Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6641572 Napisano: 19.09.2019 19:36:51 w SZUKAM....
zielonaszpilka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy ktoś kiedyś nie odebrał na czas przesyłki z paczkomatów?
u nas paczki do paczkomatów dostarczają różnie. Między 10 a 13.
I przypuśćmy mam czas do jutra do 10:10. A co jak przyjadę o 10:30 ? A kuriera jeszcze nie było zabrać ją ze skrytki?
Otworzy mi się czy się zablokuje to otwarcie?

Otworzy się, ale jak boisz się, że nie zdażysz to zawsze możesz przedłużyć pobyt paczki w paczkomacie - usługa płatna emotka

wiem że mogę. ale akurat mam tak prawie paczkę do odbioru do 10:10 a będę mniej więcej o 10:30 bo nie dam rady wcześniej i myślałem że to z automatu o 10:10 zamkną i się nie otworzy.
dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6641552 Napisano: 19.09.2019 17:26:27 w SZUKAM....
czy ktoś kiedyś nie odebrał na czas przesyłki z paczkomatów?
u nas paczki do paczkomatów dostarczają różnie. Między 10 a 13.
I przypuśćmy mam czas do jutra do 10:10. A co jak przyjadę o 10:30 ? A kuriera jeszcze nie było zabrać ją ze skrytki?
Otworzy mi się czy się zablokuje to otwarcie? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6641544 Napisano: 19.09.2019 16:54:25 w Pomocy!!!!
https://www.wykop.pl/link/5136803/google-pay-daje-10-zl-do-kazdej-wplaty-min-5-zl-na-skrzywdzone-zwierzeta/
jak ktoś może to do każdej płatności (pierwszej) za min. 5 zł na ratujemyzwierzaki.pl przez Google pay, Google dodaje 10 zł. 
szkoda żeby sie zmarnowało. 
w tym wypadku wpłata 5 zł= 15 zł 
jak ktoś może emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6640925 Napisano: 18.09.2019 09:34:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

czy to normalny pesel na dziś z RMF?? taki mi się wyświetla na www  można się 

00272115600

Tak, normalny emotka  taki podawali bo słuchałem emotka  od 2000 do miesiąca urodzenia dodaje się 20 dlatego taki dziwny emotka  ale to normalny lipiec jest emotka   Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

pioge7

#6640237 Napisano: 16.09.2019 14:18:17 w Informują
Jedyneczki... bilety do kina.
email przed 13 Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6639919 Napisano: 15.09.2019 11:59:29 w SZUKAM....
działa wam bot konkursowy ze Stocka? Daję Weź udział i nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6639820 Napisano: 14.09.2019 18:05:59 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wiem że miało nie być polityki ale już nie mogę...
To że wybory za miesiąc i plakaty tych p(osłów) są wszędzie to już jakość wytrzymam, ale na maksa się wkurzyłem jak wczoraj wracam do domu i od głównej drogi widzę na naszym ogrodzeniu baner jednego z tych pożal się Boże polityków z KO. Jak się okazuje nikt z domu nie wiedział o takim plakacie, nikt na niego nie udzielił żadnej zgody, a nikt nie wiedział bo baner zawisnął od strony gdzie mamy posadzone duże tuje i nie widać siatki i drogi, także trzeba jechać główną drogą żeby go zobaczyć.
Wczirja wieczorem w biurze tego pana nikt nie odbierał telefonu żeby wyjaśnić ale ja tego tak nie zostawię. Bez żadnych pozwoleń i zgody ten pan zawiesił baner na naszej własności... I to mnie wkurza.... Bardzo.... Wrrrrr...

pioge7 , nie będę tutaj wchodzić w tematykę, która partia jest "pożal się Boże", ale nie rozumiem problemu...
Po co masz gdziekolwiek dzwonić? Twój płot? Jak Twój, to sru z tym banerem do odpowiedniego pojemnika na śmieci i z głowy.  emotka
Najwyżej możesz w to miejsce walnąć swój baner z napisem "Private". emotka

ziolko
  - dokładnie! Plus jeszcze to, że te cholerne szmatławce poobrywane potem przez wiatr, nawet zawieszone w legalnych miejscach nie dodają uroku miastu... emotka

Baner oczywiście został ściągnięty, ale chciałem dojść do tego kto zezwolił temu panu zawiesić bez pytania. 
dodzwonilem sie, pan przyjechał przeprosił i obiecał że się to nie powtórzy. 
mam nadzieje
a co do partii, mam jednakowe zdania o każdej. Wolałbym już baner sklepu żeby zawisł a nie tych panów i pań emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6639708 Napisano: 14.09.2019 07:12:03 w Wkurza mnie...
Wiem że miało nie być polityki ale już nie mogę...
To że wybory za miesiąc i plakaty tych p(osłów) są wszędzie to już jakość wytrzymam, ale na maksa się wkurzyłem jak wczoraj wracam do domu i od głównej drogi widzę na naszym ogrodzeniu baner jednego z tych pożal się Boże polityków z KO. Jak się okazuje nikt z domu nie wiedział o takim plakacie, nikt na niego nie udzielił żadnej zgody, a nikt nie wiedział bo baner zawisnął od strony gdzie mamy posadzone duże tuje i nie widać siatki i drogi, także trzeba jechać główną drogą żeby go zobaczyć.
Wczirja wieczorem w biurze tego pana nikt nie odbierał telefonu żeby wyjaśnić ale ja tego tak nie zostawię. Bez żadnych pozwoleń i zgody ten pan zawiesił baner na naszej własności... I to mnie wkurza.... Bardzo.... Wrrrrr... Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6639192 Napisano: 12.09.2019 15:28:09 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

2 - w sklepach są już dekoracje na Boże Narodzenie!! dla mnie to przegięcie i swoiste rozmycie tego czasu świątecznego. 
Co innego, jakby zaczynało się z końcem listopada czy początkiem grudnia, jak jeszcze kilkanaście i więcej lat temu. Wtedy czuło się nadchodzące święta, a teraz?? dekoracje bożonarodzeniowe leżą obok piórników i tornistrów na nowy rok szkolny...

hahaha emotka ja już szukam na alliexpress ozdób na Boże Narodzenie emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6639164 Napisano: 12.09.2019 13:58:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikos napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nikos napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Myślicie, że przejdzie taki paragon do konkursu WEDEL w C4?
skończyła się rolka papieru i nie wydrukowało dalszej części emotka
 nie wiem czy zgłaszać czy sobie darować ?

Oczywiście, że zgłaszać. PMI sobie weryfikują sami niejasności,  a w centrali na pewno to potwierdzą. Jeśli drukarka nie miała kopii elektronicznej to jest na drugiej rolce  (i zapewne na serwerze w bazie)

kurcze tego nie wiem.
Zakupy robił tata. Prosiłem o paragon więc przywiózł, a nie wiedział że w ogóle taki dostał bez końcówki...

Każda kasa/drukarka ma swoją kopię, tylko zależy od urządzenia, czy papierową, czy e-kopie. Jeśli mimo to masz obawy zadzwoń lub napisz do organizatora emotka  Sam z siebie nie wyrzucaj emotka

Dzieki emotka  
napisałem, wysłałem skan, odpisali że mogę emotka  
dzięki za utwierdzenie emotka w przekonaniu   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6639109 Napisano: 12.09.2019 12:04:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikos napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nie wiem czy zgłaszać czy sobie darować ?

Oczywiście, że zgłaszać. PMI sobie weryfikują sami niejasności,  a w centrali na pewno to potwierdzą. Jeśli drukarka nie miała kopii elektronicznej to jest na drugiej rolce  (i zapewne na serwerze w bazie)

kurcze tego nie wiem.
Zakupy robił tata. Prosiłem o paragon więc przywiózł, a nie wiedział że w ogóle taki dostał bez końcówki... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6639095 Napisano: 12.09.2019 11:49:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

nie wiem czy zgłaszać czy sobie darować ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6638749 Napisano: 11.09.2019 14:38:03 w Popraw sobie humor...

ten byk ortograficzny w emailu od tic taca strasznie razi emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6638277 Napisano: 10.09.2019 12:30:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gra ktoś tutaj:
https://www.e-kon...bc.html#.XXd4gn_grIU
wysłałem odpowiedź wg regulaminu
a oni odpisali że dziękują za zgłoszenie i żeby wysłać odpowiedź: bielmar i odpowiedź na pytanie
i nie wiem czy doszło to do nich czy nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6638144 Napisano: 10.09.2019 09:11:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kapsle po żywcu mamy trzymać do końca września czy mieliśmy trzymać do końca sierpnia?
Bo już nie kojarzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6637888 Napisano: 09.09.2019 12:51:01 w Biedronka
anula81 napisał(a):

poda ktoś zyczliwy nr tego sms premium z kropki TV by wysłać sms do konkursu emotka

https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-back-to-school18.html#.XXYucrI9ehB
W komentarzach są zdjecia wklejone emotka    Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6637254 Napisano: 06.09.2019 16:54:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Do kiedy można odbierać danio z wstrzasnijglodem? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6637251 Napisano: 06.09.2019 16:43:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś pytał o maskotki danio, wymiary
znalazlem takie info

https://www.wiado...a-je-wygrac-w-,56732 Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6636985 Napisano: 05.09.2019 20:36:07 w Oddam za darmo

pioge7

#6636928 Napisano: 05.09.2019 17:51:46 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

natka005 napisał(a):

Wkurza mnie Intermarche w moim mieście. Cokolwiek tam kupię na konkurs jest zawsze bardzo słabo opisane. Sama już nie wiem, czy grać na tych paragonach i martwić się, jak coś ewentualnie wygram czy je po prostu wyrzucać. emotka a konkursy fajne...

Wydaje mi się, że wszędzie mają tak słabo opisane paragony w ITM 

na szczęście nie wszędzie emotka U mnie w INTERKU przed każdym produktem na paragonie widnieje cały kod kreskowy produktu, a ostatnio nawet pojawiły się w opisach nazwy producenta, już mam DELMA, TIC TAC czy Tortex emotka Także co inter to inter emotka Wyświetl w wątku >>
0 0