Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6581069 Napisano: 16.03.2019 10:37:10 w SZUKAM....
Ile stron ma mieć maksymalnie fotoksiążka z KINDERÓW?
26? czy może być więcej? Nie wiem ile zdjęć szykować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

pioge7

#6581015 Napisano: 15.03.2019 20:07:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margobb napisał(a):

Ktos nie dostał dzisiaj bonu do Stokrotki z MrRoslinne?

Ja czekam emotka   Wyświetl w wątku >>
1 margobb 0

pioge7

#6580884 Napisano: 15.03.2019 14:51:07 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

asantesana napisał(a):

No to wyobraź sobie te śmieci x 10 przy takim rozwiązaniu. Wg mnie podstawa to edukacja od najmłodszych lat, bo starego konia już niczego nie nauczysz, ale wyobraź sobie, ze idzie dziadek z wnuczka i dziadek rzuca niedopalenie papierosa na chodnik, a wnuczka mu robi wykład i miną "wstydź się dziadku". Więcej nie rzuci (przynajmniej przy wnuczce emotka ) Wiem, wiem, marzenia, ale widzę, że moich rodziców wnuki wiele uczą. 

Zgadza się, ale do czasu wyedukowania społeczeństwa i wymiany pokoleń nie mam ochoty sponsorować patologii.
Postanowiono zmniejszyć sprzedaż jednorazówek w sklepach; wg mnie serio ludzie kupują je rzadziej. Ale nie dlatego, że im zależy na środowisku. Pijondz się liczy, tylko pijondz.

Co do palaczy, to temat ciężki wielce. Nie znam ani jednego kulturalnego palacza - może powinny być organizowane kursy w tym temacie, powaga. Natomiast znajoma mojej koleżanki pali papierosy tylko na balkonie i zbiera pety do pojemniczka, więc da się emotka

Zgadzam sie...ludzie mniej kupują foliówek. 
Wczesniej do sklepu tygodniowo zamawialiśmy ok. 5-6 paczek tych foliówek. Od zeszłego roku 2 na miesiąc. Ludzie zaczęli chodzić ze swoimi albo nosić w rękach bo 35 gr to za dużo dla nich nareklamówkę emotka   Wyświetl w wątku >>
2 joan, bethan 0

pioge7

#6580881 Napisano: 15.03.2019 14:49:08 w Wkurza mnie...
Zablokowałem sobie dostęp do konta w banku (na szczęście mało używanym) bo nie pamietam jaki awatar używam przy logowaniu. Zadzwoniłem na infolinie w celu odblokowania, to pani po rozmowie ze mną stwierdziła że mam kobiecy głos i ktoś się pode mnie podszywa i że nie odblokuje mi dostępu. Dodatkowo powiedziała że blokuje mi dostęp do konta całkowicie i odblokować można przez wizytę w banku (30 km ode mnie). No szlak .... dobrze ze tam nic nie mam na koncie bo to konto do zwrotów było i chciałem zgłaszać sie po pedigree na to konto.. 
emotka emotka emotka
wypowiedzenie wysłałem do banku zaraz po zakończeniu rozmowy... 
i to mnie wkurza ... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6580818 Napisano: 15.03.2019 12:02:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy w konkursie polmalujzycie.pl jest limit znaków? Na iPadzie wychodzi mi tylko pierwsza w
strona regulaminu a nie mam dojścia do laptopa emotka  i nie wiem co dalej tam jest emotka  

pliz:

9. Dla Zgłoszeń dokonywanych za pośrednictwem SMS, Organizator nie narzuca limitu znaków,z zastrzeżeniem ust. 10 niniejszego paragrafu.
10. W przypadku przesłania przez Uczestnika Zgłoszenia dłuższego niż 160 znaków (wliczając Prefix,
słowo „TAK”, numer paragonu, znaki interpunkcyjne i spacje), Uczestnik poniesie koszt wysłania SMS
będący odpowiednią wielokrotnością podstawowej stawki 0,50 zł netto/0,62 zł brutto za SMS. Opłata
zostanie naliczona za każde rozpoczęte 160 znaków.

Dziękuję emotka   Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

pioge7

#6580796 Napisano: 15.03.2019 11:54:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konkursie polmalujzycie.pl jest limit znaków? Na iPadzie wychodzi mi tylko pierwsza w
strona regulaminu a nie mam dojścia do laptopa emotka  i nie wiem co dalej tam jest emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6580662 Napisano: 14.03.2019 21:08:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
e-e napisał(a):

pokrzywa30 napisał(a):

Czy do wszystkich którzy wygrali w skocz po Milka do Tesco dzwoniono z informacją o wysyłce nagrody? 

do mnie nie dzwonili

Kilka w rodzinie plecaków wpadło i nic nie dzownili do nikogo  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6580559 Napisano: 14.03.2019 16:50:44 w Pomocy!!!!
@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Skoro masz to samo zdjęcie w prawie jazdy robionym dwa lata wcześniej to raczej wiedzą kiedy je robiłeś

hmmm a sprawdzają prawko kiedy było zrobione albo coś?
bo chyba nie
spróbuję złożyć taki wniosek jak się nie uda, to pójdę robić nowe foto emotka

Nie sądzę żeby ktokolwiek to sprawdzał, ale jakby nie było dość łatwo udowodnić że jest ono dwuletnie a nie aktualne emotka

niby tak, ale nie zmieniłem się nic od tego czasu emotka tak samo brzydki i dołami pod oczami jak 2 lata temu emotka emotka emotka emotka myślę że nie odrzucą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6580556 Napisano: 14.03.2019 16:46:59 w Pomocy!!!!
@gnieszk@ napisał(a):

Skoro masz to samo zdjęcie w prawie jazdy robionym dwa lata wcześniej to raczej wiedzą kiedy je robiłeś

hmmm a sprawdzają prawko kiedy było zrobione albo coś?
bo chyba nie
spróbuję złożyć taki wniosek jak się nie uda, to pójdę robić nowe foto emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6580552 Napisano: 14.03.2019 16:41:50 w Pomocy!!!!
Reni napisał(a):

wniosek składa się szybko, tylko trzeba mieć aktywny profil zaufany 

mam mam emotka
ja z tych bardziej mobilnych emotka Wyświetl w wątku >>
1 Reni 0

pioge7

#6580547 Napisano: 14.03.2019 16:31:37 w Pomocy!!!!
@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Mam pytanie, otóż dwa lata temu robiłem prawo jazdy i do niego zdjęcia. W tym roku będę robić nowy dowód osobisty, gdyż traci ważność. I tu pytanie. Czy zdjęcie do dowodu może być to co do prawka czy muszę wyrabiać nowe? Wie ktoś może coś?

Zgodnie z z wytycznymi zdjęcie powinno być aktualne czyli zrobione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed złożeniem wniosku.

nie zmieniłem się zbytnio emotka a oni nie wiedzą kiedy robiłem emotka
Reni napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Mam pytanie, otóż dwa lata temu robiłem prawo jazdy i do niego zdjęcia. W tym roku będę robić nowy dowód osobisty, gdyż traci ważność. I tu pytanie. Czy zdjęcie do dowodu może być to co do prawka czy muszę wyrabiać nowe? Wie ktoś może coś?

Tak, może być to samo bo jest to zdjęcie wykonane "na wprost" (dawniej do prawa jazdy robiło się z lewego półprofilu ale od 3 lat są inne zasady)   emotka  

to dobrze emotka jeszcze poczytać jak złożyć wniosek przez internet i składam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6580521 Napisano: 14.03.2019 15:57:02 w Pomocy!!!!
Mam pytanie, otóż dwa lata temu robiłem prawo jazdy i do niego zdjęcia. W tym roku będę robić nowy dowód osobisty, gdyż traci ważność. I tu pytanie. Czy zdjęcie do dowodu może być to co do prawka czy muszę wyrabiać nowe? Wie ktoś może coś? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6580337 Napisano: 14.03.2019 08:30:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Milka -Stokrotka -nie mam numeru systemowego na paragonie, ktoś też tak ma? W zgłoszeniu trzeba podać dolny, u mnie nie ma..

U mnie też nie ma, ale ja wysyłam ten numer kolejny z kasy u dołu...
u mnie jest 
000053 wiec wysyłam ten, 
w większych sklepach też chcieli kolejny z dnia, więc to chyba ten, tylko nie jest zaznaczony. 

Teraz patrzę na moje dwa paragony i nawet jak bym wysłała ten z kasy na dole CAO...… to są takie same numery i się zdublują 

priv Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6580216 Napisano: 13.03.2019 17:38:42 w Pomocy!!!!
andii napisał(a):

Hello, widziałam niedawno wpis coś o GELLWE , ale za chiny nie wiem gdzie to było i co trzeba kupić emotka
 help może ktoś się orientuje?

Gellwe za 12 zł w biedronce. 
Od 18.03 kupujemy, od 1.04 paragon uprawnia do wzięcia gadżetu w salonach relay i inmedio. Info w zapowiedziach jest emotka  

Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6580166 Napisano: 13.03.2019 15:56:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tupotka napisał(a):

Czy może ktoś wie do kiedy trzeba wysłać zgłoszenie z Fakt z 1-go etapu-gazeta z 11.03?

19.03 jest losowanie więc pewnie jak najszybciej musi dotrzeć  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6580116 Napisano: 13.03.2019 13:57:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nswe69 napisał(a):

tic tac informuje z maila takiego jak potwierdzenie przychodzi ? 

Tak, u mnie emaile są identyczne emotka  
no-replay@cieszsiemuzyka.pl Wyświetl w wątku >>
1 nswe69 0

pioge7

#6580101 Napisano: 13.03.2019 13:22:16 w SZUKAM....
06patita napisał(a):

Czy ktoś może mi odpowiedzieć, czy w przypadku wygranej z Tic Tac trzeba przesłać zdjęcie opakowania z przodu, czy to ma być zdjęcie samego kodu?

Zdjęcie kodu emotka   Wyświetl w wątku >>
1 dysia 0

pioge7

#6579949 Napisano: 13.03.2019 09:02:50 w SZUKAM....
andii napisał(a):

A gdzie się podziewa Cebe? emotka

Cicho emotka bo wywołasz wilka z lasu emotka    Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6579642 Napisano: 12.03.2019 13:19:59 w SZUKAM....
nanajka81 napisał(a):

najlepiej wrzuć sobie na kompie te 4 różne szampony do koszyka i sprawdź czy ci naliczy rabat. Bo ja np kupilam szampon + odzywke + szczotke do wlosow + szampon dla dzieci i rabat mi naliczyło (każdy z tych produktów był po 19,99 więc zapłaciłam 39,98) Coś mi się jednak wydaje że to muszą być jednak 4 produkty różnych firm. Płacisz za dwa najdroższe a dwa najtańsze masz gratis Najlepiej na kompie sobie to sprawdzać żeby niespodzianek przy kasie nie było (a tak kiedyś właśnie miałam jak była pielęgnacja dla faceta - jakieś produkty w te 2+2 się nie zaliczały i na szybko musiałam innych szukać i oczywiście złe kupiłam...)

jokan napisał(a):

ja kiedys korzystalam w tej promo jak byly m.in. produkty do zebow...to mnie pani z kasy zawrocila, bo mialam te same produkty, wymienilam na inne, ale tej samej marki mogly byc, tak samo mialam z mlekiem roslinnym i zamienialam, a przeciez wszystkie sa tej samej marki zdaje sie

faktycznie działa emotka
włożone do koszyka 4* H&S różnej wielkości i smaków i odjęło przez www emotka
dziękuję za rady i wskazówki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0