Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6614008 Napisano: 27.06.2019 11:31:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Ja Hochland jeszcze trzymam ale raczej na 99% można już wyrzucić ktoś pisał niedawno,że już główna poszła i rezerwa do niej też:(
Dziś definitywnie rozstaję się z Góralkami bo też ktoś napisał,że nie trzeba trzymać opakowań.

ja pisałem w sprawie góralek do nich samych to mi odpislai że nie trzeba opakowań do odbioru nagrody
hochland wyrzuciłem
kinder też
skończyło się dawno więc chyba rezerwa rezery rezerw już nawet była emotka Wyświetl w wątku >>
1 magie1982 0

pioge7

#6613980 Napisano: 27.06.2019 10:53:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wyrzuciliście już opakowania z Kindera i hochland? Tegoroczne loterie? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6613926 Napisano: 27.06.2019 08:31:58 w Wkurza mnie...
wkurza mnie facebook....
mam ja i mama identyczny adres email, tyle że mama ma na początku M a ja P.
Wpisuję swój adres email do loginu i hasło i facebook pisze, że błędne hasło i pokazuje adres i imię i nazwisko mamy. Natomiast jak daję po zapamiętaniu swoje dane, to loguje mamy konto....
No i muszę instalować dodatkową przeglądarkę, żeby wejść na swoje konto...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6613771 Napisano: 26.06.2019 16:32:08 w Informują
W tym momencie dzownili z Cillit bang, produkty. Pierwsze dni konkursu .tel. 609784... Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

pioge7

#6613633 Napisano: 26.06.2019 12:14:43 w SZUKAM....
grandprix napisał(a):

vickichelm napisał(a):

Czy  kod do Cewedziała rzeczywiście na te książki za ok 130 zł ?

Podpinam się pod pytanie? Co tam konkretnie trzeba wybrać?

Tak, trzeba wybrać dokładnie jak w instruskcji. I jako odbiór WYSYŁKĘ nie odbiór w punkcie, bo kod nie zadziała. 
Doliczy koszt 15 zł za wysyłkę, ale się zrabatuje po wpisaniu kodu i zamiast 145 zł wyjdzie 0 zł  Wyświetl w wątku >>
1 grandprix 0

pioge7

#6613358 Napisano: 25.06.2019 17:30:26 w SZUKAM....
holden napisał(a):

pioge7 napisał(a):

holden napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Jak to jest z kartą dużej rodziny na Orlenie? Tankowałem dziś samochód za 129,36 zł, tyle pokazało mi, że zapłacę i tyle zapłaciłem, a podobno z KDR jest 8 gr na litrze taniej.... NIC MI NIE ODJĘŁO emotka wie ktoś coś?

Nie wiem jak jest na Orlenie i czy w ogóle karta tam funkcjonuje ale na pewno na Shell jest 8 gr na litrze paliwa.

no w aplikacji KDR pisze że jest 8 gr na litrze. Pani wzięła kartę, zeskanowała. Ale jak widiałem na czytniku to ta sama kwota była i na paragonie. Chodzi mi o czytnik ten przy tankowaniu, wskazywał to samo. Nic się nie odezwałem, bo 1,92 zł nie będę się kłócić, ale niby ma działać a nie działa... i to mnie dziwi. emotka

Na Shell to działa tak, że płacisz te kilka złoty mniej niż widać na dystrybutorze ale wtedy nie działa karta na punkty z Shell. Może na Orlenie też tak jest a jeśli dałeś kartę na punkty to już KDR nie zadziałała i nie było tego rabatu. Poczytaj regulamin czy można łączyć obie karty

hmmm, no to może, temu, nie działało... bo dawałem kartę na punkty. dzięki za info Wyświetl w wątku >>
1 holden 0

pioge7

#6613352 Napisano: 25.06.2019 17:19:22 w SZUKAM....
holden napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Jak to jest z kartą dużej rodziny na Orlenie? Tankowałem dziś samochód za 129,36 zł, tyle pokazało mi, że zapłacę i tyle zapłaciłem, a podobno z KDR jest 8 gr na litrze taniej.... NIC MI NIE ODJĘŁO emotka wie ktoś coś?

Nie wiem jak jest na Orlenie i czy w ogóle karta tam funkcjonuje ale na pewno na Shell jest 8 gr na litrze paliwa.

no w aplikacji KDR pisze że jest 8 gr na litrze. Pani wzięła kartę, zeskanowała. Ale jak widiałem na czytniku to ta sama kwota była i na paragonie. Chodzi mi o czytnik ten przy tankowaniu, wskazywał to samo. Nic się nie odezwałem, bo 1,92 zł nie będę się kłócić, ale niby ma działać a nie działa... i to mnie dziwi. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6613349 Napisano: 25.06.2019 17:17:18 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam 2 paragony z Cini Minis 250g... (ten na konkurs z walizkami)
Cena za paragon: 1,50 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6613346 Napisano: 25.06.2019 17:10:56 w SZUKAM....
Jak to jest z kartą dużej rodziny na Orlenie? Tankowałem dziś samochód za 129,36 zł, tyle pokazało mi, że zapłacę i tyle zapłaciłem, a podobno z KDR jest 8 gr na litrze taniej.... NIC MI NIE ODJĘŁO emotka wie ktoś coś? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6613330 Napisano: 25.06.2019 16:34:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lolzek napisał(a):

lolzek napisał(a):

Można prosić o link do formularza dla laureatów konkursu Kaufland: Troszczymy się o...? 

Czy ten formularz już nie działa? Dopiero teraz przeczytałam, że były 3 dni na wysłanie, nie wiem czemu ubzdurałam sobie, że to miały być 3 dni robocze...? emotka

tam była napisana data, że do 24.06... Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

pioge7

#6612982 Napisano: 24.06.2019 22:04:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nswe69 napisał(a):

delvitto napisał(a):

znalazłam paragon z opisem GLD AEROZOL JABLK, czy taki by przeszedł weryfikację? Czytałam, że wyjątkowo tępi są w tej agencji...

przejdzie ! Idziesz do sklepu, bierzesz dopisek - nagroda Twoja.

No tak, jak ktoś się chce bawić z pieczątkami w sklepie to tak. 
Ale jak nie to nie przejdzie emotka   Wyświetl w wątku >>
1 nswe69 0

pioge7

#6612956 Napisano: 24.06.2019 21:07:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

znalazłam paragon z opisem GLD AEROZOL JABLK, czy taki by przeszedł weryfikację? Czytałam, że wyjątkowo tępi są w tej agencji...

Nie przejdzie. Paragon możesz wyrzucić  Wyświetl w wątku >>
1 delvitto 0

pioge7

#6612813 Napisano: 24.06.2019 15:34:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
Andzik napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Brelok z montera  emotka

Mam to samo, nie odsyłam. 

To już im zostanie 5 breloków...
wlanie sprawdziłem w kolejńym telefonie i kolejny brelok emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6612811 Napisano: 24.06.2019 15:29:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wilhelmzdobywca napisał(a):

pioge7 napisał(a):

opakowania po górlakach można wyrzucić emotka  

Właśnie sprzątałam i postanowiłam dla pewności sprawdzić na forum emotka Zawsze można na Was liczyć emotka

Ja się wczoraj zastanawiałem i  na forum. Ale mam czarno na białym emotka  bo od samych góralkow odpowiedz emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6612808 Napisano: 24.06.2019 15:27:04 w moje dzisiejsze wygrane :)
Brelok z montera emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6612783 Napisano: 24.06.2019 14:36:01 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Teściowa opowiedziała mi następującą sytuację: jakiś czas temu wysłała smsa pomocowego premium, bo w tv zobaczyła prośbę o wsparcie dla dzieci w Afryce poprzez na-bank-Wam-znaną fundację międzynarodową na literkę "U" (zwaną przeze mnie dalej UNISYF). Przyszedł sms zwrotny z podziękowaniem i tyle.

Kilka dni temu zadzwoniła do mojej teściowej panienka z UNISYFu. I tutaj zaczęła się jazda! Panienka z całych sił próbowała zmanipulować moją teściową, by założyła przelew stały na rzecz UNISYFu. Jeśli ktoś z Was / Waszych bliskich pracował w telemarketingu... sami wiecie, że istnieją gotowe scenariusze rozmów i założenie, iż osoba po drugiej stronie słuchawki MUSI się zgodzić na wciskany kit. Panienka z UNISYFu zapewniła nawet, że gdy tylko moja teściowa poda deklarowaną kwotę, następnego dnia przyjedzie kurier z umową dotyczącą zlecenia stałego! Normalnie "bajka"...

Jestem zniesmaczona tym zajściem. Domyślam się, że wiele starszych / bardziej wrażliwych / konformistycznych osób ulega tego typu namowom. Pomijam fakt, że moja teściowa nigdy nie wyraziła zgody na to, by UNISYF kontaktował się z nią telefonicznie bądź w jakikolwiek inny sposób.

PS: Teściowej udało się wymiksować z rozmowy; zablokowała numer panienki z UNISYFu.

Miałem to samo...rok temu, wtedy zbierali na zagrożone wyginięciem pandy emotka  
wyslalem 2 smsy bo mi się żal ich zrobiło, a potem wydzwaniali, zablokowanie nic nie dało, bo dzownili z innego. Mówiłem po 10 razy że nie zgadzam się na stale przelewy, chciałem pomóc jednorazowo to to zrobiłem, a ona dalej swoje. W końcu rozlaczylem się ... i dali spokój....  Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

pioge7

#6612653 Napisano: 24.06.2019 10:39:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

opakowania po górlakach można wyrzucić emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6612528 Napisano: 23.06.2019 17:10:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elysium napisał(a):

Witam dziś o 12.29 dzwoniło do mnie RMF FM z numeru 122000000 i nie odebrałem, czy to oznacza że nie dostanę nagrody? Czy może jutro zadzwonią o dane osobowe?

szwagier rok temu też nie odebrał w niedziele telefonu z RMF (był w kościele). Po kościele zaraz oddzwonił, ale powiedzieli mu, że nagroda przepadła, bo dzwonili, żeby było wejście na antenę, więc nie było wejścia, nie ma nagrody. emotka Wyświetl w wątku >>
1 elysium 0

pioge7

#6612477 Napisano: 23.06.2019 12:38:54 w SZUKAM....
@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ktoś ma jakieś przecieki kiedy będą wysyłać koszulki i bluzy z OREO?
Już te śmieci mnie dobijają w domu emotka

po góralkach wyrzzuciliście już opakowania?

Jeśli chodzi o Oreo to  porobiłam sobie zdjęcia kodów, a opakowania wyrzuciłam.

też mam zdjecia na wszelki wypadek... ale se myslę, że jakby chcieli opakowania w razie ewentualnej weryfikacji ...  to mieć nie będę emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6612471 Napisano: 23.06.2019 12:28:48 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ktoś ma jakieś przecieki kiedy będą wysyłać koszulki i bluzy z OREO?
Już te śmieci mnie dobijają w domu emotka

po góralkach wyrzzuciliście już opakowania?

Też bym chciała wiedzieć...  emotka
Na razie niczego nie wyrzucam i nie powiem, jak mój dom wygląda przez te promocyjne opakowania...  emotka

chyba wiem jak... mój chyba podobnie i chciałbym sobie już zrobić miejsce na opakowania po Bakusiach emotka emotka bo już mnie drażni otwieranie którejś szuflady z kolei...
to samo
BALCERZAK emotka już się tego nazbierało... a ile kapsli po wszystkim to już nie mówię... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0