Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika yaagatka

yaagatka

#7244160 Napisano: 03.03.2025 09:59:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co za beznadziejna promocja TIGER ze zdrapkami. 
Ciekawe w których sklepach te zdrapki w ogóle będą...
Gdzie jest lista sklepów? Wyświetl w wątku >>

yaagatka

#7243450 Napisano: 27.02.2025 12:59:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

yaagatka

#7241936 Napisano: 20.02.2025 13:13:04 w moje dzisiejsze wygrane :)
100zł do Biedronki
szkoda, że tak mało razy grałałam, patrząc po Waszych wynikach emotka Wyświetl w wątku >>

yaagatka

#7241334 Napisano: 18.02.2025 13:34:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
Na pocieszenie 50zł z Grzesków. Wyświetl w wątku >>

yaagatka

#7241321 Napisano: 18.02.2025 13:10:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ale żal...
wpadła w końcu 1 piniata na jakieś 20 zgłoszeń w konkursie... Wyświetl w wątku >>

yaagatka

#7240981 Napisano: 17.02.2025 09:50:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
snowflake napisał(a):

wycior napisał(a):

..czy dalej Wam mieli zgłoszenie do GRZEŚKÓW..?
DZIĘKUJĘ..

mieli emotka

dodałam przed chwilą 2 zgłoszenia
na jednym musiałąm uwzględnić sama sumę - miałam powyżej 10zł ale dodało mi tylko 3 losy!!!
drugie zgłozenie zaczytało prawidłowo -1 los

natomiast w kazdym przypadku maszyna sama sobie wybrała kod pin i wylosowała - ja nawet nie mogłam nic wybrać. Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#7240087 Napisano: 11.02.2025 13:20:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

titinunu napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

vixen napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Czy tylko ja dostałem nie swoje zwroty z https://www.cashback.qpony.pl/ za tydzień 4 i 5 gdzie nawet nie wysyłałem paragonów?  emotka

Ja dostałam większy zwrot niż powinnam

ja nawet nie sprawdzam, przyjmuję wszystko co mi przyślą 🤣

Ja 2 zł emotka  a powinny cały zwrot, bo pomyślnie zweryfikowane

Też dostałam mniejszą kwotę niż powinnam.

moze to zwroty z Milki? bo do mnie doszły akurat wczoraj Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#7238958 Napisano: 05.02.2025 13:17:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
zgłaszam zażalenie. Brak piniaty!
A za zbyt długi czas oczekiwania domagam sie zadoscuczynienia w postai czegos cenzurago Wyświetl w wątku >>
1 DAIKOKU 0

yaagatka

#7238894 Napisano: 05.02.2025 09:05:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Maczupikczu napisał(a):

niunio napisał(a):

8igora9 napisał(a):

zmurcia napisał(a):

Takie pytanie z czystej ciekawości. 
Jeśli mamy konkurs w której jest możliwość załączyć tekst i/lub zdjęcie to zawsze decydujecie się na opcje tekst + zdjęcie?

Myślicie ze realnie zwiększa to szanse na wygraną? Że komisja lepiej patrzy na takie zestawy? Czy sam tekst również ma szanse się obronić? 🙂

Ja wychodzę z założenia, że jeśli można dodać zdjęcie lub film, to szkoda mi czasu na pisanie, bo będzie ciężko się przebić samym tekstem. Zapewne są agencje, które stosują jakieś parytety. 🤪 Ale uważam, że w większości przypadków, jeśli będzie sam tekst, to nikt tego nawet nie przeczyta. Chyba że będą mieli  do rozdania więcej nagród niż zgłoszeń ze zdjęciami i filmami. emotka   A jeśli jest taka opcja, żeby oprócz zdjęcia dopisać tekst, to też to robię, ale jakoś szczególnie nie skupiam się nad tą częścią zdania. 🙃

W zeszłorocznym Jordan/Albedo wygrywały teksty, tak samo w Tołpa/Smolar, ale tam akurat ciężko było nie trafić chociaż jednego z 400 zestawów.

W konkursie eveline niby jest hasło a jednak pojawia się magiczne pole na filmik lub zdjęcie

COOO? SERIO???

W regulaminie jest "Odpowiedź na pytanie w formularzu zgłoszeniowym ....", ale wnioskuje, że chodzi o tekst, bo jest jeszcze "Zadanie Uczestnika polega na dodaniu ciekawej i kreatywnej odpowiedzi na pytanie ....”" .
Ale jakoś nie zawierzam temu, po tym co napisałaś, bo faktycznie nigdzie nie ma "NAPISZ", tylko "ODPOWIEDZ". 
Miałam nadzieje, że chodzi i TEKST, żadne filmy/zdjecia

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#7238731 Napisano: 04.02.2025 09:28:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lilichilimili napisał(a):

niunio napisał(a):

lilichilimili napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Mianaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

Ambition Biedronka - ktoś może pisał do agencji odnośnie ilości znaków ? emotka

A w lupce sprawdzała? emotka

A piszesz do 160? Niby można więcej ale nie wiem co myśleć emotka

Na razie jestem na etapie myślenia, czy w ogóle brać udział emotka Gary dopiero wygrałam w konkursie Tefal, noże też mam wygrane, deskę niedawno kupiłam w Ikei za wygrany bon emotka Taki to trudny los konkursowicza emotka
A tak serio, jeśli będę grać, to napiszę na 160 znaków, bo tak jest bezpieczniej.

Tam się nie podaje nr paragonu tak ? Czyli można wymyślać i wymyślać odpowiedzi 🤔

A jak wyślesz 10 smsów i potem w przypadku wygranej poproszą o 10 paragonów? emotka ja bym nie ryzykowała wysyłając więcej niż jedno zgłoszenie na paragon, były już konkursy, gdzie organizatorzy chcieli wszystkie paragony na konkurs pomimo, ze można było tylko wygrać raz. U mnie 1 sms = 160 znaków i więcej nie będę pisać, bo jasno jest napisane w regulaminie, że ma to być 1 sms.

W którym miejscu regulaminu widzisz tę informację?

Tu: " W zależności od sposobu rozliczania wiadomości SMS stosowanego przez operatorów
telefonii komórkowej lub/i uwarunkowań technicznych modelu telefonu użytego w tym celu przez
uczestnika konkursu, faktyczna długość wiadomości SMS zgłoszonej do konkursu przez uczestnika
może być różna. W szczególności dotyczy to wiadomości SMS zawierających polskie znaki
diakrytyczne, w związku z czym przed wysłaniem zgłoszenia uczestnik powinien upewnić się, że treść
zgłoszenia nie przekracza ilości znaków wskazanej powyżej."   Z ciekawości sprawdziłam na innym telefonie i np tam długość SMSa jest na 150 znaków, nie znam się na tym i nie wiem od czego to zależy, ale pewnie dlatego organizator nie określi wprost ilości znaków, bo jak widać długość jednego SMSa może być różna.

KTOŚ PYTAŁ U ORGANIZATORA
JEST 160 ZNAKÓW max

Jeśli ktoś chce sprawdzić, to niech przeleci wcześniejsze wypowiedzi, bo ja sama o to pytałam Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#7237841 Napisano: 29.01.2025 14:51:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ile znakow mozna wpisac w sms GOTUJ Z AMBITION w BIEDRONCE?
W regulaminie nie znalazłam info o długosci. 
Wiec 1 sms i 160znaków czy przechodza dłuższe? Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#7232758 Napisano: 03.01.2025 10:03:52 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Voucher ITAKA 10 000zł ważny do stycznia 2026

Jeśli ktoś planuje wyjazd a chce kupić parę złotych taniej to mogę sprzedać. Oferty cenowe na PW. Wyświetl w wątku >>
1 alexmusic 0

yaagatka

#7232597 Napisano: 02.01.2025 14:06:09 w Nasze wygrane w minionym roku
Równy rok temu przywitał mnie mail z wygraną 10 000zł na wakacyjny wyjazd. Do tej pory go nie wykorzystałam jeszcze, ale to dało mi motywację i wiarę na kolejne 365 dni <3 W tym roku przywitał mnie dopiero bon z Pepsi 100zł, ale to nie ma znaczenia! Najważniejsza jest wiara! 
Wiem, że ten rok przyniesie wiele miłych niespodzianek emotka

Chociaż to nagrody o największej wartości zawsze powodują ogromną radość, to po czasie najmilej wspominam te, gdzie mogłam poznać wyjątkowych ludzi i doświadczyć nowych przeżyć. Czyli takie zorganizowane wyjazdy z innymi zwycięzcami  emotka  Za to najbardziej lubię konkursy! Wyświetl w wątku >>

yaagatka

#7229632 Napisano: 16.12.2024 19:25:52 w Avanti
Ja to już nie mam pomysłu na te pytania emotka   macie pole do popisu emotka
Śnieżna zima z Pepsi czy mroźna zima z Lay’s? I na kazdy konkurs podobny sens pytań... Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#7227417 Napisano: 06.12.2024 11:08:20 w moje dzisiejsze wygrane :)
MMS 500zł
zdjęcie proste, ale estetyczne, więc liczyłam na wygraną skoro co czwarta osoba wygrywała.
No i dotarło 500zł z kauflandu, więc miły dzień emotka Wyświetl w wątku >>

yaagatka

#7227082 Napisano: 05.12.2024 13:11:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mieliście tak, że chcieliście dodac zgłoszenie w JOY Pepsi Kaufland i pojawiła Wam się informacja, że paragon już został dodany?
Nie dodawałam wcześniej odpowiedzi, nie wcisnęłam wcześniej tez przypadkiem "Wyślij". Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#7226470 Napisano: 03.12.2024 08:37:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Konkurs AVANTI w Delikatesach Centrum...tylko PEPSI czy Lay`s na paragonie też wchodzi? Na stronie w "zasadach" info tylko o PEPSI, natomiast w regulaminie i PEPSI i Lay`s i inne możliwości emotka

w pytaniach pod konkursem na stronie ta sama informacja:

"Aby wziąć udział w konkursie należy dokonać jednorazowego łącznego zakupu za kwotę minimum 15 zł dowolnych produktów marek: Pepsi, Mirinda, 7Up, Lipton Ice Tea, Mountain Dew, Lay’s Cheetos, Star (wszystkie warianty smakowe i rozmiary opakowań) w sklepie Delikatesy Centrum." Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#7226465 Napisano: 03.12.2024 08:31:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delfinka101 napisał(a):

U mnie w Dino syn kupił i przy wszystkim ma napis MILKA, ale ceny były niższe niż na półce. Jednak on już wie co i jak i sprawdził ceny w czytniku, więc paragon uratował.

ja tez kupiłam wczoraj jakieś pudełko misiaków (typu lubisie) gdzie cena miałą byc ponad 8zł (info na półce) a na paragonie wyszło ponad 4zł
co mi po obniżce jak paragon na konkurs sie nie nadał Wyświetl w wątku >>
0 0

yaagatka

#7225677 Napisano: 29.11.2024 19:14:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
sweter z tymbarka 
tylko, że ja go wcale nie chce Wyświetl w wątku >>

yaagatka

#7225015 Napisano: 27.11.2024 15:48:06 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Voucher do 4f 400zł (z Liptona) sprzedam za 300zł Wyświetl w wątku >>
0 0