Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maa

maa

#5284801 Napisano: 13.07.2012 03:51:19 w TESCO konkursy
edzia21 napisał(a):

iii u mnie kosmetyki Z BAM emotka łłłiii emotka

dzwonia dalej? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5284243 Napisano: 13.07.2012 10:34:12 w TESCO konkursy
maa napisał(a):

wiadomo cos co z tym purem?

ewentualnie zna ktos numer do Media Contact Sp. z o.o. z siedzibą w Dąbrowie Górniczej?? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5284241 Napisano: 13.07.2012 10:32:55 w Inne mniejsze markety
joan napisał(a):

maa napisał(a):

dzwoncie do swoich sklepow i pytacjei czy maja juz laureatow i powiadomili ich jak cos

Skoro już z autami nie zadzwonią, to emocje opadły. U mnie w sklepie są spoko* babki, nie będę ich nękać do czasu opublikowania listy.

*to oznacza, że nagrody na sklep wybierają uczciwie i nie wzruszają ich laurki, a w konkursach ogólnopolskich kupony grzecznie przesyłają do centrali emotka

w tym konkursie wybierala centrala

do sklepu dociera tylko informacja o wygranej i rower dla laureata

nie w kazdym sklepie jednak sa laureaci Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5284237 Napisano: 13.07.2012 10:29:58 w TESCO konkursy
wiadomo cos co z tym purem?
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5284235 Napisano: 13.07.2012 10:28:15 w Inne mniejsze markety
dysia napisał(a):

dzwoniłam do Aencji lista bedzie do 19.07, pani jest na urlopie DC a laureaci aut zostali poinformowani do 5 lipca

dzwoncie do swoich sklepow i pytacjei czy maja juz laureatow i powiadomili ich jak cos Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5284222 Napisano: 13.07.2012 10:23:36 w Inne mniejsze markety
sklepy lokalne same maja powiadamiac laureatow wiec pewnie zalezy od tego kiedy i gdzie kierownictwo bedzie mialo czas Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5284109 Napisano: 13.07.2012 09:24:50 w Inne mniejsze markety
dzownią z rowerami z delikatesow centrum z poszczegolnych sklepow na wlasna reke. mozna sie zapewne dowiadywac w swoim w ktorym sie gralo powinni miec juz laureatow Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5284106 Napisano: 13.07.2012 09:22:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nocti napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

co to za piłki w konku w żabce za prawie 3500 zł emotka

Wygląda na to, że meczowe czyli piłka z konkretnego meczu, którą grano lub która była do gry przygotowana.
O ile dobrze rozumuję emotka

A najlepsze jest w tych wszystkich piłkach to... że np. gdy mają autograf to Cola nie raczy wystawić certyfikatu autentyczności podpisu ani nic.
Powiedzmy, że piłka ma wartość 100 zł.
Z podpisem i certyfikatem może być warta dużo, dużo więcej, a już jakby przekazać jakiejś fundacji na licytacje to wspaniała sprawa. emotka
Piłka z podpisem, a bez certyfikatu... dla niektórych to po prostu pomazana piłka, bo równie dobrze ja ją mogłam podpisać emotka Wartość automatycznie w dół... emotka

dla mnie pamiątka po Euro2012 w Polsce bezcenna niewazne czy z certyfikatem autentycznosci czy nie. wazne ze ja wierze ze ona latala po boisku. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5284102 Napisano: 13.07.2012 09:20:08 w Paragony
kupie paragon na zakupiony Pur 750 lub 900 ml w Tesco miedzy 01.06 a 09.07. PW Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5283760 Napisano: 12.07.2012 09:38:03 w TESCO konkursy
knight napisał(a):

No ja też się tak cieszyłem, a teraz mają mi odebrać wygraną ? emotka Niech dokupią tyle odkurzaczy ile trzeba i wyślą wszystkim !

jakos nie widze takiej opcji w magazynie tesco:(
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5283747 Napisano: 12.07.2012 09:27:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
saruto napisał(a):

nie wiedziałam nic o Mysiorkowej, ech, dobrze, że bransoletka w miarę mi się podoba

szkoda, może jeszcze bon się uda

ja tez nic nie wiedzialam o Mysiorkowej Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5283744 Napisano: 12.07.2012 09:23:52 w TESCO konkursy
askaxxx napisał(a):

maa napisał(a):

widze ze sporo osob dostalo dzisiaj informacje o wygranej z pur a odkurzacze mialy byc dwa - cos tu jest nie tak...:(

no wlaśnie
a tak sie cieszylam a tu pewnie d.pa
emotka

w regulaminie jest podane ze na caly konkurs przypadaja dwa odkurzacze - moze im zaszwankował system do wysylania smsów i powiadamiania laureatów tylko ciekawe co teraz zamierzaja zrobic. czy jutro zadzwonia/wysla smsy ze przepraszaja ale jednak wygranych nie ma czy jak to załatwią... Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5283736 Napisano: 12.07.2012 09:18:06 w TESCO konkursy
widze ze sporo osob dostalo dzisiaj informacje o wygranej z pur a odkurzacze mialy byc dwa - cos tu jest nie tak...:( Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5283716 Napisano: 12.07.2012 09:03:30 w Paragony
kupie paragon na zakupiony Pur 750 lub 900 ml w Tesco miedzy 01.06 a 09.07. PW Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5282208 Napisano: 11.07.2012 09:21:53 w Carrefour konkursy
fragles napisał(a):

nocti napisał(a):

Już któryś raz spotykam się z określeniem odbieranie radości z wygranej... i nie rozumiem. Nie wiem... może jestem jakaś dziwna, ale...
Czysto teoretyczna sytuacja - wygrywam samochód albo bony wycieczkowe na kilkadziesiąt tysięcy złotych. Ogólnie wielka nagroda! Moje hasło nie jest plagiatem, nie jest z załącznikiem i nie przekracza dozwolonej ilości znaków (to chyba główne grzechy z jakimi się spotykamy po stronie organizatorów). emotka
Moje hasło jest prostą rymowanką, bez jakiegoś szaleństwa i super oryginalnego pomysłu. Proste, lekkie i przyjemne. I to hasło wygrywa, jest opublikowane i ludzie zaczynają pisać, że cienkie, słabe, moje było lepsze itp. emotka

I teraz moje podejście jest takie - mam na tyle samokrytycyzmu by przyznać, że moje hasło nie jest wysokich lotów i bardzo prawdopodobne, że były lepsze, ale to ja wygrałam i wygrałam uczciwie więc żadne komentarze nie odbiorą mi radości . emotka

nocti napisał(a):

Już któryś raz spotykam się z określeniem odbieranie radości z wygranej... i nie rozumiem. Nie wiem... może jestem jakaś dziwna, ale...
Czysto teoretyczna sytuacja - wygrywam samochód albo bony wycieczkowe na kilkadziesiąt tysięcy złotych. Ogólnie wielka nagroda! Moje hasło nie jest plagiatem, nie jest z załącznikiem i nie przekracza dozwolonej ilości znaków (to chyba główne grzechy z jakimi się spotykamy po stronie organizatorów). emotka
Moje hasło jest prostą rymowanką, bez jakiegoś szaleństwa i super oryginalnego pomysłu. Proste, lekkie i przyjemne. I to hasło wygrywa, jest opublikowane i ludzie zaczynają pisać, że cienkie, słabe, moje było lepsze itp. emotka

I teraz moje podejście jest takie - mam na tyle samokrytycyzmu by przyznać, że moje hasło nie jest wysokich lotów i bardzo prawdopodobne, że były lepsze, ale to ja wygrałam i wygrałam uczciwie więc żadne komentarze nie odbiorą mi radości . emotka

Ja uważam, że trzeba się sporo natrudzić, by trafić w gust jury i czasem mocno spuścić z tonu i literackich zapędów. Najważniejsza jest skuteczność. I nie oszukujmy się, każdy tutaj gra żeby wygrać. Jak ktoś chce uznania w środowisku literackim zawsze można walczyć o Nike emotka
Bez przesady z tym osądzaniem. Co niby ma zrobić Zwyciężczyni ? Posypać głowę przed nami popiołem, przeprosić ? Zadzwonić do Smolara i powiedzieć po przemyśleniu stwierdzam, że hasło jest żenujące, wybraliście gniota, znam kilka lepszych ode mnie osób. Skoro nie jest to plagiat ani makieta itp.
Każdy z nas może być w takiej samej sytuacji, albo i był tylko miał szczęście, że jego hasła nie opublikowali.

tak szczerze to ja nie widze najmniejszego w tym problemu

jak wygrywam to jest mi to wszystko jedno czy moje hasło się komuś podoba czy nie - aby wygrać cche utrafić w gust jury i tyle.

mature z polskiego juz zdalam wiec ocena literacka moich prac przestałam się w tym dniu przejmować
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5282204 Napisano: 11.07.2012 09:20:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asia670 napisał(a):

maa napisał(a):

asia670 napisał(a):

a mi przysłali 2 piłki z Nestle i byłam lekko zdziwiona emotka

a nie prosili wczesniej o paragoniki?

prosili o wszystkie z danego etapu

ile mnie wiecje czekalas na wygrana? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5282195 Napisano: 11.07.2012 09:15:17 w Paragony
Mam paragony

zywiec zdroj real
208 Carrefour
ABC tyskie, zywiec, tymbark
real coca cola Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5282187 Napisano: 11.07.2012 09:12:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asia670 napisał(a):

a mi przysłali 2 piłki z Nestle i byłam lekko zdziwiona emotka

a nie prosili wczesniej o paragoniki? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5282186 Napisano: 11.07.2012 09:11:29 w Carrefour konkursy
wsciekly napisał(a):

kretafka napisał(a):

szprotka napisał(a):

Dajcie spokój, moim zdaniem w Smolar czy Graf pracują tylko ludzie, którzy czytają mnóstwo bzdór od nas, i muszą się także rozerwać przy tych upałach - dlatego wybierają takie a nie inne hasła. O gustach się nie dyskutuje, każdy ma inny. Pozdrawiam

Z tego co wiem to w przypadku konkursów organizowanych przez Coca-Colę to agencję robią tylko wstępną weryfikację a finalistów wybierają osoby odpowiedzialne za konkurs w Coca-coli

Smolar przy ubiegłorocznym upupionym Kamisie też tak ludziom oczy mydlił

a w Kamisie twierdzili, że nic nie maja do konkursu emotka

nie mów, że ktos poskarzył się do Kamisa, ze wybrali hasło ze słowem pupa?:) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5282176 Napisano: 11.07.2012 09:08:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

Podobno wczoraj poszły maile z konkursu Lancaster w Douglasie. Wygrał ktoś?

nikt na forum sie nie chwalił Wyświetl w wątku >>
0 0