy niz ten kto zostanie nagrodzony z puli 7141. I teraz wyobrazam sobie znow kolejne do nich reklaamcje. Stad chyba dlatego podjeli taka decyzje. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2758277 Napisano: 17.10.2009 10:03:03 w Carrefour konkursy
z calego tego zamieszania wedlug mnie najwazniejsze jest to ze podadza liste zwyciezcow na stronie. dzieki temu bedziemy wiedzieli ile osob rzeczywiscie nagrodzili - czy 84 czy 168.

co do kwestii z jakiego numeru byl slany sms to pewnie nie bedziemy mogli dojsc w kazdym przypadku.

w sumie jakby sie nad tym zastanowic to w zwiazku z bledem na ulotce i faktem ze podali dwa rozne numeru najsprawiedliwiej byloby zeby wybierali po prostu ze wszystkich zgloszonych odpowiedzi.

chyba taka linie przyjeli w oswiadczeniu ktore opublikowali na stronie. a te bony ktore rozdali do tej pory potraktowali jako gratisowe rozdane dodatkowo poza konkursem.

Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2758093 Napisano: 17.10.2009 08:45:57 w Paragony
maa napisał(a):

szukam paragonu na produkt pantene zakupiony w sklepie rynku tradycyjnego przed 06.09 albo z drogerii natura z okresu przed 10.09 - zaintersowanych zapraszam na pw

szukam paragonu z welli z reala

mam paragon z rossmana na cztery pory roku

Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2756469 Napisano: 16.10.2009 03:45:33 w Carrefour konkursy
kalisto1986 napisał(a):

Plus za informacje na stronie , ale czegoś nie rozumiem skoro nr 7135 otrzymal juz pelna pule nagród dlaczego ponownie ma brac udzial i miec szanse na kolejne nagrody ? my domagamy sie aby wg regulaminu pelna pula nagrod zostala przyznana nr 7141

chyba przez to zeby bylo sprawiedliwie czyli tak jak jest w regulaminie 84 x nagrody sposrod wszystkich wyslanych smsow na oba numery

Ci ktorzy wygrali z 7135 dostali jakby pozaregulaminowe gratisowe bony a teraz konkurs trwa od nowa i jeszcze raz sa wybierali finalisci

Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2755775 Napisano: 16.10.2009 11:54:50 w Carrefour konkursy
skoro zapewnili ze beda dzisiaj wybrani nowi laureaci to na pewno tak zrobia.
czekajmy cierpliwie zaraz pewnie sie rozgledna smsy Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2754926 Napisano: 16.10.2009 07:47:08 w Carrefour konkursy
toudikot napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

toudikot napisał(a):

beata28 napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

A ja przypatruję się tutaj wszystkim tym dyskusjom i zastanawia mnie to że wszystkie te konkursy czy z Carrefoura cz z tesco czy też z z sieci ABC który tez jest w bazie prowadzi ta sama firma i każą wysyłać praktycznie na ten sam numer 7135
ja też dostałam SMS i zaczynam się zastanawiać gdzie odesłać dane bo we wszystkich regulaminach pisze ta sama treśÆ smsa który ma przyjść do zwyciezcy. Mi przyszedł z Knorra wczoraj o 12.10
i teraz nie wiem czy z Carrefoura czy z ABC już rozsyłali esy bo w ABC zgłoszenia słałam na 7135 a z Carrefoura na 7141 i teraz już całkiem zgłupiałam emotka

ABC chyba jeszcze nie słali.

abc rozwiazanie bedzie na pewno po zakonczeniu konkursu

wiecie to na pewno?

tak, dzwonilam i pytalam:) wczorajsze eski byly z carrefoura, a przedwczorajsze z reala-bo niektorzy danych esem nie odeslali (o wszystko pytalam)

alez zrobili zamieszanie z tym konkursem
czy tak ciezko w sms napisac z jakiego skkepu
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2754356 Napisano: 15.10.2009 10:50:07 w Paragony
szukam paragonu na produkt pantene zakupiony w sklepie rynku tradycyjnego przed 06.09 albo z drogerii natura z okresu przed 10.09 - zaintersowanych zapraszam na pw

mam paragon z rossmana na cztery pory roku Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2754330 Napisano: 15.10.2009 10:35:10 w Paragony
szukam paragonu z reala z wella Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2752344 Napisano: 15.10.2009 11:31:58 w Carrefour konkursy
miriam napisał(a):

Powinni tak jak Avanti
wysłać sms-a że poprzedni sms z info o wygranej był wysłany błędnie

wybaczcie Ci,którzy z 7135 wygraliście,