Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6657461 Napisano: 15.11.2019 10:30:34 w WC - rozmowy o wszystkim
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

jaki tam sa mozliwosci platnosci? Paypalem mozna?

Można. Ja tak w poniedziałek płaciłem 

a o co chodzi w niektorych "aukcjach" jak sie wchodzi to widac cenę od X do Y? to ktora cena jest dobra?

Np. Ja kupowałem w poniedziałek skarpetki kolorowe i były ceny na danej aukcji 30-50 zł 
i jak wejdziesz na aukcje to tam do wyboru masz różne zdjęcia 
np. Jak naciśniesz na aukcje z 5 skarpetkami to cena jest 30 zł, jak z 10 to cena 50 zł 
to tak jak wielowariantowość u nas na allegro tylko że u nas jest jedna cena, która zmienia się po naciśnięciu w zdjęcie, a tam jest napsiane przed wejściem w aukcje. 
tez np. Jak kupujesz inne kolory to ceny są rożne, 

mam nadzieję że wytłumaczyłem logicznie emotka   Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

pioge7

#6657455 Napisano: 15.11.2019 10:21:41 w WC - rozmowy o wszystkim
jokan napisał(a):

jaki tam sa mozliwosci platnosci? Paypalem mozna?

Można. Ja tak w poniedziałek płaciłem  Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

pioge7

#6657250 Napisano: 14.11.2019 15:01:22 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

odebrałem wczoraj przesyłkę z paczkomatu po ok. półtorej godzinie od umieszczenia... w systemie dalej że nie odebrana, i nie mogę zagrać w loterii emotka ehhh

Paczkomaty ostatnio robią jakieś dziwaczne cyrki...  emotka

mnie ostatnio na liście nie pokazało paczkomatu w którym zawsze nadaję. Pierwsza myśl - przepełniony. Dzwonię więc na infolinię pytam czy przepełniony czy jakaś awaria. Pani sprawdza i mówi, że pod tym adresem nie ma paczkomatu. Odpowiadam jak nie, jak ja go z okna widzę, stoi tam bez przerwy! Się okazało, że mają awarię i system nie widzi niektórych paczkomatów. Następnego dnia dopiero wszystko funkcjonowało...

Masakra... emotka
Ja się wczoraj poryczałam dosłownie, pani na Allegro wpłaciła 2 dni po dokonanym 6 listopada zakupie pieniądze - wieczorem 8 listopada, etykietę od razu miałam po 22-ej tego dnia, nadałam jej tę paczkę w paczkomacie nazajutrz, 9 listopada w sobotę przed południem, ale to już był początek długiego weekendu, i nagle wczoraj dostałam mail, że nie ma dotąd paczki, a to prezent dla dziecka, że przecież paczkomaty idą góra 2 dni, a ona niczego potwierdzającego wysyłkę nie otrzymała i pewnie jej tej paczki nie nadałam...  Dosłownie, opisać trudno, co ja przeżyłam. emotka emotka  Zanim wszystkie dowody jej mail'em przesłałam, wraz z numerem nadania, godziną wygenerowania etykiety i zostawienia w paczkomacie, statusem przesyłki i nie wiem nawet, czym jeszcze... ona otrzymała info, że paczkę może sobie już spokojnie odebrać w wybranym paczkomacie. emotka  Koszmar, co się teraz wyprawia z paczkomatami! emotka emotka

coraz bliżej święta, coraz bliżej święta, coraz bliżej nas... Nanananamanananana coraz bliżej nas... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6657219 Napisano: 14.11.2019 14:16:52 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

Wkurza  mnie Karlsbad... już pomijając to zamieszanie z 11.11 to oni zawsze chcą numer transakcji, a ja z rozpędu zawsze wpisuje numer paragonu emotka kiedy ja się tego nauczę?!!!

Nie zawsze emotka  
na to trzeba zwracać uwagę, bo np. W sloikach Milka z c4 i Tesco chcą ten numer z góry.
przy biedronce z dołu...  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6657166 Napisano: 14.11.2019 12:28:09 w Wkurza mnie...
odebrałem wczoraj przesyłkę z paczkomatu po ok. półtorej godzinie od umieszczenia... w systemie dalej że nie odebrana, i nie mogę zagrać w loterii emotka ehhh Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6657163 Napisano: 14.11.2019 12:16:28 w Informują
Streetcopm kampania 4 ziarna emotka informacja na emaila Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

pioge7

#6656817 Napisano: 13.11.2019 14:22:19 w Wkurza mnie...
joasiunia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

Nie ma to jak kupić Milkę, napisać zgłoszenie i czekać sobie na wyniki. I nagle doznać olśnienia, że to za 10 zł miało być, a nie dowolne. No debil.

emotka
oddam ci moje z paragonu bo zapisałem sobie Milka za 20 zł i zapomniałem dodać Tesco... i kupiłem za 20 zł w biedronce 

Za 20 zł to nie w C4? :)

10 zł biedronka
20 zł tesco
20 zł carrefour  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6656790 Napisano: 13.11.2019 13:33:58 w Wkurza mnie...
ludzka_istota napisał(a):

Nie ma to jak kupić Milkę, napisać zgłoszenie i czekać sobie na wyniki. I nagle doznać olśnienia, że to za 10 zł miało być, a nie dowolne. No debil.

emotka
oddam ci moje z paragonu bo zapisałem sobie Milka za 20 zł i zapomniałem dodać Tesco... i kupiłem za 20 zł w biedronce  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6656641 Napisano: 13.11.2019 10:28:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

kreatia napisał(a):

z ciekawości: ktoś już pisał do mondelez?

Ja tylko czekam na oficjalne info od JM w sprawie sklepów - trochę to trwa, chyba dostali sporo zapytań i jakaś tajemnicza panika u nich wybuchła, że o co to może chodzić.

Co ciekawe, w tym konkursie nagrody nie pozostają do dyspozycji organizatora. O nie! Karlsbad od razu postanowił, że nagród nie odda nikomu, stosując zapis "23. Nagrody niewydane w ramach opisanej powyżej procedury pozostają własnością Organizatora." I co Wy na to? emotka

Ja dostałem z biedronki po zapytaniu o dokładne adresy sklepów które były otwarte 11.11 następującą informacje

Wczoraj było święto narodowe i tym samym nasze sklepy były zamknięte.

pisalem im potem na temat rozpoczęcia konkursu 11.11 i tychże zapisów ale na razie nie otrzymałem odpowiedzi  Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

pioge7

#6656614 Napisano: 13.11.2019 07:47:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

Do kiedy informował Belriso? Czy jest ktoś kto nie wygrał nawet tego koca?

jest emotka , na 4 zgłoszenia nic Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

pioge7

#6656437 Napisano: 12.11.2019 17:36:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

Ja pier... Sama nie wierzę w te bzdury, które dziś tu zobaczyłam.

A najlepsze w tym wszystkim jest to, że co się zobaczyło, to się już nie odzobaczy emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6656434 Napisano: 12.11.2019 17:33:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
melissa napisał(a):

Czy działa Wam strona http://odkryjirlandczyka.pl?

U mnie na wszystkich przeglądarkach tylko "Ładowanie 100%" na zielonym tle, formularza brak, a konkurs dzisiaj się kończy.

Działa bez problemu na chromie  Wyświetl w wątku >>
1 melissa 0

pioge7

#6656192 Napisano: 12.11.2019 10:44:54 w Zdjęcia naszych wygranych
Gofrownica i fartuch Łowicz Lewiatan
Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6656046 Napisano: 11.11.2019 14:46:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

pioge7 napisał(a):

darog napisał(a):

ZWROT KASY

czy można założyć taki wątek? są zwroty a to na rexone, a to na mole, a to na ....
ale trzeba solidnie przeszukać forum by znaleźć dyskusje za co można dostać ZWROT KASY
- to ani konkurs, ani loteria.

Jest wątek 
co można dostać gratis...
po co kolejne... jak tam większość jest zrzeczy ze zwrotem gotówki 

Zwrot nie jest tym samym co gratis, ale tutaj proponowałabym zmianę nazwy wątku na "Gratisy i zwroty" i po kłopocie.

Może i tak, ale jak kupisz i dostaniesz za to kasę to dostałaś to za free emotka czyli gratis emotka
pale faktycznie, dobrze by było zmienić nazwę wątku i byłoby najlepiej. Po co tworzyć kolejne i szukać potem    Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6656040 Napisano: 11.11.2019 14:09:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

ZWROT KASY

czy można założyć taki wątek? są zwroty a to na rexone, a to na mole, a to na ....
ale trzeba solidnie przeszukać forum by znaleźć dyskusje za co można dostać ZWROT KASY
- to ani konkurs, ani loteria.

Jest wątek 
co można dostać gratis...
po co kolejne... jak tam większość jest zrzeczy ze zwrotem gotówki  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6655824 Napisano: 10.11.2019 12:32:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

Też mi się tak wydaje. Tych dworcowych Biedronek nie obejmuje zakaz handlu w niedzielę, są czynne np. dziś. Ale w święta chyba są nieczynne?

też mi się wydaje że to święto jest ważne i duże sklepy będą zamknięte nawet na dworcach Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6654692 Napisano: 06.11.2019 11:17:21 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

kreatia napisał(a):

nanajka81 Prowizji nie biorą, jeśli odbiór osobisty (czyli jak olx), albo biorą 10 procent jesli z wysyłką (jak allegro). Takie coś pomiędzy. Nie czaję. 

no to kurde bezsensu. Dobrze że napisałaś tu o tym bo nie będę się w to cale lokalnie bawić skoro to to samo co zwykle allegro...

W allegro bedą mogły od stycznia chyba być tylko firmy, a na allegro lokalnie tylko prywatne osoby.
jak sprzedajesz coś i umawiasz się z daną osobą gdzieś w mieście  to nie płacisz prowizji
jak sprzedajesz coś przez funkcje KUP TERAZ to płacisz 10% prowizji od sprzedaży. 
podobno w wyszukiwarce allegro mają być normalnie wyszukiwane produkty z allegro lokalnie, ale jak się wejdzie w dane ogłoszenie to wtedy przenosi nas do allegro lokalnie emotka  

ach jasne, czyli siła rzeczy muszę na to lokalnie przejść bo firma nie jestem ale zdarza mi się sprzedawać. Kurde, denerwuje mnie to allegro. I te prowizje i że sprzedać coś jest tam bardzo ciężko.

Tak, a jak sprzedasz to i tak nieraz ci nie płacą i się dopominaj o zwrot prowizji... 
mi allegro napisało że mam sprzedaż jak firma i powinienem przejść na konto firmowe... 
tyle że miesiac mam co wypłacę z allegro 20 zł a innym razem 250 zł 
nie wiem czy to takie duże,, żeby mnie firmą nazwać emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6654648 Napisano: 06.11.2019 09:34:25 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

kreatia napisał(a):

nanajka81 Prowizji nie biorą, jeśli odbiór osobisty (czyli jak olx), albo biorą 10 procent jesli z wysyłką (jak allegro). Takie coś pomiędzy. Nie czaję. 

no to kurde bezsensu. Dobrze że napisałaś tu o tym bo nie będę się w to cale lokalnie bawić skoro to to samo co zwykle allegro...

W allegro bedą mogły od stycznia chyba być tylko firmy, a na allegro lokalnie tylko prywatne osoby.
jak sprzedajesz coś i umawiasz się z daną osobą gdzieś w mieście  to nie płacisz prowizji
jak sprzedajesz coś przez funkcje KUP TERAZ to płacisz 10% prowizji od sprzedaży. 
podobno w wyszukiwarce allegro mają być normalnie wyszukiwane produkty z allegro lokalnie, ale jak się wejdzie w dane ogłoszenie to wtedy przenosi nas do allegro lokalnie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6654245 Napisano: 05.11.2019 07:51:21 w Oddam za darmo
0 0

pioge7

#6654009 Napisano: 04.11.2019 14:01:48 w SZUKAM....
Szukam kogoś kto napsizę mi coś na pw emotka  obojętnie co emotka  sprawdzam czy działają mi powiadomienia z aplikacji. Dziś się pobawiłem telefonem i jak nie działały z Olx teraz działają i chcę sprawdzić czy teraz działa z konkursami emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0