Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maa

maa

#6044345 Napisano: 14.07.2015 16:19:31 w Carrefour konkursy
brudny napisał(a):

Poszły SMSy z koszulkami NewBalance, teraz tylko pytanie, odsyłać, czy czekać na wyniki drugiego konkursu?
Beznadziejnie to zorganizowali.

zdążysz poczekać na wyniki drugiego bo we wtorek rozsyłają maile z ogólnopolskiego a na odesłanie paragonów z Carrefoura jest 7 dni. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6044229 Napisano: 14.07.2015 12:57:57 w TESCO konkursy
czyzby już skończyli informować  bonami? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6044173 Napisano: 14.07.2015 11:34:46 w TESCO konkursy
Dalej dzwonia z Nivea z kosmetykami. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6044163 Napisano: 14.07.2015 11:25:03 w TESCO konkursy
kalka napisał(a):

psika napisał(a):

Pytanie - jak myślicie: jest jeszcze szansa na jakąś rezerwę z Koloniami Tesco??

Myślę, że nie ma szansy

Ja tez mysle ze nie Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6044160 Napisano: 14.07.2015 11:22:50 w TESCO konkursy
selenes napisał(a):

lusienka napisał(a):

assal napisał(a):

Ktosiek: W poprzednim konkursie, co robili, nie trzymali się kolejności najpierw bony, potem kosmetyki. Wymieszane to mieli ładnie  emotka

Obyś miała rację assal
no i żeby tak jeszcze chcieli do nas zadzwonićemotka

dalej z kosmetykami dzwonia, moze faktycznie mają MIX

Chyba zaczeli od kosmetykow bo jeszcze nikt sie nie chwalil bonem Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6044076 Napisano: 14.07.2015 08:53:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek napisał(a):

http://www.carref...acje%20z%20danonkami
Czy ktoś mnie może oświecić na banerze pisze za 10 a jak się otworzy za 20 zł ja kupilam za 10 i teraz nie wiem czy moge brac udzial ;|

Regulamin mowi wyraznie, ze za 10 zl Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6044070 Napisano: 14.07.2015 08:46:19 w SZUKAM....
amif napisał(a):

dostał ktoś informacje z Korala Tesco, wczoraj do nich pisałam, odpisali od razu, że jeszcze dzisiaj (znaczy wczoraj) będą słali maile do zwycięzców i nadal cisza

Wczoraj dostalam maila
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6044067 Napisano: 14.07.2015 08:43:32 w Pomocy!!!!
mkrzysiek napisał(a):

rwas napisał(a):

czy w ogłoszeniu na OLX moge podac link np do producenta,youtube lub sklepu?

Nie

Nawet maila ani telefonu Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6044058 Napisano: 14.07.2015 08:18:26 w Carrefour konkursy
darog napisał(a):

darog napisał(a):

melissa napisał(a):

rettib napisał(a):

Naprawdę? Też mam patyczki emotka

No niestety:
pkt 6. Konkursem objęty jest zakup produktów marki Cleanic (płatki kosmetyczne, chusteczki odświeżające,
chusteczki do higieny intymnej lub chusteczki do demakijażu)
.

I powtórzyli to jeszcze chyba 3x w regulaminie... Zgłoszenie posłane dzisiaj o 20.00, zakupy o 19.00 ale paragon nic nie warty..Zaciekawiło mnie: kiedy wyniki, dlatego w regulamin lapnąłem.

I NIE MA REZERWY w tym konkursie..nagroda na rzecz organizatora...

Jak cos mam dobry paragon Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6043166 Napisano: 11.07.2015 10:27:47 w TESCO konkursy
Jak ktos jeszcze szuka kolonii to propozycje cenowe prosze na pw. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6043165 Napisano: 11.07.2015 10:25:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vickichelm napisał(a):

rogalino napisał(a):

patiska napisał(a):

patiska napisał(a):

witam, i jak tam activia 8 etap  nadal milczy ?

Cisza.... A wysyłali w ogóle te rabaty 20% z 8 etapu? Bo ja nie mam i nie wiem czy sie nie pomyliłem w maila, bi zawsze te gwarantowane rabaty przychodziły przed wynikami

wysyłali emotka

A kiedy mozna sie spodziewac wynikow 8 etapu? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6043027 Napisano: 10.07.2015 20:28:38 w TESCO konkursy
kalisto1986 napisał(a):

maa napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

mahuska napisał(a):

Moze zrobią dodatkowa grupę na Mazurach dla konkursowiczówemotka

dzwoniłam do kompasa Pani nic nie wie odnośnie dorzucania jakichkolwiek kolonii
taka jest umowa z tesco że wybieramy to co zostało i tyle
oni nie odpowiadają za brak miejsc - ogólnie zlewka totalna na zasadzie twój problem emotka
Pani mówiła że została Jura i Zakopane i tam proszę dziecko wysłać - pytałam co będzie jeśli dziecko zacznie płakać ? Pani odpowiedziała zadowolona z siebie że trzeba wtedy po dziecko przyjechać (szkoda tylko że na drugi koniec Polski bo oni nie potrafili dla konkursowiczy zaklepać miejsc w kilku miejscach w kraju tak żeby każdy mógł coś w miare blisko zarezerwować ) emotka

rzeczywiście organizacja tego konkursu pozostawia wiele do życzenia. Ja rozumiem wybierać w ramach wolnych miejsc w biurze podróży ale spośród wszystkich sprzedawanych a nie tylko spośród kilku wybranych. Po pierwszym etapie było naprawdę dużo fajnych propozycji - morze, Mazury, góry i nawet Hiszpania.

Ja z nimi rozmawiałam chyba 2 dni temu, to Pani mówiła, że na Kaszubach na sierpień chyba wcale nie było terminów, za to w górach powinno dla wszystkich starczyć i może być tak, że coś dorzucą.
Też baaaardzi boję się tych gór, bo ja nawet nie mam najmniejszych szans, że pojadę jeśli młody będzie tęsknił. Jedyne pocieszenie jest takie, że siostra ma opcję, że być może pojedzie też do tego samego miasta tak w połowie turnusu jesli będzie pisk.
Ehhh szkoda mi tych kaszub, bo byłabym zdecydowanie spokojniejsza emotka

Mogli dać chociaż morze, mimo, że nie chciałam morza, to jednak dla mnie to mniejsza odległość jakby coś się działo.

powysyłajcie dzieci z jakimiś koleżankami/kolegami/kuzynami zawsze będzie im raźniej. Przy pierwszej koloni to naprawdę działa. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6043026 Napisano: 10.07.2015 20:26:34 w Wkurza mnie...
magdalena1020 napisał(a):

A mnie wkurza wróżka z numeru 75500emotka

tak do mnie też zbyt często się odzywa Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6043022 Napisano: 10.07.2015 20:22:20 w Paragony
sprzedam paragony z almy na konkurs Beliani 
kupię paragon z Tesco na Koral Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6042870 Napisano: 10.07.2015 14:39:35 w TESCO konkursy
asiatko napisał(a):

czy na Korala w Tesco trzeba miec paragon zakupu z danego etapu czy moze byc wczesniejszy?
dzwonilam, musi byc po prostu wczesniejszy

w regulaminie jest, że należy przed wysłaniem zgłoszenia dokonać w którymkolwiek ze Sklepów zakupu, w ramach jednej transakcji,przynajmniej dwóch Produktów - lodów Koral. Nie ma informacji, że musi być paragon potwierdzający zakup lodów w danym etapie. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6042853 Napisano: 10.07.2015 14:02:45 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

maa napisał(a):

a może warto zacząć karać karniakami tych, którzy wypisują bzdury! czy to w komentarzach do wygranych czy to w komentarzach do tych, którzy sprzedają/kupują paragony czy w każdym innym wątku. Ja rozumiem, że można mieć różne zdanie na dany temat. Jednakże jeśli ktoś nie chce sprzedawać/kupować paragonów to niech nie wchodzi do tego wątku i się nie wypowiada. Przecież nikt mu nie każe tego robić. 
problem rozwiąże się sam. ludzie zaczną chętniej wpisywać co wygrali a malkontentów pozbędziemy się raz na zawsze

A może tych, co mają swoje zdanie na dowolny temat w smołę i pierze? Albo kamień do szyi i sprawdzimy, czy wypłynie... emotka z tego, co się mgliście orientuję, mamy wolność i swobodę wypowiedzi, przynajmniej jeszcze do najbliższych wyborów emotka któż niby miałby określać, co jest bzdurą, a co nie, skoro dla każdego bzdurą jest coś innego... To, że ktoś nie chce kupować ani sprzedawać paragonu, nie pozbawia go prawa powiedzenia, co na ten temat myśli - ot choćby na temat paragonów z Natury, którego to konkursu w bazie próżno, oj próżno szukać... emotka

Nie zrozumiałaś mnie w ogóle 79magda. Mi nie chodzi o zakaz wypowiadania się w ogóle. Jak ktoś chce wylać swoje złości i żale to jest taki wątek jak ten - i można sobie pisać tutaj wszystko co dusza zapragnie (i przed i po wyborach). Natomiast jestem przeciwna zaśmiecaniu wątków przeznaczonych w konkretnym celu - czy to do chwalenia się nagrodami czy to do sprzedawania/kupowania paragonów czyimiś wywodami czy to jest fair czy nie fair postawa. 
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6042843 Napisano: 10.07.2015 13:54:29 w TESCO konkursy
marionzzz napisał(a):

czy na tesco Koral wysyła się skan paragonu ? w regulaminie jest napisane tylko o przesłaniu danych 

na maila dostaniesz wszystkie informacje Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6042765 Napisano: 10.07.2015 11:31:59 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

ino1975 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

ino1975 Sam/a napisałaś/eś, że Twoi synowie nie są zainteresowani taką formą wypoczynku- więc nie dziw się, że inni którzy grali dla swoich pociech są teraz zbulwersowani. Ich tak samo jak być może Ciebie nie stać na wykupienie koloni dla swoich dzieci.
Wiadomo, każdy gra jak sobie chce i z nagrodą też robic co chce, ale taki wpis jaki Ty dałaś/eś w MDW działa jak płachta na byka. Drugim razem proponuję wpisać się w "Wygrane na sprzedaż" i nie tłumaczyć się dlaczego chcesz się "pozbyć" nagrody.

W ogóle nie warto chyba nic pisać w temacie MDW.

Nie warto, nie warto emotka   debili nie brakuje. 

a może warto zacząć karać karniakami tych, którzy wypisują bzdury! czy to w komentarzach do wygranych czy to w komentarzach do tych, którzy sprzedają/kupują paragony czy w każdym innym wątku. Ja rozumiem, że można mieć różne zdanie na dany temat. Jednakże jeśli ktoś nie chce sprzedawać/kupować paragonów to niech nie wchodzi do tego wątku i się nie wypowiada. Przecież nikt mu nie każe tego robić. 
problem rozwiąże się sam. ludzie zaczną chętniej wpisywać co wygrali a malkontentów pozbędziemy się raz na zawsze Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6042762 Napisano: 10.07.2015 11:25:29 w TESCO konkursy
emanuela24 napisał(a):

możecie podać numer do MC
bo toć zaraz mnie coś trafi - mam blisko kolonie i wolne miejsca od 11 - gdyby bony przysłali to bym młodego jutro zawiozła
może MC się ruszy i roześle

ja próbowałam się dodzwonić po pierwszym etapie ale bezskutecznie.
Odpisali dopiero na maila.  Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6042758 Napisano: 10.07.2015 11:23:10 w TESCO konkursy
emanuela24 napisał(a):

mahuska napisał(a):

Moze zrobią dodatkowa grupę na Mazurach dla konkursowiczówemotka

dzwoniłam do kompasa Pani nic nie wie odnośnie dorzucania jakichkolwiek kolonii
taka jest umowa z tesco że wybieramy to co zostało i tyle
oni nie odpowiadają za brak miejsc - ogólnie zlewka totalna na zasadzie twój problem emotka
Pani mówiła że została Jura i Zakopane i tam proszę dziecko wysłać - pytałam co będzie jeśli dziecko zacznie płakać ? Pani odpowiedziała zadowolona z siebie że trzeba wtedy po dziecko przyjechać (szkoda tylko że na drugi koniec Polski bo oni nie potrafili dla konkursowiczy zaklepać miejsc w kilku miejscach w kraju tak żeby każdy mógł coś w miare blisko zarezerwować ) emotka

rzeczywiście organizacja tego konkursu pozostawia wiele do życzenia. Ja rozumiem wybierać w ramach wolnych miejsc w biurze podróży ale spośród wszystkich sprzedawanych a nie tylko spośród kilku wybranych. Po pierwszym etapie było naprawdę dużo fajnych propozycji - morze, Mazury, góry i nawet Hiszpania. Wyświetl w wątku >>
0 0