Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6563943 Napisano: 15.01.2019 17:36:56 w SZUKAM....
Pytanie poza konkursowe emotka  
ile mniej wiecej czeka sie na kartę dużej rodziny ?
zglosilem mamę do programu bo od nowego roku już też może przez portal empatia.pl w zeszły wtorek i do dziś nic. Żadnej odpowiedzi z gminy. Nie wiem czy czekac dłużej trzeba czy się lepiej upomnieć czy coś emotka
ile wy czekaliście na odpowiedz albo kartę emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6563902 Napisano: 15.01.2019 15:43:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wypłacał już ktoś gotówkę z kart milkowych emotka emotka emotka ?

Nawet w Millenium jest prowizja na prepaid. 

dziwne
zwłaszcza, że na stronie pisze że 0 zł emotka
https://www.bankm...-przedplacone#oplaty Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6563891 Napisano: 15.01.2019 15:26:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wypłacał już ktoś gotówkę z kart milkowych emotka emotka emotka ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6563787 Napisano: 15.01.2019 11:21:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

90 lat z Mikim Nivea Toddies się kupowało

aaaaa emotka myślałem że ten Nivea Men emotka
to w ostatnim etapie Toddies nie brałem udziału :
Życzę powodzenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6563780 Napisano: 15.01.2019 11:02:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aleks1983 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

czy ktoś jeszcze nerwowo odświeża pocztę w oczekiwaniu na Nivea? emotka

Haha ja!!!

a jaki konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6563726 Napisano: 15.01.2019 08:33:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

W przypadku wygranej w Milce odsyłacie tylko zwycięski paragon czy wszystkie?

Zwycięski, a po co wszystkie?

nieraz agencja sobie życzy inne paragony w celu sprawdzenia czy inne zgłoszenia nie były wysyłane na zmyślone paragony...
ja bym wysłał wszystkie. I tak już ci nie są do niczego potrzebne... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6563479 Napisano: 14.01.2019 13:23:55 w Wkurza mnie...
Urbanek napisał(a):

Wkurza mnie że w moim mieście zamykają Intermarche emotka

A w moim właśnie lidl płonie :( emotka  mam nadzieję szybko go odbudują emotka  

astronautka napisał(a):

Ból. Tydzień temu miałam usuwana zastana dolną ósemkę. Nie chciała wyjść po dobroci tylko było rozkruszanie i dlutowanie. Mam 6 szwów i boli jak skurczybyk. Karmię piersią i mogę brać tylko niektóre srodki przeciwbólowe które działają krótko. Wkurza mnie że choleratwo boli ale miałam już stan zapalny i musialam ja usunąć....ehhh co się człowiek wycierpi to jego 

Niedawno tez wyrywałem 8. Ale nie pozwoliłem sobie zaszyć bo wiem ile to kosztuje potem bólu... koleżanka tez wyrywała zaszyła i 2 miesiące cierpiała. Mi po 7 dniach przeszło... 
lekarz nalegał żeby zeszyć dziurę ale się uparłem i nie. Także na przyszłość lepiej zostawić sobie dziurę i odcierpieć tydzien niż miesiac.  Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

pioge7

#6563373 Napisano: 14.01.2019 09:16:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

bocin napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

Dlaczego nie można wejść na stronę www.milkaznaszymi.pl ? Wyskakuje mi okienko Microsoft Edge z prośbą o nazwę użytkownika i hasło. O co kaman?

Do rozpoczęcia możliwości wysyłania zgłoszeń jest jeszcze trochę czasu, więc przypuszczam, że póki co dostęp mają tylko jacyś admini.

Dalej nie działa,może od 12.

U mnie działa  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6563314 Napisano: 13.01.2019 18:54:02 w Sport

pioge7

#6563229 Napisano: 13.01.2019 08:55:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie wiem gdzie wpisać także wpisuje tu
Chyba często odwiedzany wątek

Na Twitterze jest akcja
Wpisujemy
#MastercardGrazWOŚP i mastercard przekaże za każdego tweeta 5 zł na konto WOŚP.

Więc zapraszam, dużo osób ma z was tam konto więc warto emotka Wyświetl w wątku >>
3 jokan, kkbt, nswe69 0

pioge7

#6563104 Napisano: 12.01.2019 11:53:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sasaaabp napisał(a):

kupila88 napisał(a):

a czy ktoś wygrał w Milce zgłoszeniem po  21?

skąd te pytanie? że niby wybierają tylko z początku dnia??

jeśli to ma pomóć to ja wysłałem o 21:45 i się udało emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6562883 Napisano: 11.01.2019 14:13:11 w SZUKAM....
niunia-k napisał(a):

pioge7 napisał(a):

niunia-k napisał(a):

Na jaki adres słąć papiery z Milki ? Nie ma za bardzo jasnego adresu Karlsbad Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (kod pocztowy 03-680), ul. Wolbromska 38 to ten ?

Tak to ten adres emotka  

Dziękuje jak zawsze pomocny ! Wpadłam w panikę lekką emotka   tak jest jak się wygra coś czego bardzo się chciało emotka

Hahaha miałem to samo emotka tyle że u mnie telefon odebrał tata bo na niego akurat się udało i przekazał mi tylko zdawkowo emotka
ale adres prawidłowy,
nie zapomnij jeszcze na emaila wysłać.
I pamiętaj na emaila do dzis a wysłać pocztą paragon do jutra. Najlepiej   Priorytetem emotka  
ja wygrałem we wtorek, wysłałem zaraz po na emaila pojechałem na pocztę i priorytet a we czwartek rano na emaila info że kartę i bilety wysłali w środę i dostałem je wczoraj emotka  :* gratulacje emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6562880 Napisano: 11.01.2019 14:08:39 w SZUKAM....
niunia-k napisał(a):

Na jaki adres słąć papiery z Milki ? Nie ma za bardzo jasnego adresu Karlsbad Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (kod pocztowy 03-680), ul. Wolbromska 38 to ten ?

Tak to ten adres emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6562668 Napisano: 10.01.2019 21:20:22 w Wkurza mnie...
joasiunia napisał(a):

Że jestem podróżniczym strachajłem  emotka  wybieramy z mężem rejs za wygrany voucher z Beckersa, a ja już od tygodnia mam wizje rodem z Titanica. Że już nie wspomnę, że jak myślę o dolocie na miejsce wypływu to przypomina mi się początek filmu "Cast away" i spadający do morza samolot z Tomem Hanksem. Co jest ze mną nie tak?  emotka

Z titanica chodzi o tą scenę w piwnicy w samochodzie? Czy to jak na przodzie statku razem płynęli przed siebie i ta dziewczyna (nie pamietam imienia kurczę) rozłożyła ręce a ten chłopak ją trzymał ? Czy jakaś inna scena?  Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

pioge7

#6562560 Napisano: 10.01.2019 15:11:18 w Informują
lukasz6 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kropka TV wysyła smsy z konkursu  świątecznego

wszystkie rodzaje nagród już poinformowane? czekam na sms w sprawie miksera:)

głośniki gry planszowe i baterie tak. miksery nie wiem ale chyba wszystko szło Wyświetl w wątku >>
0 1 tutti

pioge7

#6562441 Napisano: 10.01.2019 11:30:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Diana02 napisał(a):

bzowapani napisał(a):

Czy Kropka TV informuję od razu wszystkich?

Ja mam sms z 10:59. ;] 

tak wszystkie poszły o jednym czasie Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6562419 Napisano: 10.01.2019 11:01:23 w Informują
kropka TV wysyła smsy z konkursu  świątecznego Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6562393 Napisano: 10.01.2019 10:19:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

pojawil sie juz regulamin DC z tymi wozkami zakupowymi, moga wziac udzial osoby, ktore ukonczyly 60 lat... emotka

właśnie czytam i oczom nie wierzę emotka
dobrze że tata mój ma 62 lata i mogę grać na niego emotka

glupio konkurs pomyslany, dziadek czy babcia ma sobie sama dla siebie wygrac wozek emotka - juz mogli nie robic ograniczen wiekowych i wtedy to mialoby sens bo wygrywa wnuczek czy wnuczka dla dziadka/babci

najelpsze jest to że taki dziadek czy babcia (moi mają po 80 pare lat) jak już umieją korzystać z telefonu to tylko zadzwonić, a numer biorą z kartki bo nie korzystają z zapisanej książki w telefonie, bo po prostu nie chcą się tego uczyć bo to dla nich za trudne. Jak przyjeżdżam do babci to zawsze biorę jej telefon i sprawdzam czy ma ważne smsy bo ona ich nie umie odczytać. I choćbym jak ją uczył ona woli nie umieć i już. To ciekawe jak ma napisać takiego smsa żeby wysłać zgłoszenie.
Mój tata ma 62 lata, mama 58 i praktycznie tak samo jak oni. Tyle że już korzystają z książki w telefonie ale sms też dla nich to magia. Po prostu wolą zadzownić. Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6562389 Napisano: 10.01.2019 10:16:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

pojawil sie juz regulamin DC z tymi wozkami zakupowymi, moga wziac udzial osoby, ktore ukonczyly 60 lat... emotka

dobrze że tata mój ma 62 lata i mogę grać na niego emotka

a mozna sprawdzic delikarty na kogos są, bo ja mam, ale chyba nie podawalam zadnych danych (taka papierowa)

chyba się nie da ale ktoś pisał że te papierowe brało się i tyle..
a czy te papierowe też mają tak długi kod jak te zwykłe?
bo wiem, że jak się bierze te plastikowe trzeba podać numer telefonu i datę urodzenia a potem w smsie imię wysłać. I wtedy chyba jest pełna rejestracja... Najlepiej podejść do sklepu i wymienić na plastikową z pełną rejestracją chyba... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6562379 Napisano: 10.01.2019 10:12:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

dobrze że tata mój ma 62 lata i mogę grać na niego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0