Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maa

maa

#2683577 Napisano: 23.09.2009 11:56:01 w Paragony
kadett33 napisał(a):

maa napisał(a):

niuniu napisał(a):

kadett33 napisał(a):

niuniu napisał(a):

kadett33 napisał(a):

Okazuje się że wyrzucili mi w domu mój paragon z REAL - WYGRAJ I GRAJ. A wygrałem tam bon emotka
Czy ma ktoś może nie potrzebny paragon z 16.09.09?

jasne emotka lepiej się przyznaj że go nie masz - napewno szybciej byś go załatwił/a.

Tutaj nie ma co ściemniać. Jak mi brakuje paragonu - to mówie i pisze to otwarcie a nie ogródkami

Ok, przepraszam, ale pierwszy raz mi się to zdarza że nie mam prawidłowego paragonu emotka

Nio i już inaczej emotka

w takim wypadku ... chętnie bym Ci pomagła ale niestety nie brałam w nim udziału i nie mam paragonu. Przykro mi.

Ale pamietaj kłamstwo niepopłaca, szczerością dalej się zajdzie. emotka Powodzenia emotka

przyznanie sie tutaj ze sie nie ma paragonu skutkuje litania na czesc jak mozesz grac jak nie masz, jak mozesz odbierac komus nagrode , po co slesz wiecej smsow niz masz paragonow, po ktorej szybko ta litania zmienia sie w kolejna ostrzegawcza ludzie nie oddawajcie paragonow, wezcie za nia 1/3 wartosci nagrody itd.

Zatem ja tego nie rozumiem. jak nie chce pomagac to sie nie odzywam. jak mam ochote pomoc to pisze pw z oferta na paragon - ktos bedzie chcial skorzysta nie to nie.

Właśnie dlatego bałem się tutaj przyznać bo kiedyś to tu czytałem ;( Regulaminu nie doczytałem że paragon musi być z dnia wysłania sms emotka Jakby co to mam paragon z 09.09 emotka

ja tez nie zorientowalam sie w dniu zakupu. doczytalam dopiero kilka dni potem w domu na forum wiec nie slalam. dlatego paragony mi zostaly i mam je nie do wykorzystania. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2683526 Napisano: 23.09.2009 11:45:20 w Paragony

niuniu napisał(a):

kadett33 napisał(a):

niuniu napisał(a):

kadett33 napisał(a):

Okazuje się że wyrzucili mi w domu mój paragon z REAL - WYGRAJ I GRAJ. A wygrałem tam bon emotka
Czy ma ktoś może nie potrzebny paragon z 16.09.09?

jasne emotka lepiej się przyznaj że go nie masz - napewno szybciej byś go załatwił/a.

Tutaj nie ma co ściemniać. Jak mi brakuje paragonu - to mówie i pisze to otwarcie a nie ogródkami

Ok, przepraszam, ale pierwszy raz mi się to zdarza że nie mam prawidłowego paragonu emotka

Nio i już inaczej emotka

w takim wypadku ... chętnie bym Ci pomagła ale niestety nie brałam w nim udziału i nie mam paragonu. Przykro mi.

Ale pamietaj kłamstwo niepopłaca, szczerością dalej się zajdzie. emotka Powodzenia emotka

przyznanie sie tutaj ze sie nie ma paragonu skutkuje litania na czesc jak mozesz grac jak nie masz, jak mozesz odbierac komus nagrode , po co slesz wiecej smsow niz masz paragonow, po ktorej szybko ta litania zmienia sie w kolejna ostrzegawcza ludzie nie oddawajcie paragonow, wezcie za nia 1/3 wartosci nagrody itd.

Zatem ja tego nie rozumiem. jak nie chce pomagac to sie nie odzywam. jak mam ochote pomoc to pisze pw z oferta na paragon - ktos bedzie chcial skorzysta nie to nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2680871 Napisano: 22.09.2009 12:15:38 w Carrefour konkursy
mkrzysiek napisał(a):

Własnie wysłałem list na Herbala z Carrefoura
Nie dzwonili jeszcze do mnie o paragon
Wolałem wysłac niż potem ma byc po terminie

bzdura nie mozesz byc po terminie skoro nikt cie nie poinformowal o koniecznosci wysylki Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2680321 Napisano: 22.09.2009 09:04:55 w co chcielibyście wygrać?

maa

#2680318 Napisano: 22.09.2009 09:03:26 w TESCO konkursy
kaki22 napisał(a):

było parę info na forum o sms-ach, więc na 99% już po...

no wlasnie przed chwila przeczytalam Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2680308 Napisano: 22.09.2009 09:00:13 w TESCO konkursy
czyli juz po tv z gillette tak? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2669895 Napisano: 18.09.2009 08:40:32 w Carrefour konkursy
szczupak napisał(a):

a z gillette już do kogoś dzwonili? tam gdzie lcd były?

cisza Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2665487 Napisano: 17.09.2009 12:27:09 w Wkurza mnie...
aloevera napisał(a):

Ja też jestem juz długo, oświadczenie wysłane 100 lat temu, brałam tylko udzial w Halle Berry i już pewnie w niczym innym nie wezme bo byłam na wakacjach i nie wypełniłam żadnych ankiet na temat tych perfum bo nie zdążyłam. emotka

rzeczywiscie w Streetcomie jest tak ze nieodeslanie raz ankiet skutkuje wykluczeniem z kolejnych badan:( Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2665470 Napisano: 16.09.2009 10:18:08 w TESCO konkursy
visserarthur napisał(a):

no to milo, ze urzeka cie moja osoba- nie jestes wyjatkiem

a czy czulem sie glupio... zachowam to dla siebie emotka

:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2665455 Napisano: 16.09.2009 10:10:04 w TESCO konkursy
visserarthur napisał(a):

drzemek napisał(a):

Hahaha cóż za moc, albo raczej niemoc emotka

ani moc, ani niemoc...

po prostu w maju agata powiedziala mi, ze wyrzucili z bazy wszystkie twoje numery, wiec... sam rozumiesz

hehhe ale jestescie obaj zabawni:)
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2665440 Napisano: 16.09.2009 10:00:10 w TESCO konkursy
marzanna napisał(a):

maa napisał(a):

marzanna napisał(a):

Telewizory też pewnie w piątek....

oby

z regulaminu wynika ze beda slac smsy,nie beda dzwonic

Oby nie zrobili losowanka... emotka emotka

z nimi różnie bywa...no ale zobaczymy czy tym razem sie wykaza Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2665436 Napisano: 16.09.2009 09:55:06 w TESCO konkursy
marzanna napisał(a):

Telewizory też pewnie w piątek....

oby

z regulaminu wynika ze beda slac smsy,nie beda dzwonic Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2665426 Napisano: 16.09.2009 09:46:33 w TESCO konkursy
marzanna napisał(a):

maa napisał(a):

marzanna napisał(a):

Chyba wszyscy polują na tego Opla emotka

hehe pewnie tak

ale cos mi sie wydaje ze juz Laureat poinformowany

Visse to prawda?:)

Nie sądzę. Oni dwaj po prostu się nie lubią i tak sobie dogryzają...

całe szczescie chcialoby sie rzecz - bez urazy Panowie:)

nagrod malo w konkursie Vanisha bo tylko jeden samochod i 15 bonow ale pewnie komus z forum sie uda. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2665424 Napisano: 16.09.2009 09:40:38 w TESCO konkursy
marzanna napisał(a):

Chyba wszyscy polują na tego Opla emotka

hehe pewnie tak

ale cos mi sie wydaje ze juz Laureat poinformowany

Visse to prawda?:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2665423 Napisano: 16.09.2009 09:40:11 w TESCO konkursy
drzemek napisał(a):

visserarthur napisał(a):

drzemek napisał(a):

To co, lada dzień zadzwoni telefon z Oplem? emotka

raczej nie do ciebie

pan jasnowidz?

czyzby juz dzwonili do Ciebie Visse? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2665420 Napisano: 16.09.2009 09:38:47 w TESCO konkursy
visserarthur napisał(a):

drzemek napisał(a):

To co, lada dzień zadzwoni telefon z Oplem? emotka

raczej nie do ciebie

Visse Ty polujesz na Opla? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2665416 Napisano: 16.09.2009 09:36:29 w TESCO konkursy
posiedzenei komisji w konkursie Rozowa sila z nagrodami mialo sie odbyc do dnia 17 wrzesnia i w ciagu 3 dni zwyciezcy mieli byc poinformowani
mozna sie pewnie spodziewac ze w piatek beda dzwonic do zwyciezcow
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2665362 Napisano: 16.09.2009 09:10:27 w TESCO konkursy
tak samo kwestia Garniera w Tesco i tego Garniera ogolnopolskiego. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2665359 Napisano: 16.09.2009 09:10:06 w TESCO konkursy
nice napisał(a):

A ktoś wie jak w końcu sprawa ma się z Velvetem? Konkurs w Tesco, który zakończył się 05.08.2009r

no wlasnie niby rozwiazany a nigdzie nie ma wynikow Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2663852 Napisano: 16.09.2009 12:51:47 w Carrefour konkursy
ciriness napisał(a):

iwek napisał(a):

Taki mailos z Herbala przysłali:
W związku z pojawiającymi się pytaniami i wątpliwościami, które wzbudziła nasza prośba o przesłanie dowodu zakupu produktu z serii Herbal Essences uprawniającego do wzięcia udziału w konkursie, pragniemy poinformować, iż

DECYZJ¡ ORGANIZATORA KAŻDY UCZESTNIK KONKURSU, KTÓRY ZOSTAŁ POINFORMOWANY O WYGRANEJ MA OBOWI¡ZEK PZRESŁANIA ORYGINALNEGO DOWODU ZAKUPU – RACHUNKU/PARAGONU, KTÓRY BÊDZIE PODSTAW¡ DO PRZESŁANIA NAGRODY.

Prosimy zatem o przesłanie oryginału rachunku, a jego ksero ewentualnie zachować jako dowód dokonania zakupu.
Z czego wynika, że Ci co eskami wygrali też muszą odesłać. emotka

Iwku ale powiedzmy że jak Ci nie wyślą smsem to skąd masz o tym wiedzieć emotka ?

hehe widac pisano do organizatorow w sprawie paragonow i postanowili jednak ich zarzadac. I dobrze porzadek byc musi.
Chociaz jak zauwazylam paragonow na forum tyle zena pewno nikt nie ma z nim problemow jak juz wygral Wyświetl w wątku >>
0 0